Home / Știrea zilei / Cum s-a descurcat George Simion în fața plutonului de execuție RealitateaTV+?

Cum s-a descurcat George Simion în fața plutonului de execuție RealitateaTV+?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 13, 2021

A reușit jurnalistul să-l prindă în capcană?

Fără să facem vreun comentariu, vă întrebăm pe dumneavoastră cum vi s-a părut performanța lui George Simion?

12 comments

 1. Tipic românesc, post-decembrist! Ambele părți s-au confruntat pe formă, pe subiecte depășite și inexistente în dinamica emergentă și în discursul naționalist global. Simion are deficiențe majore și, dacă nu lasă locul unui lider viril pe toate planurile, dar mai ales pe plan intelectual, se vor aduce deservicii majore naționalismului din România.

 2. Pacat, “lepadare” in direct: masca si vaccinarea. “Hartia de turnesol” in acest moment pentru a fi sau a nu finationalist cu adevarat.

 3. rog sa il trimiteti in America pe dl Simion ca, in numule poporului american, sa il roage pe Biden sa se dea pierdut. Ca vad ca deschide toate usile si toti executa ce zice el.

 4. Reporterul este un vitel tembel, cu “tita” de dreapta a boului basist-iohanist in gura. Vadim si-a donat tot cistigul sau de parlamentar “Cinei crestine”, ajutorarii artistilor, batrinilor si animalelor fara stapin.
  Si aici Simion cloneaza in draci o personalitate cu care nu are cum sa semene niciodata.

 5. Reporterul este un vitel tembel, cu “tita” de dreapta a boului basist-iohanist in gura. Vadim si-a donat tot cistigul sau de parlamentar “Cinei crestine”, ajutorarii artistilor, batrinilor si animalelor fara stapin.
  Aici Simion cloneaza in draci o personalitate cu care nu are cum sa semene niciodata. In rest nu a avut de ce sa se teama de “plutonul de executie” Misgoaca-Cartianus-Cirmizan.
  Pina si-au incarcat ei flintele, Simion “i-a ciuruit”.

 6. In afara faptului ca a spus ca nu are simpatii fata de Miscarea Legionara, daca studiem cu atentie limbajul non-verbal vedem ca nici el nu crede asta, dar a spus-o la presiune, in rest s-a descurcat excelent.

 7. Având în vedere cât de asaltat era din toate părțile, s-a descurcat bine parând atacurile și chiar întorcân atacurile împotriva atacatorilor. Sigur a dat rateu la faza cu Mișcarea Legionară, dar așa cum zice Adina, nici eu nu cred că el crede ce spune.

 8. Militaru Vasilică

  Nu are simpatii față de Mișcarea Legionară, dar fură din greu din ideile și acțiunile legionare. George Simion crede că se poate juca cu credința și jertfa pentru Neamul românesc a unei generații de români. Lepădarea publică de Mișcare constituie lepădarea de Neamul ronânesc. Nu-i cerea nimeni să ridice în slăvi legionarismul, dar nici să se dezică de cea mai sângeroasă pagină din istoria Neamului românesc. Restul e tăcere. Dumnezeul Neamului românesc va descoperi adevărul,

 9. George Simion este un securist ordinar, un escroc care va parodia si va distruge ideea de nationalism pentru ca este un falsificator al nationalismului! Atentie la tradatori, interlopi tuciurii si securisti travestiti in patrioti adunati toti sub acelasi partid dubios, romanii nu mai sunt atat de naivi ca in 89!

 10. Simion s-a descurcat destul de bine.

 11. Doar nu ati fi vrut sa laude Miscarea Legionara sau sa recunosca filiatia AUR. Toate televiziunile i-ar fi sarit in cap si apoi securistii ar fi avut motive sa-i aresteze. Lucrurile astea se vor putea face numai daca vor ajunge la putere. Ganditi rece si lucid si nu va lasati dusi de valul sentimentelor ce apar la spusele cuiva. Ingusta este calea!

 12. Daca nu avea legaturi seioase cu masoneria si evreitatea..as fi crezut..insa AUR..stim cine,pt cine si de ce e creat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *