Home / Educativ / Am avut un vis

Am avut un vis

Mihai Șerban
Incorect Politic
Mai 28, 2020Am avut un vis

Am avut un vis

Am avut un vis. Am visat o Românie liberă într-o Europa liberă. O Românie suverană și independentă. O Românie unde ProTV nu primise licență de emisie. O Românie unde bărbații clădeau o țară ca un soare, în care femeile creșteau aluatul în siguranță și nășteau viitorul prin iubirea lor de catifea; duminică de duminică în rochii minunate sărbătorite erau ele cu buchete de margarete; duminici de vis în care tinerii mărșăluiau viguroși spre Biserică să asculte liturghia și să afle tainele vieții.

A fost un vis, dar ce vis formidabil a fost! Un vis în care poporul român era unit, conștient de valoarea lui, sigur pe el și nesupus, mândru ca stejarul și drept mărturisitor, fidel identității și destinului său. A fost visul unui visător, cert, dar un vis în care România, eliberată prin înțelegerea extraordinară dintre paza (sau baza?!) naționaliștilor și baza patrioților, își sărbătorea independența.

Din păcate, acest vis s-a spulberat într-un coșmar dis de dimineață. Un coșmar care domină cotidianul nostru balcanizat și comercializat de mass media străine ca fiind tradiție. Acest coșmar este România lui Iohannis, Băsescu, Constantinescu și Iliescu, dar și România lui  Ciobotea și prietenul său veterotestamentar, Elie Wiesel. Acest coșmar este România în genunchi pradă lașă la Bruxelles, Washington și Tel-Aviv. Este România lui Esca, Escu și Guran, lui Pleșu și lui Liiceanu, lui C.T.P. și L.G.B.T., lui Radio Europa liberă și Radio France Internațional, lui G.D.S. și P.N.L., lui Arafat și P.S.D., lui 5G și, prea curând, lui RFID, Vexler și C.N.C.D. România-coșmar este și coșmarul neo-românesc al pruncilor genocidați în lagărele de concentrare ale burților furibunde, România satelor abandonate și a hotarelor înstrăinate, a școlilor unde masturbarea l-a surclasat pe Creangă și unde homo-sidaismul  l-a înlocuit pe Eminescu.

Dar noi știm, cel puțin din vremea lui Toma d’Aquino, că ne priește realitatea cu bune și cu rele. Noi știm că utopia pedepsește fără urmă de remușcare, știm că lumea este imperfectă, dar nici unul dintre noi nu urăște această lume și cei mai mulți încă mai cred într-o oarecare răscumpărare. Nici unul dintre noi nu a fost atât de prost, de mândru și de vulgar încât să pretindă la reformarea lumii după chip cioplit, să-și ridice regat pământesc peste mizeria și suferința pricinuită oamenilor și, tocmai din această cauză, coșmarul românesc ne prinde pe cărările contrasensului.

O inversare istorică ne amenință, teribilă și fără precedent. Realitatea noastră, încet, se așază de partea coșmarului. Dan Puric, pe care nu-l bănuiesc de un patriotism de mare profunzime, se înșală sau ne înșală, cine știe?!, poate doar ne adoarme, însă România nu mai este ortodoxă, d-le Puric, poate doar creștină, cum sunt Franța și Germania. Țara reală este într-o fază de tranziție degenerativă spre fantasmul țării Legale. În timp ce băncile, mall-urile și farmaciile străine cresc precum ciupercile otrăvite după ploaie în cele patru colțuri ale României-coșmar, copiii învață teoria genului nebun și căile inversiunii, ale anusului-progres, iar noi, părinții, nu toți, ce-i drept, mușcăm din limbă până dăm de sânge că poate, poate ne trezim; dar coșmarul continuă. Utopia mortiferă și stupidă devine normă „corect politic“.

În timp ce Europa se înnegrește rasial de la Oslo la Lampedusa, România se înnegrește moral de la Oradea la Constanța. Or, noi avem sete de altă Românie, vrem să ieșim din acest Matrix absolut sărit de pe fix. Noi știm că pentru însănătoșire avem nevoie să atingem podelele pe care se odihneau altădată vacile noastre. Însă chiar și pentru podelele de altădată trebuie să ne gândim cuceritori, cuceritorii României, nu cerșetori, cerșetorii României. Dar cum să fii cuceritorul unei lumi necunoscute, înstrăinată, cum să pornești cucerirea orizonturilor îndepărtate de sub picioare tale fără discernământ, fără analiză, fără să dresezi un diagnostic corect acestei lumi nebune?

Într-un război trebuie să numești dușmanul, altfel pierzi din fașă. Când unii și alții pretind că Iohannis e valetul lui Merkel, diagnosticul lor este fals, greșit, dăunător și periculos. Iohannis și Merkel, Macron și Tsipras sunt doar valeții unei puteri care îi depășește și pe ei, iar această putere este globalismul, ultimul stadiu al cosmopolitismului, o agravare inedită a cosmopolitismului. Cosmopolitul, adineauri, când pleca din Europa de Est să cucerească Broadway, Manhattan și Hollywood, se lăuda că este un „cetățean al lumii“ (adică „internaționalist“, cum se lăuda Troțki). Astăzi, globalistul, fostul cosmopolit, impune tuturor să devină cetățean al lumii. Cosmopolitul de ieri a devenit coșmarul popoarelor de astăzi. Licența unor poeți nebuni a devenit sclavagismul umanității civilizate. Or, cea mai bună dintre lumi, modelul care ni se pregătește în taină, are o origine, modelul propus spre realizare a fost deja testat în laborator și acest laborator sunt S.U.A. Prototipul coșmarului nostru e vechi ca Istoria modernă, este Lumea Nouă constituită după naufragiul lui Cristofor Columb. Coșmarul națiunilor de astăzi este Visul American de ieri, turnurile din Manhattan, cancanul de pe Broadway, pedo-criminalitatea de la Hollywood, matricea matrixului sunt Statele Unite ale Americii. America este motorul și combustibilul globalismului.

Internaționala socialistă, internaționala aurului, internaționala umanitarului, internaționala bombelor, internaționala democrației, internaționala teroristă, internaționala homo-sidaică, toată această fuziune nebună inițiată la începutul secolului XX a plecat din Manhattan! Convergența blocurilor, copulația dintre Socialismul din Est și Capitalismul din Vest, între oligarhiile din Moscova și Washington, între totalitarismul Sovietic și totalitarismul Democratic, toată această convergență începută în anii ’60 a plecat din New York. Cât despre excrescența malignă a instituțiilor internaționale începută după Al Doilea Război Mondial, punctul de plecare este Conferința de la Los Angeles din 1946.

Nu o să-mi pierd timpul enumerând toate căile prin care globalismul își impune  modelul, câteva repere sunt suficiente plecând de la guvernarea judecătorilor la revoluția imigraționistă permanentă, de la plutocrația integrală la confuzia moralei și a politicii, de la spionajul întins peste toți și toate la viața cetățenească și socială pașnic-oportună regimului democratic, de la catastrofismul climatic imaginar la falsele pandemii, de la apărarea sodomiților la distrugerea treptată a familiei naturale, de la tragedia unei specii de târâtoare pe cale de dispariție în Galapagos la uciderea legalizată a milioanelor de prunci nevinovați în burțile mamelor, devenite sanctuarele morții de drept inalienabil, fundamental și universal.

Vârtejul în care ne atrage globalismul, care ne urăște cu desăvârșire mesianică, are ca scop ultim dispariția noastră. Dacă nu-l numim la timp așa cum este, numind cârmuitorii, eu cred că am făcut-o!, România o să dispară ca o moștenire nemeritată, ajunsă pe mâna unui popor ticălos. Însă România liberă într-o Europa liberă nu este doar visul meu, nu este doar visul nostru, încă este visul majorității. Nu știu dacă îmi fac păcat crezând cu Iisus visează ca mine, dar știu că acolo unde sunt 2-3 în numele Lui, este și El acolo printre ei, cu ei, în ei! Această tresărire nu trebuie să rămână doar un vis, ci să devină o datorie, o datorie pe care o vom îndeplini alături de Cel mai puternic dintre noi.

Dedic acest Vis formidabil prietenului și profesorului meu, Vasile I. Zărnescu

Mihai ȘERBAN

10 comments

 1. As vrea sa am un vis… sa nu mor pana nu vine Hristos “in slava”, sa judece viii si mortii…

 2. Inainte de ’45….
  CITAT din Conferinta tinuta la Cercul de Studii al Centrului Studentesc Bucuresti – 15 Decembrie 1929
  de Ionel Mota:
  “E suficient apoi să constatăm (ceeace am făcut adineauri) cum se îndeplinește pieirea în ordinea temporală, materială, a ființei noastre ca neam – fără ca cei ce conduc Statul român, să ia măsurile necesare dictate de instinctul și conștiința conservării naționale – pentru a ne da seama de descompunerea acestei forțe, care e naționalitatea noastră, în urma atacurilor iudeo-masonice.
  Liga Națiunilor e doar una din aceste multiple forme de conspirație antinațională și anticreștină, care are tendința de a fi mijlocul suprem de încoronare și definitivare a rezultatelor deja obținute de iudeo-masonerie până acum în întreaga lume. “

 3. De Henry Ford:
  THE INTERNATIONAL JEW, THE WORLD’S FOREMOST PROBLEM

 4. Corect spus:
  “America este motorul și combustibilul globalismului.”
  A fost constatat de peste 100 de ani:
  http://www.biblebelievers.org.au/ij_ch1.htm (mai “merge”…)
  “New York is the greatest center of Jewish population in the world.
  It is the gateway where the bulk of American imports and exports are taxed, and where practical all the business done in America pays tribute to the masters of money.
  The very land of the city is the holdings of the Jews.”

  “To make a list of the lines of business controlled by the Jews of the United States would be to touch most of the vital industries of the country – those which are really vital, and those which cultivated habit have been made to seem vital.
  The theatrical business is exclusively Jewish: play-producing, booking, theater operation are all in the hands of Jews. This accounts for the fact that in almost every production today can be detected propaganda, sometimes glaringly commercial advertisement, sometimes direct political instruction.

   The motion picture industry;
   the sugar industry;
   the tobacco industry;
   fifty per cent or more of the meat packing industry;
   over sixty per cent of the shoemaking industry;
   most of the musical purveying done in the country;
   jewelry;
   grain;
   cotton;
   oil;
   steel;
   magazine authorship;
   news distribution;
   the liquor business;
   the loan business;
  these, to name only the industries with national and international sweep, are in control of the Jews of the United States, either alone or in association with Jews overseas.

  The American people would be vastly surprised if they could see a line-up of some of the “American business men’ who hold up our commercial prestige overseas. They are mostly Jews. ”
  ….
  “It is a most important consideration that most of the national animosities that exist today arose out of resentment against what Jewish money power did under the camouflage of national names.

  “The British did this,” “The Germans did this,” when it was the International Jew who did it, the nations being but the marked spaces on his checker board.
  Today, around the world the blaming word is heard, “The United States did this. If it were not for the United States the world would be in a better shape. The Americans are a sordid, greedy, cruel people.”
  Why? Because the Jewish money power is centered here and is making money out of both our immunity and Europe’s distress, playing one against the other; and because so many so-called “American business men” abroad today are not Americans at all – they are Jews.

  Citizens wake up with a start to find that even the white nations are hardly allowed to see each other nowadays except through Jewish eyes.
  Great Britain and France seldom see a special American spokesman who is not a Jew. That may be the reason why they reciprocate by sending Jews to us, thinking perhaps that we prefer them. “

 5. Nu apare comentariul cu citate…
  Pe scurt:
  “New York is the greatest center of Jewish population in the world.
  It is the gateway where the bulk of American imports and exports are taxed, and where practical all the business done in America pays tribute to the masters of money.
  The very land of the city is the holdings of the Jews.”
  “It is a most important consideration that most of the national animosities that exist today arose out of resentment against what Jewish money power did under the camouflage of national names.

  “The British did this,” “The Germans did this,” when it was the International Jew who did it, the nations being but the marked spaces on his checker board. ”

  “Citizens wake up with a start to find that even the white nations are hardly allowed to see each other nowadays except through Jewish eyes.
  Great Britain and France seldom see a special American spokesman who is not a Jew. That may be the reason why they reciprocate by sending Jews to us, thinking perhaps that we prefer them.”

 6. „Îndrăzniţi! Eu am biruit lumea!” (Ioan 16, 33)

 7. Daca simtim corect, am putea identifica la fel in suflet cum desscria Nunu Doncii – Ionel Mota:
  “Spuneam ca am dusmanit lumea acestei de a doua vieti.
  Iar ea m-a dusmanit de moarte pe mine, ca si pe toti tovarasii mei legionari, ca si pe Capitanul meu.
  Lumea veche, a lui Nutu Doncii, în care stau înradacinate toate simtirile si dorurile noastre, n-o mai gasim nicaieri. A risipit-o veacul acesta nou cu politica si vrajba lui, cu uitarea lui Dumnezeu si cu dragostea de straini si de tot ce este al altora, veac care calca în picioare felul nostru de viata cu puterile, cu vredniciile si frumusetile ei.
  Astfel, sufletul nostru ramas legat de o alta lume, rataceste azi într-o viata care nu e a noastra.
  Fata de lumea de acum, noi ne simtim straini, în ea nu ne gasim un alt rost decât acela de a o curma spre a învia vremurile de demult si a le spori frumusetea, taria si dreapta rânduiala româneasca.
  S-ar parea astfel ca eu si camarazii mei suntem un fel de ciudate fapturi cu doua vieti, un fel de strigoi ridicati dintr-o lume apusa spre a purta duhul spaimei de azi. Chiar asa suntem.
  Suflete dezradacinate care, purtându-si neodihna peste o viata darâmata, nu vor avea pace nici în mormânt pâna când nu vor ridica din nou ceeace altii au pângarit, au risipit si au pus sub blestem.
  Oamenii veacului de astazi sa-si opreasca o clipa huzurul si nepasarea si sa asculte ciudatele zgomote care framânta adâncurile neîntelese si chiuie cu vânturile noptii.
  Si sa stie: se apropie stapânirea strigoilor, cumplita!”

  Martie 1936
  Ion I. MOTA
  Autobiografie

 8. Da, globalismul este noul imperialism comunisto-denocratic ce vrea sa distruga diversitatea si libertatea oamenilor.
  Toti il vad, il critica, il blestema, dar nimeni nu spune cum sa-l combatem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *