Home / Chestiunea Jidănească / Unde Sunt Cele 20 de Miliarde de Euroi?!

Unde Sunt Cele 20 de Miliarde de Euroi?!

Majadahonda
Incorect Politic
Aprilie 13, 2018

Nota Editorului: Postarea de mai jos a apăut inițial pe E Țara Mea, apoi fiind cenzurată de Facebook, o redăm aici integral. – S.C.

Trebuie reținut că, așa cum am relevat în cartea mea și cum am repetat, ulterior, în unele articole, ca să fie mai bine cunoscută ideea, netrebnicul șef-rabin Moses Rosen a impus să se scrie pe menora de la sinagoga „Coral“, de pe strada „Sfânta Vineri“, că România „ar fi ucis 400.000“ de jidani, în vremea celui de-Al Doilea Război Mondial, pe cînd, nu demult, președintele Israelului, Shimon Peres, mulțumea României că salvase 400.000 de jidani! Iar Moses Rosen – care sabotase apariția volumului al IX-lea al Operelor lui Mihai Eminescu – pretinsese, înainte să plece în Iad, cîte 50.000 de euroi pe cap de jidan „ucis“ – adică 20 de miliarde de euroi – ca „despăgubire de holocaust“.

Deși președintele Traian Băsescu declarase că România nu are nevoie de un nou împrumut internațional de valută, totuși, în 2009, s-a răzgîndit brusc și a aranjat, repejor, un împrumut taman de 20 de miliarde de euro de la F.M.I. și Banca Mondială. Ca să vezi „coincidență“: Băsescu a cerut un împrumut egal cu „despăgubirea de Holocaust“ pretinsă de escrocul șef-rabin Moses Rosen! Dar imediat, în 2010, guvernul Boc-Băsescu a redus drastic salariile și pensiile, pe motiv că „nu sunt bani“.

Dar unde s-au dus cele 20 de miliarde de euro?! În România NU sunt nicăieri! Guvernul Tudose-Iohannis, ca și Guvernul Boc-Băsescu, se văita iarăși că nu sunt bani de pensii și salarii, iar nociva alianță P.S.D.-ALDE pertractează, acum, alt împrumut, deși cele 20 de miliarde nu au fost folosite în interesul României!

Diverse o.n.g.-uri antiromânești organizează, discret, manifestații „spontane“ pe niște teme minore, la care participă tot felul de „tineri frumoși și liberi“, dar care nu sunt decît niște „idioți utili“ spălați pe creier. Dar de ce acești „tineri frumoși și liberi“ nu organizează o manifestație non-stop în care să ceară să se arate unde s-au prăpădit cele 20 de miliarde de euro?! De ce întregul popor român nu cere să afle urma dispariției acestor 20 de miliarde de euro?! Chiar a fost prostit poporul cu televizorul?!

Guvernul actual trebuie somat să arate unde au dispărut cele 20 de miliarde de euro! În mod evident, în economia României nu au intrat, fiindcă nu a apărut nici o îmbunătățire a ei chiar dacă statistica guvernamentală debitează „petardisme“ cu care să dezinformeze poporul drogat cu gunoaie de „știri“ și cu filme de divertisment!

Dimpotrivă, a continuat distrugerea țării: s-au închis multe spitale, școli; s-a continuat distrugerea industriei, a agriculturii și a sistemului financiar-bancar, încăput, și el, pe mîna jidanilor; s-a continuat în mod accelerat vînzarea către jidani a pămîntului, a bogățiilor solului și subsolului, a întreprinderilor și a locuințelor confiscate de bănci (toate jidănești) de la românii aduși „în sapă de lemn“ de politica antiromânească a guvernanților post-decembriști; morbiditatea generală a crescut; mortalitatea infantilă a crescut, natalitatea a scăzut, iar „România a devenit groapa de gunoi etnic a Europei“ , groapa de gunoi industrial și piața de desfacere a mărfurilor de cea mai proastă calitate.

Și, bomboana pe coliva României, românii – în proporție de peste patru milioane dintre cei mai buni români sub aspectul pregătirii profesionale, intelectuale și morale – au emigrat, ceea ce constituie cea mai mare migrație din Istoria Universală în timp de pace, adică un dezastru pentru orice popor (se exclud, din comparație, popoarele-sub-continent: chinezii și indienii), cu atît mai grav pentru poporul român, care nu este așa numeros, chiar dacă este al șaptelea din Europa, dar este în continuă îmbătrînire!

Deci, întreb încă o dată, unde sunt cele 20 de miliarde de euro, taman cît ceruse porcul de șef-rabin Moses Rosen?! Am arătat în volumul întîi și în cîteva articole: au fost date Israelului ca „despăgubiri de holocaust“! Dar, întrucît economia României este „la pămînt“ și nu mai producem mărfuri pe care să le vindem și să ne plătim datoriile, cele 20 de miliarde de euro DATE ISRAELULUI, ca despăgubire pentru pretinsul „holocaust“ pe care România nu l-a comis, reprezintă genocidul contra poporului român – crimă imprescriptibilă , căci acest „împrumut“ făcut cadou Israelului constituie cauza exterminării poporului român! România plătește anual, acum, 1,5 miliarde de euro numai ca dobînzi pentru cele 20 de miliarde de euro dați degeaba Israelului ca „despăgubiri“!

 

 Col. (r) Vasile Zarnescu

3 comments

  1. Extraordinar! Javrele nu mai pleacă de la măcelărie… poate că cei 6 milioane de români, cînd se vor întoarce, ne vom relua atribuțiile de serviciu prevăzute în codul național! Sînge pentru sînge… loc pentru loc, jale pentru jale. O să-mi fac rost de această carte. Am văzut că d-l Zărnescu e vânat rău de tot, semn că zice adevărul -“Nimeni nu se obosește atît să-nchidă gura bufonului!” – e clară treaba, bravo lui! Și un mare bravo pentru publicație INCORECT POLITIC, români adevărați!

  2. Subscriu și eu la acest comentariu! România pentru români! Ajunge! O adunătură “clismatică” avortată pe cur! O grupare parazitară, circumcisă în ziua a opta, dereglată hormonal, hiper tiroidiană, psihopată! Trupe rupte din Iad, cămilele Apocalipsei, hidoase, se înnegresc și se contorsionează la bătrâneți în cele mai neomenești făpturi! Uzurpatori fără frontieră, fără limite, fără țară! Criminali, mercenarii ființei iubite, ucigașii inocenței, vânzători de minciună, tăietori de aripi, asasinii visurilor, distrugători de familii – pedofili nesătui, mâncători de copii, gunoaie slinoase, viermi transpirați, șobolani împănați! Totul are un început și un sfârșit, orice tiranie are zile… orice popor e dat să renască, să învie, să triumfe în Lumină și Adevăr! Timpul vostru e pe sfârșite, până și păgânul Cronos, fiul lui Uranus vă urăște, apoi Domnul?! De asta vă grăbiți, vă împiedicați, urlați din gură de șarpe, dar să vă spun ceva: curând veți cădea pentru ultima oară! Trăiască România! Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published.