Home / Educativ / Mărturisiri din Mlaștina Disperării

Mărturisiri din Mlaștina Disperării

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 13, 2018

Dumitru Bordeianu:

Comunismul nu este decât prezenta satanei pe pământ.

Comunistii au făcut din ideologia lor o religie, care, în opozitie cu aceea crestină, este religia urii, a minciunii si a crimei, ridicate la rangul de „virtuti”; si nu se răspândeste decât prin minciună, neîncredere, teroare si frică.

Pe plan spiritual, scopul său este dezumanizarea omului, iar pe plan material: mizerie, foamete si lipsă.

Cum s-ar explica altfel atâta ură, bestialitate, cinism si plăcere sadică de a-ti chinui semenul si a-l ucide?

În comunism, vrei nu vrei, trebuie să spui si să faci numai ceea ce ti se ordonă. Nu trebuie să gândesti, nu trebuie să judeci, vointa si libertatea nu mai există. Iar, dacă nu, pentru consolidarea puterii sunt închisori, gulaguri, lagăre, canale, deportări, domicilii obligatorii si degradarea, siluirea constiintei, pierderea demnitătii umane, robotizarea si dirijarea tuturor actiunilor.

Asa s-a făcut comunismul dumnezeu. Şi cine a încăput pe mâna acestei stăpâniri satanice si-a pierdut si puterea de judecată si vointa si libertatea, rămânând nu doar cu foamea si frigul, nu doar cu umilinta si lipsa de comunicare, ci cu scrâsnetul si disperarea.

La Pitesti si Gherla, în demascări, omul astfel alterat si degradat, chinuit si chinuindu-si semenul, a ajuns să-si zdruncine sufletul.

Cum s-a actionat însă în aceste demascări, create pentru desfigurarea si pervertirea vointei si a conceptiei crestine despre lume si viată, si cum s-a înjosit fiinta umană, creată după chipul si asemănarea lui Dumnezeu, sunt lucruri care trebuie mărturisite. De altfel, în încercare se cunoaste omul, în încercare se degradează sau se desăvârseste.

Încercările prin care a trecut tineretul legionar în reeducarea de la Pitesti si Gherla sunt însă cele mai mari si mai grele prin care a trecut Miscarea Legionară, de la înfiintarea ei până azi.

După cum unică este Miscarea Legionară în istorie, unic este si acest caz. Noi, tineretul legionar, nu ne-am luptat cu oamenii si cu slăbiciunile noastre în aceste încercări (demascări), ci cu oameni îndrăciti, posedati de puterea satanei, aruncati asupra noastră cu toată ura, cinismul si bestialitatea de care au putut da dovadă.

Fenomenul Pitesti – Gherla nu este numai unul iesit din comun ci, din punctul meu de vedere, este un fenomen mistic, pentru că acolo lupta s-a dat între cei ce-L slujeau pe Dumnezeu si cei posedati de duhurile satanei.

DESCARCĂ: Dumitru Bordeianu- Mărturisiri din mlaștina disperării.PDF

Mărturisiri din Mlaștina DisperăriiDESCARCĂ: Dumitru Bordeianu- Mărturisiri din mlaștina disperării.PDF

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *