Home / Chestiunea Jidănească / Petiția pentru desființarea I.N.S.H.R.-„E.W.“

Petiția pentru desființarea I.N.S.H.R.-„E.W.“

Majadahonda
Incorect Politic
Noiembrie 2, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior: 26. Cartea mea defăimată în Raportul pe 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A.

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

27. Petiția pentru desființarea I.N.S.H.R.-„E.W.“

De altfel, la începutul acestui paragraf referitor la mine se arată că cei care m-au pîrît la Departamentul de Stat al S.U.A. pentru a fi inclus în Raportul anual sunt liderii jidanilor de la I.N.S.H.R.-„E.W.“[1] – „institutul“ care poată numele escrocului internațional Elie Wiesel[2] și care „institut“ – aflat în subordinea imediată a premierului – este plătit din banii noștri să ne denigreze.

Iată de ce niște români patrioți au lansat o petiție[3] prin care se cere desființarea acestei oficine jidănești, care constituie o amenințare la adresa siguranței naționale: adică statul român plătește o organizație – guvernamentală! – care constituie o vulnerabilitate a securității naționale.

Vorba lui Petre Țuțea: „Neam de tîmpiți ce suntem!“ În sensul că suntem tîmpiți că îi suportăm pe guvernanții și parlamentarii post-decembriști!

Într-adevăr, în loc să o desființeze, guvernul jidănitului Liviu Dragnea, la propunerea deputatului jidan Silviu Vexler[4] – cu care Liviu Dragnea și Gabriela Firea-Iudă fuseseră, în ianuarie 2016, în Israel ca să ceară ajutorul pentru cîștigarea alegerilor locale și parlamentare din 2016, cum am relevat anterior –, a dublat salariile angajaților acestei oficine antiromânești![5]

Deci, în loc să desființeze organizația antiromânească, i-a dublat salariile! Ce altă dovadă mai clară și mai cinică de trădare mai doriți, dragi români drogați cu minciuni?! Cît mai așteptați pînă să vă revoltați?!

Nicolae Ceaușescu a interzis folosirea cuvîntului „holocaust“ în presa și în literatura din Epoca de Aur!

Iar în etapa 1945-1964 nici nu s-a pus problema să fie folosit, deși între anii 1945-1953 politica internă și externă a fost la cheremul jidoavcei Hanna Rabinsohn, alias Ana Pauker[6] – prima femeie din lume care a ajuns ministru de Externe.

Poreclită „Stalin cu fustă“, poza ei a apărut pe coperta prestigioasei reviste Time, în septembrie 1948, cu titlul „cea mai nemiloasă femeie din lume“[7].

Și, cu toate că făcea orice voia – cu „aprobarea tovarășului I.V. Stalin“ –, totuși, Ana Pauker nu a scos nici un cuvințel despre „holocaust“! De ce?! Evident, fiindcă nu fusese nici un holocaust – cel puțin nu în România – care să-i fi dat apă la moară ticăloasei.

Dar știrea privind lansarea acestei petiții nu-i cădea bine la pipota de jidănit a lui $abin Orcan-Abjectu’.

Sabin Borcan la o dușca

 

În schimb, vitupera contra mea, țipînd în fața celor trei „intelectuali“ neisprăviți, cum că aș fi „nebun“: „Dacă ăsta nu e caz de balamuc, atunci e caz de pușcărie… trebuie băgat la pușcărie, fiindcă avem lege în acest sens“!

Ce lege „avem“, măi, nemernicule?!

Criminala O.U.G. nr. 31/2002, fățuită prin Legea nr. 107/2006 și Legea nr. 217/2015, votate de niște parlamentari-lichele?! Legea nr. 107/2006, de legitimare a O.U.G. nr. 31/2002, a fost votată „pe șest“, prin criminalul articol 75, al „aprobării tacite“, introdus în Constituția revizuită samavolnic în 2003! La fel avea să se procedeze și cu „legea lui Vexler“!

Românca redutabilă Cezarina Condurache a relevat în mai multe articole, dar îndeosebi în cartea pe care a coordonat-o – Eroii anticomuniști și Sfinții închisorilor reincriminați de Legea 217/2015 –, că Legea nr. 217/2015 a fost inițiată prin proiectul celor trei ticăloși liberali[8] – Crin Antonescu-Vorbete[9], Andrei Gere și George Scutaru[10] –, dar la votare toți liberalii au ieșit din sală, iar legea a fost votată, la „foc automat“ și în cvasiunanimitate, numai de parlamentarii P.S.D.-ului, ai U.D.M.R. și de cîțiva parlamentari independenți!

Parlamentarii ăștia trădători au votat doar din lichelism (citește: pupăncurism) o lege antinațională, care nici măcar nu fusese propusă de ei, doar ca să facă pe plac jidanilor Alexandru Florian[11], Radu Ioanid, Liviu Borîș, Aurel Vainer, Maximilian Marco Katz, Muya Benjamin, Carol Iancu, Michael Shafir, Andrei Cornea, Andrei Oișteanu, Horia-Radu Patapievici, Mihai-Răzvan Ungureanu și altor asemenea dușmani învederați, care beau apa, mănîncă pîinea și respiră aerul României!

Pe ăștia, vorba lui Victor Ponta, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient![12]


 

[1] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Institutul_Na%C8%9Bional_pentru_Studierea_Holocaustului_din_Rom%C3%A2nia_%E2%80%9EElie_Wiesel%E2%80%9D

[2] Cf. http://roncea.ro/2011/09/13/bomba-elie-wiesel-colegul-lui-tismaneanu-de-raport-final-este-un-escroc-international-laureatul-nobel-a-furat-identitatea-unui-alt-detinut-evreu-de-la-auschwitz-raportul-lui-iliescu-asupra-ho/ ; vezi și: http://www.justitiarul.ro/vasile-zarnescu-lupta-cu-prigonitorii-de-la-institutul-elie-wiesel-si-cu-executantii-lor/ ; http://jurnalulbucurestiului.ro/la-cererea-institutului-elie-escrocul-international-wiesel-la-cluj-napoca-se-vrea-ca-numele-strazii-radu-gyr-sa-fie-inlocuit-cu-numele-szervatiusz-jeno/ ; https://veghepatriei.wordpress.com/2017/07/14/escrocul-international-elie-wiesel-sceleratul-care-a-talharit-romania-de-doua-miliarde-de-dolari/ ; https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/01/25/colonel-r-vasile-zarnescu-elie-wiesel-un-mare-escroc/ ; http://robertfaurisson.blogspot.ro/1986/03/un-grand-faux-temoin-elie-wiesel.html ; https://www.scribd.com/document/338786288/Avatarul-Iudaismului-Cu-Note

[3] Vezi Petitie: „Desfiintarea Institutului Elie Wiesel institut care promoveaza ura si dezinformarea opiniei publice romanesti”, pe https://petitieonline.net/petitie/08306149

[4] Cf. http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=317&cam=2&leg=2016; vezi și: https://www.click.ro/news/national/liviu-dragnea-si-iubita-cu-30-de-ani-mai-tanara-invitati-de-seama-la-nunta (e vorba de nunta lui Silviu Vexler!)

[5] Cf. http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2018/cd041_18.pdf, art. V; vezi, de ex., și: Iulia Roșca, «Angajații Institutului “Elie Wiesel” vor primi salarii duble din luna martie – comisia de munca», HoitNews, 6 martie 2018, pe https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22326870-angajatii-institutului-elie-wiesel-vor-primi-salarii-duble-din-luna-martie-comisia-munca.htm

[6] https://ro.wikipedia.org/wiki/Ana_Pauker

[7] Vezi și: https://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/23-august/cea-mai-nemiloasa-femeie-din-lume-ana-pauker-stalin-cu-fusta-109418

[8] Op. cit., Editura Evdochia, 2015, pag. 15; vezi și: http://www.ziaristionline.ro/2015/08/12/cezarina-condurache-legea-demascarii-inceputul-unei-noi-reeducari-de-tip-pitesti-inlocuim-istoria-lui-roller-cu-raportul-comisiei-wiesel-inlocuim-tribunalul-poporului-cu-institu/; Cezarina Condurache, «Monopolul “Elie Wiesel”. Memoria Holocaustului interzice memoriile “concurente”. O Analiză a Fundaţiei George Manu pe adresa lui Alexandru Florian», rostline.ro, 1 sept. 2015,  pe http://www.ziaristionline.ro/2015/09/01/monopolul-elie-wiesel-memoria-holocaustului-interzice-memoriile-concurente-o-analiza-a-fundatiei-george-manu-pe-adresa-lui-alexandru-florian/; vezi și supra, nota nr. 109.

[9] Cf. http://www.justitiarul.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-pete-mort-de-trei-zile/

[10] Vezi și http://ioncoja.ro/efectul-de-bumerang/

[11] Cf. http://www.cotidianul.ro/template/article.php?id=278322&skip=1  http://www.cotidianul.ro/template/article.php?id=266933&skip=1

[12] ***, «DELIR POLITIC. Ponta: “Nici dacă-i împuşti nu e suficient”. Anastase: “Acest personaj are probleme psihiatrice. Ponta mănâncă pe banii pensionarilor”», gandulinfo, 25 apr 2012, pe http://www.gandul.info/politica/delir-politic-ponta-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient-anastase-acest-personaj-are-probleme-psihiatrice-ponta-mananca-pe-banii-pensionarilor-9571822.

7 comments

  1. și dacă se vor strânge 10.000.000 de semnături mai de grabă se va muta capitala la Caracal decât să se desființeze I.N.S.H.R.-E.W.

  1. Pingback: Unde Sunt Cele 20 de Miliarde de €uroi?! (MMM) - Incorect Politic

  2. Pingback: Unde Sunt Cele 20 de Miliarde de €uroi?! - Incorect Politic

  3. Pingback: Unde a dispărut împrumutul celor 20 de miliarde de euro de la F.M.I. şi Banca Mondială.?! A fost dat Israelului ca „despăgubiri de holocaust ? – Basarabia Literara

  4. Pingback: Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI de INSHR-EW - Incorect Politic

  5. Pingback: Nu am tras primul, ci ultimul! (2) | BLOG DE ISTORIE MILITARĂ

  6. Pingback: Protest în București împotriva teroriștilor de la Elie Wiesel: "Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!" - Incorect Politic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *