Home / Chestiunea Jidănească / Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI de INSHR-EW

Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI de INSHR-EW

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 23, 2019

Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI

Unele surse spun că Traian Băsesc ar fi jidan.

Diversele argumente sunt de luat în considerare, însă toată România a văzut faza cu copilul.

Băsescu dă un dos de palmă copilului, apoi jură cu mâna pe Biblie că nu a lovit copilul...”nici în plex cu pumnul, nici în față cu pumnul” (îl lovise cu palma)

A mai spus ulterior că videoclipul este un trucaj ordinar. Acesta este un exemplu de comportament tipic jidănesc, de escroc de cea mai joasă speță.

Același tip de comportament îl are Institutul Național Pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel, al carui președinte este Alexandru Florian.

Acest institut a publicat pe pagina de facebook următoarea fotografie:

Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI de INSHREW

Când Șerban Șuru a comentat spunând că fotografia este în sine o MANIPULARE GROSOLANĂ, care falsifică istoria şi insultă poporul român, căci deşi se pretinde a fi făcută la sfârşitul lunii iunie, în PLINĂ VARĂ, totuşi oamenii sunt ÎMBRĂCAŢI GROS, doi dintre ei având paltoane sau pardesie pe ei şi şepci pe cap, răspunsul INSHR a fost simplu: au şters comentariul.

De acea, rog pe cei de bună credinţă şi cu ceva curaj să pună comentarii asemănătoare la poză: https://www.facebook.com/InstitutulElieWiesel/photos/a.708398199227842/2345573492176963/?type=3&theater

Haideți să le arătăm că românii s-au săturat de manipularea holocaustică.

Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI

ÎN REALITATE, în România jidanii au avut cea mai plăcută ședere în vremurile cele mai zbuciumate din Europa.

De aici au colonizat Palestina, iar unul dintre președinții Israelului, Shimon Peres, a mulțumit public României pentru salvarea a 400.000 de jidani, același număr de care ne acuză INSHREW cum că i-am fi genocidat.

Alt jidan, Teșu Solomonovici, laudă România pentru următoarele:

– au fost redeschise toate școlile evreiești din România, închise de regimurile precedente și au fost înființate multe școli noi;
– a fost creată, pentru prima dată în România, o universitate evreiască;
– au fost redeschise, pentru evrei, spitalele evreiești și azilele de bătrâni care mai înainte fuseseră rechi­zi­ționate de armată;
– au fost reînființate cele două teatre evreiești, de la București și Iași;
– au fost înființate cantine gratuite pentru evreii săraci;
– evreii aflați în lagărele de muncă obligatorie sau în închisori au fost mereu aprovizionați cu îmbrăcă­minte și medicamente;
– evreii deportați în Transnistria au fost aprovizionați cu îmbrăcăminte, alimente, medicamente, unelte gospo­dărești și unelte specifice meseriașilor;
– cu sprijinul « Centralei Evreilor » au fost readuși în România, deci salvați, din Transnistria cca 2.000 de copii orfani;
– autorii evrei și-au putut publica o serie de lucrări (numai eu am scos trei) […] ;
– nicicând, ca pe vremea lui Ion Antonescu, Teatrul „Barașeum” n-a avut și nu va avea asemenea săli arhipline, deși funcționau două săli;
– nicicând n-au făcut asemenea dever cafenelele, ceai­năriile, restaurantele evreiești, magazinele alimentare evre­iești, tot atâtea prilejuri de adunări evreiești;

Urmăriți colecția „Gazeta evreiască” din acei ani: pentru fiecare zi e anunțată cel puțin o manifestare evreiască, spectacol de teatru/revistă, concert, conferință.

Deci considerând această realitate istorică, cum este prietenia românilor răsplătită astăzi? Prin acuzații false, minciuni grotești, extorcare de bani și legi antiromânești.

Câtiva români revoltați au cerut încă din 2017 desființarea institutului cultural-terorist Elie Wiesel, printr-o petiție pentru că denigrează si jignește poporul român pe banii noștrii. Nu a primit prea multe semnături, poate trebuie redactată una mai serioasă.

A apărut și o petiție pentru a-l declara pe Alexandru Florian indezirabil.

Românii sunt MINȚIȚI și SFIDAȚI

Cât mai durează mascarada? Românii pun botul tot mai greu la propaganda holocaustică.

În loc să finanțăm pe cei ce promovează sentimente antinaționale, bugetul ar trebui alocat pentru combaterea antiromânismului.

Cum ar fi înființarea unui comitet interministerial pentru combaterea antiromânismului? S-a propus și o lege în acest sens, dar trădătorii din Parlament au respins-o. Democrația este o iluzie, puterea nu mai aparține poporului și n-a aparținut vreodată.

Ce ne stă totuși în putere este mărturisirea adevărului.

14 comments

 1. Atentie la formula jidovului THEODOR LESSING (zis si filozof) DESPRE TARA LUI GAZDA, GERMANIA – citat de celebrul istoric german Ernst Nolte, cu mult dezgust, drept caz emblematic pentru jidovul germanofob(care rimeaza cu romanofob) :

  “IUBESC GERMANIA DAR FARA NEMTI IN PEISAJ !”

  ASA IUBESTE ROMANIA SI ROMANOFOBUL ALEXANDRU FLORIAN !
  DECE NU SE CARA IN DESERT, DACA-I DISPLAC ROMANII IN ASA HAL SI UMBLA SA-I DEFAIMEZE CU POZE FALSE – cine stie ce erau bietii oamenii aceia pusi la zid , si dece ?

  • Da , Basescu are tatal biologic in Israel, tata ce poarta un nume jidovesc – l-am vazut scris undeva , nu-l mai stiu . Basescu este fiu adoptiv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Si a fost si el in vizita la tatal lui biologic in Israel, de unde precis ca s-a si inspirat in politica lui fata de Romania si fata de romani!
   Chiar asa de tampitit sa fim sa tacem ca dobitoacele ?

  • SA SE CARE IN DESERT LA CAMILELE LUI CA TOT ARE PROFIL DE DROMADER !

   D’AICI SI FOBIA LUI FATA DE ROMANI !
   NOI NU AVEM PROFILUL LUI ! ASTA-I PROBLEMA !!!

   NE DEOSEBIM MULT PREA TARE DE BIETUL DROMADER RUMEGATOR DE SPINI !

   ASTA MESTECA SI CACA SPINI, ZI SI NOAPTE – E ‘NATURALUL’ LUI DE BIET ANIMAL AL DESERTULUI
   UMAN SI GEOGRAFIC !

   SI CAND VORBESTE EL BEHAIE TOT SPINI !

   FARA SA-SI DEA SEAMA, ASA L-A FACUT DOMNUL, SA CARE DOUA COCOASE PLINE DE SCAIETI ,

   PESTE TOT PE UNDE PARAZITEAZA PLANETA !

 2. Dl Sterie,
  Va rog sa vedeti de ce nu se pot accesa articolele de la prima linie rosie in josul paginii…
  Nici un titlu nu deschide articolul cand dau click … stiti cum e, apare doar cursor sageata nu se transforma in mana.

 3. Aceasta poza se gaseste si in asa zisul “documentar” denigrator la adresa Maresalului : https://www.youtube.com/watch?v=EJodTuDeoYg&lc=z23qyltpfkfpc5l4a04t1aokgqohsd13pgxs0yrd2p3qbk0h00410.1566631385108869

  La 05:10

 4. De ce vă mirați că jidanii mint?! Iisus Hristos le-a relicat iudeilor că „ei sunt fiii tatălui minciunii”.În Talmud, doctrina lor, sunt educați – în baza dogmei lor esențiale, cum că ar fi „poporul ales”! – să-i mintă, șă-i înșele pe goyimi. Prn petiții nu se rezolvă nimic atîta vreme căt sunt susținuți de guvernanți. de Poliți, de Parchet, de Justiție. Trebuie trecut la acțiuni directe contra guvernului și, individual, contra jidanilor. Aceștia trebuie determinați să părăsească România!

 5. Unde a scris Ernst Nolte aceasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *