Home / Actualitate / BOMBĂ NUCLEARĂ în Percepția Publică: LEGE ÎMPOTRIVA ANTIROMÂNISMULUI

BOMBĂ NUCLEARĂ în Percepția Publică: LEGE ÎMPOTRIVA ANTIROMÂNISMULUI

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 3, 2018

S-a întâmplat o minune în Europa, pe meleagurile mioritice.

Urmările sunt epocale, chiar și în cazul în care legea nu va trece.

Mediafax:

Mai mulţi parlamentari PSD şi ai Opoziţiei au depus un proiect pentru prevenirea şi combaterea antiromânismului care prevede că persoanele care promovează în spaţiul public antiromânismul riscă închisoare până la 3 ani. Cele care constituie o organizaţie de acest tip, închisoare între 3 şi 10 ani.

 

Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepţii sau doctrine antiromâneşti constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi”, prevede unul dintre articolele iniţiativei legislative depuse pe 28 iunie la Senat, primă cameră sesizată.

La un alt articol din proiect se arată că “distribuirea sau punerea la dispoziţie publicului de materiale antiromâneşti se pedepseşte cu închisoare de la un an la 5 ani”.

Ce ar putea însemna materiale antiromânești?

Totul de la stickere/pliante ale partidelor maghiare extremiste de tip Jobbyk, steagul “ținutului secuiesc”, manuale școlare care denigrează sau demonizează românii pentru crime fictive, etc…

De asemenea, este interzisă comercializarea sau “răspândirea simbolurilor antiromâneşti şi untilizarea acestora în spaţiul public”, încălcarea acestei prevederi fiind pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, dar şi interzicerea unor drepturi, potrivit articolului 5 din proiectul legislativ. Nu se consideră infracţiune dacă fapta este săvârşită în interesul artei, ştiinţei, cercetării sau educaţiei, sau în scopul dezbaterilor unor aspecte de interes public.

Tricouri cu Horthy sau Csibi Barna, cărțile lui Liiceanu în care hulește poporul român…

Postere puse de comuniști cum e cel de mai jos:

BOMBĂ NUCLEARĂ în Percepția Publică: LEGE ÎMPOTRIVA ANTIROMÂNISMULUI

S-ar curăța plaiul mioritic și s-ar umple închisorile de trădători și alogeni.

O altă prevedere din propunerea legislativă arată că “se consideră infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi iniţierea sau constituirea unei organizaţii cu caracter antiromânesc, dar şi aderarea sau sprijinirea unei astfel de organizaţii”. De asemenea, persoanele care denunţă existenţa organizaţiei, înainte ca aceasta să fie descoperită, nu se pedepsesc.

Organizații antiromânești cum ar fi UDMR-ul care militează pentru autonomie?

Mai sunt organizații pentru monitorizarea antisemitismului sau a discriminării cum ar fi institutul Elie Wiesel sau CNCD, ONG-uri precum ActiveWatch care hărțuiesc români sau ONG-uri pro-gay ca Accept care fac propagandă homosexuală în școli și pe stradă. Toate astea pot intra la categoria “organizații cu caracter antiromânesc” pentru că promovează valori cosmopolite, globaliste, antinaționale.

BOMBĂ NUCLEARĂ în Percepția Publică: LEGE ÎMPOTRIVA ANTIROMÂNISMULUI

Însăși ideea aceea cu limba maghiară sau țiganească în administrație constituie anti-românism pentru că este o capitulare a țării în fața oamenilor ce vor să se rupă de ea.

Dar nu numai organizațiile se pedepsesc, ci și persoanele care le sprijină!

Este extraordinar, inspirându-se (copy-paste) din legea împotriva antisemitismului, au introdus până și clauza pro-turnătorie. Indivizii pot scăpa de pușcărie dacă denunță existența organizației.

Iniţiatorii explică, în proiectul de lege, cuvântul “antiromânism” astfel: “percepţia referitoare la români exprimată ca ură împotriva acestora, precum şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva românilor, îndreptate împotriva românilor sau ne-românilor, a proprietăţilor românilor, a instituţiilor comunităţilor româneşti sau a lăcaşurilor de cult ale românilor.”

Aici intră tiganii, musulmanii militanți și persoane de tip Medeea Iancu (feminista bolundă care a scris o poezie anti-eminesciană la Gala Mihai Eminescu.)

Potrivit propunerii legislative, “organizaţie cu caracter antiromânesc” se defineşte astfel: “orice grup format din trei sau mai multe persoane, care îşi desfăşoară activitatea temporar sau permanent, în scopul ptomovării ideilor, concepţiilor sau doctrinelor antiromâneşti. În această categorie pot fi incluse organizaţiile cu sau fără personalitate juridică, partidele şi mişcările politice, asociaţiile şi fundaţiile, societăţile reglementate de Legea societăţilot nr 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi orive alte persoane juridice care intră sub incidenţa prezentei legi”.

#fărăAntiromâni

Simbolurile antiromâneşti constă în “drapele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum şi orice alte asemenea însemne, care transmit idei, concepţii sau doctrine care promovează antiromânismul”. Materiale antiromâneşti înseamnă “imagini, mesaje text, conţinut audio-video, precum şi orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepţii sau doctrine care promovează antiromânismul”.

Revenindu-ne din euforie, probabil că nu se va ajunge la arestarea în masă a trădătorilor.

Dar ce va genera această lege mai concret este dezvăluirea dublei măsuri a politicienilor, cei care sunt anti-români nu vor semna legea. Pentru noi este un filtru extraordinar, facem o listă cu cei care au votat ‘nu’ și știm pe cine nu mai votăm în alegeri. Vreodată.

Iniţiatorii susţin că Parlamentul a adoptat o lege referitoare la combaterea antisemitismului, însă prevederile propunerii adoptate se potrivesc şi pentru combaterea antiromânismului.

“De curând, Parlamentul României a adoptat o Lege privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului. Prevederile acestei legi sunt cât se poate de valabile şi identic aplicabile pentru prevenirea şi combaterea antiromânismului, un curent suţinut care se manifestă şi proliferează tot mai agresiv. Antiromânismul este o formă de luptă împotriva tuturor expresiilor de afirmare a identităţii româneşti, de contestare a suveranităţii naţionale legitime a naţiunii române, cât şi de exprimare a unor idei, concepte, doctrine ori politici care vizează xenofobia în raport cu poporul român ori discriminarea negativă a acestuia”, se arată în proiectul depus la Senat, ca primă cameră sesizată.

Totuși este mare lucru că s-au gândit la asta.

Dar să fim serioși, probabil s-au luat după propunerea domnului colonel Vasile Zărnescu din petiția împotriva legii lui Vexler (apropo, semnați dacă nu ați făcut-o până acum și dați mai departe!)

Printre iniţiatorii proiectului de lege se ală şi preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, membru în Comsiia specială pentru elaborarea Codului administrativ, care a declarat joi că propunerile de modificare a Codului administrativ urmăesc oficializarea limbii maghiare în România, lucru care “lezează” suveranitatea ţării.

Printre inițiatori a mai fost Daniel Gheorhge de la PNL, singurul parlamentar care s-a abținut de la votul pentru legea împotriva antisemitismului.

Daniel “Singurul cu coaie” Gheorghe

“Prin complicitatea coaliţiei trădării naţionale PSD-ALDE, udemeriştii se pregătesc să sărbătorească un important succes, reprezentând un pericol pe termen lung pentru România. Noul Cod Administrativ, pe cale să fie adoptat de Parlament, lezează suveranitatea ţării şi reprezintă parafarea legislativă a strategiei pe termen lung de edificare a autonomiei teritoriale pe criterii etnice, în regiunile botezate separatist drept Ţinutul Secuiesc şi Partium”, a declarat joi Marius Paşcan, într-un comunicat de presă.

Iniţiativa este semnată de 33 de parlamentari PSD, PNL, PMP şi USR, printre care şi preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. Proiect va intra în procedură parlamentară, Senatul fiind prim for sesizat, iar Camera Deputaţilor fiind decizională.

Fără să fie în vigoare, legea deja funcționează în sensul că a scos la iveală câțiva antiromâni de la USR.

Unul dintre ei, care are nume de străin, a făcut următoarea declarație pe Facebook:

Cristian Seidler 5 hrs:

· Am decis să îmi retrag semnătura de pe propunerea legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antiromânismului.

Luni voi depune o notă scrisă în acest sens la secretariatul Camerei Deputaților. Nu consider că vreo etnie e superioară oricărei alta și cred că instrumentele legale pentru a combate ura etnică trebuie să fie similare despre orice etnie am vorbi. Pe scurt, acesta a fost argumentul pentru care am semnat inițial.

Înțeleg însă ca textul legal ar putea fi folosit în viitor în mod abuziv, în scopuri politice. Am presupus buna-credință în aplicarea legilor și pentru un moment am uitat faptul că pedepse colective politice s-au adoptat chiar în România zilelor noastre de către majoritatea actuală. Mulțumesc tuturor celora care mi-au oferit feedback cu bună-credință.

BOMBĂ NUCLEARĂ în Percepția Publică: LEGE ÎMPOTRIVA ANTIROMÂNISMULUI

În ciuda faptului că pagina sa este un echo-chamber (un loc unde nu se propagă păreri în contradictoriu, un fel de Reddit), au apărut și contestatari care pur și simplu nu pot trece peste dubla măsură pe care a afișat-o alogenul Seidler.

În concluzie, proiectul de lege a început deja să își facă treaba în ceea ce privește dezvaluirea caracterului antiromânesc al unor politicieni. Depinde de noi să îi ținem minte și să-i sancționăm unde-i doare mai tare.

5 comments

 1. Sunt treaz fata de chestiunea evreiasca din martie 2017. Citesc Daily Stormer zilnic cam de un an de zile.

  Folosesc browserul TOR care e minunat.

  Citesc zilnic ce se intampla pe Gab.ai, Cantwell, Patrick Little.

  Am citit azi in ziar despre legea antisemitismului – am dat o cautare si am descoperit website-ul tau.

  (Sa iti spun sincer, credeam ca romanii sunt prea idioti ca sa isi dea seama cine ii conduce.)

  Felicitari pentru tot ce faci e minunat.
  Keep up the good work.

  • Incorect Politic

   Mulțumesc! Recomand și therightstuff.biz au acolo o mulțime de podcasturi, o să facem și noi unul începând de anul ăsta. Justitiarul.ro vorbesc și ei deschis despre jidovi. Sunt mulți români conștienți de cine îi conduce, dar îi paralizează frica și autocenzura. Trebuie să vorbim despre realitățile astea cu îndrăzneală, chiar și în condițiile în care însuși adevărul este considerat ‘antisemit’. Daily Stormer a fost o inspirație, dacă ai talent la scris ne poți trimite materiale și le publicăm. Spune adevărul, răspândește pastila roșie, schimbarea nu va veni de pe azi pe mâine ci în mult timp și prin efort susținut! Doamne Ajută!

 2. Bun asa !

 3. Antisemitism Macht Frei

  Faza cu aceasta lege a antisemitismului — ea va creea tot mai mult anti-semitism.

  Nimic nu trezeste lumea ca atunci cand evreul iti baga pumnul in gura.

  Ne ajuta aceasta lege, tot mai multi se vor trezi si vor fi interesati de aceste idei.

  Vor fi cativa martiri – dar si ei vor trezi si mai multa lume.

  Efectul Streisand
  —-

Leave a Reply

Your email address will not be published.