Home / Actualitate / Noua Dreaptă apără Libertatea Opiniei – Primul partid din România solidar cu Vasile I. Zărnescu

Noua Dreaptă apără Libertatea Opiniei – Primul partid din România solidar cu Vasile I. Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 14, 2021

Noua Dreaptă este primul partid din țară care-și declară public susținerea pentru colonelul Vasile I. Zărnescu, românul condamnat la închisoare pentru publicarea unor studii despre holocaust. Surse din partid spun că urmează acțiuni în stradă pentru susținerea colonelului Zărnescu.

Iată comunicatul, așa cum apare pe nouadreapta.org:

*

În sfarșit, ceea ce a început “pas cu pas” acum aproape două decenii, începe să-și arate roadele. De fapt, să-și arate colții: trădarea de neam și de țară începută cu OUG 31/2002, continuată cu legea “anti-legionară” 217/2015 și desăvârșit cu infama lege 157/2018 (legea ”Vexler”), conduce la un fapt de-acum istoric, care va fi fără îndoială consemnat în analele ticăloșiilor comise împotriva poporului român: primul român condamnat la închisoare cu executare din perioada post-comunistă pentru delict de opinie!

Odată cu condamnarea la închisoare cu executare a domnului colonel (în retragere) Vasile I. ZĂRNESCU, România face un pas hotărât pe calea pe care o credeam apusă, aceea a abuzului cu caracter anti-național și anti-creștin din perioada bolșevismului anilor ’46-’64. Nu ar trebui însă să ne mirăm prea tare, ofensiva totalitarismului care îmbracă acum forma corectitudinii politice duse la absurd este la apogeu în întreaga lume și mai ales în SUA și Europa.

Printr-o decizie halucinantă, o instanță a Judecătoriei Sectorului 3 București a dispus condamnarea domnului colonel (rtrg.) Vasile Zărnescu la un an și o lună închisoare pentru “negarea holocaustului”. Instanța a hotărât totodată amânarea executării pedepsei  pe termen de supraveghere de doi ani, în care domnului Zărnescu îi va fi interzis să scrie despre holocaust și de fapt despre orice ar fi considerat “anti-semitism”.

Concret, “un român a fost condamnat la închisoare pentru publicarea unor articole de analiză a afirmațiilor altor autori consacrați despre holocaust”. Condamnarea s-a făcut în baza articolului articolului 6 alin. 1 din OUG 31/2002, care prevede pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani pentru contestarea sau negarea în public a holocaustului.

RUȘINE JUSTIȚIEI DIN ROMÂNIA (căci de Justiție Română se pare că nu mai poate fi vorba)! RUȘINE SĂ VĂ FIE! Ați ajuns să condamnați la închisoare cu executare un om doar pentru că a publicat niște studii ale unor autori altfel renumiți, unii inclusiv evrei, care nici măcar nu neagă holocaustul, ci doar și-au permis” să pună la îndoială afirmații și fapte care s-ar fi petrecut în perioada celui de-al doilea război mondial! Dând dovadă nu numai de decădere morală, dar și de încălcarea gravă a drepturilor cetățenești stipulate clar în Legea Fundamentală a țării, Constituția României, care la articolul 29, paragraful (1), spune clar că ”libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă”.

Fără Justiție, nu există libertate! Nu poate exista democrație fără libertatea cuvântului! Cum este posibil ca în secolul XXI, în care lideri ai lumii așa-zis libere (Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii) vorbesc cu entuziasm (viclean) despre libertate, justiție, progres, oamenii să fie condamnați la luni sau chiar ani de închisoare numai pentru faptul că și-au exprimat liber opiniile?

Noua Dreaptă consideră inadmisibil faptul că, profitând de toleranța creștină a poporului român, la 60-70 de ani de la marile crime bolșevice care nu au fost săvărșite doar în numele unei ideologii totalitare dar și împotriva fibrei naționale cele mai autentice, o instanță românească condamnă în același mod nedemn și nedrept un român pașnic care a “îndrăznit” să cerceteze asupra unor fapte istorice care oricum sunt re-analizate și chiar contestate de decenii întregi de istorici de valoare neîndoielnică.

Nu vrem să ajungem ca în Franța, unde dacă spui, de exemplu,“nu au existat celți negri”, poți fi condamnat la închisoare, cum s-a întamplat cu Boris Le Lay. (din articol “Incorect Politic”, 06.02.2021). Aceasta, după prigoana care a început, cu decenii în urmă, tot împotriva unor intelectuali “revizioniști”, care au exprimat aceleași îndoieli și dubii asupra holocaustului împotriva evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial.

Noua Dreaptă se adresează și tuturor românilor și organizațiilor naționaliste să își unească glasurile împotriva abuzului comis împotriva compatriotului nostru domnul Vasile I. Zărnescu. Dacă vom tolera acest prim abuz de sorginte neo-comunistă, vor urma fără îndoială și altele și nimeni nu va mai putea să își exprime liber părerea fără riscul de a fi acuzat și condamnat.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Noua Dreaptă poate fi contactată la  info@nouadreapta.org . Toți pentru justiție, nu așa spuneau #rezist când protestau împotriva PSD-ului? Ei bine, a venit timpul ca naționaliștii să fie toți pentru Dreptate. Dreptate pentru colonelul Zărnescu, în acest moment istoric el reprezintă Românitatea, Neamul și toți haiducii care au luptat pentru libertatea acestui popor.

6 comments

 1. Dupã 1989, comunismul asasin sa metamorfozat în “corectitudine politicã”! LIBERTATE PENTRU DOMNUL COLONEL ZÂRNESCU!!!

 2. Ppoti nega doar ceea ce este adevarat, real; priu urmare – pretentia jidanilor este nedovedita si imposibil sa se fi petrecut in realitatea fizica, tri-dimensionala.
  Este o minciuna si este ilogic sa o negi, ca este doar vorbarie.
  Minciuna se poate respinge, nici un jidan nu a fost ars de viu pentru credinta lui – asta este definitia data de ei, falsii jidani care se victimizeaza in timp ce fura averile tarilor si siluiesc sufletele oamenilor.

 3. Noua Dreaptă ne propune să fin drepți!
  Le mulțumesc foarte mult camarazilor din Noua Drepată!
  Trăiască Noua Dreaptă!

  • Multumim si noi domnule Colonel! Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa indurati cu aceeasi demnitate si acelasi curaj, ca pana acum, tot Raul cu care calaii Neamului vor sa va doboare. Nu sunteti singur, suntem alaturi de dvs.! Doamne-ajuta!

 4. “Nu esti antisemit daca spui adevarul despre evrei” specifica foarte corect episcopul catolic Richard Williamson, haituit si el de organizatiile comunitariste , suprematiste si private, evreiesti din Franta , perfect anticonstitutionale si brutal abuzive fata de drepturile omului de a spune adevarul !

  Legile care au fost introduse in tribunalele din lumea intreaga, cu care te baga la inchisoare daca critici minciunile(lucrative, deci cu atat mai venale caci urmaresc un castig financiar nemeritat si nedemn) debitate de propagandisti mincinosi de peste tot , gen Raoul Hilberg, care declara ca holocaustul a fost planificat de nemti prin telepatie -asa cum arata prof Faurisson, ca a declarat Hilberg, in jurnalele Frantei, sau cum zice tot Hilberg, ca “holocaustul a fost pentru ca a fost si nu are nevoie de dovezi” , aceasta pozitionare este net religioasa si intuiesc ca este dictata de oculta care impune net si indubitabil legile noahide ale Talmudului , caci iti este interzis sub orice forma sa critici un evreu sau cultura sau religia sau politica lor, fie si din Israel , care este un stat zionist , fara sa fii pedepsit cu pedeapsa suprema .

  Tribunalele noahide de azi care au infiltrat si preluat Occidentul, interzic studierea istoriei sub descoperirile revizionismului care este implicit in studiul istoriei, de cand lumea si pamantul, caci de cand lumea si pamantul apar CONTINUUUU elemente noi datorita descoperirilor de acte si dovezi noi, fel de fel .
  Sa interzici dovezile noi ce apar intr-una, in studiul istoriei, inseamna barbarie , inseamna un abuz feroce fata de demnitatea umana !

  Ori

  PE CE ESTE BAZAT UN SISTEM JURIDIC IN LUMEA AUTENTIC EUROPEANA SI AUTENTIC DEMOCRATA ???

  IN PRIMUL RAND JURISPRUDENTA DEMOCRATA TREBUIE SA SE BAZEZE PE RESPECTAREA – IN PRIMUL RAND : A DEMNITATII UMANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CE DEMNITATE UMANA RESPECTA UN JUDECATOR CARE NU ARE VOIE SA IA IN CONSIDERATIE DOVEZILE STIINTIFICE ALE ADEVARULUI ISTORIC, SUSTINUT DE UN OM CINSTIT SI RIGUROS PRECUM ESTE DOMNUL COLONEL ZARNESCU ? ORICE ORIGINI AR AVEA SI ORICE RELIGIE AR AVEA !

  ORI JUDECATORUL POATE O FI VRUT SA-I DEA DREPTATE DOMNULUI ZARNESCU DAR I S-AU IMPUS NISTE LEGI RELIGIOASE, NU EUROPENE SI AUTENTIC DEMOCRATICE CI RELIGIOASE CARE CER INTANGIBILITATEA DECLARATIILOR UNOR EVREI PROPAGANDISTI – CACI NICI MACAR NU SUNT ISTORICI !

  SA NU AI VOIE SA CRITICI EVREIII SI CE SPUN PROPAGANDISTII LOR DESPRE ISTORIE , INSEAMNA SA IMPUI OMENIRII IN GENERAL SI ROMANILOR IN PARTICULAR, O JUDECATA TALMUDICA, ADICA RELIGIOASA, SI NU UNA DEMOCRATICA, AUTENTIC EUROPEANA CARE TINTUIESTE SA RESPECTE IN PRIMUL RAND DEMNITATEA FIECARUI OM: EVREU , ROMAN SAU ESCHIMOS .

  ODATA CE L-A CONDAMNAT SA FIE INCHIS DUPA GRATII, PENTRU CA A DISCUTAT HOLOCAUSTUL IN TERMENI STIINTIFICI, CEI CE I-AU PUS CAPACUL DE PLUMB PESTE DEMNITATEA UMANA A DOMNULUI ZARNESCU, AU DESCHIS O EPOCA A BARBARIEI MENITA SA SUFOCE POPORUL ROMAN, DEFINITIV .

  SA NU CREADA EI CA O SA LE FIE BINE IN EPOCA CE URMEAZA !

  “DOAR ADEVARUL POATE STABILI PACEA INTRE DOUA POPOARE DE CULTURI DIFERITE”

  DECLARA CEL MAI MARE JURIST AL GERMANIEI IN VIATA , PROF UNIV DR JURAE, KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER, DE LA UNIVERSITATEA NURNBERG-ERLANGEN , MARELE SPECIALIST IN DREPT INTERNATIONAL CARE A DAT TRATATELE DE LA LISABONA SI MAASTRICHT IN JUDECATA SI A CASIGAT PROCESELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DOMNUL ZARNESCU STIE PREA BINE PUTEREA ADEVARULUI CA SA SE LASE IMPRESIONAT DE MINCIUNILE LUI KATZ SI FLORIAN, CARE LUPTA SUB PANOPLIA UNUI MEGAESCROC INTERNATIONAL DOVEDIT, ELIE WIESEL .

  INDIFERENT CE VOR DECIDE PROPAGANDISTII PLATITI SA FACA PRIN TRIBUNALE, DE ACUM INAINTE CU NOI TOTI, ROMANII CE LE STAM IN CALE !

  ADEVARUL ADEVARAT, REZISTA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *