Home / Actualitate / Și-a făcut-o cu mâna lui! Ion Cristoiu NU se simte bine după VACCIN și reclamă: „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului!”

Și-a făcut-o cu mâna lui! Ion Cristoiu NU se simte bine după VACCIN și reclamă: „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului!”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 13, 2021

O merită, nu-i așa?

La un moment dat, Cristoiu spunea că nu-i de acord cu vaccinul, dar și-l face pentru a nu fi tratat ca un cetățean de mâna a doua. Mă mir că a fost capabil de a lua o asemenea poziție cretină. Să-ți injectezi în sânge un ser-mister care poate avea efecte negative pe termen scurt, mediu și lung, chiar letale în unele cazuri,  care îti modifică felul în care organismul reacționează la proteine, care-ți introduce proteine editate genetice, cu posibilitatea transmiterii la urmași, doar pentru că vrei să mergi cu tramvaiul și să “fi tratat ca restul” denotă o lașitate și un conformism absolut dezgustător.

Via Justițiarul:

Reputatul jurnalist Ion Cristoiu a făcut greșeala să se vaccineze și acum nu se simte bine după vaccin. El a apărut în Jurnalul său TV zilnic aproape sfârșit după a doua doză de vaccin. „Mă simt groaznic de obosit – inimaginabil – și de abia aștept să mă culc”, spune jurnalistul. La un moment dat, probabil din cauza stării de „cumplită oboseală” generală, la doar două minute după începerea emisiunii, aparent a fost nevoit să se oprească și să reia mai târziu înregistrarea, observându-se un mic moment de întrerupere și editare.

În prima parte a transmisiei, jurnalistul reclamă că nici la vaccinare și nici în campania de promovare a injectării în masă „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului” și a ce trebuie să facă cel afectat în cazul apariției acestora – „să ia o țuică, sau ce?!”, spune publicistul cu umor amar. Nici „rujatul” care apare pe la TV – cu referire la Valeriu Gheorghiță – și nici „fiorosul” Raed Arafat nu spun nimic, mai critică întemeiat Ion Cristoiu„Este încă o dovadă de stalinism”, acuză jurnalistul campania de vaccinare hei-rupistă, considerând, înainte de a întrerupe temporar înregistrarea, că „bandiții din presă” vor ascunde și morții afirmând la unison că decesele sunt din alte și alte cauze și „vaccinarea merge perfect”. „Nu spun că o să mor dar spun că nu mă simt bine”, afirmă Ion Cristoiu. +

(VIDEO aici)

Într-un alt Jurnal TV recent al jurnalistului, din 25 ianuarie 2021, din care am adăugat un extras în clipului nostru de mai sus, acesta confirmă sesizările ActiveNews către CNA și Colegiul Medicilor, cu privire la ilegalitatea propagandei pro-vacciniste. Ion Cristoiu afirmă la rândul său că niște medici nu pot recomanda SIGURANȚA unui medicament și, ca atare, consideră că agresiva campanie de promovare a medicamentului sub formă de vaccin – acum suspendată – a fost ILEGALĂ. Episodul tratează pe larg subiectul „De ce sunt secrete contractele Comisiei UE cu companiile producătoare de vaccin?” și poate fi vizionat integral pe contul său de YouTube restabilit de cenzorii canalului după o epurare parțială a conținutului său.

Noi îi dorim multă sănătate maestrului!

Reamintim că în România, Europa și SUA s-au înregistrat numeroase decese și reacții adverse grave după vaccinurile anti-Covid, conform dovezilor prezentate de ActiveNews aici: DOCUMENTE: România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut – Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

UPDATE: Ion Cristoiu și-a revenit dar a acuzat în continuare stări de oboseală exprimându-și temerea ca rapelul să nu fie repetat de-acum lunar, de când au apărut „noile tulpini”.

Victor RONCEA (ActiveNews)

2 comments

  1. Sa ramanem cu bagare de seama, nu putem sti cu exactitate cu ce si daca s-a vaccinat sau nu; e greu de crezut ca Dl.Cristoiu nu a fost “informat” cu privire la ce este acest “vaxxin” si e totusi greu de crezut ca sistemul ar putea fi atat de naiv incat sa riste sa se intample ceva cu persoanele publice. Dl. Cristoiu parea sa isi fi revenit la o zi sau doua dupa ce stirea a aparut si face in continuare pastilele sale zilnice. Oricare ar fi adevarul ii dorim si dumnealui ca si tuturor celor vaxxinati multa sanatate.

  2. Sa fii prost, dar sa te crezi cetatean de “mana-ntai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.