Home / Actualitate / Specialista în genetică Alexandra Henrion-Caude avertizează, există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași

Specialista în genetică Alexandra Henrion-Caude avertizează, există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași

Mihnea Codrescu & Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 20, 2021

Tot mai multe informații apar despre vaccinul pe care mass media și autoritățile îl prezintă ca fiind singura soluție pentru ieșirea din criză și întoarcerea la normalitate. Specialista nr. 1 în Franța pe ARN, Alexandra Henrion-Caude, avertizează că există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași:

„Dacă într-adevăr nu ar exista niciun risc de transmitere către descendenți, atunci de ce există pagini întregi în protocoalele Pfizer dedicate faptului că este foarte, foarte important să fii pe contraceptive sau să faci sex cu prezervativ? Ei exprimă foarte clar în protocolul lor că nu ar trebui să riști să rămâi însărcinată… Nu este banal! Deci, cum o putem explica, dacă nu există riscul transmiterii către următoarea generație?”

Ne vaccinăm pentru ce?

Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19.

Rob Oswald, dr. în virologie și imunologie de la Universitatea Cornell:  “Deci, cu ce ne ocupăm acuma este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an. Covid-19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat acest COVID (gripa deghizată în nou virus) prin care ne păcălește pentru a stabili o tiranie globală și o stare de supraveghere totalitară, polițienească si globală, iar acest complot a inclus fraude electorale masive.

“Am un doctorat în virologie și imunologie și sunt un om de știință și de laborator clinic. Am testat 1500 de eșantioane de presupus test C-19 pozitiv colectate în California de Sud. Când eu și echipa mea de laborator am efectuat testele în conformitate cu postulatele și observațiile testului Koch, pe SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în aceste 1.500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că acele 1.500 de eșantioane erau în mare parte cazuri de gripă A și unele cazuri de gripă B, dar nici un singur caz de Covid și nu am folosit pseudo-testul PCR

Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe.

Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar și fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de persoane care au murit au fost cauzate de comorbidități precum boli de inimă, cancer, diabet, emfizem etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid19 cu care să lucrez.”

Într-un interviu din decembrie, încă nepublicat, Mihai Șerban a făcut următoarea analogie:

Asistăm la un continuum delirium care are punctul de plecare stabilit în intimitatea “camerelor de gazare”. Gazul folosit a provocat o mutație pe genomul politic, care a dat naștere unor tulpini exotice din ce în ce mai invazive: Revoluția din 68, căderea URSS, Revoluția din România, ajutorul filantropului FMI dat fostelor național-socialiste din Est, salvarea iugoslavilor de Iugoslavia prin invazia coaliției NATO, care apoi a salvat arabii de țările arabe suverane, Tratatul de la Lisabona (U.E.), criza financiară din 2007, fluxul migrator absolut natural, Clima modificată de activitatea umană, terorismul internațional fără pașapoarte la sosire în aeroporturi, dar cu pașapoarte uitate pe lângă atentate… Și acum a apărut virusul natural Covid-19 – fără observațiile testului Koch – cu ale sale spitale arhipline interzise la filmare și milioane de victime interzise la autopsie… Nimic de zis?… Personal, cred că trăim etapa istorică imaginară post-holocaust. Era post-adevăr cu ale sale generații zombificate! 

Concluzia noastră?

Că Mass-media minte nu este surprinzător, au fost activați financiar de Big-money și alte grupuri de interese. Că statul minte nu este surprinzător, au primit un obiectiv politic de la U.E. Că pseudo-medicii de televiziune mint nu este surprinzător, se știe că primesc sume uriașe de la Big-Pharma. Însă este greu de înțeles că omul obișnuit, care este țintă în acest proiect, nu este capabil să se intereseze, să caute, să citească și să compare informațiile dincolo de tripticul guvern-TV-medici, care iau parte la cel mai mare scandal sanitar din toate timpurile. Pericolul este scris negru pe alb la paginile 34-35 ale documentului furnizat de Pfizer, în atenția autorităților sanitare și medicilor : https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-09/C4591001_Clinical_Protocol.pdf

O altă informație care cutremură conștiința oricărui Ortodox demn de acest nume: folosirea materialului genetic de la copii uciși în burțile mamelor pentru producerea vaccinurilor. Pfizer, alături de majoritatea marilor actori Big-Pharma, listați de prestigiosul Institute Lozier, folosesc resturi de copii uciși! Se știe de altfel că lobby-ul infanticid pe plan global este susținut de O.N.U., mai ales prin filiala LGBTQ, în serviciul Big-Pharma. https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/

Să fii informat și totuși să te injectezi cu resturi din prunci uciși cu sălbăticie în burțile mamelor, este o formă conștientă de canibalism! Ori românii adevărați, descendența traco-dacă, în toată istoria lor, spre deosebire de alte neamuri sălbatice, nu și-au mâncat niciodată copiii… și, până în 1989 – sfârșitul moralității de grup și începutul decăderii pentru instituția Familială -, românii nu erau pe locul întâi la infanticid în Europa!!

Gândește, injectarea unei substanțe experimentale care modifică felul în care funcționează organismul tău este nebunie sinucigașă. Avem deja gene care au fost șlefuite de milenii, perfecționându-se continuu în vederea supraviețuirii și perpetuării speciei, avem sistem imunitar și alimente cu care să reechilibrăm organismul când apare un dezechilibru, ce nevoie avem de un vaccin sezonier care nici măcar nu te imunizează complet, nici măcar nu întrerupe transmisia virusului ( care conform standardelor științifice, a testului Koch, nu există) și în jurul căruia s-a făcut atâta propagandă pentru a te convinge sau constrânge să-l accepți? Acceptarea, cedarea dintr-un motiv sau altul, echivalează cu o pângărire a Templului lui Dumnezeu și o vânzare de suflet. Vremurile pe care le trăim sunt de proporții biblice. Soarta fiecăruia este în discuție, decizia pe care o vei lua te poate condamna sau mântui, iar alegerea este între Semnul Fiarei sau Dumnezeu.

Tu decizi.

11 comments

  1. vedeti ca in raportul de evaluare pt vaccinul kazar pfizer/biontech dispus de UE, e si o romanca la verificarea calitatii, poate ii luati un interviu.
    in raport sunt cel putin 20 de pagini de ingrijorari si probleme la acest vaccin, Ue a dat aprobare ‘conditionata’, dar si asa mor oameni si altii sunt handacapati definitiv cu aceste vaccinuri, nu-i scuza cu nimic pe politicieni

  2. vaccinulcriminal ‘conditionat’ arata coruptia de la varful UE

    https://www.rt.com/news/512844-eu-approval-pressure-pfizer-covid-vaccine/amp/

  3. https://www.vet.cornell.edu/research/faculty/robert-oswald-phd
    Please see comment under Research Interest regarding COVID-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *