Home / Educativ / Cancel Culture = Cultura Anulării

Cancel Culture = Cultura Anulării

Incorect Politic
Martie 6, 2021

Cancel Culture = Cultura Anulării

Via Trenduri:

E o nebunie ceea ce se întâmplă în America. Revenirea democraților la putere a declanșat o rebeliune comunistă în toată regula, după modelul pe care vi l-am descris încă din toamnă. Proaspăt înscăunat, Biden a reușit într-un timp record să anuleze absolut toate reformele lui Trump (cam la fel cum la noi comuniștii liberalo-uSRIști au anulat toate reformele echipei naționaliste din PSD). Iar după ce „epoca Trump” a fost ștearsă cu buretele au început adevăratele „binecuvântări” ale marxiștilor americani.

În primul și-n primul rând, așa numita „cancel culture” face ravagii. O uniune a studenților de culoare ai Universității Washington a propus dărâmarea statuii lui George Washington din campus deoarece acesta a avut sclavi, deci a fost rasist. Cu câtva timp în urmă, o asemenea năzbâtie ar fi fost tratată cel mult cu zâmbete. Ei bine acum, pătrunse de „seriozitatea” momentului, absolut toate uniunile studențești ale Universității Washington au declarat că sunt de acord cu propunerea care, ca efect al coeziunii, a fost tipărită în ziarul Universității. Vă dați seama câtă idioțenie? Fără Washington americanii n-ar fi avut o țară. Practic acum ei n-ar fi existat. Evident că o asemenea minimă logică le este absolut imposibilă capetelor seci care împart totul în alb și negru (auch! se pare că ultima sintagmă a fost rasistă 🙂 ). Personal sper să le reușească deoarece următorul pas va fi schimbarea denumirii Universității și apoi, de ce nu, schimbarea denumirii statului. Mie așa mi se pare corect, să ducă lucrurile până la capăt!

Știu că noi râdem văzându-i cât sunt de proști, dar numai acolo să nu fii. Spre exemplu, niște vigilenți de-ai mișcării BLM au identificat rasism în câteva cărți pentru copii semnate de Dr. Seuss. Șase dintre cărțile sale au fost retrase de organizația care se ocupă cu publicarea lor din cauză de „racist and insensitive imagery”. Ce mă-sa pe gheață poate fi rasist la niște cărți cu animăluțe? Evident nimic, doar că proștii n-au limite. Culmea e că exemplarele retrase de la publicare și vânzare se vând acum cu sume record pe eBay(peste 600$!). Ca să înțelegeți cât de ridicolă e treaba, luați un exemplu de ducere în derizoriu a campaniei tembelizatoare: cei de la Babylon Bee despre „capcanele” rasiste dintr-o pagină „rasistă” de-a Dr. Seuss. Însă v-o repet, nu e de râs! Absolut totul e de o demență de nedescris. Nimănui nu i se pare exagerat s-o considere rasistă pe Melania Trump deoarece, într-un eveniment public, le-a citit copiilor din Dr. Seuss, cu toate că, într-un eveniment la fel de public, Michelle Obama le-a citit copiilor din același „rasist”.

Mai nou, în California s-a introdus o nouă năstrușnicie: magazinele de haine care separă hainele de bărbați de cele de femei vor fi amendate. Asta, desigur, pentru a nu mai exista discriminare. Vă dați seama ce nebunie? Să ajungi să-ți cauți haine va deveni un calvar. Ce nu-mi plăcea mie până acum să bănănăi prin magazinele tembele. Vă dați seama că de-acum înainte, după ce „moda” va deveni standard în toată lumea, doar croitorii ne vor mai putea salva de dileme. Știu că din nou vă vine să zâmbiți, dar chiar nu-i de glumit. Ați zâmbit când au introdus toaletele pentru sex incert, ați zâmbit când – pentru eliminarea inegalităților – au introdus pisoarul pentru femei și, probabil, veți zâmbi când veți citi noile manuale școlare. Doar că totul se întoarce îmotriva omului normal.

Exemplul următor vă va face să vă revizuiți atitudinea hilară. Din pachetul de ajutorare propus de Biden sunt excluși bărbații albi deoarece ei au avut o „superioritate istorică” și acum trebuie să plătească. Din nou vă spun să nu râdeți deoarece nu-i nicio glumă aici! Dacă te-a pus naiba să te naști alb și bărbat ești diavolul pe pământ și absolut nicio forță nu te mai poate apăra de furia mulțimii. Tu ești vinovat de oprimarea femeilor, de Ku Klux Klan, de violarea drepturilor minorităților s.a.m.d. și, în mod evident, trebuie să plătești pentru asta: trebuie să te prosternezi în fața negrilor și să-ți ceri scuze, trebuie să plângi sincer în fața femeilor oprimate și, mai mult, trebuie să nu care cumva să îndrăznești să-i faci vreo propunere unei femei întrucât poate fi interpretată ca tentativă de viol. În ceea ce privește ajutoarele de stat, pa! Nu-s pentru bărbații albi! Clar.

Avem de-a face cu o adevărată revoluție culturală maoistă. E abia începutul. Totul se va duce într-un tăvălug greu de descris. Mai rău este că America nu va fi doar un dușman al ei, ci al întregii lumi. Cu siguranță chinezii își freacă fericiți mâinile văzându-i pe nătărăii americani căzând în capcana în care China a căzut pe vremea lui Mao. Asta va dărâma din fundație întreaga Americă și va deschide larg ușile supremației chineze. V-am spus încă de pe vremea în care Trump căuta cu disperare să-și reinternalizeze producția că mișcarea e sortită eșecului. Societatea americană e mult prea putredă în interior pentru a se mai alege ceva din ea. Și, colac peste pupăză, și-a reînceput politica de războaie pentru a da de lucru industriei de apărare. Dar despre nebunia care urmează vă voi mai povesti pe larg într-un episod viitor.

5 comments

 1. România si toatã Europa ocupata de bestile comuniste sovietice au asteptat 45 de ani pe acesti criminali “democrati” americani aliati lui Stalin si comunismul international globalist sã vinã sã ne “elibereze”!!! America este o tarã de adunãturi de bastarzi veniti din lumea toatã, plinã de marxisti, maoisti, neocomunisti, castristi, guevaristi si alti “isti” de gunoi globalist comunist!

  • gandesti gresit si necrestineste.
   America e ridicata de bratele crestinilor europeni fugiti de exploatarea iudeo-catolica din regatele Europei.
   Adevaratii americani muncesc, si au un fix cu dreptul la credinta, munca libera si la libera exprimare si la purtatul de arma, ca nimeni nu te apara daca nu te aperi singur.
   Armerica e azi falanga camatariei iudaice pentru ca s-au infiltrat asa cum au facut peste tot. Si au gasit acolo camp liber, fara sa mai dea bir la coroana Angliei.
   Nu puneti bietii americani la gramada cu kazarii, ca mor saracii de frig in camionete si dorm in corturi din cauza camatarilor tigani kazari veniti cu pluta de pe Rin si Main in Sua sa faca averi pe seama goymii

  • America este plina de musulmanii borati si africanii aia borati din africa . De cand a venit bolnavul ala mintal de Bideu sa intors valoriile cu fundul in sus. . Occidentul este decadent 100% fara pic de Dumnezeu acolo predomina poponarii , lesbienele ,transexualii , violatorii , zoofilii , necrofilii , si alti dezacsati oribili . Sa se spele pe cap cu boratii lor acolo .

 2. am spus de cativa ani ca vom ajunge sa facem invitatie nordicilor si americanilor terorizati de imigranti. sper sa putem sa-i ajutam pe amerciani sa vina in valahia si sa le dam la schimb tigani descurcareti care iubesc ajutoarele sociale americane si le place sa locuiasca in casele rechizitionate de comunisti de la burghezia de mijloc americana.

 3. Americanii si-o merita din plin. Atata au exportat corectitudinea politica peste tot in lume, ca ma bucur sincer cand vad ca urmatoarele victime sunt chiar ei. De acum in 20 de ani, America va vorbi chinezeste, pentru ca toata dementa asta e sprijinita din umbra de chinezi, asa cum miscarile pacifiste si verzi din anii ’80 erau de sovietici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *