Home / Educativ / Doctorul Iosif Dragu întreabă: Unde este cauzalitatea reală a deceselor de covid?

Doctorul Iosif Dragu întreabă: Unde este cauzalitatea reală a deceselor de covid?

Incorect Politic
Martie 6 , 2021

Doctorul Iosif Dragu întreabă: Unde este cauzalitatea reală a deceselor de covid?

Ce ştim de spre Giardia Lamblia? Că este un parazit care trăieşte în organismul nostru, este răspândit peste tot şi cei care îl poartă, adică toţi oamenii din lume, se pot împărţi în trei categorii: asimptomatici (nu au nici un simptom), au simptome uşoare (cefalee, lipsa poftei de mâncare) sau simptome grave (intoxicare, denutriţie, comă chiar) care apar atunci când se suprapune peste alte comorbidităţi.

Ce ştim despre E. Colli? Că este un microb răspândit ubicuu, iar purtătorii săi se împart în: asimptomatici, cu simptome uşoare, simptome severe. Ce ştim despre Helycobacter Pilori? Că este o bacterie care aflată în tubul digestiv la toţi oamenii din lumea asta, care oameni se pot împărţi în următoarele categorii: asimptomatici, cu simptome uşoare şi simptome severe.

Ce ştim despre alte câteva sute de microbi, stafilococi, streptococi, pneumococi, enterococi ş.a.m.d.? Ca ei sunt răspândiţi în toată lumea şi oamenii purtători (adică toţi) se pot împărţi în categoriile mai sus menţionate: asimptomatici, cu simptome uşoare şi simptome severe.

Desigur, oamenii mai şi mor. Omenii fac AVC şi come vasculare, fac infarct, fac insuficienţe renale sau hepatice, fac insuficienţe respiratorii sau grave dezechilibre metabolice şi mor. Dacă vom combina cauzele de mortalitate cu fiecare din germenii amintiţi mai sus, va ieşi cam aşa: Cei infestaţi cu Giardia Lamblia pot fi asimptomatici, pot prezenta simptome uşoare sau severe chiar, şi în unele cazuri apare decesul (întrucât cei care au decedat au fost găsiţi pozitivi la Giardia Lamblia).

Sau pacienţii cu Helycobacter Pylori pot fi asimptomatici, pot prezenta simptome uşoare sau severe şi pot chiar să moară deoarece la un număr însemnat de persoane decedate s-a găsit că sunt pozitive la Helycobacter Pylori. Însă tocmai faptul că putem găsi un germene în toate aceste stadii este dovada clară că nu el este responsabil de vreun deces. Tocmai întâlnirea lui în toate aceste stadii îl face un musafir, eventual un factor agravant, dar nu un factor cauzal.

Nu vi se pare asemănător cu ceea ce se spune despre covid-19?

Folosind algoritmul impus de OMS, toţi cei care sunt pozitivi la covid-19 intră în aceste grupe: asimptomatici, cu simptome uşoare sau severe şi decese puse în seama virusului, pentru că cei decedaţi erau pozitivi. Unde este cauzalitatea reală a deceselor de covid? Unde este logica firească în toată această falsă pandemie care a rostogolit aceleaşi falsuri şi derapaje logice iar şi iar?

Nişte şmecheri au forţat un raţionament fals, o bazaconie, iar o întreagă comunitate profesională şi mediatică a înghiţit găluşca pe nemestecate. Unii din incapacitatea de a prelucra ce i s-a oferit, alţii din evidente raţiuni financiare.

Dacă acceptaţi ceea ce se spune despre covid-19 şi sunteţi convinşi că este un virus periculos, atunci acceptaţi că toţi paraziţii, toate bacteriile cu largă răspândire, toate virusurile cu răspândire comunitară şi cam tot ce este în noi este la fel de periculos. De ce? Fiindcă au fost întâlnite toate acestea la cei asimptomatici, la cei cu simptome uşoare şi cu simptome grave şi de asemenea există şi în trupurile celor decedaţi!

Dr. Iosif Dragu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *