Home / Actualitate / Mii de oameni la protestul împotriva proiectului de lege care prevede că 38 de vaccinuri vor deveni obligatorii pentru copiii între 0-14 ani

Mii de oameni la protestul împotriva proiectului de lege care prevede că 38 de vaccinuri vor deveni obligatorii pentru copiii între 0-14 ani

Incorect Politic
Martie 7, 2021

Via ActiveNews:

Alianța Părinților, Calea Neamului, Stare de Libertate, NeamUnit, Atitudini, Noua Dreaptă și Bucovina Profundă – doar câteva dintre asociațiile care au participat la protestul împotriva obligativității vaccinării.

Asociația „Calea Neamului” a transmis pe Facebook următorul comunicat:

Nu ne lăsăm

Pentru cei urcați la Cer din neamul nostru românesc, mergem în creierii munților, pe urmele luptelor lor. Tot pentru ei, pentru cei morți sau răniți în văi tranșee și munți baricade, mergem în Capitala țării de fiecare dată când libertatea câștigată de ei cu prețul vieții, ne este luată și călcată în picioare.

Duminică 7 martie, ora 15, în Parcul Izvor de la Parlament răspundem Prezent împotriva legii vaccinarii obligatorii care va intra curând la vot.

Protestul este organizat de Alianța Părinților și Neamunit, fiind susținut cu toate forțele de Starea de Libertate, Calea Neamului, Legitimă Apărare, precum și de mii de oameni de pe întreg cuprinsul țării care au certitudinea că lupta pentru libertatea noastră nu este in zadar.

Doamne ajută, ne vedem din nou cu toții, la București”, a scris Mihai Târnoveanu, președinte al Asociației „Calea Neamului”, pe Facebook. Pentru că nu convine „corectitudinii politice” neomarxiste, postarea a fost cenzurată. ActiveNews a recuperat-o pentru a o oferi cititorilor săi fideli.

Pompiliu Diplan, unul dintre organizatorii de seamă ai protestelor împotriva abuzurilor de pe toată durata pandemiei – inclusiv împotriva legii carantinării obligatorii, o altă abominație nășită de Parlament cu susținerea TUTUROR partidelor politice -, a scris pe Facebook că participă duminică la protestul împotriva obligativității vaccinării. El a ținut să sublinieze că „protestul de duminică 7 se tine! Nu a fost anulat. (E aprobat bine-mersi!)”.

Iulian Capsali se alătură, la rândul său, protestului anti-vaccinare obligatorie: „Azi ne-am pomenit morții, mâine ieșim în stradă pentru vii. Ora 15, Palatul Parlamentului”, a scris el, sâmbătă, pe Facebook.

Și NeamUnit, una dintre asociațiile co-organizatoare ale protestului, și-a anunțat membrii să vină duminică în Parcul Izvor, prin condeiul lui Aureliu Surulescu:

„Duminică în parcul Izvor din Capitală va avea loc un miting de protest împotriva legii vaccinarii obligatorii și a ” pașaportului” de vaccinare, lucrări de control pregătite pentru noi de iubiții noștri conducători.

Lucrări de control pentru că:

1. Testează vigilentă adormită de isteria mediatică, măști, covid etc

2. O data cu instituirea acestora libertatea va fi doar un cuvânt pe care -l vor schimba până și in DEX.

Minunata lume nouă!

Sunt de părere că orice persoană trebuie să aibă libertatea de a decide in nume propriu dacă se vaccinează, dacă își vaccinează copiii, când și cu ce vaccin, după o informare corectă pe care orice om rațional cu siguranță o va efectua.

EXTRAS DIN PROPUNEREA DOMNILOR DE ASTĂZI:

Obligativitatea vaccinării pentru copii și Adulți

(cu orice vaccinuri și oricâte vaccinuri decide statul)

În caz de refuz sunt prevăzute amenzi uriașe pana la căderea din drepturile părintești…

Menționez imposibilitatea practicării unor meserii, cursuri etc dacă nu prezinți un carnet de vaccinare ( precum un animal de casă.)

Dacă îi lăsăm acum lucrurile nu vor putea fi schimbare prea curând și istoria ne învață că libertatea odată cedată se ia înapoi foarte greu și numai prin jertfa supremă.

DUMINICA ORA 15.00 Parcul Izvor.

Mitingul NU ESTE UNUL POLITIC deși cunoaștem persoane care se suie deja cu picioarele pe această temă făcând presiuni asupra organizatorilor. (de trei ani organizăm apolitic aceste mitinguri)

Vă Invit să fiți prezenți în număr mare pentru a putea tine această temă,care ne privește pe toți indiferent de preferințe politice, vie și independenta de vremelnici politicieni , o temă a societății civile. A noastră!

Organizatori :

Alianța Părinților din România
Neamunit România
Medici pentru consimțământ informat
Pro decizii informate.

Alături de: Starea de libertate
Calea Neamului
Neamunit Organizația Brașov”, a scris Aureliu Surulescu pe Facebook.

Și revista Atitudini, susținută de prietenii Mănăstirii Petru Vodă, anunță protestul de duminică din Capitală, oferind și o aducere-aminte din îndemnurile Părintelui Iustin Pârvu, duhovnicul care a prevăzut în Duh cu mulți ani înainte manevrele noii ordini mondiale, constrângerile de a accepta acte biometrice (buletinul electronic este anunțat pentru vara acestui an), vaccinuri (aduse încă din decembrie 2020) și microchipare (care deja este testată în România pe animale).

„Alianța Părinților, împreună cu alte ONG-uri, organizează duminică, 7 Martie, la București, în Parcul Izvor din fața Parlamentului, ora 15.00, protestul național împotriva legii abuzive a vaccinării obligatorii, pe care statul român vrea să o introducă pe șest. În parlamentul României singurul partid care s-a opus vaccinării forțate a populației a fost partidul AUR, care susține acest protest și îndeamnă cetățenii și alegătorii săi sa iasă în stradă duminică, să lupte pentru propria libertate, grav amenințată azi de măsuri restrictive ce contravin drepturilor fundamentale ale omului. Prin apelul său George Simion atrage atenția asupra faptului că: „DA, suntem în mijlocul unei crize: sanitare, economice și sociale. Dar cea mai importantă criză pe care o traversăm este cea a libertății noastre. Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs și copiii dvs veți fi vaccinați. Aveți încredere să vă lăsați sănătatea la mâna unui ministru, oricare ar fi el? Dacă se va adopta această lege, atunci vor putea să impună ORICE altceva, pentru că precedentul a fost creat. Va fi primul pas spre dictatură, pentru că așa cum spunea un domn: cei care nu aleg să se vaccineze vor fi IZOLAȚI din societate. Vor fi considerați nedemni să mai circule, să mai muncească, să mai trăiască”.

Înainte de a prezenta comunicatul oficial al Alianței Părinților împotriva legii vaccinării, să ne amintim îndemnul și cuvintele Părintelui Justin Pârvu, când, cu ani în urmă, semnala acest pericol al vaccinării obligatorii, dictaturii biometrice și pierderea libertății umane.

„NU primiți acest vaccin! Acuma vine și te execută dacă nu te vaccinezi. Te execută, ai gătit-o! Mucenic vei fi!

Dacă mama va lăsa copilul să fie vaccinat, este ca și cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori să luăm mo­delul lui Brâncoveanu, care cu mărime de suflet privea mucenicia fiului său cel mic, Matei. Învățați copiii să trăiască în legea creștinească, aceste obiceiuri să le deprin­dă mai cu seamă; nu mai e nevoie de nicio altă știință, de nicio școală; prin orice mijloace copiii noștri sunt otrăviți nu numai cu aceste vaccinuri, ci cu atâtea informații min­cinoase la adresa creației lui Dumnezeu.

Dacă ei nu au avut acest interes până acum, s-au trezit deodată acum mari pro­tectori ai copiilor – că pe de o parte ei apar ca niște îngeri, dar pe de altă parte sunt niște demoni împielițați. De ce n-ar veni sub o formă umană în ajutorarea fami­liilor care au câte 5-6 copii, care suferă în mizerie și multe lipsuri, că ni s-a dus buhul în toată lumea? Dacă ar face acest lucru, într-adevăr ai crede că urmăresc ceva bun.

Forța aceasta demonică ce stăpânește lumea la ora actuală se întrece, într-adevăr, prin metode care se concentrează asupra vieții umane. Toate lucrurile care apar acum la orizontul acesta omenesc nu sunt altceva decât metode de distrugere a vieții umane. Aceste mijloace de otrăvire a omului sunt așa de puternice și înrădăcinate încât nu le mai poți sta înainte. Acum a apărut gripa asta porcină, chipurile nouă, care nu este altceva decât o mașinație a acestei mari mafii ce conduce lumea, care să împiedice și să slăbească din ce în ce organismul omului. Au apărut apoi toate sistemele acestea de alimentație, care sunt puse la dispoziția omului de la mic la mare, fără echivoc, tot cu scopul de a-l distruge și mai ales pe copil cât este de mic, din fașa dacă s-ar putea. Dar îmi spunea un cercetător din America că de la 4, 5 ani copiii sunt expuși la cele mai mari pericole prin aceste vaccinuri ce provoacă boli care atacă organismul din ce în ce mai mult până la vârsta de 15-20 de ani, deci ele nu au neapărat un efect imediat. Faptul ca prin acest codex îți interzice să îți mai poți cultiva tu pământul, după cum au cultivat strămoșii tăi de atâtea veacuri, va duce de râpă toată agricultura, ca să nu mai putem avea un control asupra alimentelor pe care le cultivăm: fasolea, cartoful, usturoiul, sau alte bunuri prin care românul nostru a crescut, s-a dezvoltat și a gândit în ele.

Dacă sunt așa de bune vaccinurile lor, de ce nu aduc sănătate omului? Însă vedem că tot mai multe boli apar și alte și alte vaccinuri se produc. Dar vaccinul produce de fapt îmbolnăvirea organismului. Suntem obligați să primim rețeta electronică pentru ca ei să ne prescrie otravă? Medicamentele de azi, în marea lor majoritate, au doar un efect imediat de ameliorare, în schimb îți otrăvesc în timp organismul și te trezești cu alte și alte boli. Uitați-vă cât trăiau oamenii înainte și până la ce vârstă trăiesc azi: trăiau și peste 100 de ani, azi vedeți ce se întâmplă.

Ei s-au pus să macine cât mai mult forța umană și în special popoarele ortodoxe vor să le distrugă. Nu vedeți că sistemul medical e deficitar mai mult în statele ortodoxe?

Sunt popoare care își respectă cetățenii și le oferă alimentație bogată și îngrijire medicală pentru a avea cetățeni sănătoși, apți să își apere neamul. Dar față de popoarele care sunt vândute aplică cea mai criminală metodă, de a le distruge prin alimentație și medicație. Guvernanții noștri ne vând pe noi ca ei să guverneze în continuare. Există o tendință de otrăvire și de descompunere a omului.

De aceea se cere tuturor fiilor acestui neam, indiferent ca este țărănist, democrat sau socialist – să răspundă împotriva acestor măsuri de control total al populației, de instaurare a unui stat polițienesc. Să ne unim în dragoste și armonie, ca să putem ieși de sub jugul erei electronice.

Domnul nostru Iisus Hristos să vă binecuvinteze pe toți care v-ați adunat să luptați împotriva acestor măsuri abuzive și anticreștine, iar guvernanților noștri să le dea înțelepciune și putere de înțelegere, spre a sluji cu credință intereselor neamului nostru creștin românesc, iar nu altor interese străine.” (Selecții din cartea „Ne vorbește Părintele Justin”, vol. 1,2,3, Fundația Justin Pârvu)”, se arată pe pagina web a revistei Atitudini.

Comunicatul Alianței Familiilor împotriva legii vaccinării obligatorii a fost publicat de ActiveNews și poate fi citit AICI. Atragem atenția că, deși legea vaccinării nu prevede explicit obligativitatea administrării vaccinurilor Covid, ea conține un paragraf prin care acest gen de vaccinare devine obligatoriu „în situații epidemiologice speciale”. Deci, vaccinurile experimentale anti-Covid vor deveni obligatorii prin această lege! Detalii a oferit și Asociația „Medici pentru Consimțământ Informat”, în comunicatul remis ActiveNews.

Nu în ultimul rând, doctorul Mircea Pușcașu, reprezentantul Asociației Bucovina Profundă, a scris o postare în care explică de ce legea vaccinării nu este un subiect care să poată fi trecut cu vederea.

„O LEGE SUPERBĂ: 38 DE VACCINURI POT DEVENI

OBLIGATORII PENTRU TOȚI ROMÂNII, ADULȚI ȘI COPII

Ce mai lipsește în țara în care toate lucrurile sunt superbe? Legea vaccinărilor obligatorii!

38 de vaccinuri pot deveni obligatorii săptămâna viitoare. Pentru toți cetățenii României, adulți și copii. Adulții vor beneficia de scheme personalizate de… recuperare a vaccinurilor până fac și ei toate cele 38 de vaccinuri.

Calendarul national de vaccinare, schema care poate deveni obligatorie pentru toți cetățenii României:

În maternitate
-se vor efectua atât vaccinarea:
1- antihepatită B în primele 24 de ore de la nașterea copilului,
2- cât și cea antituberculoză
în primele 7 zile de la nașterea bebelușului.

-două luni de la naștere,
i se vor administra vaccinurile :
3-antidifterie,
4-antitetanos,
5-antituse convulsivă,-
6- antipoliomielită,
7-antihaemophilus influenzae B,
8-antihepatita B,
9-antipneumococica.

-când copilul împlinește
4 luni de la naștere, va fi vaccinat:
10- antidifterie,
11-antitetanos,
12-antituse convulsivă,
13-antipoliomielită,
14-antihaemophilus influenzae B,
15- antihepatita B,
16-antipneumococica;

La vârsta de 11 luni – vaccinare
17-antidifterie,
18-antitetanos,
19- antituse convulsivă,
20- antipoliomielită,
21-antihaemophilus influenzae B,
22- antihepatita B,
23-antipneumococica;

La vârsta de 12 luni
24– vaccinare antirujeolă,
25-antirubeolă,
26- antioreion;

la vârsta de 5 ani, vaccinare:
27- antirujeolă,
28-antirubeolă,
29-antioreion;

la 6 ani – vaccinare:
30-antidifterie,
31- antitetanos,
32-antituse convulsivă,
33- antipoliomielită;

la 14 ani –vaccinare:
34-antidifterie,
35-antitetanos/vaccinare
36-antidifterie,
37-antitetanos,
38-antituse convulsivă.

Potrivit actului normativ, carnetul de vaccinări va fi eliberat aparținătorului legal al copilului, la ieșirea din maternitate.

Vaccinările vor fi înregistrate obligatoriu în acest carnet de către reprezentanții unităților medicale care le efectuează.

La înscrierea în diverse forme de învățământ se va solicita, obligatoriu, prezentarea carnetului de vaccinări.

Totodată, medicul de familie va solicita acest document la fiecare consultație, pentru a controla corectitudinea vaccinărilor efectuate, în conformitate cu vârsta, sexul și calendarul național al imunizărilor.

În total de la 0-14 ani sunt: 38 de vaccinuri (!) ce pot deveni obligatorii.

Dacă ești revoltat și indignat de această dorință a parlamentarilor noștri, ieși în stradă și spune asta!

Dacă nu, stai acasă!

Ne vedem la Protestul de la București!

Parcul Izvor, lângă Parlament, duminică, ora 15.00”, a scris dr. Mircea Pușcașu pe contul lui Facebook, de unde a fost redistribuit de pagina Legitimă Apărare.

Protestul împotriva legii vaccinării obligatorii are loc duminică, 7 martie, de la ora 15:00, în Parcul Izvor din București, lângă Parlament, fiind organizat de Alianța Părinților, Asociația Pro Consumatori, Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, Neam Unit și Asociația Pro Decizii Informate.

Zece argumente pentru a fi prezenți în stradă

1. Ne va afecta pe toți. Nimeni nu scapă. De la bebeluși, până la angajați și pensionari.

2. Dacă nu ieși acum și te vei trezi mai târziu că nu te supui, vei plăti cu locul de muncă. Și cu libertatea de circulație – pentru că nu vor mai putea călători decât cei cu dovada (pașaport) de vaccinare. La ce am mai intrat în UE, dacă ni se ia și acest din urmă beneficiu?

3. Parlamentarii pe care i-ai votat (din toate partidele) fac un gest de trădare a încrederii acordate, întorcându-se împotriva poporului care i-a mandatat să îi reprezinte interesele.

4. La fel cum nu respectă poporul, nu au frică/rușine nici de protestele populare, cum au demonstrat vara trecută, când puneau la cale legea carantinării obligatorii. DE ACEEA E IMPORTANT SĂ FIM MULȚI. We, the people.

5. Să zicem că ești pro-vaccinare. Știi câte zeci de vaccinuri vor deveni obligatorii prin lege și de la ce vârstă? Știi că protestul nu neagă dreptul tău de a te vaccina, ci se pronunță împotriva abuzului de impunere a obligativității pentru toți? Și cei care nu consimt sunt cetățeni cu drepturi egale. Vaccinații nu ar trebui să se teamă de nevaccinați, dacă tot cred că s-au „imunizat” deja.

6. Cum rămâne cu „My body, my choice”? Mai avem dreptul să decidem singuri asupra propriei pesoane, sau trebuie ca statul să ne reglementeze tot, inclusiv corpul?

7. Dacă tot nu te-am convins, vino și numai de curiozitate. O plimbare de duminică după-amiază. Vezi și ascultă cu propriul cap, fără propaganda tele-vizuinilor și a partidelor. Schimbă idei cu oameni diferiți. Apoi, poți trage singur/ă concluzia „informată”.

8. Nu uita: nu pot ei să vândă cât putem noi să clădim, dacă hotărâm să ieșim din zona de confort și să dăm mână cu mână într-o cauză comună.

9. Protestul e autorizat, la București dar și la Sibiu și, probabil, în alte orașe. Loc e destul. Distanțare naturală. Vino să vezi cu ochii tăi, nu prin masca/filtrul propagandei!

10. Dacă nu tu, dacă nu acum, atunci cine și când? E ultima șansă, înaintea votului marii trădări. Mai târziu nu va mai fi decât „prea târziu”.

 

Revendicările protestatarilor

1- Legea să asigure pacientului dreptul să refuze vaccinarea
2 – Medicului să i se permită să informeze corect pacientul şi să decidă liber dacă recomandă vaccinarea, sau nu, în funcție de interesul şi starea de sănătate a pacientului.
3 – Să fie eliminate orice fel de sancțiuni pentru pacienții sau medicii care refuză vaccinarea.
4 – Să fie eliminată noțiunea de obligativitate a vaccinării sub orice formă (explicită, sau implicită) prin măsuri punitive și coercitive.
5-Noţiunea de obligativitate să fie înlocuită în textul legii cu aceea de recomandare

12 comments

 1. Nu mor caii cand vor câinii. Păcat ca intelectualii sunt primii care s-au vaccinat. Dacă e să murim de această boală vom muri. Dumnezeu ne încearcă credința, dar atata timp cand în biserici unii preoți stau cu măști și viziere ce să așteptăm de la clasa muncitoare…Asa cum spunea părintele Cleopa mancane-ar raiul să ne mănâncă. Masmedia a indobitocit lumea, doctorii mint cu nerusinare, guvernul votează doar în interesul buzunarului, frica de D-zeu nu mai este ce așteptări să avem? Sa ne trezim din somn! Măicuță Domnului și Bunul ei fiu să ne ocrotească de vrăjmașul vazut-o și nevăzuți! Doamne ajuta-ne!

 2. vaccinare inseamna cancere, autism, sterilitate, boli autoimune si…INLOCUIREA ROMANILOR!

  https://www.youtube.com/watch?v=VThQq9PxngI

 3. nu ati inteles ca nu avem parlament si guvern, ca Suntem Condusi de GUVERNUL MONDIAL?

  https://www.worldgovernmentsummit.org/events/covid-19-government

  singura sansa e o reala revolutie care sa arunce la gunoiul istoriei toate “institutiile statului modern democratic”

 4. Hristos a înviat

  De mult nu mai este vorba doar despre libertate ci de supraviețuirea neamului.
  Dar răul vine de la diavol, de la dualitate, de la îndepărtarea de Unitate. Nu degeaba avem 2 Papi în viață, ambii membri ai sectei Vatican 2 uzurpatori ai tronului Sfântului Petru.
  V-ați gândit de ce toți știți de grupările oculte și super secrete cum ar fi: SRI (superieur romaine inconnu) și illuminati? Pe simplu motiv că nu mai sunt secrete și nu mai sunt secrete pentru că ei cred ca au câștigat deja.
  Dumnezeu va interveni direct pentru noi. DIRECT.

 5. Daca nu sint eliminati prin forta – cel mai eficient, letala! – nu se schimba nimic in bine, dimpotriva – se strange latul si vom fi lichidati 90 % in urmatorii probabil 2 pana la 5 ani.
  Daca nu intelege lumea ca este deja impinsa in prapastie, mai bine sa nu mai piarda timpul cu plimbari si cantari “anti”.
  NU LE PASA! – e chiar greu de inteles, nu-i asa? Mai ales cand mintea-ti este comandata de televizor.

 6. Cu o floare nu se face primavara. Romanii nu sunt in stare sa provoace singuri schimbarea, sunt mult prea comozi si individualisti sa isi sacrifice confortul personal pentru binele general. La noi, toate schimbarile au venit din afara. Toate “revolutiile”, insurectiile, protestele ample sau evenimentele cind mamaliga aparent a explodat au fost de fapt coordonate din exterior si s-au aliniat schimbarilor de anvergura pe plan extern. De la 1848 incoace, trecand prin 1944 si 1989 si orice alt moment de cotitura, toate au fost doar aparent rezultatul unei ridicari a populatiei, fiind de fapt coordonate de agenti veniti din diverse directii – Occident sau Rasarit. La fel si momentul actual, al asa-zisei “lupte contra covid” este doar transpunerea interna a ceea ce se intampla global (cu mici exceptii). De aceea nu sunt deloc optimist ca vom putea scapa prin forte proprii de aceasta minciuna planetara. Daca vom scapa vreodata, o sa fie doar prin alinierea la un curent general coordonat de la un centru de decizie extern.

 7. ORICE FORTA PE LUMEA ASTA NU POATE FI RESPINSA DECAT CU O CONTRAFORTA LA FEL DE PUTERNICA !

  Guvernul asta nu poate fi inlaturat decat daca lumea iese in strada cu milioanele, blocheaza strazile si casele lgangsterilor si blocheaza aeroporturile ca sa-i prinda pentru a-i inchide si judeca in vazul intregului popor !

  ASTIA TREBUIESC JUDECATI IN PIATA PUBLICA !!!

  TELEVIZIUNEA TREBUIE IMOBILIZATA SI TRANSFORMATA IN TELEVIZIUNE NATIONALA – ALTFEL NU SE POATE LAMURI SOCIETATEA ASUPRA CEEA CE SE INTAMPLA SI CE TREBUIE SA FACA !

  Chiar daca armata EU si CIA vor aduce DRONELE ! Ursula von der Leyen a sugerat ca vrea vaccinari obligatorii, acum vreo saptamana ! TREBUIE NEAPARAT AFLAT CE VREA SA STIPULEZE SI CAND ,ACEASTA TROTZKISTA, PRIETENA A TROTZKISTEI MERKEL, !!!

  NU MAI ASTEPTATI CACI PREA CURAND VA FI PREA TARZIU !

  • proverbul romanesc zice ca buturuga mica rastoarna carul mare.
   buturuga mica este forta imensa a Cuvantului adevarului. Orice desteptare incepe cu raspandirea adevarului, acum toti au internet si sunt conectati dar au mintile imprastiate in lucruri inutile.
   Pe vremuri , circulau foile si informatorii. Este important ca ofiterii si functionarii din armata si securitate sa se rupa spiritual de ierarhia satanica si sa isi formeze o retea secreta pentru salvarea neamului romanesc. De la ei trebuie sa plece raspandirea adevarului. Ei au jurat credinta tarii nu strainilor.
   Pana la urma bogatia si avantajele meseriei sunt efemere, ei trebuie sa inteleaga ca nu pot lasa mostenire acestei tari decat adevarul si libertatea, alfel ii asteapta judecata pentru tradatori la Inviere.

 8. Draga Sterie, nu-i nevoie de traducere caci declaratia aceasta este esenta filmului :

  Doamnelor si Domnilor,

  la min 4, marele infectiolog al Germaniei, Sucharit Bhakdi, declara ca un prieten din USA a adunat date sanguine post-vaccinale descoperind ca 50% dintre cei sub 40 de ani au hemoragii interne chiar daca nu mor imediat ci doar se imbolnavesc treptat in urma vaccinarii – e enorm de important !!!
  Expuneti musai !!!

  titlul:
  Univ.-Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi
  linkul:
  https://www.bitchute.com/video/n4h9K2cpxffo/

  Univ.-Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi

  AUCH ATTACKEN MIT NEGATIVBEWERTUNGEN KÖNNEN DIE WAHRHEIT NICHT AUFHALTEN ======================================…
  Univ.-Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi (Punyarataband) – Facharzt für Mikrobiologie und Infektionsepidemiologie
  29 508 members
  Hier gibt es die neuesten Infos und Filmbeiträge.

  Offiziell @ProfSucharitBhakdi
  View in Telegram
  Preview channel

  ABONATI-VA LA TELEGRAM SPRE A CITI SI VIZIONA TOATE EXPONATELE unele au si traduceri !!! LUI CORONA AUSSCHUSS CU PESTE 40 SEDINTE /SITZUNGEN TINUTE DE CEI 4 AVOCATI GERMANI CONDUSI DE REINER FUELLMICH IN CONSULTATIE CU O MULTITUDINE DE ALTI MEDICI , AVOCATI, PSIHIATRI, BUSINESSMENI, ECONOMISTI UNIVERSITARI SI ALTE SOMITATI DIN FOARTE VARIATE DOMENII, DAR MAI ALES DIN MEDICINA !

  NU UITATI: ABONATI-VA LA TELEGRAM CA SA LE CITITI SI LUCRARILE !!!!

  • Nu e nimic nou.
   Orice otrava produce microhemoragie, care in timp duce la atacuri cerebrale sau stopuri cardiace.
   De mii de ani alchimistii fac asta.
   Otravurile blocheaza oxigenul si produc hemoragii in capilare.
   Substantele din vaccin se depun pe capilare si duc la acelasi rezultat, la fel functioneaza si medicamentele si e-urile din alimente.

   Aceste lucruri nu se invata la medicina, pt ca nici la microscop nu pot fi vazute aceste capilare, pe ele circula celulele care transporta oxigenul in sir indian! Doctorii care raspandesc acest rationament medical mor repede in conditii suspecte. Ganditi cu mintea voastra!

 9. Trezirea! Am inteles somnul cel e moarte dar credeam ca este o metafora.

  In Timisoara se merge deja cu DSP si politie pe la casele celor bolnavi de covrig pentru a-i lua cu forta si a-i interna. Daca nu facea un scandal monstru si nu ameninta cu moartea lui si a celor ce i-au intrat civilizat in casa, vecinul meu ar fi fost probabil acum intubat si peste 2 saptamani mort.

  Cica are covrig dar se simte vioi si sanatos si a refuzat internarea pentru a doua oara. Sper sa fie bine pregatit daca se vor intoarce dupa el.

  Nu jur ca nu am voie, pentru ca sunt crestin, dar voi da marturie in fata lui Hristos ca nu am tacut cand a fost nevoie sa imi avertizez fratii si marturisesc ca ce v-am spus acum fratilor, este Adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *