Home / Actualitate / Revelion și Revoluție – La Mulți Ani!

Revelion și Revoluție – La Mulți Ani!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
December 31, 2019

Revelion

Iată că am mai escaladat un munte și ne aflăm din nou pe piscul dintre ani, în ziua odihnei din care admirăm priveliștea anului trecut, cu al său final spectaculos.

A doua zi, mâine, începem urcușul spre următorul vârf, 2020.

Retrospectivă

Să facem un scurt bilanț al anului 2019, în nici un caz nu este o listă inclusivă:

În acest an au avut loc atacuri asupra imnului național, care s-a ciuntit pentru a fi corect politic (s-a omis strofa cu preoți cu crucea-n frunte).

Cenzura a atins un nou apogeu în 2019, zeci de mii de conturi de YouTube au fost sterse, inclusiv al meu (noul cont Bitchute: HashtagulFericirii) , nenumărate pagini de facebook închise, oameni amendați în occident, unii arestați. Suprastatul totalitar prinde tot mai mult tupeu în prigonirea gânditorilor liberi. Vasile Zărnescu încă se confruntă cu un proces penal pentru că a scris o carte științifică despre holocaust. Evident că adevărul este atât de incomod încât cine îl mărturisește devine “dușman al poporului” și trebuie arestat. Curtea Europeană a decis că opinia incorectă politic nu este un drept al omului

Revolte populare au avut și au loc în Europa, Vestele Galbene fiind cel mai bun exemplu, statul folosind arme grele și grenade împotriva lor, mutilându-i în plină tăcere a presei mainstream.

Image result for veste galbene mutilat

Greta Thunberg, fetița handicapată cu părinți activiști a devenit un simbol al adolescentelor dezinformate, mânate ca vitele în stradă pentru a justifica implementarea unei agende globaliste (2030).

Image result for greta thunberg alcohol fetal

S-a încercat aprinderea unui conflict etnic la Valea Uzului.

Am aflat, prin cazul Gheorghe Dincă, de existența unei rețele internaționale de traficanți de carne vie.

Au avut loc parade de poponari în marile orașe, sustinute de corporațiile transfrontaliere.

Emag a făcut o promoție folosindu-se de bolșevicul Mihai Șora, consilier al Anei Pauker.

A început educația sexuală în școli.

Dragnea a fost arestat în prima zi după alegeri, Alianța Naționaliștilor a fost respinsă la BEC, au apărut tot felul de pseudo-conservatori ca Papahagi , Neamțu, Paleologu, care vor să confiște dreapta politică și să o facă cușer. Ca o paranteză, acest efect este în curs de dezvoltare, arhitecții abandonând proiectul stângii progresiste în favoarea unui naționalism sionist care să coopteze masa de oameni sătulă de chestiuni precum imigrația sau nebunia transgender.

Au câștigat PNL și USR europarlamentarele, a ieșit Iohannis președinte încă cinci ani, Orban a redus bugetul la sănătate cu 22% și urmează să desființeze SIIJ, printre altele. Defrișările pădurilor continuă. Se fac planuri pentru implementarea tehnologiei 5G. Se va înființa muzeul holocoastelor în capitală.

Sigur că nu e totul negru, anul acesta au avut loc multe evenimente culturale dedicate rezistenței anticomuniste, au fost marșuri naționaliste împotriva colonizării, în favoarea familiei naturale, au fost conferințe, comemorări, lansări de carte, tabere de supraviețuire.

De asemenea, pădurarii vor fi înarmați.

Cea mai mare rază de speranță în acești ani a fost și este agregarea unor români mărturisitori ai adevărului, ai căror mesaj se transmite chiar și până la elevii din școli, apoi se transpune în teme la istorie, literalmente imunizând o întreagă generație la minciunile propagate de peste 70 de ani în manualele școlare.

Revoluție

Ca un gospodar care-și construiește o scară pentru a culege roadele aflate la înălțime, tot așa este nevoie de o revoluție spirituală, fără de care orice tentativă de revoluție materială va fi o casă construită pe nisip, adică nu va dăinui.

Așa cum spunea Nichifor Crainic:

Garda de Fier n-a pregătit revoluția ca pe o simplă lovitură de stat, ci s-a transformat pe sine în oamenii săi, ca pe urmă să poată revoluționa moralmente întreaga societate româneasca.

Revoluția legionară nu este un sfârsit, ci abia un început. Astfel toți cei care vor „învierea” neamului românesc, trebuie să vrea totodată revoluția legionară permanentă.

Spre deosebire de “revoluția permanentă” în viziunea ideologilor de la școala de la Frankfurt, care învrăjbește clasele sociale și asmute minorități împotriva majorității, revoluția legionară permanentă înseamnă continua înbunătățire a ființei tale și continua clădire a unui caracter de fier pentru a întrupa omul eroic.

Pentru efectuarea acestei revoluții, personal, individual, nu avem nevoie de nimic din afara noastră, ci trebuie căutat înlauntru, răscolit prin cotloanele sufletului pe care le dezinfectăm, reîntronând valorile pe altarul spiritului din noi. Nu contează câte fiare ne dau târcoale, câte legi dau trădătorii neamului, nu contează cât de întunecați sunt norii și cât de năprasnică e furtuna când ai o ancoră care nu poate fi clintită, pe Hristos.

Nu există viitor fără adevăr.

Orice moment de îndoială, clipă de ezitare sau suspin de deznădejde le dă satisfacție dușmanilor, care sunt dușmani declarați nu doar ai acestui neam, ci ai lui Hristos și ai omenirii întregi.

Nicio secundă de satisfacție să nu le dați acestor pigmei plini de ură. Evacuați orice îndoială, striviți orice tendință de ezitare sub ciocanul greu al determinării. Tăiați ceața groasă a deznădejdii cu sabia voinței. 

Așa să mergem înainte spre 2020!

Drum bun, drum bun, toba bate…

La mulți ani!

5 comments

  1. “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul său nu va fi învins niciodată”

  2. La Mulți Ani! Doamne-ajuta!

  3. Dumnezeu sa va binecuvinteze multi ani! Va multumim pentru efortul si indemnurile dvs pentru noi, incorectii politic, mai mici sau mai mari!
    Doamne miluieste neamul romanesc!

  4. Multumesc. La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *