Home / Actualitate / PROTEST În Față la Emag de Black Friday

PROTEST În Față la Emag de Black Friday

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 17, 2019

Gigantul Emag se confruntă cu o nouă controversă de Black Friday, un protest spontan a avut loc în fața sediului din capitală, ca reacție la propaganda comunistă făcută de Emag. În 2019, Emag a lansat un clip promoțional cu Mihai Șora, fostul consilier al Anei Pauker, bolșevist convins.

În continuare, Glasul.info:

Clipul eMAG în care memoria victimelor bolșevismului din România este terfelită și călcată în picioare prin promovarea unui personaj care poate este ultimul om care ar putea vorbi despre libertate și despre drepturile omului, încă mai produce greață, silă nemărginită, reacții de dezgust și de revoltă cu privire la o rescriere mincinoasă și nesimțită a istoriei, fix pe calapodul pe care și bolșevicii rescriau cu o maximă perversitate istoria adevărată și o falsificau cu o nesimțire nonșalantă, în văzul lumii întregi.

Un grup de tineri constituit într-o organizație intitulată NOI, a protestat cu un banner chiar în fața sediului Emag din Crângași, afișând un mesaj disprețuitor la adresa campaniei eMAG în care compania a ales să folosească imaginea unui bolșevic notoriu pentru a promova mesaje despre … libertate și despre drepturile omului.

„Red October 1917 – Black Friday 2019, Comunism vopsit în capitalism/ Șora vorbește de libertate, Ma(r)ximă perversitate! eMAG Crângași: “Retur simplu și rapid – ai 30 de zile să te răzgândești””, scria pe bannerul tinerilor care au prostestat în fața sediului eMAG

Continuă protestele tineretului românesc împotriva eMAG și a promovării bolșevicului Șora: “Ma(r)ximă perversitate!”, Foto: Facebook /NO

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *