Home / Actualitate / Alianța Naționaliștilor RESPINSĂ de Biroul Electoral Central

Alianța Naționaliștilor RESPINSĂ de Biroul Electoral Central

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 7, 2019

Primit pe mailul redacției:

Biroul Electoral Central a respins în sedința de astăzi 7 martie a.c., cererea de înregistrare a Alianței Naționaliștilor, formată din Partidul România Mare, Blocul Unității Naționale și Partidul Noua Dreaptă, în competiția pentru alegerile europene din 26 mai.

BEC a motivat decizia prin lipsa calității președintelui PRM, dl. Adrian Popescu, de a semna Protocolul Alianței în numele PRM. Cu toate că din toate documentele depuse reiese cu limpezime calitatea președinților celor trei partide de a semna Protocolul alianței.

Îi asigurăm însă pe membrii partidelor noastre dar și pe cei 90.000 de români care au semnat deja pentru Alianța Naționaliștilor, că nu ne vom opri aici! Decizia BEC nu este definitivă și o vom contesta la Înalta Curte de Casație și Justiție unde vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a îndrepta această nedreptate!

Căci ce poate fi mai nedrept decât încălcarea dreptului constituțional de a alege și de a fi ales? Prin decizia BEC este călcat în picioare atât dreptul candidaților Alianței Naționaliștilor de a candida și de a fi votați, cât și dreptul naționaliștilor din România de a vota candidați naționaliști și un program naționalist menit să apere România și Europa patriilor, nu a regiunilor, a tradițiilor, nu a ștergerii identităților, o Europă a statelor și națiunilor prospere și suverane!

După decizia Biroului Electoral Central de astăzi, rămân câteva întrebări care-și așteaptă răspunsul: cine se teme de naționaliști? Și cine are interesul ca naționaliștii români să nu ajungă în Parlamentul European?

Biroul de Presă – Noua Dreaptă
presa@nouadreapta.org
www.NouaDreapta.org

One comment

  1. Nu e o surpriza.

    Vor face tot ce le sta in putinta sa le bage bete in roate. Ii vor ataca in presa.

    Vor incerca sa ii bage la inchisoare.

    Nu exista o solutie politica… doar o miscare revolutionara de gherila… cum avea Fidel Castro. E singura solutie impotriva unui regim tiranic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *