Home / Problema Țigănească / Bodyguardul lui Mazare, Ionut Olog, SNOPIT IN BATAIE de Porcul pe care l-a Hrănit tot Anul cu Steroizi

Bodyguardul lui Mazare, Ionut Olog, SNOPIT IN BATAIE de Porcul pe care l-a Hrănit tot Anul cu Steroizi

Incorect Politic
Martie 8, 2019

Satiră Via Naționaliști:

Bodyguardul lui Mazare

Un ex-bodyguard a lui Radu Mazare (cel putin asa se lauda dar nu apare pe nicaieri prin poze) a fost snopit în bataie de propriul pe porc, pe care il hranise cu steroizii pe care ii lua si el cand se ducea la sala.

Ionut Olog, internat cu mai multe coaste rupte si traumatism cerebral, a fost pus la pamant de hiper-porcul musculos. Vecinii redusului mintal spun ca porcul e 100% carne macra si e si primul porc cu biceps. Nu doar ca nu are slanina pe spate, dar are si patratele pe burta.

Bodyguardul lui Mazare

 

“Am intrat peste el să-l tai, dar cand să intru mi-a dat cu spray paralizant. In momentul ala a inceput incaierarea. Am dat si eu, a dat si el. La un moment dat a luat batul telescopic si mi-a rupt piciorul de am mers prost si m-am vaitat ca o fetita si la inmormantarea soacrei mele … de acolo s-a rupt filmul si de la tigarile cu marijuana”, spune Ionut Olog, bodyguardul batut de propriul porc.

Vecinii sustin ca acesta era agresiv, statea mai mult pe la pacanele cu un samsar auto de prin zona Buzaului si se imbraca in salopeta, dar nici stapanul nu era mai breaz, iar bataile dintre cei doi erau frecvente. Proprietarul porcului isi chema gasca de „muschii mei minte nu are” ca sa se bata cu porcul, dar si porcul venea cu mistretii lui adusi de prin Cioranca, si intreg cartierul era deranjat de scandaluri… incat a fost necesara interventia de urgenta a mascatilor.

 

Acest articol este o satiră.

One comment

  1. carolina gunderode

    Dar cu bodyguardul Johannului, cum stati ?
    N’aveti un porc si pentru el ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *