Home / Evenimente / Noua Dreaptă TE CHEAMĂ La Marșul Normalității – Ediția a 15-a – Sâmbătă 22 Iunie 2019

Noua Dreaptă TE CHEAMĂ La Marșul Normalității – Ediția a 15-a – Sâmbătă 22 Iunie 2019

Incorect Politic
Iunie 21, 2019

Sâmbătă 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII – pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 15-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Organizat de mai multe asociații care promovează normalitatea în societatea românească, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de intenția partidelor parlamentare de a băga pe gâtul românilor “parteneriatele civile între persoane de același sex”, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;

3. Față de ofensiva agresivă și ofensatoare a comunității LGBT care la Cluj, printr-o pseudo piesă de teatru, au batjocorit credința ortodoxă a poporului român prin aducerea în scenă a unor actori semi-dezbrăcați, partea semi îmbrăcată fiind alcătuită din straie monahale de călugări ortodocși și care și-au bătut joc de icoana Mântuitorului Hristos, tăind ceapă direct pe ea. Constatăm astfel că așa zișii promotori ai toleranței, atacă cu ură valorile dragi ale poporului român;

4. față de Institutul Cultural Român, care sprijină, contrar oricăror norme culturale românești, festivalul Bucharest Pride, asumând fără nici un mandat opinia și viziunea poporului român față de tematica sodomită.

5. Față de intenția asociațiilor care sprijină anormalul de a introduce ideologia de gen în grădinițe și școli, lansând – pentru otrăvirea culturală a tineretului – cărți de specialitate inclusiv pentru copii de 2-4 ani.

6. Față de intenția acelorași asociații de a coborî limita majoratului de la 18 la 12 ani, pentru ca pedofilii să scape nepedepsiți.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

Așadar, te așteptăm sâmbătă 22 iunie, la ora 12:00 în Piața Victoriei din București, pentru a participa la singura manifestație care anual ține piept acestui găunos vânt al schimbării.

Biroul de Presă

[email protected]
www.NouaDreapta.org

7 comments

 1. Degeaba daca nu sunteti sustinuti de companii si multinationale, nici macar politic nu puteti face nimic absolut nimic si nimeni nu va voteaza ceea ce indica faptul ca etnicii romani doresc aceste lucruri de stanga si liberale.Cel mai bine e sa li se dea ce doresc ca sa poata sa aiba si ei superioritate morala ca sunt la fel ca in Vest.
  PS. As dori sa nu mai fiu cenzurat doar pentru ca opiniile mele sunt contra adminului ce se ocupa cu acceptarea postarilor.

  • Incorect Politic

   Văd că nu te-ai prins care-i faza. Dacă vrei s-o afli direct uite cum stă treaba:
   Pe site nu există democrație, la comentarii nu există democrație.
   Ai zeci de comentarii prin care demoralizezi românii, deci nu mai ai ce comenta aici.

   • Corect. Jidanii cenzureaza tot internetul si au tupeul (chutzpah) sa se smiorcaie ca nu le e respectata libertarea de exprimare! Ca nu sunt lasati sa faca legea si pe putinele forumuri unde mai pot spune ceva si romanii intregi la minte.
    “…sa nu mai fiu cenzurat doar pentru opiniile mele…”. Pffuui ! talmudist infect.

  • Pot sa marturisesc ca EXISTA democratie pe acest site.

   Am postat o gramada de comentarii care il contrazic Sterie, si mi le-a publicat pe toate.

   E chiar un om foarte deschis la minte si accepta critici.

   Insa cred ca politica site-ului fata de jidani e Expulzarea.
   Azi ii expulzam din sectiunea de comentarii, maine din toate tarile pe care le-au parazitat.

   Spui ca nu esti evreu, ok te cred. Insa comentariile tale au un scop subversiv.

   Se vede ca nu esti de acord cu Incorect Politic: atunci de ce te obosesti sa comentezi in mod repetat pe un site cu care nu esti de acord.

   Intentia ta e subversiva, de a pune bete in roate… de a sabota ceea ce facem, de a submina.

   Sabotorii nu vor fi tolerati.

 2. Incorect Politic

  test

 3. “În aparență, eterogenitatea afișată și aria bogată a
  discursurilor folosite creează o mare confuzie în rândul
  oamenilor, iar acest lucru permite o manipulare prin
  învăluire. Însă procedeul folosit se trădează în cele din urmă prin uniformitatea constatărilor făcute de principalii protagoniști. Practic din discursul „oficios“ reiese faptul că România ar suferi din cauza cancerului provocat de: naționaliști, care încă mai cred în idealul măreț al unei țări suverane; de creștinii ortodocşi, care se încăpățânează de mai bine de 2000 de ani să creadă în Dumnezeu; de tradiționaliștii care nu vor să renunțe la trecutul ziditor, neînțelegând modernitatea eliberatoare a căsătoriilor sodomiste și a paradelor urbane, unde oameni bolnavi defilează în chiloți „tanga“ și cizme de cowboy, uneori cu copii în cârcă, fluturând frenetici pe ritmuri electronice, baloane „hazlii“ în formă de penis!” – Mihai Șerban (extras din “Manifest Cartea Neagră a României”)

  Ieșiți în stradă fraților!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *