Home / Internațional / Merkel: Libertatea de Exprimare Trebuie Limitată Pentru a Menține Societatea Liberă

Merkel: Libertatea de Exprimare Trebuie Limitată Pentru a Menține Societatea Liberă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 3, 2019

Citește încă o dată titlul și gândește.

Un “șef de stat” european îți spune că trebuie limitată libertatea de exprimare pentru a menține societatea liberă.

Limitează libertatea ca să menții societatea liberă?

Libertatea de Exprimare Trebuie Limitată

VoiceofEurope

În timpul celui mai recent discurs din fața Bundestagului, cancelarul german Angela Merkel le-a spus parlamentarilor că libertatea de exprimare trebuie să fie limitată pentru a menține societatea liberă.

„Avem libertate de exprimare în țara noastră”, le-a spus Merkel colegilor parlamentari germani în timpul unui discurs aprig care a fost încărcat vineri pe rețelele de socializare de Deutsche Welle (DW).

„Pentru toți cei care susțin că nu își mai pot exprima părerea, le spun: Dacă vă exprimați o opinie pronunțată, trebuie să trăiți cu faptul că veți fi contrazis. Exprimarea unei opinii nu are costuri zero ”, a continuat șeful statului german.

„Dar libertatea de exprimare își are limitele”, a avertizat Merkel, adăugând „Aceste limite încep acolo unde ura este răspândită. Ele încep acolo unde este încălcată demnitatea celorlalți oameni. ”

Hai să mergem pe aceeași logică și să susținem că discursul de tristețe trebuie interzis, pentru că promovând tristețea afectezi sănătatea emoțională a oamenilor, demnitatea celorlalți oameni și productivitatea lor.

Acum să revenim la normalitate și să afirmăm clar că discursul liber include discursul de ură, dacă urăsc ceva am dreptul să mă exprim ca atare.

Doar că șiretlicul globaliștilor se aplică selectiv. Pot să spun “urăsc să stau alături de alți oameni la coadă” și nu mă sancționează nimeni. “Urăsc românii creștini” iarăși este un exemplu care nu va fi sancționat. “Urăsc ciorile” sau “Urăsc ungurii care doresc autonomie teritorială” – acest tip de discurs va atrage sancțiuni din partea tovarășilor CNCD-iști.

Dar nici nu trebuie să fie un discurs de ură, literalmente. Poți să susții boicotarea economică a Israelului și îți va atrage sancțiuni severe.

Șiretlicul globaliștilor cu “limitarea discursului de ură” este defapt reducerea la tăcere a dizidenților care se opun agendei de metisare a europenilor, de supremație a jidanilor, de distrugere a identităților naționale, etc.

„Această casă se va opune și trebuie să se opună unui discurs extrem. În caz contrar, societatea noastră nu va mai fi societate liberă așa cum a fost ”, a concluzionat Merkel.

Anul trecut, parlamentarii germani au interzis utilizarea așa-numitelor „discursuri de ură”. În conformitate cu noile legi, site-urile web pot fi amendate cu până la 50 de milioane de euro pentru că nu au eliminat așa-numitul „discurs de ură” de pe platformele lor.

Noua lege vizează mijloacele de informare independentă și politicienii populisti care îndrăznesc să vorbească despre efectele devastatoare pe care politicile de migrație în masă ale Merkel continuă să le aibă asupra Germaniei și Europei.

Și la noi în țară, CNCD amendează persoane publice, politicieni, consilieri, președinți de asociații, etc.

Legile sunt făcute pentru a “dresa” persoanele publice ale căror declarații pot circula departe și pot avea impact social en-masse.

Faptul că tu îi spui colegului de bancă “urăsc țiganii” nu îți va atrage nici o sancțiune penală.

Din cauza legii, unii germani au fost loviți cu acuzații de discurs pentru ură pentru că au evidențiat statisticile privind violurile comise de imigranți, ratele șomajului migranților și alte fapte pe care stângiștii ar prefera să le ignore.

La sfârșitul lunii septembrie, camera superioară a parlamentului german, Bundesrat, a făcut un alt pas pentru a limita libertatea de exprimare cu o propunere de lege, care, dacă este adoptată, ar putea fi interzisă orice fel de denigrare a pavilionului și imnului UE.

Încă o lege de clovni, care, dacă s-ar aplica pentru fiecare cetățean, ar declanșa o avalanșă ce se va sfârși cu revoltă populară.

Sfidează aceste legi cu curaj, ei nu au tupeul să le aplice.

Ce vor face? Vor amenda sau aresta fiecare elev care desenează o zvastică pe bancă sau care susține meritele lui Antonescu într-o lucrare la istorie? Maximum de sancțiune poate fi o notă mică din partea unei profesoare spălate pe creier, dar amenzi? Arest?

Legile acestea sunt făcute cu un singur scop: să ne sperie.

Să ne facă să ne autocenzurăm.

Unii s-au speriat, majoritatea păstrează un discurs public separat de cel privat.

Dacă vorbim liber, nu ne pot aresta pe toți.

Dacă încearcă, vor trezi instincte nebănuite.

5 comments

 1. Merkel e asa de proasta ca nici nu e in stare sa citeasca constitutia eu (peste 2000 de pagini), spune juristul Karl Albrechht Schachtschneider , pana in prezent singurul care “si-a accidentat trupul, cititnd-o” .Caci incalceala si contradictiile acestei carti de necitit, iti rup oasele .
  Si asta in timp ce aceasta evreica trotzkista a carei familie provine din Galitia uraste cu patima crestinii germani, ca si Iohannul ,pe crestinii romani . Despre care nu stie nimeni de unde ii provine familia cu adevarat, caci acasa in familie nu vorbeste saseste ci Blesch – un mish-mash foarte cracanat, dupa cum observa anumiti comentatori la Neuer Weg . In schimb se lauda ca are foarte multi prieteni si cunoscuti in Basarabia si la Chisinau sau prin prejur . In tot cazul mafiotii nu-l puneau la varf daca nu era d’al lor .
  Amandoi sunt cryptodeghizati intr-o etnie care nu este a lor si pe care o urasc .

  Pentru mine , enigma cea mare este: dece ii suporta popoarele incrustati in ceafa lor ca sa le schimonoseasca legile caci teoria “urii” e o treaba imposibil de ancorat intr-un sistem juridic riguros caci este o notiune extrem de relativa si de indefinisabila ???
  Absurditatile acestor legi “eu” dovedesc ca suntem sub ocupatie si noi si nemtii si francezii si toate popoarele unde prevaleaza aceasta lege profund labila .
  Unde-i PITU GULI ?
  Sa-l chemam din mormant si sa-i punem chipul in fata patului . Sa-l pomenim in fiacare rugaciune inainte de culcare .

 2. Nu va mai fi libera, ASA CUM A FOST” Haha. Cu alte cuvinte, cum a fost si nu mai e?

 3. Trimite articolul la cncd 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *