Home / Articole Promovate / Holocaust pe Youtube – 58 de milioane de victime

Holocaust pe Youtube – 58 de milioane de victime

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 19, 2019

Holocaust pe Youtube

De data aceasta vorbim despre un Holocaust real, 58 de milioane de videoclipuri au fost executate sumar, un nou record în cenzura digitală.

ABC News:

YouTube a fost odată văzut ca un spațiu sigur, fără reglementări guvernamentale și cenzură.

Dar partea întunecată a platformei de partajare a fost descoperită într-un raport care dezvăluie că în ultimele trei luni că a fost nevoită să înlăture 58 de milioane de videoclipuri care posteau conținuturi cu ură sau neadecvate.

Catherine Archer, lector la Universitatea Murdoch, specializată în social media, a declarat că este vârful aisbergului.

“Cred că începe să recunoască problema, dar toată ideea YouTube a fost să poți încăca un videoclip fără a fi profesionist”, a spus ea.

“Aceste platforme sociale sunt, din ce în ce mai mult, nevoite să realizeze cât de greu este să controleze conținutul canalelor lor”.

YouTube a declarat că videoclipurile eliminate au avut, în principal, conținut necorespunzător pentru adulți sau spam, dar nu a oferit prea multe informații despre modul în care gestionează cantitatea mare de videoclipuri de ură sau conspirative.

O purtătoare de cuvânt a spus că compania, deținută de Google, este încrezătoare că un nou algoritm va lucra pentru a elimina conținutul necorespunzător.

“Am folosit întotdeauna o combinație de recenzori umani și tehnologie pentru a aborda conținuturi violative de pe platforma noastră și în 2017 am început să aplicăm o tehnologie mai avansată de machine-learning pentru a semnala conținut pentru examinare de către echipele noastre”, a spus ea.

“Această combinație de tehnologie inteligentă de detectare și recenzori umani foarte instruiți ne-a permis să ne punem în aplicare în mod consecvent politicile cu o viteză în creștere”.

Dar scriitorul independent, Stilgherrian, a spus că dimensiunea simplă a YouTube face practic imposibilă capturarea oricărui videoclip urât sau conținut abuziv.

 

Nu e chiar imposibil, pentru că au armate de iudei și perverși care vor face munca raportării videourilor pe gratis. Chiar au un program “trusted flagger” care permite jidanilor civili să șteargă orice vor.

Motivul pentru care nu șterg tot ce nu le convine e că sunt conștienți de faptul că acest plan este nebunesc și va crea o situație în care toată lumea devine perfect conștientă că orice pretenție de libertate de exprimare pe această platformă este doar o minciună.

Nu sunt tocmai pregătiți să aibă de a face cu situația asta, așa că avansează încet. Tiranie pe ascuns, pas cu pas.

Dar o grămadă de chestii s-au șters. Caut unele lucruri și constat că pur și simplu au dispărut. A scris Mihail un articol mai demult pe care încă nu l-am publicat și câteva link-uri nu merg, video-uri s-au dat jos, etc. Cenzura se vede cu ochiul liber.

Acesta este noul lor plan, așa cum e înregistrat în documentele lor: șterge tot ce poți fără ca nici măcar să menționezi asta.

Ei vorbesc non stop despre PewDiePie pentru că este cel mai mare YouTuber așa că duc o campanie de demonizare a sa. Dar având atâția fani, nu-l pot șterge fără consecințe.

Acest holocaust al videourilor pe youtube ne indică un lucru: Există un plan organizat de a reduce la tăcere pe oricine nu se aliniază unor “standarde” impuse de jidani, dar în fiecare zi tot mai multă lume devine conștientă de acest plan.

Holocaust pe Youtube

Articol adaptat după Daily Stormer.

3 comments

 1. If we examine some of the leading resistance websites we see almost all are cucked and enslaved to the Jewish myth of Christianity. Take for instance The Truthseeker website that features conspiracy theorist Henry Makow (a Jew who won’t condemn Judaism) and they also post Lasha Darkmoon articles. How can people be Jew wise and stupid as fuck about their Lord and Savior being a Jew? How is a Jewish savior going to save you from his people?

  LOL See Darkmoon’s guidelines:

  SITE POLICIES AND GUIDELINES

  Comment Policy # 13. We are a pro-Christian website. All derogatory comments questioning the historical existence of Jesus Christ and sneering at the contents of the New Testament will be regarded as an attack on the cherished values of our ancestors. All such comments will be deleted at once. Feel free to exercise your freedom of speech in rubbishing Jesus Christ and ridiculing Christianity on some appropriate anti-Christian website — NOT on the Darkmoon site!

  Oh, don’t talk about any form of spiritual reality like how Jews use the God authority meme to enslave the planet with their political authority. Don’t mention that Jesus affirmed the Torah, and thus bound you to the Jewish legal system. Christians are inside a Jew bubble and can’t detect the Jews destroying their nations. What does this say about how facts and reality are shredded by the Holy Bible and the fantasy savior Jew man Jesus? We are totally damned.

  https://whatilearnedsince911.wordpress.com/2018/12/01/weimer-amerika-in-search-of-a-new-hitler/

  • crestinismul iudaizat e intr-adevar o chestiune complexa. Recomand sa cauti textul care incepe cu Considerații Iconoclaste pe Marginea Arianismului, Iudaismului și Anti-iudaismului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *