Home / Internațional / Cetățean Australian Arestat Pentru un Website Incorect Politic

Cetățean Australian Arestat Pentru un Website Incorect Politic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
December 8, 2019

Arestat Pentru un Website Incorect Politic

Avem un caz de persecuție politică împotriva unui cetățean din Australia.

Acum câțiva ani, site-ul Daily Stormer avea bannere publicitare pentru o companie australiană de servicii electrice numită „Smerff Electrical”.

Câștigau bani buni în timp ce erau o afacere pro-albă, așa că Guvernul ocupației din Australia a trebuit să-l închidă.

Ei bine, Simon Hickey, patronul Smerff Electrical, a fost un susținător al site-urilor dizidente de tip Daily Stormer, la care a pus trimiteri pe propriul său website, incluzând imagini cu Pepe și alte meme.

El a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru că a refuzat să dea jos aceste site-uri. Mass-media australiană și internațională mențin tăcerea cu privire la aceste evenimente.

Daily Stormer a obținut o scrisoare pe care Simon a scris-o în septembrie, în care descrie situația în care se află.

Iată scrisoarea.

Oi,

Today 19 September I went to Supreme Court, charged with “contempt of court” for failing to remove my websites (which are now hosted elsewhere).

The Judge gave me 9 (nine) months jail. I shit you not.

I dunno whether that means 9 serve 9 or 9 serve 3 then parole but I’m still pissed off. I got one more court tomorrow that will finish my outstanding so I’ll have more accurate info then.

I’m still charged with my private conversation that may have offended someone but didn’t, that’s in October 26. I think maybe 25 Oct. Brisbane magistrate court.

This shit is insane.

The court today would not accept that every statement I made in regards to the court conduct was true, in the public interests and therefore not subject to prosecution.

I said at one stage that the conduct of the courts up to now was worthy of contempt. That didn’t help. LOL

I will not let this minor setback deter me. I will never tire. Never slacken. Never give up.

De asemenea a cerut ca site-urile următoare să fie distribuite de către oamenii care îl simpatizează:

smerffelectrical.com
auscript.net
beenleighmagistratescourt.com

Primul este site-ul său. Pe al treilea vor apărea documente judiciare despre cazul său. Despre al doilea încă nu se știe mare lucru, dar pentru că a fost rugămintea sa, îl postez.

Aceasta cred că este adresa lui de închisoare:

Simon Hickey
Smerff Electrical
F14587 Brisbane Correctional Centre
Locked Bay 2600
Mt Ommaney QLD 4074
AUSTRALIA

Simon este un erou care a refuzat să dea înapoi.

Dacă nu il cunoști, privește acest clip.

Au intrat cu forța în casa bărbatului în repetate rânduri, pur și simplu pentru că a postat meme-uri și se afișa în mod vizibil ca fiind pro-alb. Ceea ce i-a speriat în mod special a fost că a avut succes financiar în timp ce făcea acest lucru.

 

Iată câteva dintre documentele de la judecătorie, care dovedesc că acest lucru se intâmplă de fapt:

Arestat Pentru un Website Incorect PoliticArestat Pentru un Website Incorect Politic

Este un lucru incredibil că mass-media nu raportează faptul că a fost condamnat la NOUA LUNI DE ÎNCHISOARE pentru găzduirea unui sit web care conține meme cu Pepe.

Pe bune, chiar nu apare nimic.

Vorbim despre un caz de arest pentru meme.

Cât va dura până când vom vedea astfel de cazuri în Europa de est?

Și mai important, ce vom face când acestea au loc?

Ce vom face dacă Vasile Zărnescu, care are un proces penal în derulare, va fi arestat pentru că a scris o carte despre holocau$t?

Dacă vom organiza un protest de susținere, vei participa?

*

Articol preluat și adaptat de pe Daily Stormer

8 comments

 1. pas cu pas vremurile tiraniei totale/depravarii antihristice se apropie.cand umanitatea va innebuni.. (iar pentru cei “nebuni”/recte-disidenti ghilotinele, deocamdata “Fema” in US..asteapta pregatite.)

 2. In comentarii pe forumul DS era unul cica “sa-i publice aici adresa ca sa-i scriem”. Deci au si acceptat ideea ca omul e arestat si o sa faca inchisoare si asta e. Ne mai miram ca s-a ajuns in situatia unde astia controleaza tot?

 3. Si ca sa nu uit: protestatarii marca CIA din Hong Kong au folosit si ei pancarte cu Pepe. Deci ce sa intelegem de-aici (intrebare retorica)? Pepe e nasol daca-l folosesc albii, dar dintr-o data nu mai e un simbol periculos si rasist si alte kkturi daca-l folosesc protestatarii (violenti) din Hong Kong? Dar normies nu sunt suficient de inteligenti ca sa faca observatii din astea si sa observe nepotrivirile.

 4. “Dacă vom organiza un protest de susținere, vei participa?”.

  Da.

 5. Am fost in sala pe 26 ianuarie, la tribunal, alaturi de domnul Zarnescu, impreuna cu altii printre care Miron Manega si Catalin Berenghi, evident ca voi participa la un protest de sustinere daca va fi cazul (sper insa sa nu!). Domnul Ion Coja, participant alaturi de noi la un protest in vara in fata muzeului Antipa, ne spunea ca certitudinea dansului e ca domnul Zarnescu nu va fi condamnat, se va pune “batista pe tambal”. Ca inca ei (jidanii) n-au curajul, la noi in tara, sa mearga asa departe. Vom trai si vom vedea. Doamne-ajuta!

  • Asta cred și eu, chiar dacă au dat aceste legi, nu au curajul să le aplice pentru că ar ieși un scandal mare. Mulți dintre românii în viață astăzi mai țin minte cum este să fii arestat pentru o opinie. Nu le va merge așa cum merge în occident, de aceea așteaptă.

   • Eu port permanent, la vedere, insignele cu Capitanul si a noastra (Noua Dreapta). Am fost de exemplu asa si la administratia fiscala cand mi-am inregistrat masina, m-au vazut politistii de-acolo, nimeni nu mi-a spus nimic. N-am avut nici o problema pana acum, nici la serviciu. Se simte insa acea asteptare despre care vorbiti, intre timp se “blindeaza” cu legi scandaloase si profund anti-românesti, ultima fiind aceasta lege de asa-zisa combatere a antitiganismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *