Home / Actualitate / Revelionul – Ziua Conștiinței Istorice – La Mulți Ani

Revelionul – Ziua Conștiinței Istorice – La Mulți Ani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 31, 2018

Ziua Conștiinței Istorice

Iată că suntem aici, la finalul anului 2018.

Noaptea dintre ani este un prilej de a ne regăsi conștiința istorică. Pentru mine e ca și cum ajung în vârful muntelui pe care l-am escaladat pe tot parcursul anului, și acolo, atunci, în noaptea dintre ani, după urcușul greu, mă bucur de priveliștea falnică și mă uit în zare spre următorul pisc.

Ziua Conștiinței Istorice

Iar a doua zi, odată cu noul an, începe coborîrea, urmată de escaladarea anului viitor.

Astăzi ne odihin pe acest munte și ne bucurăm de privelișțe, cugetăm la cât am urcat și la ce va urma.  De aici se văd clar artificiile, dar până când începe spectacolul haidem să trecem în revistă câteva momente principale din 2018.

Anul 2018 a început deopotrivă cu vești rele și bune.

La începutul anului devastarea ambasadei române din Budapesta ne-a pus pe toți într-o dispoziție proastă, urma să reînființăm gărzile lui Maniu (organizații paramilitare formate ca reacție la masacrele din Ip și Trăznea), intuind încercările bozgorilor de a strica Centenarul Marii Uniri, dar ulterior vestea morții lui Verestoy Atilla ne-a mai potolit. Apoi a murit jidanul Andrei Gheorghe și moralul a crescut. Din păcate fosila bolșevică Mihai Șora încă ne bântuie, ca și Ion Iliescu.

Sunt multe de spus, anul a fost mixt. Subliniez doar câteva evenimente.

În vară am avut parade de poponari, urmate de mitingur pentru normalitate.

În București a fost mare scandal cu profanarea Muzeului Țăranului Român prin difuzarea unui film gay cu țigani și s-a lăsat cu proteste.

Pe sfârșitul verii a avut loc holocaustul ordonat de Dracnea împotriva #rezist la care el personal a participat îmbrăcat în jandarm la volanul unui tun cu apă.

A urmat legea Vexler, alt piron bătut în coșgiucul libertății de exprimare cu complicitatea tuturor partidelor din Parlament!

În ciuda acestei legi, portrete cu Vasile Marin, Valeriu Gafencu, Petre Țuțea, Gogu Puiu, Constantin Oprișan, au apărut pe stradă cu ocazia zilei naționale de cinstire a martirilor.

Ziua Conștiinței IstoriceNici un participant n-a fost arestat.

S-a accelerat reeducarea copiilor în ideologia LGBT, care a generat proteste împotriva proiectului de (re)educație și a trezit mulți părinți.

În toamnă, cel mai notabil eveniment a fost Referendumul pentru Familie. A eșuat din cauza ignoranței maselor, alimentată de presa mincinoasă, însă și din cauza eforturilor noastre insuficiente. Dar să nu ne lăsăm descurajați, victoria finală va fi cu atât mai dulce cu cât apar mai multe obstacole. Mulți inamici, multă onoare. Faptul că ideologia de gen se dezlănțuie în România va face mai ușoară realizarea unui Ro-Exit. Roxit.

Apoi a urmat 1 Decembrie, Centenarul Unirii și Marea Adunare Națională de la Alba Iulia. Foarte înalt moment și binevenit după un an de agresiuni separatiste și denigrări antiromânești.

În aceași perioadă a fost sfințită Catedrala Mântuirii Neamului, cea mai mare catedrală ortodoxă din lume și un monument falnic pentru slava lui Dumnezeu!

Ziua Conștiinței Istorice

Ne apropiem de prezent. Se aud petarde, în curând vor aprinde artificiile.

Luna decembrie s-a terminat cu pactul ONU. Iohannis a semnat pactul ONU pentru migratie, au ieșit 5000 de români în stradă, iar ulterior România s-a abținut de la vot.

De la începutul anului 2019 România va avea președenția consiliului european, care cică înseamnă ceva important. Om vedea ce se va întâmpla.

Cam astea-mi vin în minte, toate sunt din România. Pentru lumea non-română a fost un an foarte încărcat. Poate MNR o să facă un bilanț la evenimente internaționale.

Revenim pe munte, zgomotul de sărbătoare ne întrerupe cugetarea.

Mâine coborâm pentru a urca din nou.

Astăzi ne bucurăm de artificii.

Ziua Conștiinței Istorice

Ziua Conștiinței Istorice

 

4 comments

  1. Grzegorz Brzęczyszczykiewicz

    La multi ani redactiei IP! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ne ajute pe toti nationalistii autentici din Romania sa biruim ciuma marxista!

  2. La Multi Ani Steriutza!!! La anul stam pe baricade in continuare!!!!

  3. La multi ani!
    Faceti o treaba excelenta!
    Sa traiti!

  4. La mulți ani și la cât mai multe articole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *