Home / Actualitate / Intră în Vigoare Legea Impotriva Antisemitismului “Legea lui Vexler”

Intră în Vigoare Legea Impotriva Antisemitismului “Legea lui Vexler”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 9, 2018

Astăzi intră în vigoare Legea nr. 157/2018, aka Legea lui Vexler împotriva antisemitismului, care te face pasibil de pușcărie dacă spui că evreii l-au ucis pe Iisus. 

Intră în Vigoare Legea Impotriva Antisemitismului "Legea lui Vexler"

Un comunicat cerebral al Noii Drepte ne demonstrează inutilitatea legii, prezintă legăturile nefaste dintre inițiatorii ei cu fosta Securitate și subliniază încercarea de a ponegri imaginea României prin promovarea ideii existenței unui antisemitism, care este evident imaginat.

Concluzia este că legea va genera, în mod artificial spun ei, un curent antisemit. Reacții antisemite vor apărea, unele organice, din partea oamenilor care s-au săturat de implicarea agresivă a evreilor în politica interna, alte reacții vor fi de tipul “Watcha doin’, Rabbi?”.

 

Intră în Vigoare Legea Impotriva Antisemitismului "Legea lui Vexler"Intră în Vigoare Legea Impotriva Antisemitismului "Legea lui Vexler"

Așa justifică jidanii necesitatea unor legi împotriva antisemitismului.

În continuare, redăm comunicatul Noii Drepte:

Buciumul:

Potrivit noii legi, „prin antisemitism se înţelege atât percepţia referitoare la evrei, exprimată ca ură împotriva acestora, cât şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăţilor acestora, împotriva instituţiilor comunităţilor evreieşti sau lăcaşurilor de cult”.

Votată în bloc de toate partidele parlamentare și promulgată fără obiecții de Preşedintele Iohannis, această lege ridică mai multe întrebări, la care Preşedintele esta dator să răspundă împreună cu inițiatorii.

Prima întrebare: răspunde această lege unei necesități? Citind această lege, o persoană străină de realitățile românești își poate imagina că România este teatrul unor pogromouri antievreiești iar combaterea antisemitismului a devenit o necesitate imperativă. Este minuscula minoritate evreiască din România într-un pericol iminent? Îi ajutăm noi pe inițiatorii legii să răspundă la această întrebare: datele Ministerului Public infirmă această ipoteză și arată inexistența atacurilor antisemite în România!

În plus, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, cei mai mulți turiști care vizitează anual România provin din.. Israel! An de an, peste 200.000 de turiști israelieni ajung în Capitală, în stațiunile de pe litoral sau de pe Valea Prahovei. Niciodată acești turiști nu s-au simțit în pericol, din contră, presa din Israel abundă în relatări despre ospitalitatea românească și majoritatea acestor turiști au ales să revină în România de mai multe ori.

Dacă România ar fi o țară antisemită, unde combaterea antisemitismului ar fi necesară, ar mai veni acești turiști israelieni în România? Ar mai reveni și cu alte ocazii? Dacă s-ar simți în pericol s-ar mai clasa pe primul loc în topul turiștilor străini care vizitează România?

Cine are interesul să deformeze imaginea externă a României și s-o portretizeze ca o țară antisemită? Cumva Gabriel Vlase, votat la conducerea Serviciului Român de Informații Externe (SIE) la propunerea aceluiași președinte Klaus Iohannis?

Cine are interesul să alunge din România turiștii străini? Cumva Eugen Tomac, proaspăt ales în fruntea Partidului Mișcarea Populară?

Cine are interesul să acrediteze ideea că România este o țară ostilă cu minoritățile? Cumva Silviu Vexler, deputat din partea Federației Comunităților Evreiești din România?

De ce Preşedintele Klaus Iohannis critică Referendumul pentru redefinirea instituției căsătoriei, dorit de peste 3 milioane de români, dar promulgă o lege OBSCURĂ, care nu răspunde nici unei nevoi stringente sau realități a României anului 2018?

Așteptăm public răspunsurile la aceste întrebări din partea inițiatorilor legii și a Preşedintelui Klaus Iohannis. Dacă răspunsurile nu vor veni, vom fi îndreptățiți să concluzionăm că cei 11 parlamentari inițiatori ai legii în frunte cu Preşedintele Iohannis au cedat presiunilor unor grupuri de influență marginale, care urmăresc prin această lege să provoace în mod ARTIFICIAL o reacție antisemită în România.

Un motiv suficient de bun pentru ca românii să îi sancționeze la alegerile din 2020 pe toți cei care au inițiat și votat această lege, arătându-le cartonașul roșu și scoțându-i definitiv din Parlamentul României.

9 comments

 1. Vasile Zarnescu

  Blestemat fie-le numele, in veci, ale tuturor parlamentarilor și oficialilor care au votat legile așa-zis antisemite, deși nu există antisemitism in România!

 2. Romania nu mai este condusa de romani ,s-a vazut clar ca nici un partid nu a mai facut opizitie .Alogenii sunt pa putere de la lovitura de stat 1989.

 3. Pe plan mondial, evreii simt focul sub fund, simt ca urmeaza o revolta a goyimilor.

  Aceasta lege e doar un mijloc de precautie.

  Credeti-ma – VA URMA sa se ridice un nou Hitler in America, si va urma expulsia evreilor de pe intreaga planeta.

  Evreii simt asta – fiindca internetul scoate la iveala toate nelegiuirile si minciunile lor.

  Treziti-va!

  Miza aici e mult mai mare decat Romania. La nivel mondial va urma (in urmatoarele decenii, poate mai repede decat ne imaginam) – o REVOLTA impotriva bancilor evreiesti si a infiltrarii evreiesti in politica si in toate domeniile.
  In special in SUA, fiindca americanii sunt un popor mandru – si si-au dat seama ca toata SUA e in proprietatea evreilor, si toti politicienii si presedintii lor stau in pozitie de drepti in fata AIPAC si pupa zidul in Israel.

  Evreiii ne-au bagat pe gat aceasta lege fiindca stiu doar sa ameninte si sa intimideze.

  Vor sa scoata in afara legii Partidul Noua Dreapta, asta se urmareste.

  Insa dragi evrei, Romania e ultima voastra grija. Aceasta tara mica si mioritica nu va pune nici un pericol.

  Desi Pogromul de la Iasi si deportarea evreilor la Auschwitz de catre Horty se pare ca inca va sperie si va doare, caci ati crezut ca e nevoie de o asemenea lege acum.

  Problemele voastre foarte mari vor veni din Rusia si SUA. E ca o oala sub presiune, si cu cat incercati sa suprimati opiniile si sa cenzurati internetul si sa atacati, atacati, atacati

  CU atat va fi mai mare EXPLOZIA cand zboara capacul.

  Atentie, evrei! Istoria se va repeta.

  Se repeta fiindca faceti ACELASI lucru pe care il faceati in GERMANIA anilor 20.

  Toate tentativele voastre de a intimida, creeaza si mai mult antisemitism.

  Ce e neregula cu voi? De ce nu puteti fi oameni decenti? De ce trebuie sa cumparati si sa dominati totul, sa distrugeti cultura, si sa puneti pumnul in gura la toata lumea?

  Nu puteti coexista in pace cu ceilati oameni. Trebuie sa ii transformati in sclavi.

  Legea a 3a a lui Newton – orice actiune, va creea o reactiune de o forta egala.

  Toate nelegiuirile voastre…. vor creea o forta de reactiune care va va spulbera.

  Puteti da toate legile antisemitismului pe care doriti. Acestea nu va vor salva.

  Minciuna are picioare scurte: pana la urma ADEVARUL VA IESI LA IVEALA.

 4. Stiti de ce au bagat aceasta lege in Romania.

  Cacanarii astia care nu au auzit de VPN, au descoperit prin sistemul lor de monitorizare a antisemitismului online cum ca Bucurestiul e unul dintre cele mai antisemite orase din lume.

  “The ministry said the three “most anti-Semitic cities” were Santiago, Chile; Dnipro, Ukraine; and BUCHAREST, ROMANIA”.

  Detalii aici
  https://www.timesofisrael.com/diaspora-ministry-unveils-system-for-tracking-online-anti-semitism/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *