Home / Chestiunea Jidănească / Spectrul Bolșevismului se întoarce în România! Antiromânul Maximilian Marco Katz reclamă emisiunea “antisemită” a lui Alexandru Amititeloaie cu istoricul Gică Manole

Spectrul Bolșevismului se întoarce în România! Antiromânul Maximilian Marco Katz reclamă emisiunea “antisemită” a lui Alexandru Amititeloaie cu istoricul Gică Manole

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 3, 2023

 

Spectrul Bolșevismului se întoarce în România!

Antiromânul Maximilian Marco Katz reclamă emisiunea “antisemită” a lui Alexandru Amititeloaie cu istoricul Gică Manole

G4Media (link arhivat):

Directorul fondator al organizației Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului (MCA România) a remis redacției G4Media un comuncat de presă cu privire la o emisiune live pe Facebook în care acuză antisemitism și negarea Holocaustului. 

Pe data de 30 iunie 2023, in timp ce instituțiile statului comemorau, alături de comunitatea evreiască din Romania, cei 82 de ani care au trecut de la Pogromul din Iași, pe pagina de Facebook DIS TV a avut loc o transmisiune live care a avut ca tema “antiromânismul de tip bolșevic” al instituțiilor statului si a celor care au anulat evenimentul de lansare a cărții scrisă, despre Mareșalul Ion Antonescu, de dl Gică Manole.

Oare de ce tovarășii de la MCA România nu doresc un dialog în care istoricul Gică Manole să-și prezinte studiile cu privire la falsitatea pogromului de la Iași, iar ei să vină cu mărturiile lor fantasmagorice despre soldați români jucând fotbal cu capetele copiilor jidani sau ungând osiile de la căruțe cu sânge?

Pentru că s-ar discredita instantaneu și s-ar face de râs în fața întregii țări, de-aia fug de dezbatere ca dracu’ de tămâie!

Emisiunea a fost moderata de conf. univ. Alexandru Amititeloaie. Participanții au fost dl Gică Manole și dl Bogdan Vasile. Dupa spusele dlui Bogdan Vasile, aceasta discuție a fost transmisă pe zeci de canale.

Felicitări realizatorului și toată stima invitaților. La cât mai multe! Am căutat emisiunea pe paginile domnilor Amititeloaie și Manole, dar n-am găsit vreo transmisiune din data de 30.06.2023. Poate un cititor ne ajută cu un link la comentarii. O emisiune care este prezentată în asemenea termeni de către antiromânul Marko Katz este cu siguranță o emisiune pe care românii merită să o urmărească.

 

Și într-o bună zi, fără niciun motiv….

După ce am urmărit discuția respectivă timp de două ore, pot afirma ca aceasta transmisie a fost/este una dintre cele mai grave încălcări ale legislației in vigoare, ea fiind o reacție virulentă la demersurile care au dus la anularea evenimentului de lansare a cărții dlui Manole, care ar fi trebuit sa aibă loc la Palatul Culturii din Iași.

Timp de două ore, participanții au lansat valuri de atacuri la adresa INSHR, la adresa dlui Alexandru Florian, la adresa “fraților” Muraru (“adevărații conducători ai României”), la adresa ambasadorului Radu Ioanid, la adresa noastră, a evreilor din Romania, la adresa evreilor care au înființat Statul Israel, etc.

Au avut o “reacție virulentă” și au lansat “valuri de atacuri” la adresa institutului Elie Wiesel…oare fără motiv?

Este aceeași poveste cu expulzările istorice ale jidanilor, care au fost dați afară din 109 țări, “fără motiv”, din senin?

Sau există un motiv în spatele antisemitismului istoric, precum există un motiv pentru “valurile de atacuri” asupra institutului?

Da, există. Iată ce au făcut jidanii în istorie:

Iată ce au făcut cei de la institutul terorist Elie Wiesel împreună cu frații Muraru în România:

O carte plină de ranchiună și de ură  

 

Lista poate continua, dar ați înțeles ideea. În lumina faptelor documentate mai sus, toate “atacurile virulente” asupra institutului Elie Wiesel sunt pistol cu apă.

Minima socoteală pe care Alexandru Florian, frații Muraru și angajații institutului Elie Wiesel trebuie s-o dea pentru odiosul terorism cultural comis în ultimii douăzeci de ani implică desființarea institutului Elie Wiesel și întemnițarea celor prin activitatea cărora s-au realizat proiecte antiromânești. Restituirea banilor publici investiți în acest institut toxic, scuze publice, muncă în folosul comunității și conferințe “mea culpa” organizate în toate școlile din România ar putea fi adăugate la decontul datoriei acestor bestii neobolșevice față de poporul blând care i-a găzduit și hrănit.

În cadrul emisiunii au fost terfelite si batjocorite, în mod parșiv și neadmisibil,  memoria Victimelor pogromurilor de la București și de la Iași, inclusiv memoria membrilor familiei mele, memoria Victimelor din Transnistria, instituțiile statului și proiectele derulate de Guvernul României in cadrul Strategiei Naționale pentru Combaterea Antisemitismului si a Negaționismului, etc.

Emisiunea a fost distribuita online, “pe zeci de canale” așa cum a afirmat unul dintre participanți și dacă nu vor fi luate măsuri, ea va continua sa fie distribuita online. Această emisiune este unul dintre multele exemple ale modului în care libertatea de exprimare este exploatată pentru a îngrădi, pentru a distorsiona și pentru a nega fapte și crime comise împotriva umanității.

Cum poate fi exploatată libertatea de exprimare pentru a îngrădi presupuse fapte care au fost comise în trecut? Fraza lui Katz este un non-sens, ce fapte poți îngrădi cu vorbe?

Tocmai asta-i schema cu libertatea de exprimare…exprimi niște idei, nu dai în cap, nu furi, nu violezi, nu îngrădești sau limitezi în vreun fel libertatea altuia. Dar ei nu au argumente, ei nu sunt deschiși la dezbatere, ci acționează în stil bolșevic, NKVDist, repetând lozinci, invocând clișee, intimidând instituții și rostind minciuni ușor demontabile. Nu e obligatoriu să ai pregătire de specialitate în domeniul istoriei, orice adolescent, orice elev de gimnaziu care a citit câte ceva pe internet despre holocaust poate să demonstreze că poveștile cu camerele de gazare sau cu șase milioane sunt născociri ale unor minți bolnave.

Libertatea de exprimare a fost îngrădită și mutilată tocmai de activitatea institutului terorist, prin legile care s-au dat și care prevăd închisoarea pentru anumite opinii exprimate public, legi antiromânești pe baza cărora era să ajungă la închisoare colonelul Vasile Zărnescu.

Smiorcăielile celor care parazitează bugetul public ar fi caraghioase dacă nu ar avea efecte nocive în limitarea libertăților fundamentale. În esență, activitatea antiromânească a institutului terorist Elie Wiesel și a ONG-ului lui Marko Katz reprezintă O AMENINȚARE LA ADRESA SIGURANȚEI NAȚIONALE și un factor de vulnerabilitate pentru România. 

În aceste condiții, va invit să vizionați, în întregime, această emisiune, care cheamă publicul să ia atitudine împotriva politicilor instituite de autorități, împotriva INSHR care “trebuie desființat”, împotriva celor “care vând Romania”, împotriva celor care au introdus în școli noua materie “Istoria evreilor si a Holocaustului”, etc.

Stimați domni, de mulți ani de zile semnalăm asupra manifestărilor de acest gen, manifestări repetate care contravin în mod flagrant tuturor declarațiilor politice rostite în fața forumurilor si organizațiilor internaționale. În ciuda acestui fapt, antisemiții si negaționiștii continuă să își promoveze teoriile negaționiste fără nicio consecință.

Efectul tratării acestor sesizări cu indiferență, ignorarea manifestărilor de genul celei care face obiectul acestei corespondențe, este întețirea antisemitismului și întețirea confuziei generată de negaționiști. Pe fondul dispariției, din ce în ce mai accelerată, a supraviețuitorilor Holocaustului, refuzul de a trage la răspundere pe cei care încalcă legislația în vigoare, pe aceste teme, va avea ca rezultat creșterea numărului celor care distorsionează sau/și neagă adevărul istoric, atât de mult în discursurile la care am făcut referire mai sus.

Greșit. Generarea, întețirea și întreținerea antisemitismului este unul dintre obiectivele institutului Elie Wiesel și a gheșeftarilor cu care colaborează. Prin provocările repetate la adresa poporului român, prin banditismul cu care acționează la reprimarea istoricilor care se exprimă liber și prin campania de reeducare desfășurată în școli, ei speră la o reacție violentă din partea românilor, reacție pe care să o folosească să justifice finanțări suplimentare și putere sporită.

Desființarea institutului Elie Wiesel, precum și a Centrului Pentru Combaterea și Monitorizarea Antisemitismului în România ar constitui o metodă eficientă de a scădea “antisemitismul” la nivel național.

În încheiere, vă rugăm, din nou, să vizionați, să analizați și să luați măsurile care credeți că se impun în acest caz de libera exprimare a negaționismului sălbatic prezentat cu multă elocvență de cei trei participanți la delirul antisemitic mai sus abordat.

Negaționism sălbatic? Oamenii care “neagă” vin cu dovezi, cu expertize chimice, cu rapoarte ale unor ingineri, cu aritmetică, cu detalii tehnice despre puterea unor cuptoare din cel de-al doilea război mondial, arătând imposibilitatea cifrei de șase milioane. “Negaționiștii” sunt printre cei mai educați oameni, circumstanțele forțându-i să aprofundeze studiul problemei până în cele mai mici detalii. Acest proces de gândire, cercetare și elaborare poate fi descris ca fiind “sălbatic” doar într-un roman ca 1984 al lui Orwell, unde există așa-numitul doublespeak.

Ce fel de fapte reale au nevoie de legi speciale pentru a le proteja de examinare? Doar o minciună are nevoie de o ordonanță de urgență care să interzică orice contestare.

Adevărul nu se teme de examinare, dar Holocaustul tremură de frică.

7 comments

 1. Emisiunea, numită “Catastrofa națională din iunie 1940 sub lupa adevărului istoric” şi postată chiar în 30.06.2023, cu realizator conf. univ. dr. Alexandru Amititeloaie şi invitat prof. dr. Gică Manole e încă pe contul FB pe contul DIS TV, aici:
  https://www.facebook.com/DisTV.ro

 2. Sa fie vorba de doua emisiuni diferite din 30 iunie 2023 pe DIS TV, ambele cu profesorul Gica Manole? Caci cea care (inca) exista pe cont pare sa aiba alte teme, desi oarecum apropiate. La finalul celei existente pe cont se anunta alte emisuni, viitoare, dedicate falsului “Progrom de la Iasi” si celui de la Bucuresti.

 3. In vremea lui Stalin in conducerea URSS erau peste 80% khazari (niste turcici care se dadea jidani pentru a scapa de persecutiile religioase ale crestinilor si musulmanilor din zona Ukrainei de astazi). In vremea lui Dej, in RPR procentul neromanilor din conducerea partidului unic era cam acelasi.
  A facut cineva un calcul care sa reflecte componenta etnica a conducerii Romaniei din ultimii 33 de ani ?

 4. Vasile Zarnescu

  În replică și în legitimă apărare, vă propun să citiți, cu atenție, relaxați analiza mea „Eliminarea unor clișee așa-zis marxiste” și, în consecință, să difuzați masiv lozinca marxistă dezvoltată, de mine, la final:
  PROLETARI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ ȘI ANIHILAȚI TALMUDISMUL!
  Aici: https://www.incorectpolitic.com/eliminarea-unor-clisee-asa-zis-marxiste/

 5. ” EVREII URASC TOT CE NU-I CA EI” cit din MARTIN BUBER DESPRE PROPRIUL SAU POPOR .
  “IUDAISMUL ESTE O MASINA DE RAZBOI” cit HERVE RYSSEN .

  NOI NE AMBITIONAM SA NU PRICEPEM ASTA .
  N-ATI VAZUT : PANA SI IORGA SE INTREABA :” DECE ATATA URA” ? referitor la atrocitatile “evreilor ” din Basarabia in 1940 .

  ASTA-I KAZARIMEA TRECUTA LA TALMUDISM .
  NU SPUNE TALMUDUL : “PE CEL MAI BUN DINTRE NEEVREI/GOY, SA_L OMORI ?”

  TALMUDUL EXPLICA TOT.

  SI NOI NE TOT INTREBAM DE UNDE SCOT ASTIA ATATEA MINCIUNI CA SA NE TERMINE IN TIMP CE NE JEFUIESC INTR-UNA DE “DESPAGUBIRI DE RAZBOI” CARE N-AU EXISTAT NICIODATA IN HALUL ASTA DE DESANTAT SI NEJUSTIFICAT, IN TOATA ISTORIA OMENIRII!!!

  ORICUM : POPOARELE DORM .
  IN NICIUN CAZ NU DORM DOAR ROMANII !
  SA LASAM LA O PARTE PROSTIA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SI SA NU UITAM CA EMINESCU A MURIT LOVIT DE O PIATRA IN CAP CANTAND : ” DESTEAPTA-TE ROMANE” !!! INCHIS DE SUTZU IN AZILUL DE NEBUNI IN CARE L-AU OTRAVIT GRADAT .

  AVEA O VOCE FRUMOASA, CALDA SI VIBRANTA , il descrie ultimul martor .
  INCERCATI SA-L ASCULTATI IN VIS .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *