Prin tot felul de interpreţi, ghizi, interpuşi, mesageri, artizani, transmisionişti, suntem „lucraţi” artistic şi îndrumaţi spre arta trivială a Occidentului, „artă” impusă pe toate canalele de scurgere din mahalaua politică a Europei Unite. O lume întreagă a văzut cât şi ce îi poate pielea tânărului, după prestația lamentabilă, previzibilă, de altfel, care a clasat România pe ultimul loc la „Eurovision Song Contest 2023”! Arătarea țopăitoare cu vestimentație roz-bombon a schelălăit în mediul online cu referire la eșecul total: „Acesta e abia începutul! Bucurați-vă de versiunea house-club a piesei DGT! O să vedeți chestii interesante… Promit”.

Dan Negru, prezentator TV, a reacționat profesional cu referire la prestația cimpanzeului țopăitor; o lecție de bun simț cu trimitere precisă: „…în 2022 Moldova a prezentat la «Eurovision», o melodie unionistă „Trenulețul Chișinău-București” cântată în limba română. Noi am țopăit în limba spaniolă. Anul acesta (2023 – n.a.), Moldova a cântat tot în limba română. În al doilea an consecutiv refuzăm mâna întinsă a Moldovei. Moldovenii au avut curajul să spună public Europei că București-Chișinău e totuna. Cântecul lor va rămâne un act de curaj al mesajului politic în muzică. Noi le-am răspuns anul ăsta țopăind în engleză și îmbrăcați fistichiu. […] Toți știm că TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Însemnă că mesajul puterii politice românești, dat prin TVR la «Eurovision», e să țopăim când Moldova ne întinde mâna peste prăpastie! Nu poți să sari o prăpastie țopăind! Trebuie să ai curajul să faci un pas mare!”.

De fapt, lecția i-a fost prezentată TVR-ului, chiriașului de la Cotroceni, premierului agramat și praf-aleșilor neamului de către un copil cu un IQ mult superior componenților guvernelor postdecembriste și în special miniștrilor (ne)educației, copil în sufletul căruia a fost sădită și rodește simțirea românească. Atât i-a trebuit haitei de hiene, virusul neurotrop al rabiei din dotarea haitei s-a isterizat precum panica în timpul Covidului, s-a repezit să muște copilul pentru că acesta și-a permis să spună ceea ce simte despre ţara în care s-a născut, pentru ceea ce a obţinut – prin meritul său și prin educația părinților – succesul incontestabil în fața națiunii, confirmând  că „Tot ce-i românesc nu piere!”.

Așa numiții „progresiști, neo-marxiști – în fapt doar niște estropiați purtători ilegali de creier cu tumori comportamentale maligne n-au așteptat pe nimeni „să arunce primul piatra”, au aruncat cu ploaie de bolovani asupra copilulului super-dotat și purtător de simțire românească. L-au acuzat că ar fi naționalist  ceea ce, cred eu nu este o insultă, ci o onoare patriotică -, că ar fi „antisemit”, că ar fi bigot ortodox… și multe alte acuzații otrăvite, drept pentru care cineva punea întrebarea firească: „De ce nu-l arestează Poliția pe Eminescu și pe Coșbuc” pentru aceleași „vinovății” ? Pentru „Doina” și pentru „Noi vrem pământ!”? N-ar fi de mirare, pentru că, la câtă știință despre înaintași au domnu’ președinte și domnu’ prim-ministru, nu sunt sigur că ar ști despre cei doi coloși naționali că au plecat cu multă vreme în urmă și ne privesc triști, de-acolo, de Sus.

Avem legea contra „antisemitismului” – supravegheată „pas cu pas” de gestapovistul-N.K.V.D.-ist de la I.N.S.H.R.-„E.W.” -, avem legea anti-țigănismului, numai legea anti-românismului nu au legiferat-o praf-aleșii neamului, așa că să nu ne mirăm că antiromânii puși în posturi decizionale vor să distrugă și bruma de patriotism care încă nu a emigrat asemenea milioanelor de români plecaţi în lumea largă.

De scălămbăielile paparudei roz s-a oripilat până și juriul „Eurovision Song Contest 2023”, drept pentru care a decis ferm: „Shot down in flames!”… și gata! Duo-ul favorit al TVR a plecat țopăind șchiop, cu cozile între picioare, spre Romanica.

După acordarea premiului câștigător copilului Rareș Prisecariu, haita de hiene a trecut la atac. În incompetența lor, bipezii-hiene susțin că premiul i s-ar fi cuvenit ucrainenilor Olya și Valera. Fără a avea competența profesională, am totuși libertatea de a-mi exprima opinia: mie nu mi-au plăcut cei doi dansatori ucraineni, dar asta-i altă poveste. Că trebuiau(?) premiați musai ucraineni, și asta-i altă poveste, dar, da, Olya și Valera au fost mai buni decât paparuda roz trimisă la „Eurovision”, însă mult în spatele lui Rareș, copilul de excepție.

După cum se știe, hienele sunt de mai multe feluri: dungate (ieșite de la sau apte pentru „vila” de la Rahova), hienele brune, unele sosite cu avionul la comanda caudenhove-kallergiană a marelui excursionist de la Cotroceni – via Davos & Co. – și hienele pătate care mișună peste tot, în spațiul public, în haitele #rezist-progresist-neo-marxiste și GloboCap-izate. Ultimele sunt cele mai nocive fiind susținute prin „indicațiile prețioase” ale  Davosului, ale senilității sale, Robinet I, ale Turnului Babel de la Strassbourg și ale prea coruptei Ursula.

Voi hiene anti-române și anti-ortodoxe, dacă nu vă plac tradițiile românești, dacă nu vă plac obiceiurile strămoșilor noștri, dacă iubiți atât de mult haosul, luați-vă catrafusele și plecați la „taica Robinet”. Doar sunteți frați de suferință mentală, așa că vă va primi cu brațele deschise… fără viză de intrare. Făceți-vă de drum spre ținuturile de origine sau, de ce nu, undeva… în locul unde vă găseați cu ani în urmă, care s-au scurs de la fătarea voastră.  Aveți grijă să nu vă împiedicați pe scara avionului… țopăiți precum „vedeta” TVR-ului la „Eurovision 23” și nu uitați să vă îmbrăcați cu haine curcubelizate! Drum bun, cale bătută! Luați cu voi în bagaj și virusul neurotrop al rabiei din „România educată”, doar e al vostru!

P.S. Pe fondul jocurilor de-a „arta pură” peste capetele noastre se apropie norul radioactiv al unui război care nu-i al românilor. Pe drumurile României trec convoaie militare cu armament către același război care nu-i al românilor. Prim-ministrul vrea instituirea serviciului militar obligatoriu nu pentru a ne apăra Țara, ci pentru a livra carne de tun S.U.A. și N.A.T.O., pentru acelașii război care nu-i al românilor. Președintele anti-român tace. Prim ministrul plagiator tace. Parlamentul cântă în struna cotropitorilor României, cu toții aflați în marș forțat către suicid. Că vor să moară, e treaba lor. Că vrem să trăim, e treaba noastră! Măcar acum, în ceasul al doisprezecele, Treziți-vă, români !