Home / Educativ / Lumina Adevărului în Europa Întunecată de Minciună – Robert Faurisson

Lumina Adevărului în Europa Întunecată de Minciună – Robert Faurisson

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 3, 2023

Lumina Adevărului în Europa Întunecată de Minciună – Robert Faurisson

Vă prezentăm câteva texte importante în materie de adevăr istoric, preluate de pe arhiva profesorului revizionist Robert Faurisson:

INTRODUCERE LA

ÉCRITS RÉVISIONNISTES (1974-1998)

„Negaționist al Holocaustului”, „revizionist”: toată lumea știe ce înseamnă aceste cuvinte de mustrare. Excluderea din omenirea civilizată. Un bărbat căzut pradă unor astfel de suspiciuni este terminat. Viața lui civică este distrusă, reputația sa științifică ruinată.

Ar trebui să se poarte o dezbatere asupra stării opiniei publice într-o țară în care a marca un savant de renume cu temuta acuzație de negare a Auschwitz-ului este suficient pentru a-l distruge moral, în spațiul unei secunde  (Cuvintele lui Karl Schlögel, scriind în apărare lui Gabor Tamas Rittersporn, acuzat de Maxime Leo („Holocaust-Leugner im Berliner Centre Marc Bloch”, Berliner Zeitung, 12 februarie 1998) că și-a acordat sprijinul cauzei libertății de exprimare a lui Robert Faurisson în 1980 („Eine Jagdpartie. Wie man einen Wissenschaftler ruiniert”, Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18 februarie 1998, p. 42)..

ÎMPOTRIVA LEGII

Prezenta lucrare în patru volume nu poate fi comercializată liber în țara mea, Franța.

În Franța, este interzis să pui la îndoială Shoah.

Acest text teribil este disponibil în două limbi, cine se va ridica să le traducă în limba română este invitat să contacteze redacția.

Limba Franceză: https://robert-faurisson.com/histoire/introduction-aux-ecrits-revisionnistes-1974-1998/

Limba Engleză: https://robert-faurisson.com/history/introduction-to-ecrits-revisionnistes-1974-1998/

România cedează șantajului organizațiilor jidovești

În continuare, punem la dispoziția publicului un articol al vremii (2004) despre cum România cedează șantajului organizațiilor jidovești. În urma inițialelor insistențe ale Guvernului României de a nu recunoaște holocaustul, aceasta este forțată să și-l asume în mod mincinos. Cine va găsi puterea să-l traducă în limba română este invitat să contacteze redacția.

Limba Franceză: https://robert-faurisson.com/histoire/la-roumanie-cede-au-chantage-des-organisations-juives/

Limba Engleză: https://robert-faurisson.com/history/romania-yields-to-the-blackmail-of-jewish-organisations/

Fragment:

Presa din întreaga lume a răsunat cu vestea: România, după ce a spus cu insistență că nu și-a asumat nicio responsabilitate personală în ceea ce se numește în mod convențional „exterminarea jidanilor” (sau „Holocaustul” sau „Shoahul”), în sfârşit a văzut greşeala căilor sale şi este pusă să facă penitenţă. În Franța, Le Monde a ținut recent titlul „România își recunoaște în mod oficial participarea la exterminarea jidanilor” (articol de Mirel Bran, 17 noiembrie 2004, p. 7).

Totuși, dacă există o țară care și-a protejat jidanii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, acea țară este România. Acest adevăr ar putea fi încă articulat acum douăzeci și ceva de ani. Astăzi, ni se cere să îl ascundem și, astfel, să mințim.

BIRUINȚELE REVIZIONIȘTILOR

În final, vă prezentăm fragmente din lucrarea “Biruințele Revizioniștilor”.

1) În 1951 iudeul Léon Poliakov, care făcuse parte din delegația franceză la procesul de la Nürnberg (1945-1946), a afirmat concluzia că avem la dispoziție o supraabundență de documente pentru toate punctele istoriei celui de-al Treilea Reich, cu excepția unui singur punct: „campania de exterminare a jidanilor”. Pentru aceasta, el a scris: „Nu a rămas niciun document, poate că nu a existat vreodată” (Bréviaire de la haine, Paris, Calmann-Lévy, 1974 [1951], p. 171; versiunea în limba engleză: Harvest of Hate, New York, Holocaust Library). , 1979, ediţie revizuită şi extinsă).

3) În 1968 istoricul iudeu Olga Wormser-Migot, în teza sa despre Le Système concentrationnaire nazi, 1933-1945 (Paris, Presses universitaires de France), a făcut o expunere amplă a ceea ce ea a numit „problema camerelor de gazare” ( p. 541-544). Ea și-a exprimat scepticismul cu privire la valoarea unor relatări ale unor martori cunoscuți care atestă existența camerelor de gazare în lagăre precum Mauthausen sau Ravensbrück. La Auschwitz-I a fost categoric: acea tabără în care, și astăzi, turiștii vizitează o presupusă cameră de gazare era, în realitate, „fără nicio cameră de gazare” (p. 157).

7) În 1982, între 29 iunie și 2 iulie, a avut loc un simpozion internațional la Paris, la Sorbona, sub președinția a doi istorici jidani, François Furet și Raymond Aron. Potrivit organizatorilor, trebuia să răspundă cu autoritate și public lui Robert Faurisson și „unui pumn de anarho-comunişti” care îi oferiseră sprijinul (o aluzie la Pierre Guillaume, Jean-Gabriel Cohn-Bendit, Serge Thion și alți câțiva liberi cugetători, unii dintre ei jidani). În ultima zi, la o conferință de presă mult așteptată, cei doi președinți au fost nevoiți să recunoască public că, „în ciuda celor mai savante cercetări”, nu a fost găsit niciun ordin dat de Hitler de a ucide jidanii. Cât despre camerele de gazare, acestea nu au făcut nici măcar o aluzie la ele.

13) În 1988 Arno Mayer, un profesor american de origine jidovească, ce predă istoria europeană contemporană la Universitatea Princeton, a scris despre subiectul camerelor de gazare naziste: „Sursele pentru studiul camerelor de gazare sunt în același timp rare și nesigure” (The „ Final Solution” în History, New York, Pantheon Books, p. 362).

17) În 1996 istoricul francez de stânga Jacques Baynac, un antirevisionist convins din 1978, a ajuns să admită, după o atenție cuvenită, că nu existau dovezi ale existenței camerelor de gazare naziste. Nu se poate să nu se remarce, scria Baynac, „absența unor documente, urme sau alte dovezi materiale” (Le Nouveau Quotidien de Lausanne [Elveția], 2 septembrie 1996, p. 16, și 3 septembrie 1996, p. 14). ). Dar a spus că a continuat să creadă în existența acelor camere de gazare magice.

Lucrarea “Biruințele Revizionismului” este disponibilă pe arhiva profesorului Robert Faurisson, în următoarele limbi:

Limba Franceză – https://robert-faurisson.com/histoire/les-victoires-du-revisionnisme/

Limba Engleză – https://robert-faurisson.com/history/the-victories-of-revisionism/

Am adăuga încă o biruință revizionistă sub forma “iertării” colonelului Vasile Zărnescu în 2022, atât în materie de Justiție, cât și prin faptul că opinia publică nu a rămas indiferentă la cazul său, mai ales tineretul românesc, cu puternica sa rezonanță pentru Adevăr și manifestările de susținere a colonelului.

Ca și pentru materialele de mai sus, omul providențial care va simți că trebuie să traducă această lucrare și să o facă disponibilă audienței din România este invitat să ne contacteze în vederea publicării.

5 comments

  1. Bun articol. De pastrat.

  2. Am urmarit recent o emisiune exceptionala cu Gheorghe Funar, col(R) Petre Mindru moderata de Prof. Alexandru Amititeloaie. In emisiune s-a abordat si problema invinuirii noastre pe nedrept de holocaust, cand de fapt Romania a fost tara care a salvat evrei. Am aflat ca evreii treceau prin munti din Ardealul ocupat de Ungaria hortista in Romania condusa atunci de Ion Antonescu ca sa se salveze. Si apropo de Miclos Horthy – acesta cu toate ca a deportat 437.000 de evrei in timpul ocupatiei naziste si a omorat 63.000 de evrei inainte de ocupatia nazista (date furnizate de Wikipedia), organizatiile sioniste nu au nimic cu el. Are statui in Ungaria, este omagiat, iar americanii (gealatii evreilor) l-au protejat pe Horty, care fara sa fie invinuit de nimic, a trait in lux pana la 88 de ani cand a inchis ochii intr-un castel din Portugalia. Deci pe evreii nu-i intereseaza adevarul istoric, ci doar sa subjuge, sa jupoaie si sa ocupe Romania, impunand sub protectia gealatilor orice gogorita diabolica, cum bine spune col. Vasile Zarnescu.. Am aflat din emisiune si despre proiectul Noul Israel, prin care evreii vor sa preia Romania, iar romanii bineinteles vor avea soarta palestinienilor.

    • Date furnizate de Wikipedia. Când e vorba de tot ce ține de “fascism”, “nazism” și altele aferente, mi se rupe de ce zice Wikipedia.

  3. Excelent material!
    Felicitari!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *