Home / Actualitate / Basarabenii Frații Noștri – Un Dumnezeu, Un Neam, O Limbă

Basarabenii Frații Noștri – Un Dumnezeu, Un Neam, O Limbă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 31, 2018

Basarabenii Frații Noștri

Basarabenii sunt frații noștri. Și împreună ne e rostul.

Cu ocazia Revelionului transmit un călduros și frățesc “La mulți ani!” pentru inimile românești ce bat la unison peste hotarele nedrepte.

Tot respectul nostru, a celor din țara mamă, pentru românii din Basarabia care luptă să-și păstreze identitatea și să realizeze dezideratul generației noastre; Reîntregirea.

Suferințele pe care le-au îndurat românii din Basarabia la mâna bestiilor bolșevice sunt groaznice. Acestea nu trebuie uitate niciodată, întrucât constituie adevăratul holocaust, cel săvârșit împotriva poporului român!

Justițiarul:

– la îndemnul si exemplul celor trei, «populația pasnică indignată» – alcătuită din evrei – avea deja pregătite : pietre, bâte, vase cu uncrop, oale de noapte, pline : refugiații au fost bătuti cu pietre, opăriti, ciomăgiti, dezbrăcati, scuipați, stropiți cu fecale (pe teologii căzuti la pământ, femeile doar mimau sau chiar urinau cu adevărat) – apoi târîti si închisi în clădirile Facultății de teologie, unde sovieticii amenajaseră fulgerător una dintre închisori, «specializată» în, mai cu seamă, ostași răpiți în timpul retragerii ;

Activenews:

Declarația lui Mîrza loan – mecanic la Depoul Iași:

Au mai ținut discursuri încă doi evrei, dintre care discursuri afirmînd cum că românii sînt niște hoti și pungași […] și ar trebui ca sovietele să ia măsuri și în timp de 5 zile să ajungă la București, pentru că românul nu merită altceva decît distrus”. În aceeași declarație se consemnează atacarea de către evrei a unor biserici românești din Ungheni: „La intrarea pe poartă în biserică, este arborat steagul sovietic; pe data de 5. VII, cînd afost defilarea, toți jidanii s-au dus la biserică, spărgînd lacătul pentru a intra în biserică și a devasta icoane […]”(Sursa: Ibidem, fondul Corp 4 Armată, dosar nr.67, f.332, 333 – pagina 118 în volum)

Sasciv:

„La Chișinău, 400-500 evrei comuniști constituiți în bandă, înarmați unii cu puști și revolvere, iar alții cu pietre și bastoane, au cerut directorului loneț, medicul spitalului de copii, ca imediat clădirea acestuia să le fie predată. La încercarea medicului de a calma spiritele l-au împușcat, după care au năvălit în spital devastîndu-l complet, iar pe copiii aflați internați, omorîndu-i și aruncîndu-i afară pe geamuri”. (Sursa: Arh. MAp.N., fond Marele Stat Major, Secția 2, dosar nr. 941, f. 559- în volum la pagina 133);

Unirea, dar cum?

Pentru românii de pretutindeni: Unirea trebuie realizată, nu încape îndoială, dar trebuie realizată bine. Adică nici să ne anexeze Rusia, nici să-i atragem pe frați în capcana Uniunii Sodomite Europene. Le datorăm mai mult decât un terci globalist.

În acest sens trebuie lucrat pe două fronturi.  Pe de-o parte, românii din țara mamă, prin activitatea culturală, socială și politică, așa cum au făcut pe vremea lui Mihai Eminescu pregătind divorțul cu imperiul dualist, tot așa astăzi trebuiesc a pregăti divorțul cu Uniunea Globalistă, adică un RoExit.

De cealaltă parte, frații de peste Prut, prin activitatea literară, culturală, politică, să se apropie de România, delimitându-se de Rusia.  Să facă un joc isteț prin care folosesc ideea așa-zisei prosperități economice din Uniunea Europeană pentru a-și convinge concetățenii să impună unirea ca proiect politic, prin voința populară, având mereu în minte planul final al românismului independent de imperii și uniuni.

Avem un drum lung în față.

Este nevoie de efort susținut.

Actualmente suntem îndepărtați unii de alții nu doar de kilometri, ci de o lipsă de comunicare.

Trebuie să începem să comunicăm și să formăm legături.

Citește-i pe acești bravi scriitori (Basarabia Literară), scrie-le pe adresa redacției lor, încurajează-i.

Împreună să reaprindem flacăra românismului pentru generația noastră și cele ce vor urma.

La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *