Home / Actualitate / Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 și Gay Pride

Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 și Gay Pride

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 24, 2018

Într-o țară normală nu poate avea loc o parada gay fără ca oamenii să reacționeze.

Și în România oamenii au reacționat.

Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 Gay Pride

Ieri dimineața a avut loc Mitingul Pentru Familie de la Cluj, organizat de Noua Dreaptă. Între statuia impunătoare a lui Avram Iancu și Catedrala Ortodoxă din Cluj, zeci de activiști militanți cu pancarte și steaguri au înfruntat ploaia, grindina și valul de marxism cultural care se revarsă din afară asupra orașului Napoca.

Presa nu a filmat când a început să cadă gheața, fiind prea ocupați să-și ducă aparatele la adăpost.

În acele momente se putea simți o rămășiță din eroismul milenar al dacilor, prin dârzenia oamenilor care au stat ca stâncile în bătaia ploii și a gheții, ținând strâns pancartele și steagurile smucite de vânt, având conștiința că prezența lor pentru apărarea familiei și a valorilor creștine este binecuvântată de Dumnezeu, întârindu-i ca oțelul trecut prin foc, pregătindu-i pentru luptele ce vor urma.

Momentul cel mai emoționant s-a întâmplat în timpul ploii, când o bătrânică prezentă la eveniment s-a apropiat de un tânăr elev din rândul activiștilor, care tremura de frig, acoperindu-l cu umbrela ei. Un moment cât se poate de uman, de solidaritate românească, transgenerațională.

S-au auzit lozinci precum:

„Dumnezeu a dat / femeie și bărbat”,

„Lege divină, familia creștină”,

„Adevărul vrei, nu vrei, omul nu se naște gay”.

“Familia normală, comoară națională” , un slogan care nu a fost preluat în varianta originală de presa mincinoasă, publicațiile scriind “tradițională” în loc de normală, știind bine că familia “tradițională” nu există, fiind o manipulare folosită de fiecare dată când oamenii ies în stradă pentru apărarea familiei dumnezeiești.

”Idealul familist, mama, tata şi copil”,

“Noi NU suntem un neam degenerat!” – una dintre preferatele mele.

„Cluj-Napoca nu-i Sodoma”

S-au ținut discursuri. A vorbit Codrin Goia coordonatorul Noii Drepte din Cluj, Tudor Ionescu liderul noii Drepte, Călin Mărincuș spaima jurnaliștilor de la Vice, reprezentantul filialei ND Mureș, a mai vorbit un tată a patru copii, despre Dumnezeu și familie.

Un moment umoristic a fost inițiat de Călin Mărincuș care s-a adresat (în absență) celor care participă la parada gay, enumerând o listă de genuri și identități sexuale, similar cu ce a făcut un senator german în Parlamentul lor (https://www.youtube.com/watch?v=sR4uyMjUnDI).

Apoi activiștii de la Noua Dreaptă au desfășurat un drapel lung pe care îl duc cu ei la fiecare manifestatie.

Au venit oamenii din jur să-l țină întins în timp ce copiii prezenți la miting s-au băgat pe sub el, alergând de colo colo, râzând și jucându-se. La final și Călin Mărincuș a trecut odată pe sub steag.

Înainte de sfârșitul mitingului s-a intonat Tatăl Nostru.

Parada Gay Cluj 2018 – A doua din istoria Clujului

Dupămasa în aceeași zi a avut loc a doua paradă gay din Cluj.

Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 Gay Pride

Prima diferență și cea mai vizibilă față de anul trecut a fost numărul participanților. Când anul trecut au venit de la București și din străinatate cu microbuzele, au reușit să umfle numărul până aproape de 1000. Anul acesta o fi primit mai puțini bani de la ONG-uri, ajungând abia la ~ 300.Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 Gay Pride

 

Aceștia au avut la dispoziție o scena lângă Sala Sporturilor Horia Demian, unde a vorbit patronul barului de gay Delirio și au participat tot felul de ciudați cu părul vopsit, băieți machiați și adolescente manipulate emoțional.

Mitingul Pentru Familie Noua Dreaptă Cluj 2018 Gay Pride

La un moment dat doi băieți au intrat într-o toaletă publică. Aceasta este o mostră a ceea ce ne așteaptă. Se vrea imitarea paradelor occidentale care sunt mult mai îngrozitoare de ceea ce a avut loc la Cluj.

Nu trebuie să ai studii superioare să realizezi că direcția spre care vor aceștia să ducă România este una nesănătoasă.

Concluzii

Cei care au participat la parada gay reprezintă o minoritate vocală (nici măcar 2% din populatia României) care, încurajată de propaganda marxist-culturală și îmbătată de tezele egalității și a dragostei libere doresc să distrugă “societatea patriarhală” și ordinea morală. Aceștia sunt atrași doar de distracție, fiind, în fond, incapabili de a depune efort susținut, pentru că în subconștient nici ei nu cred ceea ce promovează. Este inutil să încerce răzvrătirea împotriva naturii, mai devreme sau mai tărziu vor eșua.

La doar un an după prima paradă, numărul lor a scăzut drastic. Imaginea lor în România este negativă în ciuda eforturilor presei mincinoase.

Cei care au participat la mitingul pentru familie reprezintă majoritatea tăcută. Prezența lor și stoicismul cu care au îndurat asediul naturii spune multe despre credința, voința și îndârjirea de care dau dovadă în crezul lor.

 

 

 

 

29 comments

 1. Atât de proști sunteți, Doamne! Nano-grupul de degenerați, falși sodomiști ademeniți de oficine subversive în genul “vice.ro” ș.a., au făcut o greșeală majoră, fenomenală! Ce treabă are lozinca cu “rasismul” în România? Ce treabă are rasismul cu sodomiștii din România? Ați avut un exces de zel… v-ați grăbit cumva cu agenda progresistă și ați băgat totul la grămadă, adică un amestec de genuri inexistente în România? De ce nu ați pus pe lozinci “egalitate”, “nu există rase”, “femei”, “bărbați”… hahahaha! Sunteți arși, v-ați dat de gol singuri, fraierilor! Prin această greșeală de amatori perverși ce sunteți, până și ultimul prost din sat își dă seamă acuma că, în spatele acestor false revendicări, se ascund mercenarii organizațiilor antiromânești care, de fapt, încearcă distrugerea României după antimodelul din Vest. Copii, gata cu lăbăreala, mâna pe carte, măritiș, copii, muncă și țară, altfel o să vă ratați viața și rostul precum “colegionarii” voștri din Vest.

 2. Domnule Vlad, îmi permit să vă felicit pentru acuratețea analizei dvs. Într-adevăr, falșii sodomiști s-au grăbit și au încurcat lozincile, probabil că cei de la “rechizite”, copleșiți de prea multele evenimente de subminare și, deci, costumații diferite, au dat cu stângul în dreptul furnizând materiale “greșite”… să mori de râs nu alta! Să țineți aproape și să ne mai lămuriți când vedeți nereguli.

 3. Cat de idioti. Toate cifrele arata ca parada gay a fost in jurul a 500 (inclusiv cele ale Jandarmeriei), iar la mizeriile legionare, abia daca au fost 60 de oameni. Auzi la ei, “minoritate”…voi sunteti minoritatea :))…abia daca sunteti in stare sa strangeti niste copii teribilisti, pierduti cu intelectul si ceva babe si mosi. Dar nu e bai, nu mai are mult PSD-ul cu Dragnea, si pica si suportul pentru miscarile astea mizerabile. Suport primit de la latura PRM-ista a mizeriilor PSD. Pica si referendumul vostru, o sa ramana istorie :)) …sac sac. Normalitatea nu este ce vreti voi sa impuneti si nici ce vor LGBT sa impuna…normalitatea este subiectiva. Normalitatea este sa nu iti pese de ce face vecinul atata vreme cat nu te afecteaza, dar idiotenia romanilor prosti, inculti si crescuti sub ceasca…duce la mizerii de adunari cu 60 de lesinati si vreo doi pe steroizi care urla in centru. :)) Succes in continuare cu propaganda voastra neo-nazista, sper sa va ridiculizati si mai tare. Nu de alta, dar altfel, am avea un motiv in minus sa radem.

 4. Pe principiul asta, propun sa se adune semnaturi ca de maine sa va futeti nevestele si mamicile numai in gura :)) …ca nah…daca voua va pasa ce fac altii si sunteti impotriva – fara sa va afecteze vreun drept, doar coarda homofoba si stupiditatea generata de lipsa de cultura. Numai bine, asa nu va mai reproduceti. :)) Habotnici idioti. Cum ajuta familiile referendumul asta? De ce nu sustineti un referendum pentru case date tinerilor casatoriti din partea statului. Sa ii fortati la asta. Ar ajuta familiile mai mult. Dar nu…voi persistati in prostia voastra. Noroc. Abia astept sa dispareti ca viermii, ca limaxul intr-o zi torida.

  • Incorect Politic

   Băi, Sergiulică! În cadrul clubului Delirio din Cluj, activează o gașcă de profesionisti în ale gurii și alte găuri potențiale. Băieții sunt aduși direct din Eritreea cu vaporul, sunt antrenați și optimizați pentru desfundarea țevilor recalcitrante (înfundate). Nu vreau să pătrund în viața ta, dar pare tristă și complexată – înfundată – . Decât să-ți verși frustrarea că nu ai găsit un instalator-desfundator aseară, mai bine ai face o vizită la psihiatru să-ți verifice rotițele și, cine știe, poate, poate, te mai poți vindeca.

   Există două tipuri de găozari în țară, unii care-și dau seama că sunt bolnavi și alții care-s afișează boala ca pe o mândrie. Normalitatea nu este subiectivă, o familie formată din mamă și tată este normalitate, ce sărbătoriți voi s-a mai încercat în Rusia bolșevică prin liberalizarea sexuală. Întrucât s-a constatat că rezultatele acestei politici au fost dezastruase pentru societate, economie și sănătate, în 1934 a trebuit să revină la legile anti-sodomie. https://www.rbth.com/history/328265-russian-sexual-revolution

   Dacă te încadrezi în prima categorie, caută-ți un terapeut, iar dacă te încadrezi în a doua categorie; România nu are ce să-ți ofere, mai bine ai pleca să-ți încerci gura prin Olanda, Suedia, Franța, Germania.

 5. “majoritatea tăcută” pai da mah, idiotilor. Prostul care stie sa taca, nu e atat de prost…spre deosebire de voi :)) dar pe voi cine va finanteaza? Rusia? Prodecens? PSD? Nu e bai, aflam :))

 6. Si voi ii spuneti satira la mizeria asta de publicatie? :)) Ati facut jurnalismul la Caracal :)) unde s-a rasturnat carul… :))

 7. Așa este Sergiu, numărul de participanți prezenți la Cluj anticipează sfârșitul (moartea) acestor miscări subversive în România. Cu toată forța de care dispune media internațională și agenda progresistă, abia s-au strâns (după cifrele tale, mult optimiste) 500 de debili mijlocii! Îți dai seama de eșecul înregistrat în ciuda miliardelor de euroi investiți? De eram finanțatorul vostru, vă dădeam afară de la servici pentru lipsă de rezultat! Ahahahah… fraiere!

 8. E trist cum impotentii intelectuali isi fac gasca si cred ca au ceva de spus – o sa dispareti la fel cum ati aparut. Ca daca e sa te pui la masa, la o argumentatie reala, ii faci la curul gol. Cand o dai pe dezbatere reala, cu argumente…primesti block, vezi impotenta intelectuala numita Calin Marincus. Isi selecteaza publicul ca sa ajunga sa para ca numai el are dreptate. Cum se pune de o dezbatere pe argumente factuale, da block. Aici nu se poate asta…ca mi-ar da. Raspundeti la asta, impotentilor: Ce drept va ingradeste comunitatea LGBT? In democratie esti liber sa faci ce vrei atata vreme cat libertatea ta nu o ingradeste pe a celuilalt. Ce drept va ingradesc astia voua?

  • Nu neparat ca ne ingradesc un drept dar distrug poporul roman transformandul intr-unul degenerat si decat sa tratam boala mintala pe care o aduc oamenii astia mai bine o prevenim inainte sa aiba efect asupra populatiei 😉

   • Pai eu consider ca si ce aveti voi este o boala :)) …cum facem? Ce spuneam…0 argumente. Deci accepti ca nu te afecteaza….si totusi…:)) ai spus destule, Vlad. In orice mediu academic erai trimis la plimbare 🙂

    • Tu nu ești interesat de dezbatere, din cuvintele pe care le-ai folosit se vede clar că ai o ură teribilă față de oricine nu este de acord cu teoriile tale. Ești un fals, un ipocrit, un fariseu. Dacă ai avea bună credință nu ai ignora argumentele existente care DOVEDESC că homosexualitatea este o BOALĂ care are CAUZE MEDICALE: https://archive.4plebs.org/pol/thread/28510885

     Dar cum am zis la început, nu ești interesat de dezbatere, doar de promovarea urii împotriva creștinilor, pe care îi faci “habotnici idioți” și “viermi”.

     Oricum sunteți o minoritate bolnavă care cu cât vă afișați mai mult în spațiul public, cu atât mai dezgustați vor fi restul oamenilor de voi. Așa că, din partea mea, continuați! Mergeți mai departe!

   • „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.” Martin Niemoller tot un om normal 😉

  • Pe noi cei normali nu ne deranjează cu nimic. Întrebarea e perfidă. Noi nu avem nimic cu ei. Dar noi care susținem familia normală ne părăm un drept al nostru. Treaba lor ce fac în dormitor. Dar se vede de la poștă ura lor fața de noi. Când vine vorba de manifestarea credinței în public ei se împotrivesc și spun că trebuie să fie ceva întim, privat, dar când vine vorba de manifestarea lor și le spunem că trebuie să fie într-un cadru intim și nu public….imediat ești acuzat că în discrimenezi. Cum vine asta. Adică să se măsoare doar cu măsura lor???

 9. Așa e, Sergiu!

  Bigoții ăștia înțeleg doar ura și înverșunarea, poate că ar trebui să răspundem cu aceeași monedă! Nu au pic de empatie, ei ne răspund cu statistici și date științifice, dar nu stau O CLIPĂ să se gândească la ce simte un membru al comunității LGBT care este o victimă a ostracizării sociale și a persecuției.

  Le-ai zis bine habotnicilor, vor dispărea ca viermii la gunoiul istoriei!

  #SpuneDrept

  • Eu nu fac parte din comunitatea LGBT, dar consider ca puterea unei natii, unui grup, sta in diversitate si acceptarea diferentelor care nu ne ingradesc unii pe altii. Date statistice…scuteste-ma. Oricine poate sa cropuiasca date statistice…luate de pe ce te miri site…cu o veridicitate, cel putin indoielnica. Eu vorbesc de fundamentele principale ale democratiei.

  • Hai sa ne uitam in istorie la ce au dat nastere grupuri cum e Noua Dreapta…din astia cu ochelari de cal. Da…unele, cum e nazismul, au avut si suportul popular…doar pentru ca multa lume spune ca tine, nu inseamna ca e si drept.

   • Ai pus punctul pe i, dacă vrem democrație trebuie să nu toleram intoleranța…altfel mișcări fascistoide de tip Noua Dreaptă cresc în popularitate și înainte să ne dăm seama ne trezim cu un al doilea Holocaust…Yahveh păzește!

    Pentru ca răul să câștige, este suficient ca cei buni să tacă…

  • Cand o sa ajunga nationalismul la putere in Europa ar fi bine sa fugiti in Israel ca oamenii ca voi o sa sfarseasca in inchisori cum comunistii au bagat in puscarii elita politica a Romaniei si tot asa voi si gunoaiele antifa si LGBT vor disparea de pe fata lumii si voi fi reamintite in istorie ca un fenomen trecut despre care generatiile viitoare vor invata ca nu e nimik de bine in el.

 10. Adevărul Este Antisemit

  Dacă o arzi pe principii democratice de ce nu ai semnat petiția împotriva legii abuzive B135/29.03.2018?

  Scutește-ne tu de ipocrizie, limbajul tău relevă clar faptul că nu ești interesat de a tolera diferențe de opinie când acestea îți contrazic simpatiile evidente.

  Se știe faptul că în occident gândirea conservatoare e cenzurată pe facebook și în unele state amendată de poliție. Asta ți se pare democrație? Sau faptul că un proprietar de cofetărie e obligat să gătească tort pentru nuntă de homosexuali, chiar dacă nu vrea, asta e principiu democratic? Du-te înapoi pe Reddit unde singura democrație e circulaba upvote-ului.

  Dacă oamenii votează PSD ți se pare că merită să moară? Foarte democratic, pe principiul egalitarian “Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră!”

  Dacă o arzi pe fundamentele principale ale democrației și dai citate din Niemoller, de ce nu semnezi petiția? https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

  • Da, mi se pare normal. Ca asa se ajunge sa nu il lase sa intre in cinematograf…sau in autobuz…sau il pune in spatele busului. Da, mi se pare normal, pentru ca el cand primeste autorizatia de functionare se obliga sa respecte legile statului…daca legile spun ca tu nu ai voie sa discriminezi, ghinion. 🙂 Pot accepta alte pareri, nu sunt rigid, doar ca trebuie argumentate, sa ma faca sa imi schimb parerea. Toate miscarile de a interzice drepturi anumitor minoritati s-au soldat cu un mare sut in cur…vezi cei de culoare in state. Toate miscarile acestea au avut cateva chestii in comun…necunoasterea, lipsa de educatie si manipularea politica in diverse scopuri + altele. Si da, sunt mai acid…pentru ca sunt satul ca idiotii sa faca agenda mainstreamului (vezi guvernul…au ajuns sa ne conduca idioti care nu leaga 2 cuvinte). Sunt satul de false valori…oameni care in loc sa militeze medierea si acceptarea diferentelor pentru ceva productiv, fac scandal si ajung la “faima” prin atingerea de coarde homofobe, nationaliste si antisemite.

 11. Ia uite ce de pupatori de dosuri de homosexuali pe aici. Bai nu va mai incordati gatul atata ca va rupeti de la jumatate, mai soarecilor. Pai bai progresisti de latrina, daca nu sunteti din comunitatea LGBT de ce ii sustineti? V-ar placea sa aveti copii, sa sufere vreo deceptie in dragoste si sa se faca homosexual apoi din cauza dezamagirii? V-ar placea ma sa va vina copilul peste 20 de ani la voi sa va zica, ca s-a facut homosexual ca pe el il dezamagesc femeile? Bai capete seci, atata timp cat ii sustineti pe gay si ei isi desfasoara marsurile acest lucru o sa fie considerat o normalitate. Sa isi rupa cavitatea anala cat vor ei in paturile lor, dar sa nu vina sa impuna societatii ca asta e o normalitate.
  Ti-ar placea ma sa mergi de mana cu nevasta si copilul pe strada si sa vezi doi barbosi ca se pupa? Ce o sa ii zici ma copilului cand te intreaba? Ca diversitate? Ca progres? Ca toleranta? Iti spun eu bai cap sec ce o sa faci: o sa te rogi la Dumnezeu sa nu iti afecteze copilul acel episod!

 12. Ba, da voi ati observat ca e tot acelasi bautor de soia care mananca cacat?
  Poate tremura el literalmente cand vede atata “prejudecata” si este suparat ca e “pe partea gresita a istoriei”.
  El se declara dornic de argumente, dar cand le primeste le respinge deoarece “oricine poate sa cropuiasca date statistice”.
  Pe langa asta mai si zice ca daca nu esti cu sodomitii automat esti cu guvernul si PSD, needucat, etc.
  Du-te undeva in Anglia, acolo toata lumea e ca tine: fara coloana vertebrala, bautori de soia si poate Muhammed te mai si violeaza putin daca te confunda cu o fata.

 1. Pingback: Mitingul Pentru Familie de la Cluj-Napoca 2018 – Marincus.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *