Home / Actualitate / Familia Dumnezeiască

Familia Dumnezeiască

Mihai Șerban
Incorect Politic
Ianuarie 5, 2018

Familia Dumnezeiască

Atenție mare: „Familia tradițională” nu există!

Așa cum nu există nici babă bătrână sau apă udă… familia este întemeiată prin sfânta căsătorie, constă din soț, soție și din descendenții acestora.

Putem vorbi de o legătură naturală, firească, dreaptă, dar nicidecum tradițională pentru că, pe măsură ce tradițiile se modifică în timp, adevărul rămâne doar unul. Termenul “familie tradițională” a fost introdus în mod subversiv de liberali prin anii ’60 pentru a înlesni o breșă „uniunii sodomiste”.

Dacă există o formă recunoscută ca fiind “tradițională”, trăind în dictatura egalității de drepturi, atunci poate exista și o formă “anti-tradițională”.

Când vorbim de instituții fundamentale ale civilizației creștine, trebuie să fim în cunoștință de cauză. Cuvântul “familie” nu are nevoie de asocieri care să-i justifice esența, ea este dată de Dumnezeu, reiterată prin Iisus Hristos, protejată de sfinții ocrotitori ai familiei, în armonie cu legile naturale și de sine stătătoare.

Cât despre “uniunea” sodomistă, și nu căsătoria ne-tradițională, acest produs iudaic destinat exportului, trebuie să rămână ca atare, adică o formă hidoasă și deviantă de uniune sodomistă! Atunci când vorbim despre familia creștină ca fiind tradițională, nu numai că permitem sodomiților să uzurpeze de această calitate strict creștină, dar deschidem cutia pandorei: accesul „legal” spre adopția copiilor nevinovați.

O să vină ziua când familia pe care o numim în mod naiv “tradițională”, va fi doar o amintire, – de ce? Pentru că am permis să se vorbească despre ea în mod eronat, am participat la crearea unui subiect fără nicio bază reală – în loc să ne apărăm cu înverșunare fundamentele civilizației, ne justificăm starea de normalitate?! Așa au pornit discuțiile (nevinovate…) în Occident în urmă cu aproape 50 de ani, ce a rămas în picioare? Știm prea bine!

Iată tehnicile de distrugere folosite de dușmanii creației Divine: apel către tolerantă; infiltrarea instituțiilor fundamentale; conceptualizarea de tip nihilistă (Nietzsche), marxistă, freudiană, abstractă; introducerea „învățămintelor” cabale (teoria minciunii); diluarea treptată a adevărului; mistificarea treptată a realității; deconstrucția treptată a firescului (familia); deriziunea acțiunilor de rezistență morală prin etichetare negativă; distrugerea ultimilor dizidențe (…familia „tradițională”); înlocuirea structurilor fundamentale și a formelor zise „tradiționale” (L.G.B.T.)…!

Între semantică și sintaxă există același raport ca între fond și formă, dacă se stâlcește sau se deformează forma, se pierde legătura cu fondul; de aici reiese imposibilitatea celor din Vest de a determina cauzele și sursele prăbușirii la care au fost supuși prin ateizarea forțată (laicitate).

 

10 comments

 1. În momentul în care legalizăm căsătoriile LGBT, o mare primejdie va veni asupra noastră. Nu există decât prevenire pentru a ne salva ca neam!

 2. Vestul va plati scump in deceniile ce urmeaza pentru auto-distrugerea pe care si-au generato ei insisi.

 3. Foarte bun articolul ca deobicei! Felicitări domnului Mihai Șerban!

 4. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Magistral, căzusem și eu în această capcană, am scăpat! Atunci cănd vă citesc, totul pare atât de simplu, de limpede, însă munca din spatele acestor articole este uriașă. Mulțumesc pentru copiii mei, le-am trimis si lor articolul!
  La bună vedere.

 5. Când exprimăm cuvântul familie, în conștiința noastră apare ca pe un ecran panoramic „SÂNTA FAMILIE” – Leagănul societății omenești din care își trage eistența, un dar pe care ni l-a făcut bunul Dumnezeu când ne-a dăruit viața, a binecuvântat unirea bărbatului cu femeia pentru a procrea, a menține nealterat această seminție unică, a oamenilor făcuți după chipul și asemănarea Sa.
  Orice ABATERE de la acest sfânt cuvânt „FAMILIA” – un bun inestimabil al dumnezeiii noastre, pe care-l moștenim de mii de ani, făcută de persoane iresponsabile, lipsite de simțul datoriei în a nu a respecta și susține „SFÂNTA FAMILIE” care trebuie să se dezvolte armonios **(legătură sufletească între bărbat și femeie) bazată pe dragostea și iubirea dintre soț și soție, dintre părinți și copii (respectul față de toți membrii familiei… copii, bunici, părinți, nepoți) trebuie combătută, condamnată ca pe un act de dezumanizare îndreptat împotriva societății, iar acești scelerați care au legiferat, iar alții sunt gata (ca obedienți) să le împlinească voințele satanice să fie stigmatizați, fiindcă sunt puși în slujba răului.

 6. Acest excelent articol nu face decât să confirme ce simțeam instinctiv. E logic, bineînțeles că familia tradițională nu există! Domnule Șerban, Sunteți un deschizător de drumuri, un apărător al normalității… e trist într-un fel, dar atât de necesar! Sper să citească și Cărtărescu, el zicea ca familia tradițională nu există, dar în alt sens, unul de trădător! Să rămâneți alături de noi! Sunt mamă și soție, Vă multumesc!

 7. Felicitari din nou Dl. Serban, inca un “voal” ridicat de pe ochii nostril!? Scopul din culise al sustinatorilor distrugerii Familiei e evident..sau cel putin at trebuie sa fie evident…..” uita de Dumnezeu, uita de Famile…..avem NOI grija de tine!” O persoana fara Crez si Familie e mult mai usor de manipulat, mai usor de indus intr-o stare de supunere si de servire a scopurilor celor care controleaza umanitatea pe toate planurile.
  Tine-o tot asa, in speranta ca din ce in ce mai multa lume iti va citi articolele

 8. Scurt şi la obiect! Pentru cine are urechi de auzit, sa auda!!…Şi, poate le creşte auzul şi românilor noştri (încă…trăitori pe ceste meleagur)i care aderă, din mers, cu voioşie la…”Diluarea treptată a ADEVĂRULUI”!!.. Bravo Mihai Şerban! Te salut călduros, cu BUCURIE SFÂNTĂ!

 9. Ecumenismul este latura spirituala a globalismului, pe langa cea economica si politica.
  Cand spunem Ortodoxie, spunem a fi si contra ecumenismului-“erezia ce stapaneste BOR acum”, conform Parintilor Athoniti:”preotii si episcopii pomenitori sunt in erezie”- Gheron Sava Buc 15 dec ( a se vedea Conferintele Gheron Sava Bucuresti, Ramnicu Sarat si Arad 15-19 dec 2017,pe youtube, Sinaxele de la Roman 25 ian 2018 si Negresti– Oas 22 mai2018 cu Parintele Ciprian Ioan Staicu pe prieteniisfantuluiefrem.ro). A se vedea romanortodox.info.ro, preieteniisfantuluiefrem.ro, invataturilesfintilorparinti.ro, predicile de la Schitul Radeni-Neamt. Avem si neoecumenism dezvaluit de site-ul ortodoxos.ro. Urrmeaza o mare Sinaxa populara Interortodoxa , cu lansare ce carti din lupta antiecumenista a poporului roman si grec si Sf Munte Athos in 2016-2018 post Creta, probabil pe 18 august langa Brasov unde sunt asteptati totii romanii ortodocsi. Relatii la contact pe siteul Asociatia Sfantul Efrem cel Nou – Parintele Ciprian Ioan Staicu- Dr in teologie
  Daca pierdem credinta, limba si tara, pierdem tot ce sustine pe un roman in fiinta sa!
  Doamne ajuta la romanii ortodocsi!

 1. Pingback: Familia dumnezeiasca – Presa Ortodoxă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *