Home / Actualitate / Anul Nou- Comunicatul Legionarilor din Exil 2017-2018

Anul Nou- Comunicatul Legionarilor din Exil 2017-2018

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 4, 2018

Mișcarea Legionară

Mai există legionari în exil.

După revoluție, aceștia au declarat că nu se vor implica în organizarea mișcării legionare din țară.

Rezultatul îl vedem după 29 de ani, mișcarea legionară în țară este divizata în multe organizații și realizările politice ale ei sunt nesemnificative.

După 29 de ani, legionarii din exil fac un apel la unitate:

Buciumul:

Cred că  a  sosit  timpul să  vă  fac tuturor  o rugăminte  fiind  unul  dintre  cei  mai  vechi legionari încă în viață.

Analizând situația actuală din țară cred că noi orizonturi se deschid care trebuie să fie analizate și luate în considerare oportunitățile. Se pare că norii încep a se împrăștia. ȘI ȚARA NOASTRĂ va reînvia.

Noi cei din exil am ascultat de ordinul dat de Comandantul Horia Sima de a nu ne amesteca în activitatea legionarilor din țară. Au trecut însă anii, și situația actuală a Mișcării Legionare a ajuns deplorabilă. Divergențele între micile așa zise grupuri de legionari răzleți și prieteni care împărtășesc același crez au făcut ca Mișcarea la ora actuală să nu aibă o coeziune între diversele grupuri cu același țel. Ca atare, neavând un consens politic cum dorim să participăm la alegeri ( care prevăd că vor avea cândva loc ) când suntem așa de dezbinați ?

Aceste grupări cu cele mai diverse denumiri, nu credeți că este ora 12 de a decide reorganizarea Mișcării ? ACUM ORI NICIODATĂ gloriosul ei trecut nu poate fi uitat.

N-ar fi bine să sunați toți în aceiași trâmbiță? Numai așa se va putea entuziasma tineretul de a participa în lupta inegală care are și va avea încă loc.

În memoria tuturor eroilor pe care Mișcarea Legionară i-a sacrificat ADUNAȚI-VĂ ascultând chiar din mormânt de Corneliu Codreanu care dorea Crearea OMULUI NOU nelimitând sacrificiul. Cred că a sosit ceasul deciziilor. Reflectați la cele ce vă spun și ADUNAȚI-vă sub același glorios trecut al MIȘCĂRII. Și așa Victoria de a reparticipa la viața politică a țării VĂ AȘTEAPTĂ.

Din păcate generația noastră a fost confruntată cu nefastele idei născute în comunism, CU URMĂRI prevăzute de Căpitan.

Câte milioane de inocenți au căzut pradă acestor năstrușnice idei LIBERTATE EGALITATE FRATERNITATE. Ele au ațâțat masele la început și numai prin terorism au putut fi în parte idealizate.

TOȚI PUTEM FI EGALI însă numai în fața Lui DUMNEZEU.

Căpitanul a consimțit plecarea unui grup de legionari în Spania care fusese prima țară amenințată de tăvălugul anti-creștin MIȘCAREA LEGIONARĂ a fost prima care a sacrificat PENTRU HRISTOS doi dintre fruntașii ei MOȚA ȘI MARIN.

Ultima dorința a lui Moța a fost „SĂ FACI CĂPITANE O ȚARĂ CA SOARELE SFÂNT DE PE CER”. Generațiile care au trecut nu i-au putut împlini dorința.

VA LĂSĂM VOUĂ UN VIS NEÎMPLINIT ÎNCĂ – dar vă sfătuim să duceți mai departe torța a cărei flacăra să rămână pururea aprinsă până la împlinirea menirii ei.

LA MULȚI ANI !

 

TRĂIASCĂ LEGIUNEA ȘI CĂPITANUL

DAN BOGHIU

COMANDANT LEGIONAR

MEMBRU ÎN CONSILIUL POLITIC ȘI AL CONSTRUCȚIEI MONUMENTULUI MOȚA-MARIN.

ELVEȚIA 2017-2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *