Home / Problema Țigănească / LOL: Shmuel Spune ca Țiganii Sunt de Origine Evreiască

LOL: Shmuel Spune ca Țiganii Sunt de Origine Evreiască

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 23, 2018

După modelul negrilor americani care cred că sunt adevărații israeliți (sau faraoni egipteni, depinde), și țiganii noștri s-au îmbătat cu aer.

Dar cine a putut să-i amețească cu teorii fantasmagorice?

Oare (((cine)))?

Nationalisti.ro:

Shmuel Avukia: „Țiganii știu că sunt de origine evreiască”

Cercetătorul israelian a creat Forumul evreiesc-țigănesc după descoperirea legăturii biblice dintre evrei și poporul țigănesc.

Desigur…

De la publicarea rezultatelor sale de cercetare, a fost contactat de mii de membri ai comunității țigănești și sute s-au întâlnit în Israel pentru întâlniri cu membrii forumului.

Sute de țigani. s-au adunat în Israel pentru conferințe ca urmare a descoperirii de către savanți a unei legături biblice între evrei și țigani. Potrivit lui Shmuel Avukia din comunitatea lui Kokhav Yaakov, unul dintre organizatorii acestor conferințe, poporul țigănesc este descendent din tribul israelit Simeon.

Țigani și evrei cântând celebrul imn Havarmorokar Nagila Mâncațaș

„Cu câțiva ani în urmă, am început să studiez temeinic textele biblice”, spune Avukia, care de mai mulți ani studiază legătura evreiască-țigănească. „Nu doar superficial, în ceea ce citim în Torah în fiecare săptămână, dar în mai profunzime. Și acolo am dat peste problema țiganilor.

Unde mai exact? În Evanghelii, Romani, Faptele Apostolilor?

„Am descoperit lucruri foarte interesante despre legătura lor cu poporul evreu. A fost foarte mare și am început să vorbesc despre asta puțin pe Facebook și pe Internet și a fost un răspuns imens. Am primit multe reacții și am decis să realizez un pas mai departe și să creez Forumul evreilor-țigani”

Deci nu știm exact din ce texte biblice a descoperit legătura, dar a trecut la pasul următor și a creat forumul evreilor-țigani.

„Țiganii știu că sunt de origine evreiască”

Forumul a avut loc la Ierusalim pentru prima dată la începutul lunii decembrie 2017. Aproximativ 60 de turiști romi din Franța au sosit în Israel pentru o serie de întâlniri cu Avukia și alți membri ai forumului.

Impreună, au creat un simbol combinând o stea a lui David și roată cu spițe din steagul tíganilor. În timpul adunării, Avukia a prezentat rezultatele studiului său, care a concluzionat că poporul țigan este descendent al tribului lui Simeon.

„Tiganii stiu ca sunt de origine evreiasca, dar nu au nici o dovada. Cred că împreună cu cercetarea și lucrurile pe care le vom învăța despre comunitatea țigănească, despre tradițiile și sursele acesteia, vom putea să punem lucrurile împreună ”.

E ca și cum evreii știu că au fost gazați la dușuri, chiar dacă nu au nici o dovadă înafara imaginației.

Într-o conferință adresată delegației țigănești, Avukia a spus că primul verset pe care l-a găsit, indicând legătura dintre evrei și țigani, este din Cartea Genezei: „Esau a spus:” Atunci lasă-mă să las pe unii dintre oamenii mei cu voi.

Nu văd dovada.

„Potrivit lui Avukia, interpretările mai profunde ale versetului, și mai ales a „părăsirii” lumii, ar putea fi o referire la alte lucruri, în afară de sensul literal.

La ce lucruri?

„Dacă avem dovada, nu o putem ignora”

Care dovadă? Ați dat un citat din Esau fără nici o legătură cu țiganii.

De la publicarea constatărilor sale, Avukia a fost contactat de mii de membri ai comunității țigănești, iar sute dintre ei au vizitat deja Israel pentru întâlniri suplimentare.

Oamenii ăștia sunt săriți de pe fix.

„Sunt în contact cu mai mulți reprezentanți ai comunităților țigănești din Franța, Finlanda, Spania, Rusia și chiar Statele Unite”, spune el.

Ce te-a condus să cauți o conexiune evreiască care nu a fost niciodată dovedită?

 


„Vedem o legătură istorică între oameni. Naziștii, de exemplu, au căutat să anihileze doar doi oameni – evreii și țiganii. Și există și alte contexte istorice. Cred că dacă avem dovezi că am găsit un trib pierdut, nu putem ignora acest lucru. ”

Trebuia să se ajungă și la naziști ca să justifice toți banii băgați în forumul țigano-jidănesc.

Are autoritatea rabinică confirmarea cercetării dvs.?
„În prezent lucrez la un videoclip și la o carte care va prezenta toate dovezile și cercetarea completă. După aceea, îl vom prezenta rabinilor și autorităților halahice.”

Nu am nici o îndoială că videoclipul va demonstra ceea ce până acum n-au putut să facă.

Presupun că nu o vor accepta. „În mod evident, majoritatea oamenilor vor încerca să o arunce, dar eu urmăresc logica evreiască – este doar ceea ce pare imposibil să se întâmple în cele din urmă, ca și înființarea Statului Israel. A fost un vis care părea imaginar, dar aici suntem.

„Este clar un proces, și suntem doar la începutul drumului și trebuie să o facem inteligent și încet. Dar dacă este adevărul, se va materializa în cele din urmă.”

Probabil că vor ca legea lui Vexler să afecteze și antițigănismul.

Urmează ca istoricii maghiari să lanseze o teorie conform căreia se trag din tribul lui Daniel sau ceva, ca să intre și antiungurismul în legea lui Vexler. Mai avem câteva minorități care pot găsi legături fictive cu triburile israelite pentru ca orice discurs antiminoritar să intre sub incidența legii.

Și rămânem cu românii…care nu au nici o lege să îi protejeze.

Daca nu vreți să fie așa…

Semnați Petiția

Apărați-vă țara sau teatrul acesta absurd ne va înghiți.

Semnați petiția aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *