Home / Problema Țigănească / Regele Țiganilor: “Noi nu suntem din India, suntem din Israel!”

Regele Țiganilor: “Noi nu suntem din India, suntem din Israel!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 1, 2024

Regele Țiganilor: “Noi nu suntem din India, suntem din Israel!”

Cioabă spune: “Ame ci sam anda e India, sam anda o Israel!” – “Noi nu suntem din India, suntem din Israel”!

Vedeți video AICI

După cum a afirmat istoricul Shmuel Avukia acu 4 ani, țiganii se trag din tribul Simeon, fiind rude cu jidanii.

În lumina acestor relevații fascinante, propun țiganilor din România să facă Alyiah, adică să se mute în Israel, în țara mamă, alături de frații lor gheșeftari.

15 comments

 1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 2. Toata lumea a vazut ca tiganii se aseamana cu evreii si evreii se aseamana cu tiganii. Sper ca in curand toti jidanii si tiganii vor pleca undeva intr-o tara a lor. Europa a vazut ce le poate pielea acestor paraziti, antisociali, neintegrabili. Nu in Israel pentru ca acesta va fi aruncat in mare de catre arabi si apoi ce vina au Palestinenii sa se lupte cu jidanii si cu tiganii? Poate ar trebui reconsiderat Madagascar asa cum avea in minte marele Hitler. Tinuti acolo sa traiasca unii pe spinarea celorlalti si sa se inmulteasca acolo cat poftesc. Evreii ii iubesc pe tigani din moment ce au sustinut mereu ca “odiosul” Hitler a gazat evrei si tigani, adica evreii cauta alianta cu tiganii. Cu atat mai buna zicala romaneasca: “Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti!” E foarte multa treaba de facut in Romania dar prima prioritate este ca tiganii si jidanii sa paraseasca teritoriul. Femeile sau barbatii care au facut copii cu jidani si tigani, sa plece cu ei. Care nu vor sa plece, sa fie sterilizati si sa nu aiba cetatenie romana, fara drept de vot, fara drept de proprietati. ETC.

  • Marele Preot Deceneu

   Eu sper că va veni Arhanghelul Mihail și îi va muta pe ALTĂ PLANETĂ!

  • Valentine, mi-ai făcut o mare ,imensă bucurie. Ai precizat tot. N-ai uitat nimic Teza ta e perfectă și exhaustivă Mulțumesc

 3. Marele Preot Deceneu

  Mare atenție la țiganii în general și la țiganii jidovită în mod special! Eu Mă întâlnesc pe Facebook și nu numai cu din ce în ce mai mulți țigani radicali care urăsc poporul român, mulți dintre ei fiind convertiți la secta Iudeo-adventistă. Personal, pot să vă spun că situația este tragică. Mulți dintre ei sunt complet dusi cu pluta. Bolnavi psihic si POSEDAȚI DEMONIC. În perioada următoare trebuie să fim extrem de atenți la toate minoritățile. Dacă nu suntem vigilenți, vom păți din nou precum am pățit în anii ’50, pe vremea bolșevismului, când mare parte din aparatul de partid, stat și securitate era format din JIDANI, ȚIGANI și UNGURI. Toti fiind animați de o ură feroce împotriva NEAMULUI ROMÂNESC și a CREDINTEI CREȘTIN-ORTODOCSE STRĂMOȘEȘTI. Eu văd din nou aceleasi semne și e foarte clar că ne îndreptăm într-o direcție similară. Trezirea, altfel va fii rău!

  • Problema este ca romanii casatoriti cu acesti tigani au trecut si ei la adventism si fac o groaza de copii tot adventisti !!!
   Belgia e plina de aceasta combintie “adventista”.
   Sunt cateva mii !!!

 4. Țiganii și jidanii sunt cei mai ordinari și periculoși oameni de pe fața pământului. Hitler a avut dreptate, dacă nu pot fi eliminați, trebuie goniți din Europa și din toate tarile europene, trebuie date legi împotriva lor asa cum a făcut el și cu legionarii. Altfel nu se poate scăpa de supremația și de exploatarea iudeo țigănească.

 5. sint veri impreuna cu kurzii/yazidi.

 6. Clanurile țigănești au comportament similar cu al evreilor sioniști, așa că pentru mine nu e uimitor ce spune ăsta. Când naționaliștii români vor veni la conducerea României, clanurile de interlopi nu vor mai exista.

  • Statul National Legionar

   Trebuie spulberate urgent toate clanurile, fie ele țigănești sau jidovești………

 7. ji’danii,tzi’ganii si kurzii(din georgia si armenia catre est sint numiti yazidi)

 8. Philadelphia Agent

  Jidanii nu sunt decat niste tigani care au reusit. Poporul evreu de alta data era inconjurat in Palestina de Canaanieni. Multa vreme au putut sa-i tina la distanta pe acesti Canaanieni (impreuna cu Moabiti si Amonitii, etc). Dar odata cu exilul Babilonian, vechii evrei nu au mai avut nici un control politic asupra celorlalti. Si in Babilon vechiul popor evreu s-a combinat cu Canaanienni si cu Dzeu stie cine. Si pe vremea lui Hristos, poporul era deja un amestec de adevarati evrei cu adevarat copii ai lui Avram si Canaanieni si altii. Cred ca ca Isus si apostolii erau evreii ca in vechiul testament, in mare parte. Dar in general oamenii carora se adresau erau un amestec. Ei toti pretindeau a fi urmasii lui Abraham. E ca si cum noi toti romanii am pretinde ca suntem urmasii Romei. Suntem un ameste de urmasi ai Romei cu tigani, rusi, turci, etc. Unii reusesc sa scoata din ei ce e mai bun, mai aproape de Roma. Altii se casatoresc cu tigani si fac copiii precum Ion Iliescu care se vinde cu o imagine de bun roman.

  • Ion mitraliera

   De unde mortii maica-tii sunten noi un amestec de romani cu tigani, turci?? Asta ca invatat ma-ta la sinagoga???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *