Home / Evenimente / 120 BPM de Bătăi Pe Minut – ABSOLUT DISTRUS de Românii Credincioși

120 BPM de Bătăi Pe Minut – ABSOLUT DISTRUS de Românii Credincioși

Mihai Șerban
Incorect Politic
Februarie 6, 2018

Din nou, organizațiile minciunii, mass media internaționale din România, s-au corelat perfect întru deformarea adevărului, arătând înverșunarea cu care s-au erijat  împotriva valorilor românești.

„Regizorul” clujean, Tudor Giurgiu, mare amator de pornografie homosexuală și fan necondiționat al marelui pedofil Roman Polanski, surprins de atitudinea firească a unui grup de români adevărați, a declarat:

„Nu credeam să mi se întâmple așa ceva. O gașcă de creștini extremiști a întrerupt proiecția filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Ţăranului. Marele Premiu de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/ circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasă. Am ascultat cântece bisericești și în continuare mi se pare ireal că așa ceva se poate întâmpla azi, în România.”

Preoți extremișți mărșăluind împotriva cinematografului din Muzeul Țăranului – 2018, colorizat

Eh, uite că se poate, de ce? Pentru că nu suntem degenerați! Vă invităm să vedeți violența extraordinară cu care compatrioții noștri și-au exprimat indignarea:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156276972478814&id=671838813

E Țara Mea, susține și felicită demersul celor care au înțeles să apere valorile și principiile neamului nostru, sunteți niște eroi! Faptul că acest „film” a fost premiat la Cannes nu are absolut nicio relevanță, nu mai este un secret pentru nimeni că, de fapt, această instituție este subordonată unei agende politice.

În ultimii ani, singurele filme premiate sunt cele care respectă și promovează agenda globalistă anti-europeană: L.G.B.T, avort în masă, imigranți, islamism, metizare, ateism (…doar pentru creștini), holocaust, și multă sexualitate infantilă, într-un cuvânt: marxism!

Până nu demult, cel mai recunoscut producător de la Hollywood, era un pervers sexual care a violat sute de femei și bărbați…! Toată breaslă de degenerați cunoștea acest fapt, dar premiile Oscar curgeau gârlă… cică este artă. Unele surse au declarat că, violurile au fost dezvăluite pentru a acoperii fapte de pedo-criminalitate (afacerea pizzagate, John Podesta și Hillary Clinton).

Considerăm că 120 BPM este un îndemn la răspândirea imoralității, a degenerării și a Virusului Imunodeficienței Umane (HIV). Faptul că a fost difuzat tocmai la Muzeul Țăranului Român, ne arată că ținta păpușăriilor este să lovească în adâncul sufletului, în tradiția, credința și valorile Neamului Românesc.

În acest angrenaj industrial al manipulării, pe statul de plată al globaliștilor se află marea majoritate a celor care sunt promovați pe micile și marile ecrane, în industria muzicală, în presă, la radio și pe la marile edituri. În aparență, eterogenitatea afișată și aria bogată a discursurilor folosite creează o mare confuzie în rândul oamenilor, iar acest lucru permite o manipulare prin învăluire. Însă procedeul folosit se trădează în cele din urmă prin uniformitatea constatărilor făcute de principalii protagoniști.

Practic din discursul „oficios“ reiese faptul că  România ar suferi din cauza cancerului provocat de: naționaliști, care încă mai cred în idealul măreț al unei țări suverane; de creștinii ortodocși, care se încăpățânează de mai bine de 2000 de ani să creadă în Dumnezeu și în grădina Maicii Domnului; de tradiționaliștii care nu vor să renunțe la trecutul ziditor, neînțelegând modernitatea eliberatoare a căsătoriilor sodomiste și a paradelor urbane, unde oameni bolnavi defilează în chiloți „tanga“ și cizme de cowboy, uneori cu copii în cârcă, fluturând frenetici pe ritmuri electronice, baloane „hazlii“ în formă de penis!

120 de Bătăi Pe Minut

Într-o propoziție, neamul și țara românească formează un obstacol insurmontabil în calea propriei fericiri! Să înțelegem din acest lucru că până la urmă „pamfletarul“ Bertolt Brecht avea dreptate când inducea subtil ideea că defectul principal al poporului în orânduirea capitalistă este însuși poporul…?

Un lucru este cert, dacă acestea sunt recomandările pe care ni le face noua de-generație de artiști și nu au găsit valori mai respectabile în țara noastră, valori adevărate pentru care merită să lupte, atunci E Țara Mea o să le plătească  un bilet de avion low-cost, știu ei spre care destinație (iad)… dar să plece fără a mai privi înapoi fiindcă  „Ne e silă“!

 

5 comments

 1. Elena L. Marinescu

  Dacă vreți să măsurați nivelul de boală mintală din România de astăzi, mergeți pe pagina facebook a lui Tudor Giurgiu… La orice postare, indiferent că vorbește despre o problemă de tranziție intestinală, sau despre delfini (…)!, sute de oameni se repezesc să intervină cu mesaje. În timp ce articolele d-voastră sau a celor de la Justițiarul, abia strâng 2, 3 mesaje timide sub pseudonime!

 2. Tot ,,regizorul” asta a chemat si televiziunea. Stim bine cum apare mereu la Apropo TV si isi da cu parerea si mananca rahat despre orice actiune cu caracter nationalist din Romania. Sa ne asteptam la inca o mediatizare exagerata, cu scop de denigrare a nationalismului si a bisericii.

 3. Doar faptul ca jigodia aia de regizor respira aerul tarii este un lucru dezamagitor. E bine ca au fost oameni care sa ii opreasca spectacolul depravat. Daca tradatorul ala vrea sa faca spectacol, sa il faca intr-o tara din vest, ca numai acolo s-a ajuns la situatia in care numai o atomica mai purifica locul.

 4. 1.Ce faci ca parinte atunci cand iti este omorat (fizic) copilul si stii cine e criminalul ?
  2.Ce faci ca parinte atunci cand iti omorat (psihic si moral) copilul si stii cine sunt criminalii?

 5. 1. Dacă trăiești într-un stat de drept, adică nu în România, poliția, parchetul și tribunalul rezolvă problema de îndată… stâlpul fiind opțiunea cea mai potrivită…

  2. Trăiești în România, ești doar un membru de colonie, nu ai nici un drept, iar un copil nu valorează nimic!…

  2. b. Ori stai la rând și aștepți liniștit să dispari ca neam, ori îți iei destinul în mână și dai de pământ cu trădătorii din vârf.

  2. c. Ulterior te ocupi de progresiștii marxiști finanțați de afară că să submineze ideologic și moral tineretul din România (vice.ro)… și în acest caz, stâlpul pare o opțiune firească, vorbim până la urmă de înaltă trădare și subminare a interesului național!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *