Home / Dacă ești nou pe site / Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

MNR
Incorect Politic
August 16, 2018

Antifa este o mișcare extremistă de stânga, ce luptă, în aparență, împotriva fascismului. De aici și numele mișcării, antifaschistische aktion.

KPD – Partidul Comunist German a fost primul care a folosit această denumire de antifaschistische aktion, public, în ziarul lor Rote Fahne în 1932.

Tot atunci au lansat și celebrul logo, cele două steaguri roșii, logo creat de Asociația Artiștilor Vizionari Revoluționari.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Ce nu știau însă mulți era faptul că ANTIFA nu era decât o operațiune a Uniunii Sovietice, ce dorea să instaureze comunism dictatorial în Germania, și au răspândit multă propagandă pentru a numi orice partid rival, fascist.  Primele notări despre ANTIFA apar în Moscova anului 1921.

Uniunea Sovietică a ucis peste 20 de milioane de oameni, iar Mao Zedong a reușit sa masacreze 65 de milioane de oameni. Asta voiau să aducă și în Europa. ANTIFA s-a extins în Italia, Anglia și Spania, sub ghidarea și finanțarea Uniunii Sovietice.

Moscova creează ideea unui front unit, ca să aducă împreună toate organizațiile de stânga din Germania și apoi să incite la o revoluție comunistă.  Sovieticii erau convinși că după revoluția ruseasca din 1917, comunismul se va extinde mai apoi în Germania datorită KPS (partidului comunist german) care căpătase o foarte mare popularitate.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

 

In 1922, planul de a răspândi comunismul în Germania și mai apoi în toată Europa prinde formă, apar slogane, se pune în prim plan muncitorul, dar și masele de oameni proletari.  Se încearcă formarea acelui front comun pe care să îl controleze Uniunea Sovietică. Planul a eșuat, facțiunile și partidele comuniste din Germania acuzându-se reciproc că sunt fasciști mascați.

 

Există numeroase arhive despre proteste agresive, uneori extrem de sângeroase ale ANTIFA în perioada ce a urmat, în țările unde își pusese bazele. Sunt mișcări de stradă, lumea este radicalizată, prăpastia dintre stânga și dreapta se mărește pe zi ce trece. Din ce în ce mai mulți oameni vor începe să se distanțeze de ANTIFA și să se îndrepte spre dreapta, întocmai ca în vest în zilele noastre, când trăim aproape aceleași evenimente.

 

Antifasciști admirându-și victimele în Spania în timpul războiului civil din 1936

De câțiva ani buni, ANTIFA a început să câștige popularitate în Vest, și, desigur, să  acapareze, într-un final, primele pagini ale ziarelor, datorită manifestațiilor violente și agresivității făță de polițiști și față de *fasciști* , naziști imaginari și naționaliști conservatori, sau împotriva oricui  nu corespundea agendei lor.  Trebuie menționat că pentru ANTIFA anului 2018, oricine are idei și păreri diferite și este heterosexual este un fascist și trebuie înlăturat. ANTIFA reprezintă haosul republicii lui Weimar, și a completat cu violență teoriile academice ale neo-marxismului.

Inițial, ANTIFA avea ca logo două steaguri roșii, acum au un steag negru, care reprezintă anarhia și un steag roșu care reprezintă comunismul.

Trebuie să observăm stilul vestimentar al tovarășilor și să facem legătura cu grupul acesta de pe Facebook, care ne învață să ne îmbrăcam exact ca ANTIFA.

 

În momentul de față, există foarte multe grupări anarhice, ce aparțin ANTIFA, care se concentrează pe probleme legate de rasism, sexism și anti-semitism, dar și pe probleme legate de injustiții sociale, ei având o grămadă de simpatizanți în rândul luptătorilor pentru justiție socială, în rândul femeilor, și desigur a evreilor de pretutindeni, extrem de activi pe Twitter și pe Facebook, unde activismul este la el acasă.

 

ANTIFA dispăruse după 1946, cum s-a renăscut din propria cenușa?

Emblema squaterilor

 

După colapsul de la sfârșitul lui ’45, începutul lui ’46. ANTIFA o sa dispară din Germania pentru aproape 4 decenii, iar ANTIFA actuală preia numele vechii organizații, dar de data aceasta este un produs al Germaniei de Vest și vine din zona squatter (mișcarea squatters se referă la ocuparea clădirilor abandonate, sau neocupate, rezidențiale, sau a terenurilor nefolosite). Squatterii au repornit astfel stilul de viață anarhist și au adoptat teorii ale mișcării autonomiste, adică o teorie marxistă ce cuprinde un set de idei și mișcări anti-autoritariste, de stânga,  care a apărut prin anii ’60 în Italia și a pornit de la preaslăvirea clasei muncitoare, la situaționism. Primii ANTIFA au funcționat ca o platformă ce se organiza împotriva NPD (Partiduli National Democratic), ei aveau zeci de mii de membrii si ocupau întregi străzi si piețe din orașele Germaniei de Vest.

Oare sună cunoscută treaba asta?

Dreapta și extrema dreaptă din Germania au început și ele să se refacă, după reunificarea Germaniei, și au început o luptă împotriva celor care cereau drept de azil acolo, mai ales de origine turcă. Astfel, ANTIFA s-a extins în toată țara, și a format o rețea de grupări organizate în Antifaschistische Aktion/Bundesweite Organisation.

AA/BO s-a dizolvat ușor-ușor, iar în anul 2001, ANTIFA era formată doar din rețele locale ce luptau împotriva fascismului dar în același timp își găsiseră și alte cauze stupide. Au continuat să mai existe vag în timp ce populismul de dreapta ia amploare.

În anii ’70 si ’80, skinheads neo-naziști au început sa se infiltreze în scena punk din Marea Britanie si ca răspuns, mulți fani ai muzicii punk și tineri de stânga, anarhiști, au reînviat atifascismul de stradă.

(((NOFX))) si minunatul lor șlagăr.

Aproape toți membrii sunt jidovi, iar muzica (((punk))) este tot o făcătura jidănească, ăsta fiind și motivul pentru care dreapta s-a infiltrat.

Cu toate acestea, in Marea Britanie ANTIFA este o glumă și s-a putut vedea treaba asta la protestele Anti-Trump de anul acesta din Londra unde de abia au adunat o mână de oameni din rândul poponarilor și al altor bolnavi psihic din mișcarea LGBT.  Dar nu trebuie sa ne mire, întreaga Mare Britanie este o glumă proastă în momentul de față, o țară care a permis abuzul sexual a milioane de copii de către bande de musulmani, cu complicitatea poliției, totul în numele corectitudinii politice și a fricii de a fi numit rasist sau din dorința de a nu crea islamofobie. Dar toate acestea într-un alt articol.

Aceasta este o profesoară la Cambridge, care susține feminismul și care pe profilul de Twitter a declarat suportul pentru ANTIFA și a încurajat tinerii să susțină ANTIFA.

 

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș
Extrema stângă din Marea Britanie în toata splendoarea

 

Cam așa decurge dialogul meu pe Facebook cu susținătorii #rezist.

ANTIFA este foarte activă în SUA, în era lui Trump, iar Berkley devine unul dintre cele mai importante centre ale acesteia. ANTIFA americană, spre deosebire de cea germană o să adopte tehnicile vechi, tradiționale și extremiste. În SUA, în anii ’80, fanii de stânga ai muzicii punk au început să se organizeze, la început și-au spus Acțiunea Anti-Rasistă, deoarece s-au gândit că America este mai problematică în pricina rasismului decât a nazismului. Aceștia au mers în turnee cu formații de punk cunoscute, pentru a se asigura ca neo-naziștii nu vor încerca sa le recruteze fanii.

Ministry vs. Ethnic Cleasing

În anii 2000, odată cu răspândirea internetului există o mai bună organizare și unii activiști adoptă numele ANTIFA, dar mișcarea era prea mică si insignifiantă. Majoritatea activiștilor ANTIFA din perioada Clinton, Bush și Obama au avut ca dușman capitalismul global, care părea o amenințare mult mai mare decât fascismul.

Atunci de ce a explodat ANTIFA sub președenția lui Trump, de ce o apărau pe Hillary Clinton cu înverșunare. Trump este conservator, iar Hillary progresistă și liberală.

ANTIFA este formată în mare parte din anarhiști ce privesc statul ca principalul dușman deoarece acesta facilitează fascismul și rasismul.

Ei au implemetat startegia de acțiune directă, așa că se duc și ocupă străzi, piețe, opresc intrarea în anumite locații a personalităților de dreapta, mărșăluiesc și creează haos, atacă protestatari conservatori, toate acestea fiind susținute și încurajate de alte mișcări de stânga.

Tot în SUA au adaptat din germană slogane ce au apartinut primei grupări antifa, cel mai celebru fiind BASH A FASH!

Presa de stânga a susținut, Vice a susținut, personalități TV au susținut acest comportament.

Trebuie specificat că sistemul de învățământ din SUA este aproape în totalitate controlat de stânga, profesori de liceu și colegiu radicalizează tinerii.  Același lucru se întâmplă și în UK, Germania și Suedia. Există un site dedicat expunerii problemelor din facultăți The College Fix.

ANTIFA începe să se organizeze din ce în ce mai bine la proteste și are un război continuu cu forțele de ordine, pe care le numesc porci fasciști și în care aruncă cu urină și fecale. Sună cunoscut, nu-i așa?

Membră ANTIFA SUA
Membru USR , România

Trebuie să realizăm că mulți dintre conducătorii USR au terminat studiile superioare în afara României, unde este clar că au fost influențați de profesori marxiști.

ANTIFA zilelor noastre este cunoscută ca mișcarea socialism pe amfetamină, majoritatea membrilor fiind pro consum de droguri și consumând droguri. Este plin Twitterul de posturi lacrimogene despre membrii ANTIFA decedați de la supradoze de heroină sau cocaină.  Ideologia progresistă combinată cu droguri și alcool a scos la iveală ce era mai rău din ei.

ANTIFA dând foc la un steag al poliției SUA
Tanc ANTIFA ce se crede Che Guevara
Celebrul pumn comunist simbol al rezistenței, unității și luptei anti-faciste. Parcă deja aud strigându-se uniți-salvăm, sau rezist .. aștept să înceapă și vânătoarea de fasciști și iubitori de legionari, căci acela este pasul următor.

Câteva exemple din România:

 

 

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

 

Eveniment marca #corupțiaucide a lui Florin Bădiță

Articol despre Florin Bădiță aici.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Am explicat mai multe despre #rezist într-un articol, anul trecut în decembrie, îl găsești aici în caz că l-ai ratat.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Uneori mai suntem și de acord cu MirceaȘpagatChiarEa, Cichichanul nostru autohton :

Este plini de aciviști și bloggeri care promovează neo-marxismul și atitudinea ANTIFA în Romania.

A mai expus cineva treaba cu activismul bine plătit aici.

Așa ne prezintă un ziar din Cluj rezistența împotriva chiriilor mari. Am adăugat treaba asta random ca să vă arat că sunt peste tot!

Sunt peste tot și știu foarte bine ce inseamnă!

Cine finanțează ANTIFA?Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Presa de stânga îi protejează đi încurajează, întocmai cum fac în România televiziunile pro-globalism și pro Uniunea Europeana, SRItv și Minciuna TV.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș
Huffpost este o publcație evreiască de stânga, care ne învață că albii sunt privilegiați și că bebelusii albi trebuie să fie avortați că rasa albă este cancerul pământului și trebuie exterminată. Nu, nu este nici o exagerare, dar despre asta, într-un alt articol.
CNN a inceput cu același tip de propagandă ca Minciuna TV, apoi a deviat și mai rău ajungând de râsul mapamondului, pentru ei s-a inventat expresia You’re fake news! și hashtagul #fakenews . Minciuna TV se îndreaptă în aceeași direcție. Să nu uităm că și CNN ne ținea discursuri despre anti-semitism, despre pericolul rusesc, tăcea mâlc când venea vorba despre atentate crime și violuri comise de migranți și îndemna la proteste, revolte și la brutalitate împotriva forțelor de ordine.

În SUA, Soroș a fost un mare suporter a lui Hillary Clinton și a vrut să facă tot posibilul ca aceasta să câștige, inclusiv să radicalizeze total masele. ANTIFA exista, era latentă, pregătită pentru intervenție.

Anii de radicalizare în școli, licee și universități în SUA avea să dea roade. Sistemul de învățământ din SUA este aproape în totalitate deținut de stânga, profesorii fiind marxiști declarați, făcând lobi pentru ANTIFA si BAAM.

Iată o listă cu proiecte și organizații susținute de Soros, conform jewkipedia:

 

Sursă aici.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

Sursă aici.

Mai exact, este vorba despre 18 miliarde de dolari, bani care au fost directionati către:

Cile, unde au avut parte de îmbogățire culturală negroidă

Youtube a dat jos filmări din Santiago de Chile care arătau migranți negroizi din Haiti asaltând trecători.

Coreea, unde campanii #metoo și copii activiști au răsărit peste noapte, culminând cu încercări de a aduce migranți din zonele de război ale Yemenului.

Ucraina, unde se vrea continuarea conflictului, cu orice preț:

De ce Chile și Coreea?

Pentru că au fost văzute ca verigile slabe din zonele lor geografice. Cile a avut parte și de vizite Papale. Papa a ținut să ierte un Episcop pedofil care a abuzat și îmbolnăvit de SIDA peste 30 de copii. Papa a ținut discursuri despre acceptarea migranților.

Și lumea se intreabă de ce au fost aruncați pantofi spre el și de ce Chile iși pierde credința și suportul pentru biserică.

Coreea a fost atacată sistematic de ceva vreme, au fost prezentate frumusețile democrației vestice, muzica negroidă și-a făcut apariția, scena Hip Hop a explodat într-o direcție total greșită, au început colaborări cu negroizi și cantece despre Xanax.

Se importă la greu cultura negroidă. Același lucru se incearcă acum și in Japonia și China. Guvernul chinez a interzis muzica hip hop pe posturile publice deoarece începuse promovarea drogurilor și a degenerării generale.

În Coreea au apărut, concomitent cu muzica negriodă, foarte mulți artiști care atacă Illuminati și cer să nu fie asociați cu așa ceva, dar despre toate astea în alt articol.

Alex-it’s the globalists!-Jones despre Soroș și Romania, subtitrat în română:

 

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș
Soroș în 2005 la Minciuna TV

Dar să ne întoarcem la ANTIFA.

ANTIFA este un produs al mediului politic existent. Ei apar atunci când există guverne sau o conducere conservatoare, doar așa se mobilizează. Ei sunt produsul politicii progresive și liberale, care se chinuie să reziste împotriva conservatorismului.

De asta atacă sistematic biserica, dar preaslăvesc biserica satanistă. Există strânse legături între ANTIFA, Biserica Satanistă și planificarea familială, care îndeamnă femeile să avorteze.  Sună cunoscut?

Toată pseudo-ideologia antifa încorporează agenda pro-multiculturalism, pro granițe deschise, pro migrație necontrolată, protecția minorităților etnice si protecția minorităților sexuale, apărarea LGBT. Au fost cazuri în care grupări ANTIFA au susținut pedofilii, există o întreagă campanie de acceptare a pedofiliei, dar și despre asta într-un alt articol.

ANTIFA susținând pedofilii

Ideologia ANTIFA se întâlnește doar la partidele de stânga, extrem de liberale, partidele feministe, partidele verzi.

ANTIFA înțelege ce importantă este tehnologia pentru a câștiga luptele, știe ce înseamnă o bază solidă de urmăritori și folosește în avantajul său rețelele sociale Twitter, Facebook, dar și Reddit, Tumblr sau Youtube. Astfel ei reușesc să își țină urmăritorii și susținătorii informați și angrenați în proteste.

Ei organizează foarte eficient atât proteste cât si contra-proteste, au o mobilizare fantastică atunci când este nevoie.

Să ne amintim dezastrul de la summitul G20 din Germania:

 

Siteurile și paginile de Facebook ale ANTIFA oferă informații despre conservatori și lideri ai mișcărilor naționaliste. Au reușit să afle identitățile unor bloggeri și vloggeri conservatori sau de dreapta și le-au făcut publice.

Amicul meu VeGAINator, vlogger de dreapta, a fost una dintre victimele lor, identitatea sa a fost postată pe toate rețelele de socializare, a fost catalogat ca neo-nazist și concediat din spitalul unde lucra, în numele corectitudinii politice. A fost banat de pe youtube în mod sistematic.

Ca el sunt foarte mulți oameni ce au avut aceeași soartă, și-au pierdut locurile de muncă, unii au fost nevoiți să se mute în alte orașe.

ANTIFA se descurcă bine în luptele de pe internet, mai puțin în luptele de stradă, unde încearca să cauzese haos și ataca în haită, ca țiganii.

Mark Bray, autorul Manualului de instrucțiuni ANTIFA spune că anti-fasciștii motivează că violențele împotriva supremasiștilor albi sunt justificate și etice datorită evenimentelor din trecut, precum Holocaustul și sclavia, dar și eficiente din punct de vedere strategic.

ANTIFA este de părere că trebuie să învingă naziștii până nu este prea târziu.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

 

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș
ANTIFA cerând mai mulți polițisti morți
Această domnișoară este extrem de cunoscută în mediul online, ea a căpătat notorietate după ce a postat pe twitter că o sa meargă la protestele de la Berkeley să învinga neo-naziștii și să aducă înapoi 100 de scalpuri de naziști. Este clar că este fan Inglorious Bastards, numai că nu a luat în considerare faptul că viața reală este diferită de filme.

Și ea, ca și mulți alți membri ANTIFA, provine dintr-o familie bogată și până să intre la facultate avea o viață normala. Radicalizarea ei s-a produs imediat, ea declarându-se feministă și apărând într-o serie ciudata de filme porno.

Îndoctrinarea se petrece în școli și facultăți peste tot în vest.

Ea este Yvette, profesoară de școală generală, membră ANTIFA și unul din liderii BAMN (By Any Means Necessary). Ea a reușit să își radicalizeze elevii și să îi convingă să comita acte de violență împotriva conservatorilor. Părinții copiilor au fost îngroziți când au realizat ce se petrece.

Michael Isaacson, profesor, a postat pe twitter că este cazul să vedem mai mulți polițiști morți.

4chan l-a găsit pe acesta pe Fetlife (rețea sociala pentru cei ce practică BDSM). Îmi pare rău ca am văzut acele poze.

Un alt profesor de la NYU, membru ANTIFA a reușit să afle identitățile a 1500 de agenți ICE (ICE – Immigrations and Customs Enforcement-  se ocupă de prinderea ilegalilor) și le-a făcut publice.

Postarea aceasta înca se află pe Twitter..

 

Eric Clanton își învață elevii să atace studenți conservatori cu lacăte de bicicletă prinse de lanțuri, și a condus un astfel de atac, mascat desigur, dar 4chan i-a aflat rapid identitara.

Ca ei sunt foarte mulți, profesori care îndoctrinează și incită la violență și spală pe creier copiii, adolescenții și tinerii.

Ținta lor sunt cei ce vin din familii înstărite, din pătura de mijloc sau de sus, care nu au avut probleme reale în viață sau vreun scop anume, aceia care nu excelează la nimic și sunt aroganți, cred că ei sunt rezolvarea problemelor lumii.

De cele mai multe ori habar nu au despre istoria lumii și despre ce se petrece în jurul lor.

Organizația ANTIFA, de la Origini Până la Soroș

În România, îndoctrinarea nu putea merge în aceeași direcție ca în Vest, asta e clar, dacă în vest s-au inventat naziști, în Romania se inventează comuniști, dar și în SUA și în Romania, Putin e bau bau , rușii ne atacă cu propagandă, boți și trolli.

Dacă ești împotriva lor ești rusofil. Daca în vest ANTIFA dorește să înlăture capitalismul, confundându-l cu corporatism și consideră că este o unealtă a patriarhatului, care subjugă minoritățile, în România, #rezistiștii doresc să fie mai aproape de Uniunea Socialistă Europeană, ignorând întru-un mod de-a dreptul șocant faptul că Uniunea Europeană este o creație de tip socialist bolșevic, care caută sa instaureze o dictatură totalitară.

Și în SUA și în România se creează ideea de unitate, tactica folosită încă de pe vremea Uniunii Sovietice, uniți dar dezbinați și ușor de controlat.

Susținătorii #rezist sunt extrem de îndoctrinați în momentul de față, dacă nu ești susținător USR/Cioloș înseamna ca ești un comunist PSD-ist, la fel ca si in SUA, unde dacă nu ești liberal ești nazist. In UK, dacă ești pro BREXIT ești nazist. Nu se mai acceptă alte argumente sau discuții.

O analiză buna aici: De Ce Ești Atacat (Sau Ți Se Pune Eticheta De PSD-ist) Dacă Nu-ți Place Soroș sau Mișcarea #Rezist?

Atacuri sistematice la adresa familiei tradiționale, atacuri la adresa conservatorismului, marșuri pro LGBT, așa a început și în vest.

Si în timp ce se vânează comuniști imaginari în România, comuniști adevărați iși fac apariția…

Nu au reușit sa dea nici un exemplu, doar au plâns pe internet în alte părți că lumea e rea și spune adevărul, că economia Chinei este capitalistă.

Și să nu cumva să încerci să le spui ălora de la Ieșiti Din Casă Dacă vă Pasă că sunt ANTIFA, că te blochează și îți șterg comentariile. 

Să nu cumva să se supere Simona Halep că se urlă m*ie în timpul meciului și o deconcentrează, că e o împuțită trădătoare de țară, o scursură ca Nadia Comăneci, are afaceri cu PSD, etc etc etc

 

 

Să nu cumva să îi ia o pagină la mișto, cum fac ei  toată ziua cu PSDiștii, sau să posteze lucruri care nu le plac, că o să facă tot ce pot să o închidă, pentru ca m*ie libertate de exprimare.

 

Este clar că a inceput și la noi dezastrul.

Și în încheiere, un video cu rateuri ale ANTIFEI, ca să ne re-amintim că sunt o adunătură de proști și nimic mai mult. Mulți da’ proști.

Nota autorului: Subiectul este mult prea complex și necesita mult mai multă cercetare, deși urmăresc activitatea ANTIFA în tarile de vest de peste doi ani, nu am putut să adaug în acest articol toate informațiile așa că o să revin cu completări și substraturi în alt articol.

I’ve heard what you’re gonna do to me, bash the fash and smash the Nazi. I’ve heard the threats not felt the actions, from you low life left wing factions.

 

18 comments

 1. >tanc antifa ce se crede che guevara
  Folosim dodge challenger pentru asa masina teribila de razboi

 2. Vedeti ca poza care ati pus-o cu logo-urile Antifa nu e prea corecta,
  https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2018/08/antifalogos.png

  A 2-a e folosita in principal de anarhisti si a 3-a e simbolul folosit de Sturmabteilung care erau organizatia paramilitara a NSDAP

  • a 3a este o copie dupa Sturmabteilung , comunistii si mai apoi ANTIFA s-au inspirat din toata simbolistica nazista, au copiat tot
   poza am pus-o mai mult in contextul istoric, iar anarhia tine tot de ANTIFA, simbolul anarhist este folosit azi de unele factiuni mai ales in Grecia, Spania si Germania.
   SI simbolul al 3lea a fost utilizat de anarhisti la inceputuri.
   Trebuia sa adaug o nota explicativa.

 3. Adaugati si raspandirea comunismului sovietic spre Europa reusita doar pt cateva luni prin Ungaria lui Bela Kun.
  Noroc cu armata romana, prima armată din istorie care a eliberat un stat de comunism la 4 august 1919 !

 4. Antifa e instrumentul Puterii Evreiesti prin care intimideaza, bat, ataca pe toti cei care se trezesc.

  Evreii s-au pregatit de decenii pentru momentul cand goyimii incep sa se trezeasca.

  ANTIFA a existat dintotdeauna, doar in ultimul an si-a facut mai intens simtita prezenta din cauza lui Trump si a faptului ca multi se trezesc in privinta controlului evreiesc.

  Nu trebuie subestimata Antifa.

  Ce s-a intamplat la Charlottesville anul asta a fost o trollare din partea lui weev de la dailystormer.

  Impreuna cu niste camarazi, au creat un telefon cu mesaje false prin care se sugera ca Nazistii vor face o demonstatie supriza si neanuntata in Charlottesville.

  Acest telefon a fost inmanat unui consilier local din Charlottesville… care a chemat prompt Antifa.

  Antifa au venit…. Nazistii nu…. asa ca Antifa a inceput sa ia la bataie politia si jurnalistii.

  https://dailystormer.name/the-great-charlottesville-hack-of-2018-a-message-to-the-people-of-charlottesville/

  • Eram in vacanta cand s-a intamplat treaba asta, imi pare rau ca am ratat live cel mai bun troll de anul acesta. A fost intr-adevar sublim. Oare la noi o merge, sa zica jandarmii ca vin si sa nu vina.. s-or bate rezististii intre ei?

 5. tot #antifa sint si astia ai nostri (desi se bat cu caramida patriotismului in piept)..parte platiti, parte de a dreptul retarzi, # muistii nu pricep/inteleg fenomenul marxismului cultural ce bantuie occidentul finantat de finantatorii lor..

  • au agitatori platiti, activisti profesionali instruiti perfect, echipe de avocati, graficieni, publicisti, fac tot ce pot sa atraga generatia mileniala si nu numai, si boomersii liberali (cum sunt parintii mei care chiar au fost la proteste si care ma acuza pe mine ca sunt comunista).
   am vazut ca au inceput pe facebook sa promoveze workshopuri de feminism….
   in curand sa ne asteptam la workshopuri anti-rasism si pro soia…
   trebuie sa facem ca in vest, sa ne organizam si sa ii rupem in razboiul memeurilor si logicii. nu e greu sa ii terminam.

 6. eh, nu chiar toata diaspora (si io fac parte din..) e batuta’n cap. chiar am incercat un dialog civilizat cu activistii aia de pe # diaspora europeana group, am incercat sa le explic cum e cu marxismul bruxellez, antifa, soros, etc. ce sa vezi..mi au sarit gastele’ n cap. mai bine discutam cu o gramada de lemne.

  • Ei functioneaza ca un “hivemind” cum ar zice englezu’.
   Daca ceea ce critici nu e doar Dragnea si PSD, dar si USR, Ciolos, etc. atunci esti un PSD-ist in ochii lor si nu o sa mai fie loc de discutie cu asa specimene. Sigur, in 10 august au fost oameni de buna credinta, dar majoritatea sunt oameni manipulati ce inca cred in democratie, UE, stii povestea. Tot ceea ce putem spera e ca masele isi vor pierde inversunarea dupa ce PSD isi pierde “puterea” in spectacolul de papusi fara o schimbare de paradigm spre progresism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *