Home / Actualitate / Hipsterul Activist de Facebook și Hashtag-ul Rezist

Hipsterul Activist de Facebook și Hashtag-ul Rezist

MNR
Incorect Politic
Decembrie 5, 2017

Probabil, majoritatea hipsterilor activiști de internet ce folosesc ca sursă principală de informare jewbook, și urmăresc cu mare interes minciunaTV, visând la o țară ca afară, habar nu au unde a început folosirea hashtagului rezist și cum a fost el preluat imediat de twitteriști și ongiști și folosit ca simbol al protestelor ce au început în februarie, anul acesta, în mai toată tara.

Poate câțiva știu că a reprezentat rezistența împotriva portocaliului ăla nebun de care râde toată presă, dar de care se teme tot mapamondul, deoarece poate să dea cu nucleare oricând, și pe care majoritatea liderilor europeni par că îl detestă.

Da, ăla de e rasist și homofob și xenofob și a prins niște muieri de păsărică.

Poate știu și că #resist este asociat cu tatuații ăia mai hippie sau punk, ce par cool și prietenoși.

Aia care s-au supărat pe viață și, dintr-o lipsa totală de ocupație, au ocupat Wallstreet și un oarecare pod și au stat acolo degeaba cu corturi și saci și au urlat o perioadă.

Da, ăia care spun că love is love și că arta contemporană e cea mai tare, care rulează repede un cui și te invită să petreci cu ei. Aia care au urlat la cer acum câteva săptămâni ca să își arate dezacordul față de Trump și ca să se asigure că nici un extraterestru nu ne va vizita.

Dar tot ei sunt și aceia care promovează feminismul 3rd wave în care avortul este văzut ca un lucru minunat, unde bărbații straight albi sunt considerați mizeria societății, familia așa cum o știam este considerată ridicolă, aceia care văd transexualitatea ca pe normalitate, cei care promovează paradele LGBTQP sub hashtagul #pride, unde își duc copiii să privească acte sexuale între homalăi, tot ei promovează multiculturalismul, și vedem ce minunat funcționează multiculturalismul în Europa de vest, Canada și Australia, tot ei sunt cei care promovează anarhia și comunismul, cei care doresc moartea polițiștilor și consideră capitalismul un eșec, ei sunt cei care nu vor să accepte că există doar două genuri și că nu este ok să îți îndopi copilul de 8 ani cu hormoni pentru schimbare de sex, sau că nu e ok ca statul să îți ia cu forța copiii dacă nu ești de acord să îi lași să facă schimbare de sex, sunt aceia care cred că Che a fost un erou…. că socialismul este un sistem funcțional și că în Venezuela nu a fost aplicat corespunzător!

Că socialismul nu a fost aplicat niciodată corespunzător! Că este ok să te prefaci că ești gay tri-gender trans-racial, că oricum nu înțelege nimeni ce înseamnă! Că este ok să militezi penrtu Heart Progress, pentru că, deși promovează pedofilia, sunt o minoritate și drepturile minorităților trebuie apărate cu orice preț… și da, tot ei sunt imbecilii ăia care susțin feminismul și homosexualitatea concomitent cu islamu! cu alte cuvinte gloata aceea de mileniali middle class, fără prea multe griji în viață, spălați total pe creier de sistemul de învățământ, media, social media și muzică.

Dar nu e nimic! Ei rezistă! rezistă împotriva mizerabililor de capitaliști, împotriva lui Trump, împotiva Wallstreetului…. ei rezistă…

Și tu, dragă hipster activist de facebook, faci parte acum din mișcarea și din jocul lor pentru că, ce a început ca o mișcare frumoasă, spontană și plină de speranță, a fost deturnată extrem de repede.

Mici ONG-uri și-au făcut apariția în piață și s-au infiltrat printre protestatari, s-au împărțit pancarde, insigne, afișe, ceaiuri… S-au împărțit numere de telefon, s-a împărțit organizarea.

Finalul protestelor spontane și sincere a fost foarte clar, steagul Uniunii Europene.

Propaganda pro-europeană pe care o auzi aproape peste tot de ani de zile dădea, în sfârșit, semne că a funcționat. Românul urlă pro UE în timp ce restul Europei începea să deschidă ochii și să vadă adevărul.

Tu, dragă activist, te-ai pierdut, ai crezut că în piață sunt tinerii frumoși și liberi, ai crezut că toți vor ce e mai bine pentru România. Ai crezut că lupți pentru dreptate, pentru unitate, pentru egalitate și ai fost atât de ocupat protestând, făcând streaming, share-uind memeuri, susținându-l pe Cioloș, stând zi de zi pe Reddit, încât te-ai pierdut în vortexul neo-marxist și în propaganda de stânga de pe facebook și twitter.

Ai fost atât de prins în toate acestea încât nici nu ai avut timp să te detașezi și să analizezi ce se întâmplă. Nici nu ai observat că România este împărțită în două mari extreme și că aceste extreme se urăsc și se arată cu degetul.

Ai fost atât de ocupat încât ai crezut că doar Antena3 și RomaniaTV fac propagandă și ai râs de toți cei care se uitau la ele. Ai fost atât de ocupat să urăști PSDștii încât nici nu ai observat în ce te-ai transformat.

Nu ai observat că ești exact ca și comunista aia de mătușă-ta Eleonora, aia care toată ziua e pe RomaniaTV și înjură protestatarii și tinerii anti-psd.

Nu ai observat că nu mai ești capabil să accepți păreri care nu îți plac, sau care pur și simplu sunt diferite. Nu îți place de Ciolosi? Marș în morții tăi de comunist, strigi cu ură spre mine.

Nu îți place de Johannis? Du-te dracu’ de psd-ist împuțit, că nici nu vreau să-mi bat capul cu tine! îmi tastezi nervos.

Koveshi nu reprezintă unica salvare a României? Ești o mizerie de om, pleacă din țară! îmi zici răspicat cu privirea turbată.

dragă hipster activistCând te-ai transformat într-o mașinărie propagandistă care este incapabilă să accepte orice părere diferită? Ai stat să te gândești la asta sau nu ai avut timp?

Dragă hipster activist, nu te deranjează dezbinarea?

dragă hipster activistȘi tu chiar crezi că faci ceva nou? Crezi că faci parte dintr-o mișcare de rezistență extraordinară? Acest concept este vechi de când lumea și regăsește de nenumărate ori de-a lungul istoriei. Mișcarea această RESIST a fost readusă la viață și readaptată în 1965 de către un evreu pe nume Noam Chomsky.

Nota Editorului: Cei ce vor face cercetare sinceră despre originile ideilor susținute de USR si vor realiza treptat că sunt folosiți pentru promovarea marxismului cultural, în mod natural vor gravita spre dreapta. Te așteptăm, dragă hipster activist. – S.C.

Acesta a fost un fan înfocat al lui Rudolf Rocker, un notoriu evreu și anarho-comunist dar l-a studiat cu atenție și pe George Orwell. A fost profesor la Berkley, actuală mașinărie de spălat creiere a stângii, unde se pune accentul pe marxism și interzicerea libertății de exprimare și care formează un număr foarte mare de activiști ANTIFA.

A fost implicat în propaganda hippiotă anti-război, în lupta pro-avort, în mișcarea lui Marthin Luther King, în mișcarea Panterelor Negre, o grupare socialistă și naționalistă pro-negri, a fost fascinat de naționalismul israelian și de ura față de musulmani, dar a fost fascinat și de mișcarea pro-Stalinistă.

Tot el a fost adânc implicat în mișcarea Occupy, care nu a creat nimic altceva decât primul val de neo-hippioți anarhiști care nu oferă decât țipete în loc de soluții și care fac o confuzie generală între capitalism și corporatism.

GreenPeace, celebra fundație de spălare de bani și creare de oportunități economice, a preluat și ea ideea RESIST de nenumărate ori, la fel ca și organizațiile pro-LGBTQP, iar în ultimă instanță a fost preluată de gruparea ANTIFA, care susține comunismul și dorește înlăturarea tuturor rasiștilor și naziștilor, a misoginilor, a ilsamofobilor, a credincioșilor creștini (adică a tuturor oamenilor care îndrăznesc să aibă păreri diferite) prin forță brută și oprirea libertății de exprimare și tot ANTIFA sunt cei care militează pentru politica granițelor deschise și aducerea a cât mai mulți emigranți musulmani în Europa, Australia și Canada, numind acest proces, îmbogățire culturală și folosind diverse sloganuri precum Diversitatea este forță noastră.

Acum întrebarea ce trebuie pusă este cum au reușit să se infiltreze acești marxiști între protestatari și să deturneze întregul protest?

Cum au reușit acești șobolani comuniști să conducă, ca pe o turmă de oi, oameni ce sunt convinși că luptă împotriva comunismului?

Cum i-au păcălit pe aceștia să creadă că Europa este calea ce-a dreaptă, i-au făcut să îmbrățișeze globalismul și distrugerea identității naționale. Cum o mișcare creată de un notoriu socialist evreu ce a îmbrățișat teorii anarho-socialiste a ajuns să servească drept exemplu de democrație și luptă anti-comunistă și anti-socialistă în România?

Toate aceste mici organizații și toți acei voluntari, toate paginile de facebook care vă organizează ca pe niște oi și vă dau startul la meme-uri și sloganuri și bârfe și vă țin ocupați au un singur lucru în comun… Open Society Institute, mașina de propagandă globalistă.

Dar tu, dragă hipster activist, ai să refuzi să crezi treaba asta, ai mai auzit-o, și nu te-a interesat.

Te distrează că și pe Rareș Bogdan îl distrează… ce conspirații nasc proștii ăștia anti-sistem, nu-i așa?

Mai face și Moise Guran o glumă, mai îți vorbește despre Europa, și cât de grozavă este Uniunea Europeană, și uite așa te pierzi total în vortexul neo-marxist.

 

 

17 comments

 1. Middle class? Third Wave? Straight?
  Avem echivalente! Clasă de mijloc; Valul 3; Hetero
  Îmi place sinceritatea voastră, dar serios că n-ar strica să redactați mai atent pe viitor!

 2. ar trebuii sa stie toti si sa citeasca

 3. cum pot sa distribui articolul pe fb ?

 4. putin cam abstract scris! Este nevoie de o exprimare mai “comestibila”, avand in vedere nivelul de intelegere al celor catre care este indreptat acest articol!!!

 5. Ce articol dobitoc. Propaganda ieftina: imaginea americanilor tineri si liberali, furata si lipita cu scoci peste Romania. Boul lui Dumnezeu, se protesteaza impotriva socialistilor, nu pentru ei. Faptul ca ai luat o ciudata cu un panou pe care scrie “corruption”, si o atribui cu protestele din Romania nu arata nimic, decat cat de praf esti la subtilitatea de a traduce societatea SUA cu societatea noastra. Mars cu propaganda Americana la Americani, nu la noi in Romania. Nu pacaliti pe nimeni.

  • o sa primesti un raspuns pe cinste sub forma unui articol.

  • La fel de propagandistic dar mai subtil.Si la fel arunca cu noroi in oponenții actualului regim.Mda, propaganda online nu direct la A1,3.Zugravirea in alb-negru face parte tot din tehnicile de manipulare.Ha-ha, altii nu mai vor UE!Ba vor a naibii, ca vin bani!In concluzie: va aproba cei care deja au aceeași opinie.Pe alții nu convingeti!!!

   • 1) la fel de propagandistic dar mai subtil in comparatie cu ce? nu inteleg la ce te referi
    2) nu ai adus nici un contra-argument valid in afara de clasicul daca nu iti place USR/rezist esti comunist/PSDist
    3) nu am de ce sa incerc sa te conving, o sa te convingi singur intr-un an , maxim doi, asta daca nu lucrezi pentru ei , caz in care stii exact cum sta treaba si incerci propaganda ieftina pe aici
    4) nu am inteles nimic din ce ati vrut sa spuneti despre UE, data viitoare incercati o exprimare mai clara.
    O zi buna!

    • 1.Mai subtil ca antenele sau Rotv.Sincer, NU există televiziune corectă in Ro.Irealitatea e de-a dreptul penibila!2.N-am nevoie de argumente, se vede si din avion cum sta treaba! Vremea argumentelor s-a dus oricum.3.Nu lucrez pentru nimeni.4.In legatura cu UE: insinuati ca alte state vor deja sa renunte dar noi vrem in continuare (să facem parte)!Antiunionismul vine probabil din NE…Mda, mulți ar vrea Ro afară de UE să poata face(fura) ce/cât vor in liniste.5. Ma retrag definitiv, e plin de venin pe aici!6.Poate se sesizează cineva ca faceți propagandă antisemită, Himmler jubileaza deja din iad!A, si nu sunt nici hipster, nici evreu, nici oaie manipulată pe Fb.In încheiere mă bucur că nu sunteți mulți pe aici, să vezi câți comentează “dincolo”!!!!

     • 1) probabil nu ai realizat inca, dar televiziuni mai manipulatoare decat realitatea si digi nu exista
      2) daca se vede din avion cum sta treaba inseamna ca ai nevoie de ochelari nu stai bine cu dioprtiile
      3) daca spui tu..
      4) singurele tari care castiga economic de pe urma UE sunt Franta si Germania, putin research nu ar strica. Romania are toata industria controlata si distrusa sistematic, singura noastra resursa reala este forta de munca calificata si ieftina
      5) e plin de venin cand nu au contra-argumente, nici de tara asta nu ai adus nici un contra-argument real, eu sunt o fata simpla, imi plac graficele, statisticele, lucrurile concrete, tu doar ai batut campii pe langa subiect
      6) *propaganda antisemitica* , doar neomarxistii si jidanii au probleme cu antisemitismul, care este nimic altceva decat un trump card al jidanilor.. succes in a ne reclama la ADL
      7) eu vad din ce in ce mai putini oameni sustinand rezist pe internet, foarte mult sunt anti rezist .. lumea se trezeste si ii vede pt ceea ce sunt, o gasca de globalisti si neomarxisti

      p.s. sunt sigura ca Himmler este in rai alaturi de Hitler, Pinochet, Codreanu, Otoya Yamaguchi, Joseph Goebbels,

      p.p.s in general doar jidanii se agita cand ii descoperi ca sunt jidani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *