Home / Actualitate / Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

MNR
Incorect Politic
August 13, 2018

 

După ore întregi de căutări, citiri, vizionari de imagini și video-uri mi-am dat seama că … nu am înțeles nimic, deși urmărisem si live protestele.

A fost un spectacol trist, am simțit că am plătit bilet la Opera din Viena, și în loc de Traviata am primit un luptător de sumo anorexic și semi-vegan care dansează cazacioc pe Imagine a lui John Lenon îmbrăcat într-un tricou cu cocaină și caviar, pe tocuri, fluturând steagul Narniei. Mă, ce mama mă-sii…

Am înțeles însă că PSD-iștii plâng jandarmerița bătută. Ba chiar o și declaraseră moartă, apoi în comă, apoi paralizată, apoi cu fractură la coloană, apoi cu fisură la coloană în zona cervicală..

 

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

 

Am înțeles că anti PSDiștii rezistiști o plâng pe paralizata care și-a luat bocanci în cap și pumni la ficați de la jandarmi.

Ea nu avea cum să paralizeze căci era deja paralizată, dar ca o eroină adevărată și-a aruncat trupul său firav pentru a-i proteja companionul, și el bătut de jandarmi și deși s-a aruncat singură, pe facebook apăruseră deja povești care mai de care mai  lacrimogene în care se spunea că jandarmii au luat-o pe sus și au aruncat-o ca pe un sac de cartofi.

Piticul atomic Rareș Bogdan a fost din nou în centrul acțiunii cu șamanul Oreste, cei doi au inhalat ceva gaz și parcă i-a afectat emoțional pentru că au urlat și au vorbit singuri, mai mult și mai tare și mai repede și mai repetitiv decât înainte.

Nu au zis nimic concret, doar au urlat și au înjurat jandarmeria și PSD-ul și au prezentat imagini cu jandarmi care agresează protestatarii, în anti-teză cu Paranoia 3 și Anti-România TV.

 

Gușă s-a supărat destul de tare și a aberat mult mai mult decât in mod normal, ca să ne mai facă sa uitam că Minciuna tv este și Insolvența tv.

A pus problemele sale cu chelitul și eczemele de pe chelie pe seama faptului că Liviu Dragnea are un penis mic, lucru care îl obliga să mănânce multă savarină. Ba chiar ne-a povestit cum Dragnea i-a mâncat savarina Anei Birchall.

Nu cred că interesa pe nimeni și nici că voia cineva să vizualizeze savarina Anei. Nici pe Gușă nu trebuia să îl intereseze, uite că s-a ales cu mai multe eczeme. Toți banii sustrași de la minciuna TV nu îl ajută să scape de ele.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

S-au inventat iar galerii de *huligani* care atentează la siguranța jandarmilor.

Desigur, nu a fost nici o galerie de fotbal prezenta acolo. Doar niște maronii ce se vehiculează că au fost plătiți sa creeze agitație, aduși din nou din zona Berceni, clanul Ștoacă sau oamenii lui Nică de la Sportivi. Nu se știe exact și nici nu contează. Cineva a vrut agitație.

Cum se zice la mine în Berceni, cineva a vrut cu dans.

Dar nu contează, huo!!!! huliganii!! huo galeriile!!!!

Deja incepea să semene cu primul protest. Acelasi circ trist.

Pe pagina de jewkipedia destinată protestelor, se promovează intens ideea că oamenii nevinovați au fost prinși între membrii galeriilor de fotbal și jandarmi, asta înainte ca presa să facă un mare caz din faptul că unii dintre cei care au lovit-o pe jandameriță sunt din galeria Steaua, sau ceva de genul. Nu contează, huo, galeriile!

 

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

 

Tatăl meu a fost la protest. A luat-o și pe mama cu el, dar a trimis-o repede acasă. Ea s-a bucurat. Avea serial la ora 8.

L-am întrebat cum a fost, mi-a spus ca jandarmii sunt niște animale și au atacat protestatarii pașnici, că huligani s-au infiltrat și au creat agitație… dar că a tras și el de garduri.

> duckduckgo.com
> test de paternitate
> caută
> enter


Pe facebook, PSDiștii comentau frenetic împotriva manifestanților, lăsau comentarii acide scrise incorect gramatical. Știm cu toții deja că au nevoie de un dicționar ortografic, ortoepic si de punctuație.

Despre băieții care au scos jandarmerița din ploaia de pumni și picioare se spune că sunt niște rambo infiltrați. Nu spune nimeni câți pumni au luat pentru acea schemă de cavaleristică și nici că au luat gaze în față de la jandarmerie mai apoi.

Pistolul ei a dispărut, apoi au mai dispărut două. Oh, nu! Populația este înarmată! Se pregătește de război, trebuie să intervenim și mai în forță pe viitor.

Apar filmări cu momentul în care sunt furate două dintre arme, se pare ca sunt furate de aceeași persoană. Ca sa vezi.

Apar poze lacrimogene din ambele tabere.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze
fata asta nu a mai #rezist

 

 

 

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze
Măcar nu au adăugat si #muiepsd

Nota editorului: Cei de la #rezist nu au nici o problemă cu folosirea copiilor pentru a transmite un mesaj politic, dar sar repede să îi critice pe cei care au filmat tinerii adolescenți ce susțineau referendumul pentru familie. – S.C.

Marele activist revoluționar che guevara de România, Madălin face Bot a fost în prim-plan.

E susținătorul diasporei. Este mare activist. Susține rezist. In 2013, mădalin-face-bot luptă de zor împotriva activismului și blama mișcările Rosia Montana.

 

Între timp s-a făcut și el jmeker.

 

Eu încep sa cred că cineva l-a lobotomizat prin 2014.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

M*ie, m*ie si iar m*uie .. la asta s-au redus aceste proteste.

 

Nota editorului: Pentru ei simbolurile naționale nu au nici o valoare, imprimând m*ie pe imaginea drapelului de stat, asta ne arată cât respect au pentru țara pe care pretind să o apere de corupți.

Victor Ponta a încercat să redevina relevant, să îl atace pe Dragnea.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

Se pare că Ponta a făcut o adevărată obsesie pentru Statul Paralel.

Totuși să nu uităm:

Până si Snoop Dog a aflat de protestele din țară și se amuză pe seama filmulețului cu Bruce Lee de Romania.

Cumva știrea asta total irelevantă este mai relevantă decât postările lui Ponta.

Cum sunt manipulați proștii pe internet.

Se distribuie de zor o poză cu un polițist care lovește cu piciorul în cap o femeie. Se vede clar că nu este în România, că nu este jandarm, totuși poza este distribuită ca pâinea caldă, postată în comentarii peste tot.

Poza este din America.

Fanii #rezist deja trăiesc într-o continuă minciună, nu contează decât ceea ce deservește agenda, indiferent dacă este real sau nu.

Până și purtătorul de cuvânt al jandarmeriei a atras atenția Piticului Atomic și Șamanului Cosmic că au folosit imagini false, din 2012, și imagini din alte țări pe post însă în platoul Labe de Putere s-a lăsat cu țipete și cu haos, Rareș Bogdan a început să ii explice că aici nu este Paranoia 3 și astfel de manipulări nu funcționează, apoi a explicat că Minciuna TV are rating mai mare decât Paranoia 1 și 3.

O altă poză menită să manipuleze, postată pe facebook cu mențiunea că cei doi sunt frate și soră. Nici această poză nu este din România.

Ce spunea Donald Trump despre #rezist

 

Paginile de facebook ce susțin #rezist ne învață cum să ne îmbrăcam la proteste și dau ca exemplu un articol din SUA, destinat stângii extreme, gen ANTIFA, #ocupy si #resist.

Am explicat anul trecut ce e cu ele aici, și am și anticipat radicalizarea.

WOW, ce surpriză…

Cine este paralizata pe care o plâng toți #rezist-istii?

Acest *stimabil* domn ce căuta oare la protestul cel spontan?

 

A venit și Cristoiu cu o părere pertinentă.

Aceasta pagină este o mască Antifa. Acum câteva zile învățau oamenii să se îmbrace în negru, să își acopere total pielea, să folosească măști, să își ascundă fața și să vină dotați, întocmai ca retardații Antifa din vest. Acum sunt supărați că au luat rulota aia infectă care nu avea ce să caute în mijlocul pieței, deoarece acolo nu este loc de campat. Ce este așa de greu de înțeles?

Direct ANTIFA

Tot ei și marxiștii de la Corupția ucide promovează proteste de genul #ocupy , acele proteste din SUA, ale activiștilor de stânga și extrema stângă, care luptă împotriva capitalismului și susțin socialismul.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

 

Altă pagina ANTIFA. O ANTIFA naționalistă se pare. În Romania totul este cu fundu-n sus.

 

Rise Project au venit cu niște descoperiri interesante legate de contractele muniției jandarmeriei:

Cretinii nu știu ce proteste să mai inventeze. După cum zicea madalin-face-bot prin 2013, ante-lombotomie, se fac bani mulți din activism și proteste.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

 

Poza asta, se vede clar că este din prima zi de proteste, lângă ea este un tip cu mască, semn clar că s-a dat cu gaze, se vede că jandarmii sunt mai echipați decât în următoarele zile, sticle aruncate și pietre se pot observa pe jos.

Manipulări ordinare, tipice extremei stângi din afara. #Rezist ne vrea dezbinați și radicalizați.

Dezbinarea din România, care se observă de ceva ani buni din ce în ce mai tare, este asemănătoare cu dezbinarea din SUA, cu lupta dintre stânga și dreapta din SUA, numai că în SUA, stânga este liberală și progresistă și dreapta conservatoare.

Dar este același rahat, sub altă pălărie. Mișcările #rezist și ANTIFA se chinuie să răstoarne capitalismul, să distrugă patriarhatul, să deschidă granițele pentru sub-oameni din lumea aia, să normalizeze pedofilia, marșurile homosexuale, promovează feminism și moartea rasei albe.

La noi nu o să se ajungă acolo așa de ușor, dar există o radicalizare constantă, care trebuie urmărită cu atenție.

Mișcarea de stânga, neomarxistă, #rezist, încearcă sa dea jos așa-zisul partid socialist de stânga, PSD.

Circ, Pâine, Apă Din Tunuri și Gaze

Nici cu jandarmeria nu îmi este rușine, sunt niște animale idioate cu sete mare pentru violență, dar nu o să îmi bat capul cu ei pentru că se știa exact ce fac și cum acționează.

Bat pe oricine, când au ocazia pentru ca așa vrea p*la lor. Dacă tu încă mai crezi că exista vreo instituție de stat care să vrea binele, numai binele cetățenilor, înseamna că nu te-ai trezit încă.

 

 

 

 

6 comments

  1. felicitari pt articol

  2. Populatia neagra din SUA incepe sa se trezeasca

    https://wethoughttheywerewhite.tumblr.com/

  3. Fain articol.
    Poreclele sunt de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *