Home / Actualitate / Studentă Trădătoare Face Lobby Împotriva lui Dan Puric

Studentă Trădătoare Face Lobby Împotriva lui Dan Puric

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 3, 2017

Buciumul:

Diana Mistreanu, o studentă româncă din străinătate, a inițiat o petiție publică pentru ca Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris (INALCO) să anuleze conferința lui Dan Puric, ce urmează a avea loc pe 20 decembrie în capitala Franței.

Diana Mistreanu a conceput o scrisoare deschisă către președintele INALCO, Manuelle Franck, în care îl acuză pe Dan Puric de propagarea unei „viziuni romantice (dar falsă științific) despre istoria românilor, care privilegiază puritatea etnică și importanța credinței”.

Puritatea etnică și importanța credinței, ambele sunt trăsături esențiale pentru un neam și ar trebui prețuite. Unde greșește Dan Puric??

De asemenea, cele trei îl acuză pe Puric pentru că ar fi spus că „lumea este condusă de o organizație pe care el o numește oculta internațională și care este susținută de Occidentul ateu. Obiectivul acestei internaționale oculte este, conform domnului Puric, să anihileze creștinismul”.

Atâta tot că Puric nu poate numi jidanu’ în public. În rest unde-i minciuna?

La cuptor cu voi!

Diana Mistreanu, căreia i s-au alăturat Andreea Apostu și Adriana Brăescu îl acuză pe Puric și pentru că s-a referit la Uniunea Europeană ca la o creație bolșevică, dar și pentru că s-ar fi pronunțat împotriva minorităților sexuale.

„În aceeași conferință, dl. Puric a vorbit și contra minorităților sexuale, care fi „una dintre ideile putrede ale Occidentului”. El a adăugat că „puterea străină cu steag albastru și stele galbene (dl. Puric se referă aici, bineînțeles, la Uniunea Europeană) este bolșevică”, afirmă cele trei în scrisoarea către Manuelle Franck.

La ce nivel de nebunie s-a ajuns în lume. Dan Puric este criticat pentru că se opune promovării dereglărilor mintale declarate subversiv “minorități sexuale”.

Studentele astea sunt ori spălăte pe creier de facultățile occidentale, ori fac parte dintr-un ONG.

Actorului i se impută și faptul că s-ar fi pronunțat împotriva protestelor din ultima vreme.

La finalul petiției despre Puric, cele trei afirmă că „Atitudinea sa radicală, anti-Uniunea Europeană și anti-occidentală, discursurile conspiraționiste ce sugerează existența unei oculte mondiale care vrea să distrugă valorile românești nu-și au locul într-o instituție a statului francez”.

Andreea Apostu este o tânără care se recomandă voluntar la ONG-ul ARCEN, Diana Mistreanu este doctorand al Facultatea de litere și științe, arte și științele educației din cadrul Universității Luxemburg, iar Adriana Brăescu este biolog.

Deci este membră într-un ONG, asta explică destule.

Există motive de critică în ceea ce privește retorica prea blândă a lui Dan Puric, dar există mai multe motive legitime pentru a-l susține.

Dan Puric

Cei ce își urăsc propriul popor nu pot decât să critice orice încercare de ocrotire a acestuia.

Felul lor de a gândi; orice nu este România este bun. Mentalitate trădătoare, răspândită mai ales printre studenții care pleacă din țară și iau contact cu marxismul cultural din facultăți.

Iată discursurile pe care cele trei le înfierează proletar:

 

4 comments

 1. Nu credeam că organizația voastră este pro-PSD.

  DAN PURIC este susținătorul turnătorului Voiculescu.

 2. Plutarh Mendiceanu

  Domnule Mihai,

  Articolul se raliază de partea domnului Dan Puric și împotriva studentei Dana Mistreanu datorită topicii: păstrarea credinței creștine și a purității poporului român. A ne pune publicația într-o cutie: “PSD”, “PNL”, etc. este o dovadă a falsei dihotomii pe care ei încearcă să o insereze în societatea română. Nu, nu suntem o publicație pro-PSD, nici pro-PNL, nici pro-USR nici pro- orice alt partid. Pe noi ne interesează ce promovează omul sau partidul. Dacă un om promovează binele țării, noi îl vom susține în acest lucru; dacă el promovează distrugerea ei, noi îl vom desconspira și vom afla și de ce.

  Și ce dacă, până la urmă, domnul Puric susține, eronat, pe domnul Voiculescu? Este relevant pentru acest articol? Nu. Mai ales când această publicație l-a criticat și pe domnul Voiculescu (dovada mai jos). Chiar dacă ați dori să nu susținem anumite personalități din considerente strategice, tot nu s-ar aplica în acest caz. Chiar și dacă ar fi un pericol, domnul Puric nu ar reprezenta un pericol atât de grav pe cât este normalizarea discursului antiromân.

  Articolul menționat mai sus: https://www.incorectpolitic.com/ziarul-dan-voiculescu-faliment/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *