Home / Actualitate / Ipocritul Florin Bădiță, Activist Open Society, Declarat Printre Cei Mai Influenți Tineri din Europa de Către Forbes

Ipocritul Florin Bădiță, Activist Open Society, Declarat Printre Cei Mai Influenți Tineri din Europa de Către Forbes

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 30, 2018

Mai jos avem unul dintre cei mai influenți tineri din Europa, conform revistei Forbes.

Florin Bădiță

Activenews:

Florin Bădiță spune că și-a început cariera de activist în 2006, când un proiect legislativ urma să interzică insultarea unor simboluri.

Prima oară când m-am implicat activ a fost în 2006 când se dorea modificarea legii în așa fel încât să se interzică unele simboluri. Nu mai aveai voie să porți, de exemplu, o cruce întoarsă sau alte simboluri de genul, pentru că acestea puteau fi considerate ofensatoare pentru biserică. A fost primul moment în care mi s-a părut că mi se încalcă libertatea.

Bine că se poate implica atunci când n-are voie să poarte simboluri sataniste, dar când s-a dat legea antiromânească 217/2015 împotriva simbolurilor naționaliste, unde a fost Florin Bădiță, apărătorul libertății?

Probabil a fost prea ocupat să organizeze Ziua Fără Pantaloni.

La urma urmei este doar un alt ipocrit, adept al dublei măsuri.

Prin activitatea sa caută să slăbească spiritualitatea românească, să erodeze cultura și să defăimeze tot ceea ce înseamnă fibra națională.

După aceea, biserica putea să spună că și alte lucruri sunt ofensatoare și să interzică tot mai multe lucruri. Era ca un pumn în gură. Cred că Remus Cernea a organizat atunci un manifest  în cadrul căruia a chemat zece trupe care au susținut un concert. Atunci m-am implicat pentru prima dată ca voluntar și am ajutat distribuind afișe, flyere. După ce am făcut noi asta, la câteva luni, propunerea de lege a fost respinsă”, spune el pentru Transilvania Reporter.

Florin Bădiță este cunoscut opiniei publice după ce în 2015 a făcut publică o listă de siteuri incomode pentru discursul mainstream, despre care ActiveNews a scris aici. În zelul său, acesta a expus și datele personale ale celor care dețin acele siteuri, încălcând legea 677/2001 privind datele cu caracter personal.
Ulterior, acesta a șters datele, dar imaginile au rămas.Acesta și-a trecut în CV urmarea unor cursuri la o facultate privată din București, neabsolvită, dar și a unor cursuri obscure de pe internet, despre care a spus că sunt universități!

Un alt proiect al său a fost participarea la un „performance artistic” în care rolul său a fost acela de a se lovi cu o carte în cap, în continuu câteva minute.

Dacă data viitoare folosește o piatră aș plăti să vad “performance artistic”-ul acela.

Țicnitul e și cosmopolit ce sprijină ONG-uri anti-românești.

Alături de Bădiță, Forbes a mai premiat, printre altele, și două tinere islamice, dar și un activist maghiar pe nume Andras-Fekete Gyor. Acesta, ca și Bădiță, este un activist civic, adept al „societății deschise”(Open Society).

Două islamiste, un maghiar și un român soroșit neironic, al cărui aport la cooptarea mișcării #rezist este semnificativ. Aceștia sunt cei mai influenți tineri din Europa?

Dar totuși, prin meritele sale deosebite, Florin Bădiță merită un loc de seamă.

Organizator, activist civic, dar mai ales trădător de țară, Florin Bădiță se alătură celor ai căror nume este blestemat din neam în neam.

Merită un loc de seamă, la înălțimea faptelor sale.

 

3 comments

  1. Nu-i putem condamna pe dușmanii creației Divine că își promovează mercenarii. Dar trebuie să știți că cei de la Forbes emit un “fake news”, de fapt își doresc ca acest hibrid să devină cel mai influent tânăr din Europa… Eh, doar altă “scutură de mână” care o să sfârșească printr-o over doză de toleranță într-un motel infect din San Francisco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *