Home / Educativ / Publicația Progresistă Vice Iubește Pedofilii

Publicația Progresistă Vice Iubește Pedofilii

MNR
Incorect Politic
Septembrie 24, 2018

Neomarxiștii și liberalii se chinuie de ceva vreme să normalizeze pedofilia, ne bombardează cu campanii și articole care mai de care mai hidoase în care se încearcă sensibilizarea publicului. Pedofilii nu mai se ascund, din contră au organizații și dau interviuri sau chiar scriu articole, în special pentru publicația Vice, campioana absolută a promovării degenerării.

Vice a fost fondată în anul 1994 în Canada, de către  Suroosh AlviGavin McInnes și Shane Smith, cu finanțare de la guvernul canadian.

La sfârșitul anilor ’90 a fost cumpărată de un om de afaceri canadian și sediul i-a fost mutat la New York. Vice dorea să fie o publicație care să dezbată diverse subiecte considerate *politically incorrect*, adică subiecte despre care media nu dorea să discute. Vice chiar părea ceva revoluționar, așa că în 2002 și-au deschis filială și în Marea Britanie, iar în 2007 Vice s-a lansat internațional. McInnes a plecat de la Vice, acum lucrează pentru Rebel Media.

De la articole revoluționare despre lume, subculturi și lupta pentru adevăr,  la politică de extremă stânga și articole despre depravare, avorturi și homosexuali n-a fost cale lungă.

Acum unele dintre subiectele preferate ale celor de la Vice, pe lângă alcool făcut din propriul scuipat, și homosexuali care fac trafic de ketamină în nu știu ce țară,  sunt neo-naziștii și pedofilii.

 

Se merge atât de departe încât Vice tocmai a publicat un articol scris de un pedofil, care se află în pușcărie pentru că a abuzat minori, pe care i-a fotografiat în ipostaze erotice, i-a obligat să se uite la filme porno, și așa mai departe.

Acesta a fost condamnat la 45 de ani de pușcărie. Însă pentru Vice nu contează. Ei îl publică, îi publică articolul despre banda lui de homosexuali care înfrunta neo-naziștii din pușcărie. Articolul integral se poate citi aici.

Articolul începe cu Mintun povestind că este gay și închis pentru o crimă sexuală, niciunde nu se specifică faptul că este pedofil și că a abuzat minori, decât undeva pe la finalul articolului, după o propagandă ieftină despre cum neo-naziștii din pușcărie îl foloseau pe post de *femeie* și cum a reușit să îi învingă.

Alt articol marca Vice încearcă să ne sensibilizeze și mai tare. *Realizând că ești pedofil, poate să te facă să vrei să te sinucizi* se intitulează și se poate citi aici.

 

Din nou articolul începe lacrimogen și ne spune despre povestea unui om care a fost omorât pe nedrept în UK, fiind suspectat că este pedofil, în anul 2013. (articol despre întâmplarea aceasta aici), apoi continuă să ne explice cât de greu este pentru pedofilii care nu au comis nici o crimă să traiască în pace.

Totuși nu ne spune despre faptul că în Marea Britanie există peste 1,5 milioane de copii abuzați sexual de bande de musulmani, violați, drogați, prostituați, despre faptul că poliția a ascuns aceste fapte ani de zile, ba chiar le-au facilitat. A fost nevoie de o polițistă sătula de mușamalizări, care a riscat totul pentru a expune nenorocirea care se abătuse asupra Marii Britanii.

Oare pedofilii care trăiesc lângă noi au nevoie de ajutor? se întreabă Vice…

 

De ce sunt atacați cei care au comis crime sexuale în pușcării?? (adică pedofilii)

Majoritatea celor care abuzează sexual copiii nu sunt pedofili, ne spune Vice, care a consultat chiar și un expert. Și încearcă să ne convingă că pedofilia este o simplă orientare sexuală, nevinovată.

Vice se întreabă dacă este corect ca terapeuții să fie obligați să anunțe poliția dacă pacientul lor se uită la poze cu minori…

Apoi ne prezintă povestea unui pedofil, care deși este atras de copii, nu i-a abuzat niciodată, însă el a fost abuzat de oameni când au aflat că este pedofil…  (articolul Vice aici).

 

Tot Vice s-a chinuit să pună într-o lumina pozitivă NAMBLA (asociația nord americană pedofilă). NAMBLA se lupta să decriminalizeze relațiile pedofile și să dovedească faptul că și copiii sunt capabili să își dea acordul pentru a avea relații cu un pedofil.

 

Până și ANTIFA a avut marșuri în care cereau acceptarea pedofiliei.

Și tot Vice s-a supărat când un scriitor pedofil a fost banat de pe Twitter.

 

Vice se chinuie să aducă pedofilia în sfera normalității și cineva bagă bani mulți în treaba asta, vor ca pedofilia să fie acceptată ca o sexualitate normală. Vin după copii.

Publicația Salon merge mai departe și angajează un scriitor pedofil care se mândrește cu dragostea lui pentru o fetiță de 5 ani, același monstru pe care Vice îl elogia întru-un articol.

 

Acesta publică un articol în care povestește cum s-a îndrăgostit de fetița de 5 ani, însă Salon îl retrage la fel de repede precum îl publică.

 

 

Salon ne povestește despre un pefodil nevinovat care a fost distrus de sistem după ce a crezut că se întâlnește cu o fetiță de 10 ani, care era de fapt un polițist. Atât de nevinovat..

Publicația Progresistă Vice Iubește Pedofilii

Peste câțiva ani o să avem aceste mișcări și în România, ele sunt asociate mișcării LGBTQ, mișcărilor feministe și ANTIFA, este doar o chestiune de timp.

 

4 comments

 1. Foarte bun articolul.

  Incearca asta de mult timp,

  In 1955 s-a publicat Lolita de Nabokov.

  Cine crezi ca a publicat Lolita?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lolita
  first published in Paris in 1955 by Olympia Press.

  Cine e Olympia Press

  https://en.wikipedia.org/wiki/Olympia_Press

  launched in 1953 by Maurice Girodias

  Cine e Maurice Girodias

  https://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Girodias

  His father was Jewish

  Every single freaking time.

  Comunitatea evreiasca are ceva cu pedofilia.

  Si Hollywood e plin de pedofilie… si dupa cum stii, e condus de evrei.

  Nu stiu ce e neregula cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *