Home / Actualitate / Este Petru Apostoaia un Bolnav Psihic care Susține Pedofilia în Școli?

Este Petru Apostoaia un Bolnav Psihic care Susține Pedofilia în Școli?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 17, 2019

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

Totalitarismul unor guvernanți analfabeți din instituțiile publice este îngrijorător, dar când vorbim despre instituții pentru elevi conduse de președinti bolnavi psihic, devine îngrozitor.

Au apărut noi informații îngrijorătoare despte Petru Apostoaia, acesta a fost obligat să urmeze consiliere psihologică în urma sentinței din dosarul 9488/279/2016 de la Judecătoria Piatra-Neamț:

Jurisprudența.com:

Dispune ca minorii Apostoaia Petru si Apostoaia Alexandru să urmeze un program de consiliere psihologică pe o perioadă de 2 (două) luni, în vederea încercării de executare a dispozitiilor din Sentinta civilă 1681/05.04.2013 pronuntată de Judecătoria Piatra Neamt în dosarul nr. 9400/279/2012. Numeste pe dna Cucu Viorica psiholog în cadrul filialei Neamt a Colegiului Psihologilor din România să realizeze programul de consiliere a minorilor Apostoaia Petru si Apostoaia Alexandru si să întocmească raportul prevăzut de dispozitiile art. 913 alin 3 Cod de procedură civilă. Prezenta încheiere se comunică si către BEJ Bălan Ioan, la dosarul executional cu nr. 1118/2016. Fără cale de atac, potrivit art. 913 alin 2cpc. Pronuntată în sedinta publică din 23.09.2016.

Consiliul National al Elevilor a fost și este victima unor scandaluri mediatice după ce președintele Petru Apostoaia și-a impus voința asupra unui subiect controversat, anume educația sexuală.

Problema gravă nu este că CNE a devenit o victimă a poponarilor (e destul de grav și asta), dar mai grav este că vorbim despre minori. Această propagare fanatică a “educației sexuale” în rândul minorilor, care în occident a ajuns la stadiul în care se dau dildo-uri la școală, având ca scop sexualizarea minorilor, reprezintă o formă de pedofilie.

Singurul motiv pentru care organizațiile LGBT dau târcoale pe lângă școli nu are legătură cu educația, ci cu perversiunile asupra minorilor. Cum a mărturisit un activist LGBT din vest, există o agendă clară.

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

Mai multe despre Agenda LGBTPedo aici (link).

Publicațiile de extremă stânga au susținut poziția lui Petru de-a lungul anilor, acesta a beneficiat de promovare de către Vice, care este cunoscută pentru apologia pedofiliei.

Nici elevii nu sunt de acord cu propunerea de reducere a orelor din senin. Petru Apostoaia, președintele Consiliului Național al Elevilor (CNE), mi-a explicat că aleșii nu ascultă deloc doleanțele elevilor, adică a principalilor beneficiari ai sistemului de învățământ și a anunțat că modificarea din pix a numărului de ore pe care un elev în petrece la școală poate avea efecte devastatoare.

„Din păcate, decidenții încă nu au înțeles că nu așa se fac planurile-cadru: din pix. CNE a demarat, în urmă cu un an, o campanie amplă cu scopul de a evidenția necesitatea unor planuri-cadru care să corespundă nevoilor elevilor – Planurile-cadru au nevoie de o schimbare reală!”

Îndoctrinarea elevilor cu educație sexuală (a se traduce: sexualizarea copiilor) face parte din planuri-cadru care corespund cu nevoile elevilor?

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

O publicație locală hunedoreană, AvântulLiber, prezintă opinia lui Petru Apostoaia ca și cum ar fi opinia tuturor elevilor din România:

Elevi: creşterea ratei de promovare la BAC se rezolvă prin alte metode

Scrie “Elevi”, dar defapt este declarația acestui tînăr cu probleme mintale:

Dacă ministrul Educaţiei consideră că reintroducerea examenului de treaptă i-ar încuraja pe şcolari să înveţe, reprezentanţii elevilor sunt de altă părere.„Argumentele ministrului sunt nefondate. Susţinem că pentru a creşte în mod organic, real, rata de promovare la Bacalaureat trebuie să lucrăm în principal la planurile-cadru şi programele şcolare, care sunt mult prea încărcate. Elevii nu studiază pentru că nu-şi doresc, ci din cauză că sistemul nu le facilitează procesul de învăţare“, este de părere Petru Apostoaia, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor (CNE).

Reprezentantul elevilor adaugă că alte dificultăţi importante sunt legate de profesorii de la clasă. „Din această perspectivă, pot fi abordate mai multe probleme precum profesorii necalificaţi sau numărul mare de elevi repartizaţi unui singur cadru didactic. La liceele de top, situaţia este cu atât mai gravă pentru că avem 30-35 de elevi într-o singură clasă. În astfel de condiţii, evident că profesorul face cu greu faţă numărului mare de elevi, de unde derivă diminuarea calităţii predării şi rezultatele slabe“, încheie Petru Apostoaia.

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

După declarațiile halucinante prin care Petru Apostoaia susține sexualizarea copiilor și după demiterea abuzivă a elevului Alex Mujdei, mai multe ONG-urile “civice” luptătoare pentru agenda LGBTPedo s-au solidarizat cu Petru Apostoaia:

AmosNews:

Dragi colegi,

Pornind de la articolele de presă care acuză și discreditează organizațiile voastre, vrem să vă asigurăm public de susținerea și aprecierea organizațiilor semnatare.

Considerăm că orice organizație sau individ are dreptul să își exprime liber punctul de vedere, fără să se teamă de abuzuri sau discreditare. Mai mult decât atât, considerăm că elevii sunt între primii care trebuie să fie ascultați de factorii de decizie, pe subiecte ce țin de curriculum școlar, indiferent cât ar fi ele de controversate.

Noi, organizațiile semnatare, apreciem poziția voastră în favoarea educației sexuale în școli și sperăm că nu veți fi descurajați de criticile ce vi se aduc. În egală măsură, considerăm neprofesionistă atitudinea jurnaliștilor și media care manipulează informații cu scopul de a vă discredita atât pe voi cât și subiectul nevoii de educație sexuală în școli.

În măsura în care veți dori și veți avea nevoie, vă stăm aproape în eforturile voastre de a vă face vocea auzită. Vă rugăm să nu ezitați să apelați la noi.

Cu respect,

ActiveWatch

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR)

Asociația Civica

Asociația Civică Miliția Spirituală

Asociația E-Romnja

Asociația MozaiQ

Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki

Asociația Parcul Național Văcărești

Asociația Transilvania Transparentă/Atlatszo Erdely Egyesulet

Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice – ECPI

Centrul Filia

Centrul pentru Inovare Publică

Centrul pentru Studiul Democrației

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică

Dex online

Expert Forum

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile

Funky Citizens

Cine nu este total deconectat de realitatea știe că asociațiile de mai sus se situază pe linia “europeană” globalistă, susținând “drepturile minorităților”, etnice sau sexuale, militează pentru cenzura discursului public pentru a stopa “discriminarea” și “limbajul de ură”, pe scurt se folosesc de o retorică toxică pentru a învrăjbi fel și fel de minorități pe care le prezintă ca opresate, împotriva majorității române creștine, prezentată de ei ca fiind opresoare. Această vrajbă între minorități și majoritate este definiția marxismului cultural.

Faptul că România a ajuns infectată cu această boală trebuie să declanșeze o reacție a sistemului imunitar, adevărata societate civilă, care spre deosebire de ONG-uri, se opune coruperii de minori.

Pozițiile nefaste despre rolul “pozitiv” al LGBT în școli capătă acum mai mult sens, în condițiile în care Petru Apostoaia suferă de tulburări psihologice.

Fiind minor, obligat să meargă la control psihic, se poate ca acest lucru să-i fi indus sentimentul de ură față de părinți și colegi până când a ajuns în stadiul în care nu poate empatiza cu sentimentele lor. Aceasta ar explica multe…

Relevant este și faptul că pe contul de Facebook al mamei sale nu apare absolut nimic despre el. Femeia nu se laudă cu fiul ei președinte de consiliu, cum ar face altă mamă cu un așa-zis elev model, ba chiar nu l-a menționat deloc.

Mai mult decât atât, el cere ajutorul organizațiilor LGBT precum MozaiQ, în ambiția lui de a pune viitorii elevi la cheremul unor perverși și bolnavi mintali.

Crezi că exagerez? Fii atent ce conțin manualele de “educație sexuală”:

Ar trebui să ne trezim până nu e prea târziu.

Prin astfel de indivizi cu tulburări psihologice, pedofilii pot să prădeze pe cei mai lipsiți de apărare din societate, copiii, chiar prin organizațiile create pentru a le reprezenta interesele.

Elevii conștienți de primejdie s-au REVOLTAT împotriva lui Petru Apostoaia, declarându-l “un gunoi”. Aceștia au trimis redacției mai multe meme, o parte le-am presărat în articol, celelalte le prezentăm mai jos, împreuna cu hashtagul #farapedofiliinscoli .

 

 

Petru Apostoaia un Bolnav Psihic care Susține Pedofilia în Școli Petru Apostoaia Bolnav Psihic Petru Apostoaia un Bolnav Psihic care Susține Pedofilia în Școli Petru Apostoaia Bolnav Psihic

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

Petru Apostoaia Bolnav Psihic

5 comments

 1. Isi va mai reveni Petru Apostoaia vreodata?

 2. Citez:
  “Fascismul cultural are în comun cu marxismul cultural aceeași axiomă: totul este politic.
  Atât fascismul cultural („paranoic”) cât și marxismul cultural („schizofrenic”, cf. G. Deleuze) autorizează deci, fie pozitiv, fie negativ, incluziunea totalitară prin ontologizarea politicului. ”
  Model de abordare schizofrenica:… “Revoluția culturală devine program al reeducării sexuale a majorității heterosexuale: nu homosexualii trebuie eliberați (deoarece ei și-au eliberat deja dorința), ci heterosexualii trebuie eliberați de orânduirea heteronormativă cea cruntă și nedreaptă.”.
  https://www.anacronic.ro/marxismul-cultural-o-introducere-sintetica-editia-ii/

 3. Este Petru Apostoaia un jidănaș soroșist și ONG-ist care execută oridinele venite din afara țării, în cadrul programului de reeducare și degenerare totală a tineretului?

  DA! Dânsul nu va deveni leghebetist în urma acestor politici criminale, ci se va însura cu Rașela și va face 5 plozi, însă copiii unui popor muribund vor fi afectați și mai rău decât sunt.

  Problema reală e asta: popoarele lumii vor fi în continuare mute și legate de mâini ca dobitoacele, până când nu vor interzice partidele, sindicatele și ONG-urile, și până când nu va fi trecută prin foc și sabie mass-media jidovească.

 4. Pune clipul de 24h “retarded running horse”. Îl găsești pe YouTube. Merita inserat în acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *