Home / Articole Promovate / Subminarea Spiritualității – Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Subminarea Spiritualității – Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Haiduc
Incorect Politic
August 17, 2019

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

În ultimii ani, Creștinismul printre tineri își face din ce în ce mai puțin simțită prezența.

Din păcate, există organizații anti-creștine alcătuite de tineri care au fost îndoctrinați de propaganda neo-marxistă importată din Occident. Sunt multe site-uri care sunt asociate cu păgânism, vrăjitorie și chiar satanism radical.

1. Asociația Neo-Păgânilor din România, zisă și Asociația ROPăgânism

Aceasta este o organizație, formată de tineri neo-păgâni. Termenul de „neo-păgânism” este unul umbrelă, căci sunt mulți tineri care aderă la diverse credințe cu care organizația este de acord. Liderul acestei asociații este Cosmin Olteanu, un tânăr din Bacău cu un trecut destul de sinistru, dacă putem spune așa. Să trecem puțin la acest Cosmin Olteanu și să vedem cine este și ce credințe spirituale are.

Cosmin Olteanu, după cum am spus și mai sus, este un tânăr care se consideră a fi „neo păgân” originar din Bacău, acum fiind în Baia Mare, după datele de pe facebook ale acestuia. Ceea ce este destul de interesant este faptul că acesta a susținut că homosexualii au un rol special, fiind speciali. Să nu uităm că și el este un homosexual, considerând că este ceva normal și chiar nu îi este jenă, postând chiar și pe facebook aniversarea lui cu iubitul acestuia de 5 luni.

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Pe lângă faptul că este homosexual, acest Cosmin Olteanu a fost satanist și promovează satanismul pe pagina asociației.

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Interesant este că acesta caută tineri în ai introduce în această asociație păgână prin diverse mijloace și chiar a reușit să îndoctrineze câțiva tineri cu doctrina neo-marxistă și modernistă.

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

*

Nu se putea să nu fie și activist pentru drepturile omului, membru în mai multe ONG-uri!

Desigur este membru și în Consiliul Național al Elevilor, instituție care își asumă abuziv reprezentarea tuturor elevilor din România și care este condusă de Petru Apostoaia, suținător al educației sexuale în școli.

Clubul Expresia Ideii, alt ONG care promovează (((valorile democratice))).

Colac peste pupăză, a fost membru în PSD și acum este membru în partidul lui Ponta, Pro România

A dat un interviu în publicația purulentă Vice, cu care se mândrește:

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Urmează un lucru bizar.

Uitându-mă prin lista lui de prieteni, putem observa activiști LGBT cu steagul gay pe fundal.

E prieten și cu Remus Cernea:

Dar mai observăm ceva extrem de dubios.

Are în listă un adult ce se dă bebeluș, îmi amintește de cazul din Canada unde un bărbat de 65 de ani și-a părasit familia ca să poată juca rolul unei fetițe de șase ani.

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Big change: Stefoknee Wolscht, 52, of Canada, left her husband and seven kids to fulfill her true identity as a six-year-old girl. She previously lived as a mechanic and went by the name Paul Cazul din Canada

Dubioșeniile nu se termină aici, în lista de prieteni are un individ cu o imagine în care doi bărbați pipăie și pupă un copil. Cam pedofil, nu credeți?

Canalul său de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfAPgdWYRXYLkdxB_jD8NSw

Probabil a fost abuzat și de “mentorul” său spiritual:

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Pe pagina Ropaganism apar mai multe asociații partenere, printre care unele sataniste sau homosexuale:

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

 

Dacă vă întrebați la ce se închină neo-păgânii, ei bine, la o entitate demoniacă acoperită de șerpi, scăldată în întunericul nopții și iluminată de o lampă de cristal:

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

 

Cert este că această asociație Ropaganism  care se descrie a fi un „ONG care luptă pentru drepturile si libertățile unei minorități dezavantajate” nu este nimic altceva decât una din multe altele asociații care încearcă să răspândească în diverse forme satanismul (de toate tipurile), neo-păgânismul și vrăjitoria.

Nu este singura grupare sau singura rețea care are asemenea percepții.

2. Bucuria lui Satan, zis și Joy of Satan în limba engleză

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România
Acesta nu este un ONG sau o organizație care să se facă vizibilă în spațiul larg, cel puțin nu acum. Este în schimb o rețea formată de tineri care aderă la satanismul spiritual, una dintre formele satanismului. Aceștia consideră că Hristos a fost un „jidan pe băț” și că satanismul este „spiritualitatea ariană adevărată”. Aceștia mai consideră că satanismul a fost înainte de toate religiile și că toate religiile non-abrahamice ale lumii se trag din satanism (aici mă refer la branșele politeismului european).

Aceștia sunt doar branșa din România. Joy of Satan a fost creat în Statele Unite ale Americii, de către Maxine Dietrich. Aceasta face greșeala fatală de a îmbina Național Socialismul cu Satanismul, deoarece sunt lucruri total diferite și incompatibile. În schimb, în România avem doar o figură centrală a Bucuriei lui Satan, acela fiind un băiat pe nume Thomas, care se consideră „nazist” și satanist în același timp. Acesta îndeamnă tinerii să facă diverse ritualuri și să ajute la „Războiul Spiritual” care nu ar fi un război armat, psihologic sau pe internet, ci un război pur și simplu spiritual, împotriva jidanilor și a „religiei create de jidani”, aici făcând referința la creștinism. Din câte putem să observăm, acești „sataniști spirituali” nu sunt așa de bine informați. Au multe surse și informații eronate.

Dar, la fel ca ei, mai există încă o sectă de satanism, aceasta fiind satanism tradițional. De menționat este că aceasta este cea mai radicală formă de satanism și chiar cea mai periculoasă.

3. Flacăra Neagră

La fel ca și Bucuria lui Satan, aceștia sunt o rețea de introducere a tinerilor în Satanismul Tradițional și în așa numita „Tradiție Sinistră”.

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

 

Adminii paginii sunt anonimi, desigur, dar au și un videoclip tip documentar unde își numesc gruparea „Vatra” și își explică concepțiile, fără să intre în detaliu, despre viață și spiritualitate. (click aici)

De asemenea, au și un website, unde își au scrise manifestele și lucrările în limba engleză. În limba română nu am găsit, deoarece, conform declarațiilor lor, trebuie să fii membru în gruparea lor.

Vatra Nexion

Au legături cu O9a (Ordinul celor 9 Unghiuri), cei care au infiltrat, alături de ToB (Temple ov Blood), forumul fascist IronMarch și mișcarea militantă Atomwaffen Division, reușind să-i discrediteze pe cei din urmă.

Totuși, Vatra Nexion nu este neapărat o grupare care are concepțiile ei proprii. Dar ca să vorbim de unde vin concepțiile acestei grupări, trebuie să vorbim de Ordinul celor 9 Unghiuriprescurtat și O9A.

Ordinul celor 9 Unghiuri

Ordinul celor 9 Unghiuri, zis și O9A, provine din Regatul Unit și a fost înființat în anii 1980-1990. Liderul acestui ordin este David Myatt sau Anton Long (cel din urmă fiind un pseudonim). Acesta încuraja tinerii la violență nejustificată, cu scopul de a crea haos și atât. Aceștia, din câte putem observa, doresc să ucidă din simpla lor plăcere și pentru a se „încărca spiritual”.

Aceștia au mai multe nexion-uri (după cum spun ei) în toată lumea, dar cel mai cunoscut nexion este Temple ov Blood, care se află în SUA. Aceștia recrutează tineri prin infiltrări. Un om de al lor se poate infiltra oriunde, chiar și în cercurile naționaliste, indiferent că vorbim de cele din România sau din alte țări și începe să-și împrăștie veninul în grup până în punctul în care îi corupe pe majoritatea. Unii dintre ei chiar se fac mercenari și se duc pe câmpurile de luptă doar ca să se antreneze pentru a ucide, fără motiv, oameni nevinovați.

Câteva informații pe care le-am extras din literatura lor, atenție urmează cantitate mare de autism:

Sataniștii urmăresc să producă haos, deseori prin infiltrarea mișcărilor militante, fie fasciste, fie comuniste, încurajând la violență, sădind confuzie și neîncredere. Pe lângă asta săvârșesc ritualuri de invocare a entităților demoniace, fără cercuri de protecție și măsuri de alungare, dorind ca entitatea să rămână legată de ei pretutindeni pe unde merg. În acest fel ei devin un “nexion de energie acazuală”, aducând haos si schimbare oriunde se află.

Ei doresc să-și crească “potențialul sinistru” prin desensibilizarea la orori, pentru acest scop se uită la imagini cu cadavre mutilate, cu cât sunt mai șocantee și tabu cu atât mai bine pentru “eliberarea de influențele magiane” adică de conștiință și busola morală. Membri mai avansați sunt invitați să participe la ritualuri de sacrificare (animale în principiu, dar unii se laudă și cu oameni).

Care este scopul final? Să-și crească potențialul sinistru și să devină un nexion de energie acazuală, acționând ca vampiri astrali ce se hrănesc cu energia vitală a altor oameni, crezând că pot ajunge nemuritori într-o lume deșertificată în care “Zeii Întunecați” se întorc.

Știu că pare începutul unei campanii D&D, dar oamenii o iau în serios. Autism demn de spitalul 9.

Din păcate au ajuns și în România unde s-a înființat un nexion. Aici e povestea: http://www.flacaraneagra.ro/vatra/Words/The_birth_and_rebirth_of_a_nexion.pdf

…it was the first Romanian based o9a nexion. This carried a great responsibility and they there both honored by taking part in this endeavor. First of all they had to choose a place for the birth of this new sinister being. And it came naturally since Kandur was well accustomed to the Devil’s Pit.

Menționează foști membri ai grupului C18:

They were once again at the Devil’s Pit for the re-birth of Vatra. After that initiatory, long and difficult road through the forest, touched by the hot rays of the sun. But this time, everything could be felt different and much more intense. As an exercise, during the day they walked though the forest, blindfolded and barefooted. It was also the initiation of Aldor into the nexion. He was also a former C18 member, but only later he disclosed them this information.

Canalul lor de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPRfDy_JdGi74ZalnMj9Tyg

 

Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Acestea sunt o capcană pentru tinerii din ziua de azi. Aceste organizații care se consideră „sănătoase” și care susțin că „dețin adevărul” sunt doar niște escroci care se folosesc de vulnerabilitatea tinerilor.

Tinerii trebuie să fie mereu informați cu privire la capcanele lumii moderne, de la politicianism până la neo-marxism și internaționalism și până la satanism și alte culte sinistre.

Sterie Ciumetti a contribuit la acest articol.

4 comments

 1. Seamănă cu cazul fiului Sorinei Plăcintă, care promova satanismul și homosexualitatea, fără a le practica cu adevărat. Acest Cosmin Olteanu e mai mult ca sigur un jidănaș pus la treabă de șefii săi. Oare îndobitocirea tineretului prin evenimente pseudo-culturale și consum de droguri, cine o dirijează?

 2. Ei bine priveste parte buna niciuna din dumnezeii si ce entitati se roaga ei si chiar tu nu sunt reale asa ca nu e mai mult decat o forma avansata de larp.

 3. Cica: “… o imagine în care doi bărbați pipăie și pupă un copil. Cam pedofil, nu credeți?”, pai bai desteptilor, cum naiba sa tina parintele, indiferent ca ii homo sau hetero, un copil in brate si sa ii ofere afectiune? Cu puterea mintii? Cu manusi si cleste ca copilul poate fi si radioactiv sau sa mimeze pupatul si imbratisarile la distanta ??
  Nu, nu apartin nici unui cult, dar prostia voastra ipocrita e de neimaginat pe tema asta, cat despre alte poze de profil, fiecare isi administreaza pagina cum vrea, plus ca nici nu ati cenzurat celelalte profiluri, in rest nu am nimic de spus pt ca sunt ateu, dar crestinismul e cel mai abuziv si restrictiv pentru libertatea omului, daca stiti si pagina biblia pentru septici si ati citit-to dar nu vrei sa aratati lumii, atunci sunteti ipocriti.
  Hai ca sunteti penibili..

 4. Drept la replica

  Mai deranjanta decat orice calomnie, ori apreciere aroganta / maniheista / superficiala / ideologica / dogmatica este distorsionarea voita a faptelor – diseminarea minciunii. Poate ca acceptiunile noastre asupra “binelui” si a “raului” difera, insa cu toti putem cadea de acord asupra faptului ca adevarul este numai unul.

  Sa incepem cu titlul acestui articol: “Subminarea Spiritualității” si cu sensul acestor doua cuvinte luate atat separat, cat si impreuna, sub forma de metafora.

  Subminarea este, conform dex-ului, o actiune conspirativa, un atac ascuns, o uneltire cu scopul de a combate / compromite / nimici / zadarnici un anume adversar.

  Spiritualitate este definita drept tot ceea ce caracterizeaza si/sau ține de viața spirituală a unui individ, colectivitate umana sau popor, concepție despre lume și viață, sensibilitate pentru valorile spiritual-morale și cultural-religioase, precum și relația acestora cu divinitatea.

  Cu alte cuvinte prin “subminarea spiritualitatii” se poate intelege:
  O actiune tainica/secreta/conspirativa (1) de a combate/ataca/distruge/nimici/compromite (2) anumite conceptii/sensibilitati (3) de natura spirituala/morala/religioasa (4) a unui individ/colectiv/popor (5).

  Conceptiile se sedimenteaza in mintea omului pe parcursul a ani de zile – scoala, familia, prietenii si societatea ne bombardeaza de la o varsta frageda cu diverse impresii, idei si valori. Prin urmare este nevoie de un efort substantial pentru a schimba conceptii – vorbim de resursele unor state sau mari organizatii. Vorbim de bani, dar si de putere coercitiva concreta. Desigur, spalarea creierului a existat cu mult timp inainte de “Candidatul Manicurian” fiind practicata inca din Antichitate si a fost perfectionata continuu pana astazi. Exemplele variaza de la genocidul paganilor, la Inchizitia crestina, la Revolutia culturala si re-educarea comunista.

  Sensibilitatea sau simtul intrinsec catre numinos/divin/sacru sunt mai greu de definit/izolat/teoretizat si prin urmare sunt mult mai greu de combatut. S-ar putea spune ca sunt innascute in fiinta umana. Nu exista statistici in acest sens, insa este empiric evident faptul ca oamenii cu adevarat spirituali sunt foarte rari. O actiune eficienta impotriva lor s-ar putea face fie la nivel personal, prin influentare directa din partea unor persoane dragi, fie prin mijloace destinate a face “viata spirituala” dificila – precum stres, epuizare, frica, tortura etc.

  Am facut aceasta paranteza pentru a sublinia cat de dificila este de fapt implementarea unei “subversiuni a spiritualitatii”. Nu se poate nega existenta la ora actuala a unui razboi cultural intre mai multi poli de putere – razboi care ia si forme (anti) religioase. Insa fanatismul religios monoteist, capitalismul, marxismul, ateismul, modernismul si consumerismul au dat lovituri mult mai grele spiritualitatii decat o poate da vreodata vreun grup satanist obscur precum O9A.

  Si asta fara a mentiona faptul ca satanismul traditional este o cale spirituala in sine iar practicantii acestuia aspira la spiritualitate.

  In punctul acesta putem jongla cu definitiile si contextul (site nationalist-crestin) si ne putem referi strict la spiritualitatea romaneasca crestin-ortodoxa (pura si imaculata) care este subminata de satanistii cei rai si malefici. Caci despre asta e vorba in fond.

  Avem mai departe subtitlul care mentioneaza un tanar care se manifesta public si inofensiv si de cealalta parte sunt “cultele anti-crestine din Romania”. Bucuria lui Satan sunt ceva mai ascunsi, insa desi sunt anticrestini si antisemiti in mod public, nu exista nici o actiune concreta de subversiune din partea lor. Nici un masterplan diabolic.

  Ajungem apoi si la Flacara Neagra / Vatra Nexion.

  Site-ul nostru are foarte putine referinte la crestinism precum:

  1) “Morala publică este, evident, morala creștină, iar Satanismul și morala creștină se exclud reciproc, Satanismul fiind, prin definiție a-moral. ”

  http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-satanismul_in_romania.html

  2) “Descrierile ‘convenționale’ ale Diavolului sau ale lui Satan sunt în mare parte închipuiri copilărești ale creștinismului.”

  http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-intrebari.htm

  3) “Sute de mii de femei au fost executate în timpul vânătorii de vrăjitoare când clericii creştini încercau să lupte cu Satana şi cu puterile răului. ”

  4) “Religii monoteiste, cum ar fi iudaismul, creştinismul şi islamismul au subliniat că zeul masculin al cerului, cât şi alte fiinţe supranaturale sunt asociate cu Diavolul. ”

  5) “Conform ONA, Dumnezeu – Fiinţa creatoare supremă – a religiilor convenţionale precum Iudaismul, Creştinismul şi Islamul, nu există şi n-a existat niciodată”

  http://www.flacaraneagra.ro/inner/glosar_de_termeni_o9a.html

  Se poate observa ca tonul folosit nu este atat de militant la adresa crestinismului; crestinismul este mai degraba un termen de subsol pentru noi. Sentimentul general este unul de indiferenta, nu de ostilitate revansarda. Asta pentru ca nu ne definim in raport cu aceasta traditie abrahamica, calea noastra isi are radacinile in Neoliticul indepartat si continua si astazi sub forma unui neopaganism viu si extatic. Avem multe forme, avem multe nume.

  Pentru noi crestinismul ortodox este doar o inconventienta minora pe care nu ne irosim eforturile pentru a o submina in vreun fel sau altul. Masele neghioabe vor avea mereu nevoie de o religie care sa le linisteasca pulsiunile. Ramaneti cu bisericile si catedralele voastre – nu avem nevoie de tronurile voastre putrede. Ne gasim bucuria sufleteasca in varf de munte, in pesteri si paduri. In pustiu.

  In continuare spuneti asa:

  “Unii dintre ei chiar se fac mercenari și se duc pe câmpurile de luptă doar ca să se antreneze pentru a ucide, fără motiv, oameni nevinovați.”

  Asta e o mare minciuna pe care o spuneti fie din ignoranta, fie cu rea-intentie, pentru ca nicaieri in materialele noastre sau in cele ale O9A nu se incurajeaza vreun act directionat impotriva oamenilor nevinovati. Scopul acestor actiuni este cu totul altul, asa cum am mentionat si pe site:

  “Unul din ce mai dificile aspecte ale Caii Inseptite este insistenta invatarii prin adversitate, cunoscuta in limba greaca ca pathei-mathos. In termeni largi, odata ce un initiat al caii inseptite atinge un anumit nivel in calatoria spirituala (Adept Extern), este obligat sa interprinda un rol nu cu mult diferit de un internship profesional, in care pe o perioada de cateva luni initiatul trebuie sa practice un nou mod de viata. Scopul principal este constientizarea umbrei (in sens Jungian) si conflictul cu aceasta, urmand ca din aceasta antiteza sa se produca o sinteza care in timp devine rodul unei noi constiinte, superioare.”

  http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-articole.htm

  “Membri mai avansați sunt invitați să participe la ritualuri de sacrificare (animale în principiu, dar unii se laudă și cu oameni).” – alte minciuni nefondate, nu exista nici o invitatie la astfel de practici

  “crezând că pot ajunge nemuritori într-o lume deșertificată în care “Zeii Întunecați” se întorc.
  Știu că pare începutul unei campanii D&D, dar oamenii o iau în serios. Autism demn de spitalul 9.” — Pare deplasat cand judeci prin ochii lumii de acum. Insa majoritatea religiilor si cailor spirituale vorbesc de o lupta finala intre zei in urma careia Pamantul/Lumea va fi devastata/distrusa (Apocalipsa), iar la finalul acestei lupte zeul uneia din tabere va veni pe Pamanat (Isus la crestini, Kalki la hindusi, Vindex la noi), urmand ca “cei drepti” sa primeasca drept rasplata viata vesnica / nemurirea. Dincolo de aceasta parabola stau procese psihice si principii alchimice/filozofice. Cine are ochi de vazut va citi printre randuri si va intelege.

  Last but not least, “Sataniștii urmăresc să producă haos, deseori prin infiltrarea mișcărilor militante, fie fasciste, fie comuniste […]” — Va mai plimbati prin Targu Mures de 15 martie? Mai aveti acel grup secret pe Discord ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *