Home / Educativ / Naționaliști Păgâni? Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit

Naționaliști Păgâni? Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 10, 2023

Naționaliști Păgâni?

Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit

 

A apărut un grup de tineri naționaliști care nu se identifică cu creștinismul, pe care îl consideră o “religie a deșertului”, străină de moștenirea traco-geto-dacică. Fiind un subiect destul de controversat, ne-am gândit că ar fi utilă o discuție liberă prin care sperăm să facem lumină asupra convingerilor lor, cum au ajuns la ele și cum intenționează să și le manifeste.

A apărut și un articol în Libertatea, semnat de Adina Marincea, admiratoarea lui Andrew Tate, în care acest grup de tineri este defăimat.

Deja este prea multă dezbinare în mediul naționalist, dezbinare care doar se adâncește în lipsa unui dialog. Astfel, cu riscul de a genera reacții pavloviene, primind aprobarea șefului de redacție, public următorul interviu cu Frontul Păgân de Răsărit:

INTERVIU

Vlad Voicu: Ce înțelegeți prin “păgânism” probabil este diferit de ceea ce înțeleg majoritatea românilor când aud cuvântul. Ne puteți explica acest concept?

Frontul Păgân de Răsărit: Înainte de toate, mulțumim că ne dați ocazia de a ne expune părerile răspunzând la întrebări, e o dovadă de maturitate că putem colabora măcar la nivel micro.

Prin păgânism înțelegem naționalism etnic, tradiție, identitate culturală și rasială. Trebuie precizat că termenul de “păgânism” este peiorativ și a fost folosit prima oară de iudeo-creștini pentru a ne denigra strămoșii nativi europeni, dar noi ni-l asumăm cu mândrie astăzi, pentru că e un termen care încă stârnește controverse și bagă frica în mulți dușmani ai ideii de libertate. Credem că păgânismul nu este o religie, este un fel de a fi, este asumare, luptă, onoare pentru principii, loialitate pentru oamenii noștri. Păgânismul este naționalism.

Referitor la “păgânism”, în zilele noastre mulți actori malițioși se identifică cu acest termen, precum satanistul homosexual Cosmin Oltean care are Asociația Neo-Păgânilor din România, zisă și Asociația ROPăgânism și mai nou Asociația The New Pagan Dawn. Cum vă raportați la aceștia, ați avut vreun contact direct cu ei?

Am scris recent un comunicat despre așa-zișii ,,păgâni” de la Asociația The New Pagan Dawn care confundă merele cu perele, păgânismul cu woke-ismul, ritualurile cu superstițiile și, bineînțeles, creștinismul cu naționalismul. Presupunem, deși nu știm cu certitudine, că celelalte asociații menționate sunt pe aceeași linie. Acești oameni gândesc într-o paradigmă greșită ușor de demontat – ei își imaginează că acum 2500 de ani, înainte de iudeo-creștinism, Europa era ,,diversă” așa cum este acum, cu toate rasele amestecate, cu drepturile cuplurilor de același sex pentru adopții și alte aberații ale secolului în care trăim, iar creștinismul a fost bau-baul ăla naționalist (deci regresist, în capul lor), intolerant, bigot etc.

Sunt multe de spus pe acest subiect, dar le-am recomanda să citească istoria așa cum a fost ea, nu să o privească prin ochii analfabeților îndoctrinați din 2023. Să pună mâna să studieze documente și să lase manipularea, strămoșii noștri nu aveau nicio legătură cu nimic din ce vrea agenda woke pseudopăgână să spună astăzi. Dar ei apar prin poze cu Piedone și cu alți infractori scăpați de pușcărie, e clar că nu au nicio legătură cu fenomenul, cine vrea să schimbe sistemul din sistem este compromis orice ar pretinde că susține.

Ce cărți recomandați care tratează păgânismul?

Varg Vikernes – Vargsmål, o carte foarte bună și scurtă pe care o găsiți și în pdf în limba engleză. Recomandăm în principiu orice scris de Varg, care este unul dintre oamenii pe care încă îi admirăm, deși păgânismul lui a luat în ultima vreme o formă cu care nu rezonăm neapărat. Apoi, Epoca întunecării (Cum a distrus creștinismul lumea clasică) – Catherine Nixey, foarte, foarte bună, cu o bibliografie impresionantă și cu surse de necontestat.

Ar mai fi, tot de la Humanitas, Crucea și puterea: Creștinii, de la martiri la persecutori – Giovanni Filoramo, aici e mai multă teologie decât istorie. Să nu uităm de o carte recent tradusă, Pe când creștinii erau evrei (Prima generație), Paula Fredriksen, în care veți vedea clar ce origine avea prima generație de creștini și veți citi cum Yeshua nu a lăsat în urma lui nimic scris și nu a avut contact cu niciun non-iudeu. Iar dacă vreți o carte cu surse veridice legate de păgânismul din zona Traciei de la care ne revendicăm, De la Zalmoxis la Genghis-Han, Mircea Eliade. Nu există, din păcate, o sursă mai bună decât aceasta.

Ce părere aveți despre Împăratul Iulian, zis și apostatul, care a dorit ca cultele păgâne să fie din nou tolerate în Roma, fără să interzică creștinismul, sfârșind trădat de o gardă imperială?

Împăratul Iulian a fost ultimul împărat păgân al Romei, îl respectăm și admirăm pentru curajul pe care l-a avut, dar trebuie să precizăm cu nu suntem neapărat fanii Imperiului Roman. Da, a fost o dovadă de forță la timpul lui care s-a manifestat în multe feluri, inclusiv prin extinderea teritorială. Acest colonialism a făcut posibilă expansiunea unei religii avraamice care nu avea nicio legătură cu Europa. Imperiul Roman a fost cu bune și cu rele, așa cum sunt majoritatea imperiilor din istorie.

Mai știm în zilele noastre destule despre religia strămoșească a traco-geto-dacilor încât să fie posibilă o revenire a ei?

Am minți dacă am spune că știm foarte multe, din păcate sunt puține surse credibile care să ne facă să credem că ne putem întoarce ușor la ele. Noi nu suntem nici cei care spun că dacii au ajuns pe lună, dar nici cei care le dau dreptate în necunoștință de cauză stângiștilor chomsky-iști ca Dan Alexe care se cred mai presus de Herodot și care spun că tot ce știm despre strămoșii noștri îndepărtați este fals și inexact.

Avem convingerea că aici exista o civilizație înainte de creștinarea Daciei, iar în țară există simboluri, tradiții, obiceiuri care dovedesc clar acest lucru. Scopul nostru, printre altele, este să descoperim cât mai multe din acel trecut, tocmai pentru a combate afirmațiile ce au ca scop denigrarea oricărei forme de tradiție/identitate a acestui popor.

Ați auzit de cărțile lui Robert Amberlain despre Iisus și secretul mortal al templierilor sau viața secretă a sfântului Pavel, zis și Shaoul-Saul-Paul-Pavel? Dar de Marea Sinucidere?

Doar am auzit de aceste cărți, recunoașem că nu le-am citit. Noi suntem deschiși la orice informație care vine din exterior, contrar aparențelor nu suntem niște oameni retrograzi și închiși la minte, cum cred progresiștii și chiar și unii creștini.

În trecut existau așa-numitele școli ale misterelor, inclusiv Pitagora avea una. Aveți în plan să încercați să deschideți o astfel de școală unde să se studieze mecanismele invisibile care guvernează realitatea vizibilă?

Nu ne-am gândit până acum, dar ne-ați dat o idee. Adevărul este că momentan suntem puțini și vrem să ne raportăm realist la ce putem face și ce nu. Avem multe discuții intre noi despre cum percepe fiecare membru divinitatea, despre metafizic, despre ideea de ierarhie care guvernează Cosmosul, iar discuțiile seamănă mult cu ce vorbeau grecii antici între ei. Nu credem în dogme, nu credem într-un adevăr universal sau relevat. Nu credem în religii, pentru că asociem toate religiile (nu doar cele avraamice) cu motivele principale pentru care omenirea a fost dată înapoi.

Ce grupuri v-au inspirat să creați Frontul Păgân de Răsărit și care sunt obiectivele voastre?

Există un singur grup care ne-a inspirat, pentru care avem un respect deosebit și pe care îl considerăm naționalist cu adevărat – Societatea Gebeleizis. Noi ne propunem pe undeva să continuăm ce au început ei, și anume investigarea, cercetarea și recuperarea tradițiilor și obiceiurilor populare, a valorilor autentic geto-dace, a istoriei vechi a geto-dacilor, cunoașterea acesteia și creșterea noilor generații de cetățeni români în spiritul acestor valori.

Care sunt criticile pe care le aduceți creștinismului? Poate fi acesta reformat, redescoperit? Dacă da, cum? Dacă nu, care ar fi soluția realistă pentru a avea, a menține și a dezvolta o religie specifică ethosului românesc?

Răspunsul pe care îl vom da nu are ca scop jignirea unor oameni sau încercarea de a-i convinge într-un fel sau altul, este părerea noastră la care am ajuns citind cărți din diferite surse, atât din mainstream, cât și din cele ,,alternative”.

Creștinismul în esență poate fi comparat cu ideologia comunistă. Principiile egalitariste pe care le răspândea Yeshua în Iudeea lui, liderul sectei Noțri, zeificat mai târziu drept Dumnezeu și tradus de Ieronim în secolul 3 al erei noastre drept Iisus Hristos, se află in contradictoriu cu modul de funcționare al Naturii, bazat exclusiv pe ideea de ierarhie, pe ideea selecției naturale pe care a dezvoltat-o Darwin în tratatul său de ,,Originea speciilor”. De asemenea, iudeo-creștinismul a fost impus de sus în jos și de jos în sus, interzicând de-a lungul secolelor orice cult păgân nativ, mai ales pe teritoriul nostru (Împăratul Teodosius în anul 391, era noastră).

Suntem adesea contraziși cu citate din Noul Testament care se află în contradictoriu cu cele din vechiul legământ, creștinii citează mereu ce le convine. Realitatea tristă este că învingătorii sunt cei care au scris istoria, că statuile au fost profanate, că bibliotecile au fost arse de zeloți și că cea mai mare parte a europenilor au fost creștinați cu forța.

Dacă veți citi ,,Epoca întunecării” de Catherine Nixey, carte pe care am recomandat-o mai sus, veți descoperi în amănunt toate aspectele despre care putem povesti doar generic în acest interviu, pentru că mai sunt întrebări la care trebuie să răspundem concret.

Există vreo formă a creștinismului cu care sunteți de acord, maniheism, marcionism, arianism sau alte astfel de interpretări?

Nu, nu credem că există o formă de creștinism cu care putem rezona, nici măcar o formă de tip “Christian Identity”, pentru că toate pleacă de la premise false atâta timp cât dorința naționaliștilor este să muleze religia pe ideologie și nu invers.

Prin prisma convingerilor voastre, cum vedeți Mișcarea Legionară și revoluția spirituală propovăduită de legionari? În lipsa creștinismului ce se alege de lupta, jertfa și martirajul lor?

E un subiect mai complicat și aici chiar și noi între noi avem păreri diferite. Cert este că Mișcarea Legionară a fost absolut necesară în anii aceia, că a fost expresia naționalismului românesc interbelic, iar Corneliu Zelea Codreanu a fost un om cu adevărat onorabil care a luptat pentru ce a crezut până la final.

Întrebarea noastră este – cât de creștini erau de fapt legionarii? Pentru că una este retorica și alta este acțiunea în numele ei. Există creștini africani care, punem pariu, nu cred că ar rezona cu Mișcarea Legionară sub nicio formă. Nu rezonează nici măcar ,,naționaliștii” bronzați cu 20% în sondaje din Parlament, care sunt catalogați drept ,,legionari” de presă și de alți amatori, nici ,,marii intelectuali” pentru care noi avem un dispreț nespus – Mihail Neamțu, Papahagi, Patapievici etc. Și atunci, stăm și ne întrebăm – oare cum vedeau legionarii anilor ’30 creștinismul? Pentru că ori aveau o viziune care se apropie de ceea ce menționasem mai sus, de tip “christian identity”, ori… nu prea erau creștini, ci doar niște eretici, conform dogmelor bisericii ortodoxe din sec. 19 (ne referim la ,,filetism”).

Care credeți că este explicația pentru fenomenele neobișnuite care au avut loc în închisorile comuniste (minuni), pentru rezistența neomenească a legionarilor care au refuzat compromisul în ciuda tuturor torturilor, rezistență deseori legată de Dumnezeu, Iisus și Maica Domnului?

S-a demonstrat științific că vedem ceea ce am fost programați să credem. Acceptarea miracolelor poate depinde de modul în care sunt definite acestea. Unii ar considera un miracol schimbările meteo, de exemplu. Sunt multe explicații psihologice care explică fenomenele aparent neobișnuite, dar dincolo de aceste explicații, noi, spre deosebire de alții, acceptăm că omenirea nu are răspunsurile la orice întrebare, tocmai de aceea credem în libertatea fiecăruia de a percepe divinitatea în propriul fel, nu există corect sau greșit, bine sau rău, natural sau nenatural atunci când vorbim despre metafizic.

De asemenea, vrem să insistăm pe ideea că religia nu este același lucru cu credința. Un om poate să creadă în ceva fals, iar credința pe care o are chiar și în acea idee falsă să îl salveze de moarte. Dar vedeți cât de complicat este totul de la un punct încolo? Fix acesta este motivul pentru care credința trebuie să rămână un subiect care să nu fie confiscat de nicio religie, ci un tărâm care poate fi explorat de orice om trecut prin niște experiențe.

Au apărut pe internet poze cu stickere care conțin mesajul “Creștinii sunt primii ignoranți”. Ce credeți că rezolvați prin antagonizarea majorității românilor și chiar majorității naționaliștilor, care încă sunt creștini?

O mică corecție – “creștinii sunt primii IMIGRANȚI”, nu cred că au chiar onoarea de a fi primii ignoranți, deși… e discutabil și aici. Motivul pentru care am scos stickere cu un astfel de mesaj constă într-un strigăt asumare a exclusivității grupului.

În Frontul Păgân de Răsărit nu au ce să caute creștini, așa cum într-o biserică presupunem că nu au ce să caute păgâni. Iar dacă este să oferim o explicație pentru conținutul mesajului, aceasta e simplă. Creștinismul nu s-a născut în Europa, ci în mijlocul poporului evreu. Cât despre ,,majoritatea” românilor creștini, ne îndoim că acea ,,majoritate” nu este declarată formal pentru a se bucura de sărbători la locul de muncă. Această afirmație este validă în ceea ce privește populația îmbătrânită, manipulată inclusiv politic de biserică și fraierită cu bani la înmormântări, nunți, botezuri etc. Avem propriile experiențe în familie și știm bine cine sunt preoții și ce înseamnă biserica ca instituție, dar nu intrăm în detalii, exemplele sunt nenumărate.

Jean Gautier vorbește despre sistemul endocrin și glanda interstițială care ar fi grav afectate de operația tăierii împrejur în ziua a 8-a, când acea glandă începe să funcționeze la copii. Ce părere aveți despre tăierea împrejur, legământul lui Avram cu Yehova, prin care Yehova îi promite pământuri și dominație materială, iar la schimb îi cere să-și taie o bucățică din el? Care credeți că este natura unui pact care cere vărsare de sânge și oferă câștiguri materiale?

Nu avem o părere specifică despre ce a scris Jean Gautier. Nu credem în nicio legendă din biblie, talmud sau coran. Nu credem în circumcizie, nu credem în mitul unui iudeu care avea insolație în deșert și auzea niște voci care îi spuneau să își omoare copilul. Sunt niște legende, așa cum sunt Legendele Olimpului, așa cum sunt relatările din Edda. Diferența e că miturile acestea sunt mai frumoase decât orice poveste despre păcatul originar al femeii, fiul zeului Eli și alte false profeții din biblie.

Pe frontispiciul templelor din antichitate erau inscripționate cuvintele “Cunoaște-te pe tine însuți și așa vei cunoaște universul și zeii”. Ne mai cunoaștem pe noi înșine în zilele noastre?

E bună întrebarea. Noi credem într-o ciclicitate a istoriei și nicidecum în ideea că mergem din rău în mai bine, așa cum tot iudeo-creștinismul ne-a ,,învățat”. E greu să te cunoști într-un context istoric în care woke-ismul este noua religie a tinerilor, din ce în ce mai agresivă și mai intens promovată prin diferite marșuri, ceremonii, parade.

Ieri erai ars pe rug dacă spuneai că pământul este rotund și se învârte în jurul soarelui (spiritul lui Giordano Bruno trăiește încă prin noi!), azi ești ,,anulat” pe social media sau dat afară de la locul de muncă dacă afirmi că nu există alte genuri în afară de masculin și feminin. Istoria se repetă așadar sub forme diferite. Este foarte greu să pretinzi că te cunoști atunci când subiectul identității devine tabu.

Cum vedeți legislația din România, cu precădere legile care prevăd pedepse cu închisoarea pentru anumite opinii exprimate în spațiul public, fie despre legionari, Antonescu, holocaust sau jidani?

Legislația din România este încă o dovadă că țara noastră nu s-a vindecat de rănile lăsate de regimul comunist și că ne conduc aceiași securiști convertiți la ,,democrație” (a.k.a. o formă de capitalism sălbatic din punct de vedere economic combinat cu o formă dezgustătoare de umanitarism socialist din punct de vedere cultural).

Noi avem un canal de Telegram unde scriem comunicate, punem poze, filmăm clipuri și le postăm fără perdea pentru oamenii care ne urmăresc, pentru cei care rezonează cu noi, cât și pentru infiltrați, deoarece canalul este public și oricine poate vedea postările.

Riscuri sunt la tot pasul și suntem conștienți de ele, dar am ales să nu ne ascundem, am ales să fim NS, păgâni, radicali, diferiți, liberi. Dacă cineva o să facă o mișcare greșită în ceea ce ne privește, ne vom asuma poziția și vom răspunde cu toate armele pe care le avem la dispoziție, la propriu și la figurat, după caz…

În final, care este mesajul vostru pentru cititorii noștri și pentru tineretul naționalist din România?

Vă mulțumim pentru expunerea oferită și pentru atenția acordată! Mesajul nostru pentru cititorii voștri și pentru tineretul naționalist din România este să încerce mereu să iasă din tipare, să nu gândească într-un orizont îngust de idei, să se auto-educe, să facă sport, să citească constant.

Tinerii trebuie învățați să iubească și să protejeze ceea ce le aparține și să distrugă ceea ce reprezintă o piedică în calea evoluției lor. Deși trăim vremuri în care trebuie să ne calculăm compromisurile și sunt atâtea diferențe chiar și între noi, credem că, dacă suntem conștienți de principiile pe care le avem în comun și luptăm într-adevăr pentru aceeași cauză, unitatea este posibilă.

Orașul nostru, regulile noastre!

Trăiască victoria!

*

 

 

 

 

 

“Drept la replică față de legionarismul promovat de Incorect Politic și gruparea Frontul Păgân de Răsărit”

Vlad Voicu: Iată că interviul controversat cu păgânii naționaliști, chiar în ziua publicării a provocat reacții și valuri în rândul păgânilor globaliști, care contestă informațiile exprimate de Frontul Păgân de Răsărit și publică un drept la replică. Dreptul la replică sfârșește cu anunțul că The New Pagan Dawn i-a turnat la SRI pe Frontul Păgân de Răsărit, se pare că a început o răfuială. Iată dreptul la replică:

Drept la replică – THE NEW PAGAN DAWN

Referitor la articolul din Incorect Politic, August 10, 2023

🌍 THE NEW PAGAN DAWN, asociație legal constituită și activă de 9 ani în România este datoare să ofere o clarificare și să combată în mod concret informațiile false și distorsionate prezentate în articolul intitulat “Naționaliști Păgâni? Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit” apărut în Incorect Politic pe 10 august 2023.

Link: https://www.incorectpolitic.com/nationalisti-pagani-interviu-controversat-cu-frontul-pagan-de-rasarit/

🚫 Într-un interviu recent, Frontul Păgan de Răsărit, o grupare fascistă pseudo-păgână, distorsionează conceptul de Păgânism promovând idei greșite. Păgânismul nu înseamnă un legionarism etnic fascist 🌍❌, ci reprezintă venerarea Zeilor antici ⚡ și nu are legătură cu ideologiile pline de ură ale fascismului.

🙏 Păgânismul înseamnă credința în vechile religii și Zei, nu susține ideile odioase ale naționalismului fascist. Frontul Păgan de Răsărit greșește grav prin încercarea de a transforma Păgânismul într-o ideologie inacceptabilă de tip hitlerist, propagând inclusiv antisemitismul în interviu.

🚩 Frontul Păgan de Răsărit este o organizație fascistă pseudo-păgână, promovând idei periculoase și dezbinătoare în societatea românească. Membrii săi aduc în discuție teorii fără fundament științific sau istoric, promovând o viziune extremă și radicală asupra religiei, identității culturale și naționalismului. Totodată aceștia pe canalul lor de Telegram, dar și în articolul din Incorect Politic îl preaslăvesc pe Corneliu Zelea Codreanu și Hilter, personaje a căror regimuri au fost bune prietene cu Biserica Ortodoxă Română și și-au bazat teoriile pe învățătura creștină, respectiv au desființat orice formă de Păgânism (a se vedea desființarea Ordinului Soarelui Negru ori omorârea lui FRANZ BARDON).

🎭 Frontul Păgan de Răsărit distorsionează adevărul și atacă singura organizație păgână legală – The New Pagan Dawn – Tnpd, devenind un pericol pentru valorile religioase și culturale păgâne. Acțiunile lor generează tensiuni și diviziuni între membrii comunității pagane într-un moment în care unitatea și acceptarea sunt necesare.

⚖️ Explorând abordări controversate ale Păgânismului și naționalismului, Frontul Păgan de Răsărit încalcă valorile de conviețuire pașnică și respect reciproc. Protejarea coeziunii sociale este esențială atunci când ideologiile pot fragmenta societatea și stigmatiza grupuri.

🕊️ Faptul că această grupare infracțională își are rădăcinile într-o altă entitate dezorganizată – Gebeleisis – este alarmant și pune în pericol securitatea națională a României. Autoritățile trebuie să investigheze activitățile acestei organizații fasciste și să nu tolereze astfel de derapaje care nu au legătură cu Zamolxianismul sau Păgânismul. ⚠️🔍

🔍 În acest sens am inițiat demersul de a sesiza SRI – Serviciul Român de Informații, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Poliția Română cu privire la existența unor grupuri ce prezintă un atac la siguranța națională, mai ales că aceștia au răspândit numeroase materiale naziste, sub care au pus lame de ras pentru ca atunci când vor fi dezlipite să fii rănit, ori promovează omorârea persoanelor care nu sunt de-acord cu ei.

https://thenewpagandawn.eu/2023/08/11/drept-la-replica-fata-de-legionarismul-promovat-de-incorect-politic-si-gruparea-frontul-pagan-de-rasarit/

 

Citește și

Subminarea Spiritualității – Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

Subminarea Spiritualității – Cosmin Oltean și Cultele Anti-Creștine din România

 

15 comments

 1. hmm..daca-i intreb direct ce varsta are universul vor spune ca “stiinta” arata ca are 13,8 miliarde ani. daca-i trimit sa citeasca pe maimonides si ben hakana (kabbalisti jidani care au “calculat primii “varsta universului prin metode oculte/dracesti) de unde -si au “radacinile” toate cosmologiile si astro-fizica “moderna”, cred ca ma voi alege cu niste epitete si injuraturi. btw, chiar asa? il citeaza si pe cel mai cunoscut excroc din timpurile moderme, darwin.
  .

 2. ps
  pamantul nu-i rotund si nici nu se invarte (heliocentrismul tot o inventie jidoveasca/oculta)in scopul de a indeparta omul(goyimul) de mantuire si al transforma in ceva insignifiant iar inchizitia (nota-bene-catolica) a avut dreptate sa “arda pe rug” asa numitii eretici, in proportie de 99%.

 3. Lumea se intoarce la gnoza si magie. In curand nu o sa se mai lupte nimeni cu diavolul, il vor lasa sa castige ca au gasit coabiitarea cu el prin paganism si secte si ideologii. Cine nu e capabil sa iubeasca oamenii nu il intelege pe Hristos nici daca ii vorbeste in fata, ca acum 2000 de ani.

  Astia care evidentiaza uniunea dintre iudaism si crestinism sunt agenti ai haosului

 4. Drept la replică față de legionarismul promovat de Incorect Politic și gruparea Frontul Păgân de Răsărit

  Drept la replică – THE NEW PAGAN DAWN

  Referitor la articolul din Incorect Politic, August 10, 2023

  🌍 THE NEW PAGAN DAWN, asociație legal constituită și activă de 9 ani în România este datoare să ofere o clarificare și să combată în mod concret informațiile false și distorsionate prezentate în articolul intitulat “Naționaliști Păgâni? Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit” apărut în Incorect Politic pe 10 august 2023.

  Link: https://www.incorectpolitic.com/nationalisti-pagani-interviu-controversat-cu-frontul-pagan-de-rasarit/

  🚫 Într-un interviu recent, Frontul Păgan de Răsărit, o grupare fascistă pseudo-păgână, distorsionează conceptul de Păgânism promovând idei greșite. Păgânismul nu înseamnă un legionarism etnic fascist 🌍❌, ci reprezintă venerarea Zeilor antici ⚡ și nu are legătură cu ideologiile pline de ură ale fascismului.

  🙏 Păgânismul înseamnă credința în vechile religii și Zei, nu susține ideile odioase ale naționalismului fascist. Frontul Păgan de Răsărit greșește grav prin încercarea de a transforma Păgânismul într-o ideologie inacceptabilă de tip hitlerist, propagând inclusiv antisemitismul în interviu.

  🚩 Frontul Păgan de Răsărit este o organizație fascistă pseudo-păgână, promovând idei periculoase și dezbinătoare în societatea românească. Membrii săi aduc în discuție teorii fără fundament științific sau istoric, promovând o viziune extremă și radicală asupra religiei, identității culturale și naționalismului. Totodată aceștia pe canalul lor de Telegram, dar și în articolul din Incorect Politic îl preaslăvesc pe Corneliu Zelea Codreanu și Hilter, personaje a căror regimuri au fost bune prietene cu Biserica Ortodoxă Română și și-au bazat teoriile pe învățătura creștină, respectiv au desființat orice formă de Păgânism (a se vedea desființarea Ordinului Soarelui Negru ori omorârea lui FRANZ BARDON).

  🎭 Frontul Păgan de Răsărit distorsionează adevărul și atacă singura organizație păgână legală – The New Pagan Dawn – Tnpd, devenind un pericol pentru valorile religioase și culturale păgâne. Acțiunile lor generează tensiuni și diviziuni între membrii comunității pagane într-un moment în care unitatea și acceptarea sunt necesare.

  ⚖️ Explorând abordări controversate ale Păgânismului și naționalismului, Frontul Păgan de Răsărit încalcă valorile de conviețuire pașnică și respect reciproc. Protejarea coeziunii sociale este esențială atunci când ideologiile pot fragmenta societatea și stigmatiza grupuri.

  🕊️ Faptul că această grupare infracțională își are rădăcinile într-o altă entitate dezorganizată – Gebeleisis – este alarmant și pune în pericol securitatea națională a României. Autoritățile trebuie să investigheze activitățile acestei organizații fasciste și să nu tolereze astfel de derapaje care nu au legătură cu Zamolxianismul sau Păgânismul. ⚠️🔍

  🔍 În acest sens am inițiat demersul de a sesiza SRI – Serviciul Român de Informații, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Poliția Română cu privire la existența unor grupuri ce prezintă un atac la siguranța națională, mai ales că aceștia au răspândit numeroase materiale naziste, sub care au pus lame de ras pentru ca atunci când vor fi dezlipite să fii rănit, ori promovează omorârea persoanelor care nu sunt de-acord cu ei.

  https://thenewpagandawn.eu/2023/08/11/drept-la-replica-fata-de-legionarismul-promovat-de-incorect-politic-si-gruparea-frontul-pagan-de-rasarit/

  • si voi confundati legionarismul cu hitlerismul(??) si pe copii astia cu organizatii cu adevarat teroriste precum AtomWaffen (si ei tot “pagani”) sau Azov.. ps Hitler nu a desfiintat nimic (ahnenerbe era ok..pana la sfarsit)

  • ps.
   the new pagan down nu-s “pagani” ci agenti NWO. cine poate si cine are discernamant , o sa vada epoletii lu’ astia, stralucind in bataia intunericului.

  • “Păgânismul înseamnă credința în vechile religii și Zei, nu susține ideile odioase ale naționalismului fascist. Frontul Păgan de Răsărit greșește grav prin încercarea de a transforma Păgânismul într-o ideologie inacceptabilă de tip hitlerist, propagând inclusiv antisemitismul în interviu.”

   Jidane, încearcă să fii mai subtil, finndcă epitetele folosite si discursul plângăreț despre “ură” și “antisemitism” te dau de gol. Oricine are un dram de informații știe că jidanii urășc naționalismul și ideea de state în sine, în afară de cazul când e vorba de al lor.
   A se vedea fericirea și certitudinea cu care barbara Lerner Spectre anunță că nu vor mai exista state națiuni.
   https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
   American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies

   Activistă americană (de fapt jidancă ce activează în Suedia) cheamă la distrugerea societăților etnice europene.

 5. ” motivele principale pentru care omenirea a fost dată înapoi.” – păi da, că omenirea are vocația de a merge înainte, dar nu poate când e de față cu reacțiunea. Gândire conformă, care nu iese din țarc. Printre puținii care au scăpat de corsetul mitologiei revoluționare occidentale moderne au fost niște ruși, nici măcar filozofi, ci scriitori. Poate că tocmai înapoierea lor geografică le-a oferit distanța necesară pentru a vedea spectacolul de oglinzi cu ochii proprii.

 6. “iudeo-creștinism” – așa este corect politic să se spună acum?

 7. Ar fi interesant de stiut cine este creatorul din umbra si cine sustine financiar aceste societati oculte, caci asta sunt ele in definitiv , indiferent de ceea ce sustin . Surprinzatoare sunt si discursurile , precum si opozitia afisata . Nu cred ca asistam la altceva decât la începutul destramarii societatii noastre , realizata cu ajutorul unor agenti dormanti , actualmente activati , destramare identica în toate tarile lumii, ce sta la temelia noii ordini mondiale , cea a Antihristului.

  • ana@
   surioara..
   nu o sa-ti raspunda astia ..”pagani” din sevicile secrete ,aici, chiar daca le scoti toti mortii la parada… de la cel cu barba sură pan’la cel cu ţaţa-n gura…

 8. Da, comentatorii au dreptate când spun că societatea actuală se destramă. Nu numai societatea românească se destramă, ci mai ales societățile, culturile, civilizațiile iudeo-creștine, de rasă albă. Cele șase sau șapte milioane de români expatriați, după 1990, constituie aspectul cel mai grav al destrămării noastre ca popor. În rest, spunem ”iudeo-creștinism”, cum remarcă Traian, nu pentru că așa ar fi ”corect”, din punct de vedere politic, ci pentru că așa este! Punct! În forma, consacrată, ajunsă la noi, Biblia este produs exclusiv iudaic, fiind redactată pe vremea lui Ezdra și Neemia, după așa numita întoarcere din exilul babilonian. De fapt, a fost vorba de întoarcerea Coloanei a V-a iudaice, din Babilon, după ce făcuse acolo ce trebuia, pentru ca Babilonul să cadă sub stăpânirea Perșilor, iar Coloana a V-a iudaică să se întoarcă, la Ierusalim, după mai puțin de 70 de ani, de exil bairamic, sub protecția perșilor, cu bani persani, pentru a reconstrui nu numai Templul, ci și Thora, adică Biblia, rescrisă în întregime, după unii din memorie, după alții prin dictare sau inspirație divină, etc. Cert este că Biblia sau Thora iudaică se reduce la primele cinci cărți ”biblice”: Geneza sau Facerea, Ieșirea sau Exodul, Leviticul, Numerii, Deuteronomul. Mai iudei decât iudeii, iudeo-creștinii au fabricat o Biblie pe măsura pupincurismului lor cosmic, adăugând la Biblia Ezdra-Neemia încă aproape cincizeci de cărți de povești frumoase care, pentru iudei, aveau doar valoare informativă, educativă, nu erau considerate cărți sfinte, ci doar bune de citit, ca Punguța cu doi bani. Ăsta se cheamă pupincurism galopant, domnule Traian. Dacă nu ar fi fost campioni ai pupincurismului istoric, împăratul Constantin și participanții la Sinodul I, din Niceea (325) s-ar fi putut inspira din Bhagavad-Gita, de exemplui, sau alte texte sanscrite, din mitologia greacă, egipteană, direct de la Sumerieni, care inspiraseră și pe iudei, etc.
  În situația creată, la aproape șaptesprezece secole după Niceea, se pune problema dacă, pentru noi, ROMÂNII, dar și pentru alții,

  Este posibilă întoarcerea la popor, trib, clan, familie? – I.
  Naționaliști păgâni? Răspunsul este evident. Conform istoriei, ceea ce unii numesc naționalisme europene incipiente n-au fost decât felurile spontane și naturale, de a fi, ale popoarelor, fără pretențiile escatologice, iluzorii și speculative, de mai târziu, concretizate în scrieri, dispute, ură, războaie religioase, în loc de ceva concret despre Creatorul lumii și al omenirii, oricum l-am numi pe acesta.
  Natural, firesc, mai mult sau mai puțin spontan, felul de a fi al popoarelor a fost asaltat de imperialisme aspirând la supremație mondială: romană, catolică, bizantină, turcească, ruso-țaristă, anglo-saxonă, franco-africană și oceanică, portughezo-afro-braziliană, olandezo-indoneziană, spaniolo-americano-filipineză, iudeo-ipocrită-masonică-americană, etc. Popoarele pașnice, sedentare, agricole au rezistat cum au putut în fața celor războinice, piraterești și comerciale, din confruntarea lor rezultând nu doar realitățile geo-politice și economice cunoscute ci și ideologiile, doctrinele numite creștinism naționalism, imperialism, capitalism, liberalism, socialism, comunism și altele.

  Naționalismul este un neologism relativ recent și contradictoriu. Națiunea se opune criteriilor etnic, rasial, biologic, bazându-se exclusiv pe social, într-un sens nepermis de larg, anulând acestuia caracterul și avatarele de multiplă și imediată vecinătate cu alții, fără de care el rămâne o iluzie. În condiții normale, cu un pic de noroc, putem fi vecini cu oricine. Nu putem socializa însă cu arătările rasiale, reale sau imaginare, extra sau intra-terestre, de origine incontrolabilă, suspectate pe motive de limbă, moravuri și obiceiuri putând anula însăși gravitația omenească, pentru a numi astfel felul de a fi al popoarelor. Măsurată cu un minim de precizie, gravitația pământului nu are aceeași valoare în diverse puncte ale planetei, la nivelul mărilor, în fundul pământului, vârful munților, etc. Mult mai mari sunt însă diferențele de gravitație omenească, diferențele între felurile de a fi ale popoarelor. Lipsa apropierii, a compatibilității, a vecinătății de sânge și familie (ADN), lipsa limbii comune, a obiceiurilor, tradiției, modului rasial de a simții și empatiza sau nu, lipsa culturii comune împiedică sătenii din Harghita, de exemplu, să mănânce pâinea frământată și coaptă de sri-lankezii sau nepalezii importați de un guvern cu vederi internaționaliste lăudabile, dar nu foarte patriotic, prudent nici atât, înțelept Doamne ferește! Cum ar putea fi altfel guvernele din miniștri și politruci ce-și fură/cumpără diplomele de studii, certificatele de naștere, privilegii revoluționare, prestigiu comic, pensiile speciale, secretarele fecioare și atâtea altele? În popor se spune că aceste guverne și cucuvelele lor profitoare au fost și sunt probabil tăiate împrejur la creier, căci prea greșesc numai și numai în favoarea tăiaților prin alte împrejurimi; prea strică cele construite de alții, înaintea lor, prea au vândut, pe nimic, industria zidită de Meșterul Manole, din secolul trecut, cum începe să i se spună regretatului ultim președinte-martir al României socialiste, ce începuse să devină românească! Prea românească după unii, socialistă multilateral dezvoltată, după alții, național-socialistă după mohelii politologi talmudizați prin fostele universități occidentale, ajunse între timp academii ”Ștefan Gheorghiu” ale partidului BLM, ale minus-cunoașterii și minus-culturii Woke.
  Partide, guverne, parlamente, ONG-uri, sfinte sinoade, consistorii bisericești tăiate împrejur la creier? De ce nu? Realitățile se constată chiar dacă nu le acceptăm. Explicațiile vin dacă vin, mai târziu. Cum, necum, nici măcar guvernul umbrei românești actuale nu poate fi format exclusiv din politicieni tăiați împrejur la penis, cazul Statului contemporan foarte și strict național, numit Israel. Felul de a fi al unui popor ce se crede unicul ales, de un pretins Dumnezeu, să stăpânească întreaga lume și omenire, este nu numai o formă de gravitație omenească sau fel de a fi ci și o formă de imperialism, ba chiar de imperialism suprem. De ce suprem? Pentru că pretinde recunoaștere necondiționată din partea tuturor celorlalte popoare care, în virtutea propriilor lor gravitații omenești sau fel de a fi, nu pot accepta această supremație. Nu putem crede și nimeni nu pretinde că o astfel de concepție despre omenire, guvernarea oamenilor și relația celor de pe pământ cu Dumnezeu din ceruri ar fi fără legătură cu anumite genuri de tăiere împrejur peniană, cerebrală, la o vârstă sau alta, într-un context social sau altul, etc. Toate acestea și alte procedee de însemnare a omului de către om nu sunt fără legătură cu termenii de națiune, naționalism, patriotism pe pământ, mântuire în ceruri și altele, care se întâlnesc, de când lumea, la unele popoare. Se cunosc cazuri de triburi sau popoare înfierate cu fierul roșu, înjugate pe viață, vânate, vândute de alte triburi și popoare ce se credeau civilizate, pentru că erau mai puternice, mai lacome, mai hrăpărețe. Multe din aceste practici au dispărut aproape total. Altele, cazul tăierii împrejur, se mențin cu succes, la ambele sexe, la cei cu multiple sexe, în perspectivă. Să sperăm că elefanții își vor păstra trompa intactă, dar nu sunt la fel de sigur de tăierea cerebrală împrejur, absolută, universală și obligatorie, în perspectivă, ca și pretinsa vaccinare, bineînțeles, ce poate fi decretată oricând de OMS, ONU, mafia Bilderberg sau alt sublim guvern mafiot mondial. Alături, de vaccinarea post-covidică, tăierea cerebrală împrejur o completează și întregește pe cea peniană, părând a fi remediul sigur nu numai contra ciumei, holerei, cancerului sau altor pretinse boli, ci și erezii științifice, intelectuale, religioase ori de altă natură. Se crede sau se speră că pe această bază se va ajunge la o națiune mondială unică, o confrerie masonică, societate mondială planetară, gen de Talpă a Iadului, cu religie unică, guvern unic, nu în ultimul rând Dumnezeu unic, Scaraoțky în peroană, probabil Banul, vechiul ochi al lui Dracu. Mai ști?
  Dicționarele definesc națiunea ca formă de confrerie sau societate omenească, ce s-ar caracteriza prin comunitate de limbă, teritoriu, viață economică și factură psihică, toate acestea manifestându-se în cultura națională. Din punct de vedere logic, definiția este defectuoasă: se pleacă de la națiune sau național, se ajunge la național sau națiune! Definiție în cerc vicios, concluzia la care ar trebui să ajungem se pune deja în premiză. Înțeleagă cine poate. Limba, teritoriul, viața economică, treacă-meargă, deși în țări mici, și recente, ca Belgia sau Elveția, se vorbesc două, chiar patru limbi, comunitățile respective separate, s-au dușmănit și încă se mai dușmănesc, iar în țări de proporții continentale, cazul Chinei, cei aproape un miliard și jumătate de oameni vorbesc aceeași limbă, se resimt sufletește între ei, comunitatea de factură psihică fiind reală, nu vorbă goală, ca în Uniunea Europeană. Politețea din Europa, dintre români și unguri, români și țigani, greci și macedoneni, etc., nu poate fi considerată factură psihică, adică reflectare a sufletului comun. Cum adică suflet sau psihic comun? Asta e o vorbă-n vânt. Nici prima nici ultima. Ea arată că suntem departe de a ne cunoaște pe noi înșine. Vorba nu e râgâială sufletească, nici pulmonară, ea nu pornește din măruntaiele stomacului sau alveolele plămânilor, nici măcar din creier, de unde într-adevăr pleacă, adesea, dar numai după ce a ajuns acolo, în prealabil! Cum ajung vorbele în creier, cum de le regăsim când avem nevoie de ele, de ce cu timpul le regăsim mai greu și uneori chiar le încurcăm cu totul, cum am ajuns la erezia că acest organ ar fi sediul psihicului – iată marea problemă a vechiului îndemn și program omenesc rezumat în geniala formulă păgână: cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște zeii și universul!
  Într-un cuvânt, națiunile de fapt nu există. Există doar aranjamente omenești mai mult sau mai puțin corecte, din diverse puncte de vedere, pe bază de politețe, înțelepciune, interese comune și altele, care pot funcționa generații întregi, până când se blochează. Cât a durat măreața națiune sovietică, făurită de David Visarionovici Nijeradze Chezdov Djugașvili, cunoscut sub numele de Stalin, eminentul iudeo-sefard cu cinci nume la naștere, ca fotbalistul Jose Arantes Don Nascimentos Pelle, dar nu foarte sportiv ci secretar general al PCbUS, presupusul autor al falsei definiții a națiunii și foarte probabil veritabilul fiu al savantului itinerant rus Prîjevalsky, descoperitorul probabilului strămoș al calului. Cal sau necal, animalul cât un câine, al lui Prîjevalsky, ar putea fi într-adevăr strămoșul calului, căci niciun cal n-a depus până acum contestație. Cât despre definiția stalinistă a națiunii, mai bine o lăsăm baltă. Națiunea nu poate fi definită, pentru că nimicul, ca și haosul nu pot fi definite cu precizia cuvenită oricărei definiții.. Nu putem defini decât ceea ce există într-un fel cunoscut. Până la proba contrară, ”a exista într-un fel necunoscut” înseamnă a nu exista, dificultate ce constituie sublima piatră de încercare a tuturor teologiilor. Din această cauză, deși teologii diverselor religii, idolatrii, bisericim bisericuțe și secte au spus multe lucruri interesante, probabil adevărate, despre Dumnezeu, însuși obiectul teologiei, când o luăm la bani mărunți niciunul n-a spus nimic sigur. Normal! E ușor a face versuri, proză, teologie când nimic nu ai a spune. Cu totul altceva când inima-ți frământă Doruri vii și patimi multe / Și-a lor glasuri a ta minte / Stă pe toate să le-asculte… În privința existenței lui Dumnezeu suntem la nivelul de înțelegere al primilor oameni, lucru pe care mulți teologi îl recunosc. Ceilalți, probabil, nu sunt teologi ci politruci ai unei ideologii sau doctrine omenești, care, din diverse motive, se prezintă în haine idolatre, pe care mulțimea le confundă cu cele religioase. Păgânii, greci, daci, romani și alții, ce-or fi fost ei, dar oameni cu demnitate, nu colivari și cerșetori de mântuire nemeritată, aveau cu toții dreptate: până nu ne vom cunoaște pe noi înșine, nu vom cunoaște nici pe Dumnezeu, nici lumea. Punct!
  De vreme ce nu ne cunoaștem pe noi înșine, întrucât nimeni nu se cunoaște nici măcar pe sine însuși, cum putem vorbi de comunitatea psihică a milioane și milioane de oameni, fără de care nu există nicio națiune? Vorbim, aruncăm vorbe, râgâim consoane și vocale guturale, goi pușcă, ca la teatrul bulevardier gay pryde. Comunitatea național-psihică sau sufletească fiind inexistentă, a teoretiza națiunea e un fel de ne afla în treabă – sportul acesta fiind genul de sublimă absurditate în care, după renunțarea la raționalismul pitagoreic, platonician sau aristotelician, europenii s-au specializat, iar noi, daci sau români, ce-om fi, suntem aproape sigur campioni absoluți la exercițiile libere ca și la cele impuse. Altfel spus, întreaga Europă, și noi după ea, am profitat din plin de secolele de beznă dogmatică și religie deșertică, într-adevăr, dar acum a venit toamna, numărăm bobocii, ce nu mai gâgâie ca gâștele Capitoliului roman, în fața galilor, probă că, în sfârșit, culegem ce-am semănat, funia se apropie de par, iar profeția, Vae victis-ul lui Brennus, se confirmă și răs-confirmă. Slavă Ție Doamne, Slavă Ție!
  Patrioții zamolxieni sau păgâni au dreptate când spun despre creștinism că e o religie a deșertului. Nu e vorba de o insultă ci de constatarea geografică a deșertului arabic, încă la locul lui, nu și noi însă, la locul nostru de daci! Evident, creștinismul o religie lunară. Rămâne de văzut dacă el s-a grefat într-adevăr pe structura noastră fizică, psihică spirituală solară. Vorbind de legendarul sultan, întemeietor al Imperiului turcesc, nu întâmplător, Eminescu ne asigură că acesta

  Vede, cum din ceruri luna lunecă și se coboară
  Și s-apropie de dânsul preschimbată în fecioară – Când anume? Pe când
  La pământ dormea ținându-și căpătâi mâna cea dreaptă
  Dară ochiu-nchis afară, înlăuntru se deșteptă… Ce rezultă de aici?
  Scris în cartea vieții este și de veacuri și de stele:
  Eu să fiu a ta stăpână, tu stăpân vieții mele…. Asta spune luna sultanului

  Spre deosebire de religia solară, a strămoșilor noștri europeni, religiile deșertului, înainte și după Mahomed, au fost și sunt lunare, popoarele respective având o mai mare sensibilitate pentru misterul nopții decât pentru lumina zilei, complăcându-se mai curând în confuzie, tulbureală, obscuritate nocturnă decât în adevăr, dreptate, claritate, lumină. Ce înseamnă asta din punct de vedere sufletesc e o întreagă problemă, una ignorată, nu controversată sau de natură a băga frica în dușmanii libertății, cum crede Frontul Păgân de Răsărit. În genul acesta de zidărie omenească, cioturile omenești contează ca mortarul în zid. Mortarul îl iei cu lopata sau canciocul, nu cu mâna liberă, ca pe cărămidă, adică omul întreg, ce poate intra în zidăria lumii.

  Dezbinare există, dar nu în primul rând pe terenul ideologico-naționalist, al spoielii culturale, democrate, religioase, ci mai ales și mai grav pe fondul organic al stărilor noastre de spirit, al felului nostru, dac, de a fi sau de a nu fi! Față de suportul organic al corpului sau trupului omenesc, ideile, ideologiile, religiile, cultura se raportează precum lichidele la vasele ce le găzduiesc. Lichidele împrumută forma vasului care le conține. Contaminându-ne, infectându-ne, iudeo-creștinismul a fost și el infectat și contaminat de noi, cu felul nostru dac de a fi, cu structura noastră sufletească și spirituală, căci oamenii sunt entități spirituale, nu ficțiuni abstracte. Receptarea unei idei, a cuvintelor și senzațiilor simple, la început, apoi a senzațiilor complexe provocate de fraze, teorii și doctrine în sufletul nostru încă daco-român, în bună măsură. Fără să închidem lista nenorocirilor și accidentelor istorice începute cu războaiele lui Decebal, nimic de mirare că după secole de dușmani, popoare migratoare, câini cu covrigi creștini în coadă, zeci de ani de dictatură proletară, socialism, comunism, zeci de învățături, doctrine, nu mai știm ce și unde ne doare! Nu numai pentru că ne-am jidănit, devenind mai mult sau mai puțin iudeo-creștini, ci pentru că, riguros vorbind, creștinarea a fost și rămâne ploconeală, contract jidănesc cu Dumnezeu, pe care-l asaltăm cu cerșeala, pupincurismele carpato-dunărene, manele țigănești, tocmeală ca la ușa cortului, de Sfânta Fecioară nu mai știe unde să se ascundă când aude pe împăratul Cioabă sau prințul Vijelie că-și bagă chestia nu știu unde… Iudeo-creștinarea continuă pe alte planuri, în fața ideilor și străinilor veniți de la Dracu-n praznic, toți cerând pământ și apă. Pământul, apa noastră și altele, multe, puține, bune sau cum a dat Dumnezeu dar sigure, pentru mântuirea problematică, nesigură, iudaică sau mincinoasă, după unii, de pe lumea cealaltă. Ce-o fi atunci pe lumea cealaltă, vom vedea. Dacă vom vedea. Să nu facem ca cu drobul de sare! Ce este pe lumea asta am cam văzut. Ce-o fi pe lumea cealaltă vom vedea, dar nu putem plăti marfa fără s-o scoatem din ambalajul poleit cu misterele nopții deșertului palestinian. Ne ploconim în fața străinilor, pungașilor, hoților de diplome, certificate de naștere, naturalizare și altele, dar până când? Dacă toate cele omenești au un sfârșit, și au, pentru că tot ce începe se și sfârșește, creștinismul se va sfârși, ca toate cele de pe lume. Veșnică nu-i decât schimbarea. În rest, totu-i ca la teatru: Scena I, Scena II, Scena III, Actul I, Actul II și așa mai departe. (va urma).

 9. Până de curând se spunea „creștinism”, simplu. La un moment dat toți „formatorii de opinie” au început să îi spună „iudeo-creștinism”, la fel cum nu se mai spune „negri” , ci „afro-americani” etc. , apropo de corect politic. La început termenul nou era folosit în împrejurări care să îi dea conotații voit pozitive, ca și cum apropierea creștinismului de sursele sale iudaice ar fi de dorit. Sunt unele confesiuni, precum evanghelicii din SUA, la care tendința este evidentă, în catolicism este doar voalat asumată. Mai nou, termenul este adoptat de oameni care pe față se opun mondialismului, dar îi împărtășesc elemente din limba de lemn prin care i se vehiculează ideologia și probabil și paradigma întrucâtva, de aceea spuneam că poate că este vorba despre o neînțelegere datorată dificultății de a rezista influenței spiritului revoluționar omniprezent, cel puțin în Europa de vest . Dacă venim la problema de fond, încă din Evanghelii este vădit că nu putea fi unitate în viitor, iar Apostolul Pavel vorbește despre Legea cea nouă, deci era vorba în mod explicit de o altă religie. Pe de altă parte, evreii au căutat și ei să se delimiteze de influența gândirii grecești – care a consolidat creștinismul, și au redactat Talmudul, prin care s-au reîntors la izvoarele orientale asiro-babiloniene, poate mai potrivite firii lor. În ceea ce privește ideea de națiune, da, există o idee abstractă de națiune civică, dar niciodată nu a dispărut cu totul din sufletul european sensul națiunii etnice – a neamului în sens larg, este o lege a sângelui care persistă în forme vernaculare deși oficial la putere este corectitudinea politică.

  • Maica Pelaghia Ciobotea

   Corectitudinea politică era una, în decembrie 1989. Între timp, înțelegem că ceaușismul ne-a apărat de ideologia lgbtq și decadența occidentală care, de la tăierea orientală împrejur, sacrificiul tot oriental, al primilor născuți, anormalitatea unor plăceri și devieri sexuale a ajuns la pedofilie, pedocidie, inevitabila prăbușire, de acum, a supremației politice, economice, militare și culturale a Occidentului. În viitorul previzibil, Statele Unite vor pleca din Europa ca din Afganistan, Germania își va recâștiga independența, se va alia cu Rusia, după cum și noi, probabil, ne vom alia cu ungurii, conform proverbului nici răchita nu e pom, nici cutare nu e om! Cele trei secole de supremație occidentală se sfârșesc cu războiul din așa numita Ucraină. Asta va înțelepții tovarășii de sex ai lui Cosmin Olteanu, cei ale căror, prezervative, șomoioage, cârpe murdare, chiloți îmbâcsiți, pentru ca hetero-sexualii să nu moară proști, etc. Noi ăștia, neinițiații în doctrina Homo ne întrebăm cine or fi cei doi masculi, ce se sărută cu foc, de paie, dar foc, unu sub șapca militară, insultată astfel, celălalt cu pălărie, ale cărei boruri ar fi putut fi mai largi, eventual găzdui, pe dedesubt, nelipsiții țițiți, perciunii împletiți ai unei anumite masculinități.
   Ne depărtăm de religia strămoșilor și de Frontul Zamolxian de Răsărit. Nu avem încotro, câtă vreme Traian constată că până de curând spuneam simplu ”creștinism” și abia ”formatorii de opinie” ar fi început să vorbească de iudeo-creștinism. Dragă Traian, dacă nu vreți să vedeți realitatea vă puteți scoate și ochii din cap, dar realitatea rămâne realitate: Vechiul și Noul Testament vorbesc aproape exclusiv numai de iudei și anturajul acestora. Faptul incontestabil că cele două ”Testamente” vorbesc de afaceri iudeo-jidovești, în proporție de 90, poate 95 și chiar 99 %, ne obligă să vorbim de religie sau idolatrie IUDEO-CREȘTINĂ. Asta este, asta a fost realitatea zecilor de secole, despre care putem discuta. Din fericire, cum necum, tot ce este istoric e supus pieirii. Zecile, sutele de idolatrii iudeo-creștine vor pierii ca și celelalte zeci, poate sute de idolatrii precreștine… Problema este pieirea noastră ca popor, pieirea celorlalte popoare europene, pe care am vrea să o prevenim. Pieirea aceasta este consecința directă a coruperii substratului nostru genetic, organic, funcțional. După cum tot ce este în suflet sau spirit provine din corpul nostru (cel puțin din perspectiva realității lumii în care trăim), bun sau rău, adevărat sau fals, iudeo-creștinismul ”românesc” depinde de creștinii ortodocși, greco-catolici, baptiști, penticostali, adventiști de ziua a șaptea, martori ai lui Iehova, etc., care, ca trup sau corp, s-ar putea cifra la un anumit număr de tone de carne și de ciolane omenești, românești, mai exact. Ce înseamnă acest adjectiv ”românesc”, asta e întreaga problemă. Nu românismul s-a dus peste iudei, să le sucească mințile, ci iudeii, au venit peste noi, cu apostolul Andrei (frate cu Isus?). Pe cât se pare, chiar ne-au sucit mințile. Nu însă sută la sută, dovadă că unii români sunt membri ai Frontului Zamolxian de Răsărit, în care, de-aș fi mai tânără, aș intra și eu. Vreți altă dovadă, mai mare? Proletarul eminescian spune :
   Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
   Și v-a făcut să credeți că veți fi răsplătiți…
   Nu! moartea cu viața a stins totă plăcera…
   Cel e în astă lume a dus numai durerea,
   Nimic n-are dincolo, căci morți sunt cei muriți.

   Greu de spus că proletarul eminescian se înșeală. Bun sau rău, ca multe alte religii, iudeo-creștinismul ne-a sucit mințile cu o anumită idee despre RAI, care ar fi o altă ”realitate”, după moarte, a universului, marea realitate în care ne aflăm. De când, în ce fel, o întreagă problemă. Scorilo l-a pomenit parcă pe Blaga, despre care n-a spus mare lucru. Norocul nostru, oricine poate citi pe Blaga și pe Eminescu. Nu cred că mulți dintre noi se vor pasiona pentru opera poetică a lui Cosmin Olteanu, ce pare să fi scris sub influența unei erecții intempestive, doar a penisului, organ sexual, nu al iubirii. Sexul și împerecherea este una, ambele pot fi animale. Iubirea-i altceva, e numai omenească… Versurile lui Cosmin Olteanu par ridicole… Asta e! N-o să-l punem pe Cosmin Olteanu lângă Shakespeare, Dante sau Eminescu, pentru misterul că, în Parcul central, l-a apucat erecția, ca pe Taur când vede nu boul-homo, ci vaca-vacă… Domnia lui homo nu spune, de exemplu, C-o vac-a iubit un bou / Sus, în parcul din Copu / Unde homo, homo, homo / Freacă popou pe popou / Să își facă un cur nou… În sfârșit, cadorisind vacile, că nu-i ușor de găsit proști mai mari. De unde folclorul studențesc cu vacile africane, crocodilii homo, ai Nilului, și refrenul cunoscut:
   Vaco, Vaco, ți-am adus un bou,
   Vaco, Vaco, să ți-l fac cadou…
   Vaca însă, ce să-i faci
   Nu știa că între craci
   Boul are stropitoare
   Nu o sculă făcătoare
   De viței, dragii de ei.
   Tăurași adevărați,
   Nu homo civilizați, democratizați,
   Gay pryde pizdificați,
   Căcați forte-ntre căcați.
   Unu mai căcat ca altul
   Umbla prin Parcul Central,
   Zănatec de-al lui Baal,
   Colo-n sus, către Copou,
   Să-și facă din cur Popou
   Că l-au păcălit cu sexul,
   Lindicul de-i schimbă mersul
   Și-n loc de pulă buhai
   S-a trezit cu pulă n-ai!

   Ce să înțelegem din:
   Sub flori de tei, sevedei,
   Pe al tău deget
   Inelul să stea
   Iar iubirea ta să fie a mea suflare de viață …. Sublim. Foarte sublim! A-nghețat Prutul în matcă. S-a oprit vântul, soarele pe cer…

   Fiind vorba de un tânăr care, până de curând, probabil, încă făcea pipi în pat și probabil striga după olița de noapte, închidem un ochi, chiar doi, dar rămâne ochiul minții. Habar n-are el de cealaltă Împărăție, cealaltă lume, ce presupune stil, personanță, spune Blaga, traversarea unui peisaj sau orizont inconștient, orizonturi temporale, dublete cu teoria lor, amprentă valorică, atitudine anabazică, catabazică, aspirație formativă, câte și mai câte, toate acestea marcând, în final, mai curând concepția despre lume și viață a strămoșilor noștri, nu a noastră, cei de azi, care ne-am pierdut între Scylla și Caribda bandiților sovieto-americani, dacă mi se permite, adică între fondul dacic și ăla iudaic, Vrem, nu vrem fondul nostru a rămas dacic, iudeo-creștinismul este ca oja pe unghii. Deviațiile sexuale, oricare ar fi ele, pun problema ”ieșirii centrului din cerc”, în care caz prefer să ascult homosexualii care au ceva de spus, omenește vorbind, nu atâtea de ascuns, ciori vopsite papagali și cucoane din măgari. Prefer Muzicologul român George Bălan, odihnească-l Dumnezeu, avem ce învăța de la el, sau compozitorul Ceaikovsky, Piotr Ilici, nu Cosmin Olteanu, ce-și plimbă bascheții prin Parcul central, confundă sula cu prefectura și erecția lindicului soroș-sponsorizat cu inspirația poetică. N-aș fi crezut că Incorect Politic împinge indulgența până în anticameră. nu la Moulin Ruj ci la Puli-nbluj, din Cluj
   Domnii homosexuali sunt liberi să se joace cât vor cu scula dintre picioare, dar să-și păstreze spârcâielile sterilo-spermatozoice pentru domniile lor. Să-și spele rufele murdare între ei. Să ne scutească de spârcâiala intimităților pe care mulți dintre noi le consideră scârboase.
   De fapt, foarte interesantul interviu al domnului Vlad Voicu punea problema nației, națiunii, a patriotismului, la rigoare. Redacția Incorect Politic nu trebuia să coboare la nivelul inepțiilor și turnătoriilor securisto-polițienești ale unui homo ce confundă erecția penisului cu iubirea în Parcul Central al orașului… și fusta rândunicii cu pizda vacii divorțate de boul homo.
   Uite-așa, în loc să vorbim omenește, ne trezim la nivel homo-porno. Poftim de-i mai răspunde lui Ana, care se întreabă ”Cine este Creatorul din umbră și cine susține financiar aceste societăți secrete? Care societăți secrete măi Aniță? O știu pe Anița-Crâșmărița, cea din deal, la crâșma mare, poate-ți amintești. Mai ști? De trei zile țin soborul și tot cântă din lăută, ține-l Domnul, Lae Chiorul… Zi-i măi Laie, de-o bălaie, cu trupșor subțire, ‘nalt, De Anița, crâșmărița, cea cu ochii de bazalt… Care societăți secrete măi Ană dragă. Ști tu, drăguță, ce e aia o ”societate secretă”? Ori v-ați adunat acolo, boi între boi, de-o să muriți vaci, c-a ieșit Comunicatul, ce-l foarte Oficial, că și sexul îl ia Statul, de-o să râdă Cosmin Olteanu, cu curul, de voi. Cu curul, bineînțeles, că altceva n-are, și de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Mai ales la ortodocși. Nu mai sunt foarte, foarte tinerică dar nu mă dau pe astea diplomate, culturalizatele ce dau acatiste să se mărească, cu 25 sau 35 la sută nu solda ci sula amantului, că a bărbatului e bașca, după legea veche, nimeni nu i-o poate lua. Probabil ești mai nouă decât mine, printre șmecherii ăștia ai lui Incorect Politic. Din rugăciune în rugăciune a dat Dumnezeu și taman în Postul Paștelui am dat de Incorect Politic. Slavă Domnului. Abia acum am înțeles ce înseamnă mai bine târziu decât niciodată… Uite așa, am aflat de francmasonerie… francmasoneria nu știu care, cu șotron pentru ochii închiși, chiar legați, 33 de grade, vechiul și misticul rit scoțian, Marele Orient, Marea Lojă. Habar n-ai, măi fată. Îți dau vreo două trei rânduri din Statutul Francmasonic în versuri, că dacă rămânem la prozodia lui Cosmin Olteanul murim mai proști ca prostia la cub. N-ai auzit de acel
   Ordin faimos și înfloritor
   Fondat în sănătatea tuturor
   Cărora prezentul Statut
   Le trimite-un călduros salut (….)
   Suntem o societate,
   Ba chiar o frățietate.
   Născută din damigeană
   Și ne-alegem pe sprânceană
   Doar din cei ce știu să bea
   Că altfel viața-i prea grea (…)
   Dăm cu varză, la ghiozdan,
   Și brânză de la cioban,
   Nu război american.
   De-aceea, pentru dreptate,
   Iubim muierile toate,
   De sâmbătă până luni,
   Direct în trei luni (…)
   Fiecare bea cât poate,
   Uităm casă, uităm toate,
   De nu mai știm cum ne cheamă,
   Ș-atunci ne dregem cu zeamă,
   Varză acră, din butoi
   Că nici Dracu nu-i ca noi,
   Fârtate ori nefârtate,
   Iubitori de libertate,
   Democrați până în dinți,
   Nu cu ochii după sfinți,
   Că săracii, prin pustie
   N-au ocazii de beție,
   Cu dracii, păzea, păzea,
   Când să tragă la măsea (….)
   Că-n războaiele trecute
   Chiar și alea mai ciufute
   Suferică nălăute,
   Înghițiră pe tăcute
   Și muriră de urât.
   Democrate? Orișicât!
   Fericite: Până-n gât
   De acelea petrecute
   În războaiele trecute,
   Care mute, care slute,
   Care mai de care,
   De rămaseră fecioare
   Bătrâioare,
   Că și sufletul te doare
   Frățioare!

   In sfârșit, Statutul acesta al Francmasoneriei e mult mai lung. Încă nu l-am învățat chiar tot, pe de rost. Abia aștept să văd și statutul Dacilor de la Frontul Zamolxian de Răsărit. Vreau să-i cunosc mai de aproape, dar Vlad Voicu a uitat să-i întrebe de Statut, adresă, iar Ana îi confundă cu nu știu ce Societate ocultă. Poți fi liniștită Ana. Ordinul Zamolxian de Răsărit, nu poate fi ocult, că n-are cum. Oculți sunt comuniștii, legebetiștii, ai lui Liiceanu sau Patapievici, plătiții lui Soroș, cei ce vând apartamente și garsoniere în Rai. Dacă aflu ceva îți spun, dar trebuie să-mi aduci aminte. Copilul de nu plânge nu-i dă nici mama sa sugă. Cu societățile secrete e mai greu ca suptul la țâța mamei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *