Home / Actualitate / De Ce Ești Atacat (Sau Ți Se Pune Eticheta De PSD-ist) Dacă Nu-ți Place Soroș sau Mișcarea #Rezist?

De Ce Ești Atacat (Sau Ți Se Pune Eticheta De PSD-ist) Dacă Nu-ți Place Soroș sau Mișcarea #Rezist?

Mortuz
Incorect Politic
Februarie 21, 2018

De Ce Ești Atacat (Sau Ți Se Pune Eticheta De PSD-ist) Dacă Nu-ți Place Soroș sau Mișcarea #Rezist?

Răspunsul este foarte simplu și vine cam așa:

Dacă ai curajul să deconspiri mișcare globalistă “#Rezist“, e ca și cum te-ai băga într-o armată de spălați pe creieri de către multinaționale și progresiști.

De ce așa?

Pentru că acele multinaționale, chiar dacă nu sunt românești (în sensul că nu servesc interesele românilor, ci străine de Neam), până la urmă, dau de mâncare unor oameni slabi și supuși care nu sunt lăsați să-și constituie propriile fabrici, fabrici care să servească realmente interesele oamenilor muncitori, nu ale mafiei capitalisto-finanțist-bancare.

Acești oameni, neînțelegând ce se petrece, vor crede că tu ești împotriva lor când spui că “#Rezist” e o păcăleală. De ce? Pentru că au fost învățați să creadă că vor muri de foame dacă multinaționalele se mută în alte țări și mai sărace decât România. Și cel mai probabil ar duce-o mult mai rău fără multinaționale, nefiind capabili să-și câștige altfel traiul.

Așa se întâmplă într-o țară în care credința în Dumnezeu e tot mai scăzută, “căci fără Mine nu puteţi face nimic”, spune Mântuitorul nostru Iisus Hristos!

Dacă va întrebați cum arată în general un neomascul, gândiți-va la un băiețel de soia (engleză: “nu-male” sau “soyboy”) și o să vedeți că este un efect similar pe plan mondial în lumea vestică.

PS: Postacii #Rezistenți/PSD-işti sunt plătiți ca să îi facă pe români să se certe între ei şi aşa Națiunea Română rămâne în ceață şi pe loc, pe loc din punct de vedere sociopolitic.

Există vreo soluție? Parțial da! În mediul online cel puțin, le poți da la toți cu magicul block!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *