Home / Educativ / (MMM)Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat

(MMM)Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat

Majadahonda
Incorect Politic
August 8, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Liviu Dragnea, (s)pion care participă la subminarea României

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

16. Primul holocaust autentic din Istoria Orientului Apropiat

 

Cât despre Mihail Neamțu, ca doctor în teologie, el este cel mai vinovat. Căci el cunoaște și aceste versete din Vechiul Testament:

„    29. Atunci a adunat David tot poporul și s-a dus asupra cetății Raba, s-a luptat împotriva ei și a luat-o.

 1. Și a luat David de pe capul regelui ei coroana, care era de un talant de aur și cu pietre scumpe, și a pus-o pe capul său; a luat și foarte multă pradă din cetate.
 2. Iar pe poporul care se afla în ea l-a scos și l-a pus sub ferăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier și l-a aruncat în cuptoarele de ars cărămidă. Așa a făcut el cu toate cetățile Amoniților. După aceea David s-a întors la Ierusalim cu tot poporul“ (2, Regi, 12, 29-31)[1].

Mihail Neamțu-Mistificatoru’ cunoaște aceste versete, dar nu vorbește despre ele, fiindcă ar fi silit să-mi dea dreptate: anume că nu a existat nici un „Holocaust unic“ al jidanilor – cum le place ăstora să-l denumească!

Dimpotrivă, versetele de mai sus atestă că iudeii biblicului David – adică „jidanii“, cuvînt provenit, prin firească deformare fonetică, din germanicul Die Juden, la rîndul lui provenit din latinescul judaeus/i – au comis, la propriu, primul holocaust autentic din istoria lumii, consemnat, cu trufie, de ei în Biblie, contra popoarelor pe care le atacau: după ce i-au hăcuit, i-au tranșat pe amoniții din Raba – căci asta înseamnă că „i-au pus sub ferăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier“ –, apoi „i-au aruncat în cuptoarele de ars cărămidă“, adică i-au incinerat, „i-au ars de tot“: i-au holocaustat, în sensul propriu al termenului! „Așa a făcut el cu toate cetățile Amoniților“!

Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat

Cu cîteva excepții – ca Ecleziastul, Cîntarea Cîntărilor, Psalmii etc. –, Vechiul Testament – și îndeosebi Pentateuhul, care formează baza Thorei, adică a Talmudului – nu constituie decît „un lung șir de crime și nelegiuiri săvîrșite de conducătorii evrei. Crimele și nelegiuirile lor continuă și azi, nestingherite de nimeni“[2]!

Chiar în cartea următoare a Bibliei, a șasea, Iosua, în prima jumătate a ei, este descris genocidul comis de iudei contra triburilor vecine – primul genocid din Istorie![3]

Această dimensiune criminală a iudaismului a fost perpetuată pînă acum și este pusă în practică de izraelienii care-i decimează pe palestinieni – care sunt semiți, izraelienii nefiind semiți, ci jidani așkenazi, descendenți (k)hazari care și-au însușit doctrina iudaismului!

Chiar zilele acestea, statul Israel a impus o lege prin care palestinienii sunt excluși din nomenclatorul locuitorilor, nu sunt recunoscuți ca minoritate conlocuitoare în Israel: adică palestinienii nu există, așa cum susținuseră încă David Ben Gurion și Golda Meir!

Cu toate studiile lui în teologie, Mihail Neamțu-Păcăliciu’ a ajuns cu fabulațiile sale să îi întreacă pe jidanii holocau$tiști: ăștia pretind, de peste 150 de ani, că, în „Holocaustul unic“, „vor fi omorîți“, apoi că fuseseră omorîți 6 (șase) milioane de jidani: între anii 1869-1945 au „prezis“ că „vor fi omorîți 6 milioane“, iar din ianuarie 1945 – cînd nici nu se terminase războiul și nu se făcuse nici o statistică a morților –, au pretins că, deja, fuseseră omorîți 6 milioane de jidani[4] „de către Germania și aliații ei“ (deci, inclusiv de către România!); dar Mihail Neamțu-Mincinosu’ a ridicat potul la „zeci de milioane“!

Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului ApropiatNota Editorului: Studiile de la Washington depășesc estimarea lui Neamțu’ cu zece milioane.

 

Probabil ca să îi dea jidanii – prin George Soros – și lui mai mulți euroi sau dolărei pentru propaganda holocau$tică la care se pretează ticălosul.

Cuvîntul „zeci“ înseamnă minimum „două zeci“: deci minimum 20 de milioane de persoane omorîte numai în fîșia indicată de acest individ farsor, fariseu și ticălos, cu doctorat teologic la Londra! Adică aceeași cifră de morți pe care U.R.S.S. a declarat-o că ar fi reprezentat pierderile din rîndurile Armatei Roșii și ale populației civile sovietice în Al Doilea Război Mondial!

În prefața cărții, Timothy Snyder precizează: „În mijlocul Europei, în plin secol XX, regimurile nazist și sovietic au ucis aproximativ paisprezece milioane de oameni.

Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat
Timothy Sanders

Aria în care au pierit aceste victime, Tărâmul Morții, se întinde din centrul Poloniei până în partea apuseană a Rusiei (…). Paisprezece milioane de oameni au fost asasinați în numai doisprezece ani, între 1933 și 1945, cât au fost Hitler și Stalin la putere. (…)

Cel de-Al Doilea Război Mondial a fost cel mai ucigător conflict din istorie, și cam jumătate dintre soldații care au pierit pe fronturile din întreaga lume au căzut aici, în această regiune, în zona morții.

Și, totuși, nici măcar unul dintre cei paisprezece milioane de oameni nu era înrolat în vreo armată. Majoritatea erau femei, copii și bătrâni; nimeni nu avea arme; mulți fuseseră jefuiți de tot ce aveau, până și de haine.

Auschwitz este cel mai cunoscut loc în care s-au masacrat oameni din zona morții. Azi, Auschwitz reprezintă Holocaustul, iar Holocaustul – răul unui veac“[5].

Că veni vorba de Auschwitz, pe care Snyder îl ridică la nivelul de exponent, de simbol al „Holocaustului“ cu Hî mare, e de reținut că el și-a publicat cartea în 2010, iar editura Humanitas a tipărit-o, prompt, în 2012.

Dar, David Irving își publicare faimosul articol „Cuirasatul Auschwitz“[6] în 1990, în care releva că devenise ridicolă gonflarea cazului „Auschwitz“ ca simbol al „Holocaustului“, motiv pentru care „Cuirasatul Auschwitz trebuie scufundat“. În cartea mea am citat din acest discurs:

Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat

«V-am prevenit în prima parte a acestui monolog că nu voi arăta respect pentru ceea ce e de bon-ton şi pe unii i-a contrariat când am declarat: Scufundaţi cuirasatul Auschwitz!

Dar noi nu mai avem nevoie să scufundăm Auschwitz-ul, deoarece echipajul Auschwitz-ului, ca Beate Klarsfeld, Wiesenthal-ii, Elie Wiesel şi restul s-au luat la bătaie între ei, lovindu-se cu pumnii, se înjură, iar vasul, ajuns acum între aisberguri, deja l-au părăsit şi ei. Au început să coboare steagul de luptă de pe cuirasatul Auschwitz.

Au dat jos placa memorială care vorbea de patru milioane de victime şi au mai lăsat din preţ, punând o placă nouă, cu numai un milion de victime (vezi fig. 47). Evident că acesta nu este finalul poveştii. Sunt convins că e doar un „memorial intermediar“.

Cred că placa e de carton, deoarece nu are sens să iroseşti bani pe una de marmură când ştii că peste câteva luni trebuie iarăşi să o schimbi. Va trebui s-o schimbe, evident, fiindcă este întru totul falsă. Nu afirm că numai un milion, nu sunt dispus să dau nici un număr de morţi la Auschwitz.

Nu ştim exact numărul de morţi. Ruşii ne-au ajutat. Ei au publicat anul trecut, în 21 septembrie 1989, registrele mortuare de la lagăr.

Aceasta a fost o lovitură fatală pentru cuirasatul Auschwitz, pentru echipajul său, deoarece ruşii, prin publicarea registrelor mortuare ale lagărului Auschwitz – care acoperă integral anul 1942, aproape integral anul 1943, și incomplet anul 1944 – au arătat, prin aceste 46 de registre, că la Auschwitz au fost cu totul 74.000 de morţi (74.000 de morţi din felurite cauze)»[7].

Din 1990 pînă în 2010, cînd și-a publicat cartea, Snyder a avut, timp de două decenii, răgazul necesar să se documenteze și pe acest aspect, dar nu a făcut-o în mod deliberat: el nu are în bibliografia cărții sale nici o referință la vreo lucrare a istoricilor ziși „revizioniști“ – numiți în mod abuziv și denigrator „negaționiști“ – nici măcar ca să îi înjure!

Primul Holocaust Autentic din Istoria Orientului Apropiat

Nici el nu știe de Audiatur et altera pars! Halal obiectivitate holocaustică! Dar corul osanalelor este puternic: „O lucrare magistrală… relatarea lui Snyder este captivantă, enciclopedică“, pretinde revista Foreign Affairs. Păcat că nu este și corectă, căci face apologia deșănțată a holocau$tului.

Așadar, Timothy Snyder socotește că victimele civile comise de sovietici și naziști, în 12 ani, în tot teritoriul european controlat de ei – de la Berlin la Moscova –, ar fi de „14 milioane de oameni“, iar Mihail Neamțu-Ticălosu’ pretinde că ar fi fost de „zeci de milioane“ în vremea ultimului războiului mondial, 1941-1945, adică numai în cinci ani, și numai în fîșia indicată de el, incluzînd și Transnistria!

Adică a uitat ce scria – dacă o fi citi-o! – în cartea la care el și gorobeții lui „au pus umărul“ ca să fie publicată!

Vedeți cum poate să falsifice Istoria și să denigreze România jidănitul Mihail Neamțu-Ticălosu’, bazîndu-se pe cartea „unuia dintre cei mai talentați tineri istorici ai Europei contemporane“ (The Nation), dar apologet arhilăudat al „Holocaustului“ scris, cum ziceam, cu Hî mare și nu cum ar trebui, de fapt, holocash, holohoax sau holocau$t?!

De altfel, în antetul coperții-față a cărții lui Snyder e pusă osanaua făcută de Antony Beevor, despre care, în cartea mea, am relevat că este un alt mare și mizerabil apologet holocau$ti$t improvizat.

Aceștia sunt „marii istorici“ invocați, anonim, de Mihail Neamțu-Maleficu’!

 

[1]  În traducerea Cornilescu, în ediția din 1968 a Patriarhului Justinian, din 1988 a Patriarhului Teoctist și din 2015 a Patriarhului Daniel. În edițiile altor culte, vezi: 2 Samuel, 12, 29-31.

[2] Dan Cristian Ionescu, CODUL LUI LUCIFER. Ediția a treia. Septembrie 2009. Vezi și: http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/

 

[4] Vezi și prezentarea laconică, de către Mihai Vinereanu, a cărții lui Gerhard Menuhin, Tell the Truth and shame the Devil, pe: http://ioncoja.ro/holocaustul-negat-la-cel-mai-inalt-nivel-al-evreimii/; https://gandeste.org/general/gerhard-menuhin-fiul-lui-yehudi-menuhin-holocaustul-este-minciuna-cea-mai-mare-din-istoria-omenirii-2/63687

[5] Timothy Snyder, Tărâmul morții. Europa între Hitler și Stalin. Editura Humanitas, București, 2012, pag. 8. Cf. și http://www.elefant.ro/carti/carte/istorie/istorie-universala/taramul-mortii-europa-intre-hitler-si-stalin-201940.html

[6] David Irving, „Battleship Auschwitz“, in The Journal of Historical Review, Winter 1990 (Vol. 10, No. 4), pp. 490 ff. This is a transcription of an address by David Irving at the Tenth IHR Conference, October 1990,  pe http://www.ihr.org/jhr/v10/v10p491_Irving.html .

[7] Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“. Editura Tempus, București, 2015, pag. 436. Vezi şi: http://ioncoja.ro/lasati-vaporul-auschwitz-sa-se-scufunde/

4 comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  În ultima sa postare, dl. Vasile Zărnescu mă citeză de două ori (prima dată din „Codul lui Lucifer”, a doua oară dintr-un articol). Citatele sînt corecte, dar dl. Zărnescu face unele confuzii pe care i le relev pentru a le corecta în textul său de bază.
  Sînt în posesia cărții d-lui Zărnescu, însoțită de o dedicație elogioasă, pe care mi-a oferit-o de Ziua Înălțării Sfintei Cruci (14 sept.) 2016 la Comana, o altă zi minunată petrecută printre prieteni. Înainte de 1989, la Comana dedicațiile elogioase erau oferite de Ana Blandiana agentului KGB Gogu Rădulescu – acum, la Comana se întîlnesc patrioții care fac între ei schimb de cărți cu dedicații elogioase, dar de data aceasta sincere (cel mai mult mă bucură dedicațiile d-lui gen. Radu Theodoru, care menționează originile noastre comune, aromâne).
  Avînd această carte, îmi dau seama ce volum enorm de pagini a trebuit să citească dl Zărnescu pentru a o scrie, inclusiv din Vechiul Testament. Dar dl. Zărnescu s-a specializat în combaterea holocaustului în timp ce eu m-am aplecat mult mai mult asupra Vechiului Testament, întrucît eu am fost un „vînător de criminali evrei” pe parcursul a 35 secole (de ce doar evreii să aibe vînători de naziști, dar să nu îi vîneze nimeni pe criminalii evrei?
  Deci iată precizările necesare:
  1. Nu evreii lui David au fost autorii primului holocaust, acesta este anterior și lui Moise, constituind o practică păgînă (aducerea de jertfe animale sau omenești arse de vii) practicată înainte de monoteism de evrei și de alte popoare idolatre din Orientul Apropiat.
  2. Pentateuhul (sau Cărțile lui Moise) nu constituie baza Torei – Tora este însuși Pentateuhul. Talmudul constituie deformarea, degradarea Pentateuhului de către învățații evrei.
  3. Dl. Zărnescu citează corect din cartea mea faptul că primul genocid din istoria omenirii a fost săvîrșit de evreii lui Iosua cînd au descins în Canaan unde: „Iosua şi evreii săi s-au prăvălit apoi, rînd pe rînd, peste cetăţile Ai, Ierusalim, Hebron, Iarmut, Lachiş, Eglon, Macheda, Libna, Ghezer, Debir, Haţor, Gheder, Hormei, Arad, Adulam, Betel, Tapuah, Hefer, Afec, Şaron, Madon, Şimron-Meron, Acşaf, Taanac, Meghidon, Chedeş, Iocneam, Dor, Tirţa şi peste neamurile din Galileea. Împăraţii acestor cetăţi au fost tăiaţi sau spînzuraţi – cu toţii, au fost 31. Locuitorii au fost trecuţi prin sabie, iar cetăţile au fost jefuite. Pămîntul lor a devenit ţara poporului lui Israel.”
  Dar dl. Zărnescu, citîndu-mă în mod corect, face trimitere în nota de subsol 3 la un articol al meu privitor la marele prooroc Isaia, care a trăit cîteva secole (vreo 6-7, cine poate ști exact ?) mai tîrziu.
  4. Îl rog pe dl. Zărneascu să nu mai înceapă cu un motto din Victor Ponta. Are rost să explic de ce ? Ar putea să caute un motto aparținînd unui patriot, nu unui trădător. De pildă, varianta de avarie la îndemînă oricînd, Eminescu: „Cum nu vii tu, Țepeș Doamne…”

 2. 1. Îi mulțumesc d-lui Dan Cristian Ionescu pentru precizări. referitor la pct. 2, că Pentateuhul constituie Tora. Cu precizarea – pe care am făcut-o în cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ, anume că Deutoronomul, care este a cincea carte din Pentateuh, A FOST SCRISĂ PRIMA și nu a cincea, cum este situată acum. Adică Pentateuhul este o varză, restrofilată de leviți după cum le-a convenit lor, pînă a ajuns în faza cînd, tradus și răspîndit, nu a mai putut fi modificat și a rămas în starea cunoscută pe vremea lui Constantin cel Mare, care a stabilit structura actuală a Bibliei.
  Eu cînd am spus că „Pentateuhul este baza Torei” am vrut să se înțeleagă exact acest fapt: că Pentateuhul este însăși Tora.
  Oricum, este irelevant că am spus că „este baza Torei” și nu că este însăși Tora. Problema este că structura Bibliei în Ortodoxie este alta decît la unele secte neoprotestatnte, care au scos anumite cărți din Biblie.
  2. ”Adevărul este întregul!”, spune Hegel. Așa că, referitor la motto-ul constituit de propoziția antologică a lui Ponta, îl invit pe d-l Dan Cristian Ionescu să aștepte pînă la finalul serialului. Sau, dacă se grăbește, să citească varianta anteriorară cea mai dezvoltată de pînă atunci, accesibilă aici: https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html.
  Dar, cum știu că nu are timp, îl sfătuiesc să nu o facă, pentru că ar fi nevoit să citească de două ori cam același text. Textul de față, din acest serial, este dezvoltarea, la zi, a textului anterir, publicat pe Necenzurat.
  Poanta cu Ponta e următoarea: eu îl citez pe Victor Ponta cu această propoziție, „Pe ăștia și să îi împuști nu-i suficient!” de 17 ori și de fiecare dată dau altă trimitere bibliografică, luată din altă publicație. Fiindcă „axioma” Ponta a făcut carieră.
  Dar eu citez propoziția lui de fiecare dată după un grup față de care făceam sugestia dată de marele premier Victor Ponta! Dacă o spuneam eu, direct, ca venind din partea mea, ar fi sărit toți că, vai, incit la violență, la „asasinate legionare”, bla-bla-bla… Vedeți acum ce scandal a ieșit pentru ăla care prognoza că mîine, 10 august, la mitingul diasporei, va trebui „să fie fum, foc, sînge pe stradă și pe pereți!”
  Între timp, istoria i-a dat dreptate, cel puțin în cazul judecătorului Stan Mustață, care, practic, a fost asasinat de o echipă de judecători, procurori și polițiști, care, aceștia, l-au scos din închisoare la ora două noaptea, ca să-l mute la altă pușcărie, „de maximă siguranță”! Dar ce, era un criminal în serie, ca grecul ăla de acum cîțiva ani? Cf. și http://evz.ro/adrian-severin-in-cazul-lui-stan-mustata-avem-de-a-face-cu-o-cri.html.
  Evident, că judecătorul Mustață a fost lichidat ca „să îi astupe gura cu pămînt”, fiindcă știa prea multe.
  Și, la fel de evident este că referitor la toți cei care au concurat la încarcerarea lui – de la judecătorii din instanța de fond pînă la Î.C.C.J. – și la asasinarea lui prin plimbarea prin pușcării li se potrivește vorba lui Ponta: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“ (cf. pe http://www.informatia-zilei.ro/sm/ponta-despre-guvernanti-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient/). La fel este cazul deputatului Ion Stan, condamnat abuziv la doi ani de pușcărie cu executare de aceeași echipă de lichele formată din procurori și judecători pe toate treptele justiției, care a murit joia trecută, la cîteva săptămîni după ce ieșise din pușcărie. La OTV am spus și la 6TV am repetat că le propun viitorilor conducători ai revoluției făcute de români pentru români să mă pună – întrucît sunt colonel și pot comanda un regiment – să mă pună, ziceam, comandantul regimentului de execuție, fiindcă un pluton de execuție ar fi prea puțin pentru cît avem de împușcat! Și să le cerem familiilor celor executați, ca în China, să achite contravaloarea cartușelor folosite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *