Home / Actualitate / 10 august Asediu Liberal in Capitală

10 august Asediu Liberal in Capitală

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 8, 2018

Polarizarea societății continuă cu o deplasare masivă spre capitală care se anuntă a fi un veritabil Asediu!

Presa a înnebunit după ce liderul revoluționar Ovidiu Grosu a declarat că flăcările și sângele vor rezolva problema României.

Evz:

Într-un interviu prezentat de Antena 3 cu protestatarul #Rezist, Ovidiu Grosu a declarat că pe 10 august manifestaţia organizată de diaspora se va lăsa cu sânge şi foc, vor avea dreptul să ucidă jandarmii şi să le confişte armele. Nu va fi un protest, ci o Revoluţie, a mai declarat protestatarul.

Este şocant ce adeclarat în acel interviu Ovidiu Grosu: “Nu am vrut să ies în evidență. Flăcări, fum și sânge pe străzi, probabil că așa se va rezolva problema. Nu există altă variantă. România a intrat deja în revoluție. Oricine încearcă să oprească această revoluțe va fi judecat de tribunalul internațional. Eu vorbesc despre revoluție nu de un protest,” a declarat protestatarul #rezist.

Ovidiu Grosu Liderul Asediului

Robespierrul contemporan ne promite schimbare, iar protestul pașnic nu este o variantă.

În cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, a fost prezentat un interviu năucitor cu individul care se autointitulează “adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august”.

“Eu am organizat mișcarea cu diaspora, însă nu am vrut să ies în evidență pentru că mi-am dat seama că voi fi atacat și am conceput această acțiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni să ne facă bine, binele ni-l facem noi. Flăcări, fum și sânge pe străzi – nu există altă variantă”, a spus Ovidiu Grosu, în interviul difuzat de Antena 3.

Protestul pașnic nu este o variantă, avem de-a face cu o structură

“Eu vorbesc de o revoluție, nu de un protest. (…) Trag acum un semnal de alarmă, un avertisment către forțele de ordine: oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem în aceste condiții”, afirmă Ovidiu Grosu.

Vor sta oare autoritățile în calea asediului, sau se vor uni cu masele populare pentru a răsturna regimul corupt?

Vom afla peste două zile.

 

7 comments

  1. Ăștia zic că s-a anulat mitingul…

  2. PSD-ul trebuie schimbat, la alegeri. Alternativele actuale gen PNL, USR sunt ca si cum ai cadea din lac in putz

  3. ce mica e lumea..aceeasi globalisti imputiti si sclavii lor vor sa-l dea jos si pe Trump (aceeasi ‘miscare’ si in SUA si la noi,# rezist). MUIE SOROS, marxisti nenorociti..

  4. Ce o sa rad cand Dragnea o sa castige din nou alegerile peste 2 ani.

    La fel o sa rad cand Trump o sa castige in 2020.

  1. Pingback: 10 august Asediu Liberal in Capitală

  2. Pingback: EVENIMENT EPOCAL Protest 10 August Diaspora S-A SCRIS ISTORIE - Incorect Politic

  3. Pingback: REPORTAJ-BOMBĂ de la PROTESTUL din 10 august de la BUCUREŞTI. Adevărul despre care nu se vorbeşte nici la Bucureşti, nici la Chişinău. O mare lecţie pentru ROMÂNI – Basarabia Literara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *