Home / Educativ / (MMM) Liviu Dragnea, (s)pion Român care Participă la Subminarea României!

(MMM) Liviu Dragnea, (s)pion Român care Participă la Subminarea României!

Majadahonda
Incorect Politic
Iulie 24, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Colaborarea dintre jidovi și jidoviți

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

15. Liviu Dragnea, (s)pion român care participă la subminarea României!

 

În enumerarea de mai sus l-am lăsat la urmă pe Liviu Dragnea, dar, în actuala conjunctură politică, vorba versetului, el este „cel dintîi!“

Iată o descriere în aqua forte a lui Liviu Dragnea, președintele P.S.D. și președintele Camerei Deputaților, descriere făcută de către acerbul critic Oreste.

«Ne amintim amuzați de vizita lui Dragnea în S.U.A., dar, mai ales, de postura de „șef de sală“ în care a apărut în fața lui Trump, imediat după câștigarea alegerilor de către republican. Desigur, ne mai tulbură și acum întrebarea: „De unde a plătit cei 800.000 de dolari, pentru a fi primit în cercul atât de restrâns al Puterii americane?“

… Dar cu adevărat interesant este să aflam cine l-a invitat și, mai ales, cine îi asigură unui infractor condamnat prezența alături de premierul izraelian, Netanyahu… Este clar că fiul unui milițian din Gratia, județul Teleorman, nu se poate desfășura atât de lejer în Prima Ligă a „mahărilor“ planetari fără un lobby puternic…

Ei bine, nebuloasa nu este atât de densă, o investigație clasică în cea mai pură manieră jurnalistică e capabilă să ne furnizeze câteva explicații satisfăcătoare.

Omul cheie, care (din umbră) îi netezește o anumită cărare șefului PSD se numește Eliott Broidy, același discret domn care s-a întâlnit cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, la Washington când s-au negociat contractele de înzestrare militară în valoare de aproximativ 10 miliarde de dolari.

Eliott Brody și Bibi Netanyahu

 

Broidy a fost președintele unui uriaș fond de investiții, Markstone Capital, din fruntea căruia a fost nevoit să demisioneze după ce s-a demonstrat că a dat șpagă un milion de dolari pentru a facilita semnarea de contracte pentru fonduri private de pensii în statul New York.

Interesant este și faptul ca Eliott Broidy s-a ocupat cu strângerea de fonduri în campania electorală a lui Trump… și… da, el l-a invitat pe Dragnea la petrecerea de învestire a președintelui american…

Dar cele mai interesante aspecte ale anchetei noastre abia acum prind contur… Alături de Broidy, la Markstone Capital acționa nimeni altul decât Benny Steinmetz, investitorul de la Roșia Montana, sponsorul acțiunilor oculte ale Black Cube împotriva Laurei Codruța Kovesi, judecat în dosarul retrocedării frauduloase „Ferma Băneasa“.

Benny “Lurch” Steinmetz

 

Și uite cum se compune puzzle-ul din mai multe piese: unul dintre partenerii de afaceri ai lui Steinmetz este consultantul politic Tal Silberstein, arestat și el în Israel în luna august pentru corupție și participare la grup infracțional organizat.

Tal Silberstein

 

Silberstein și Dan Andronic, fostul soț al Ancăi Alexandrescu – consiliera de imagine a lui Liviu Dragnea – s-au ocupat de comunicarea și strategia politică a infractorului condamnat Adrian Năstase și a celui încă în libertate, Călin Popescu Tăriceanu.

Să ne amintim că cei doi sunt și ei cercetați în același dosar „Ferma Băneasa“. În zilele noastre, alături de Anca Alexandrescu, în efortul de consiliere a liderului PSD se află și Asaf Eisin, partener de bussines cu Silberstein.

Și acum, un alt condiment care dă sens tezei că România a încăput pe mâinile unui sistem ocult cu adânci rădăcini infracționale internaționale este faptul că Anca Alexandrescu a fost angajata lui Cristian Burci, un apropiat al PSD, și care a participat (nu se știe în ce calitate) la întâlnirea lui Mihai Fifor cu Eliott Broidy de la Washington.

Revenind la protectorul din umbră al penalului Liviu Dragnea, să remarcăm că Broidy este membru în boardul Coaliției evreiești republicane. Prietenia lui cu Steinmetz este foarte veche, miliardarul de la Roșia Montana investind 10 milioane de dolari în fondul condus de Broidy, Markstone Capital.

Un remember necesar: Steinmetz și Silberstein sunt anchetați în Israel pentru fraudă, spălare de bani, apartenență la crima organizată, fiind arestați. Investigațiile sunt legate de afacerile acestora în România.

Și acum să ne ocupam puțin de consultanții izraelieni ai PSD, conduși de Asaf Eisin, partenerul de afaceri al lui Tal Silberstein, căruia îi ține locul după ce acesta a fost arestat la Tel Aviv.

Asaf Eisin

 

Eisin a fost și consultantul președintei Serbiei, Alexandr Vucici, în 2008, unde a lucrat tot cu Silberstein. Oare să fie o coincidență că inculpatul Sebastian Ghiță a fugit tocmai la Belgrad, unde i-a oferit în exclusivitate un interviu, nimeni altuia decât lui Dan Andronic?

Și cum se face că de comunicarea PSD se ocupa tocmai Anca Alexandrescu, fosta soție a lui Andronic, asociatul lui Steinmetz și al lui Silberstein… Ea s-a mai ocupat de comunicarea foștilor premieri socialiști Adrian Năstase și Victor Ponta, iar din 2015 a fost angajata lui Burci la Adevărul.

Anca Alexandrescu

 

Cristian Burci apare în dosarul privind finanțarea campaniei lui Mircea Geoană din 2009, finalizata cu condamnarea trezorierului PSD de atunci, Bunea Stancu și a miliardarului Ioan Nicolae, fost agent al DIE implicat în afaceri cu serviciile secrete izraeliene, încă dinainte de 1989.

Lobby-ul izraelian din spatele lui Liviu Dragnea ascunde un interes mai larg: multe companii evreiești sunt interesate de Fondul Suveran de Investiții, ideea năstrușnica a lui Dragnea de a grupa toate societățile de stat ale României care sunt pe profit.

Guvernul condus din umbră de omnipotentul condamnat penal Liviu Dragnea dorește de înființeze FSDI (Frontul Suveran de Dezvoltare și Investiții) prin care să poată vinde acțiuni sau active ale unor companii de stat profitabile, cum ar fi Hidroelectrica sau Tarom.

Cel mai probabil, în urma ultimei vizite a lui Dragnea în Israel, acesta i-a promis premierului Benjamin Netanyahu că va atrage capitalul izraelian în acest Fond de Investiții [1].

Numai că, după cît se pare, Hidrocentrala de la Porțile de Fier a fost – ca și în alte cazuri – „pusă pe butuci“ ca să o cumpere jidanii cu „un dolar“[2].

 

 

[1] Oreste Teodorescu, «Liviu Dragnea, „Filiera Evreiască“ și (s)pionii români care participă la subminarea României!», 25 oct. 2017, pe https://www.oreste.tv/liviu-dragnea-filiera-evreiasca-si-spionii-romani-care-participa-la-subminarea-romaniei/; republicat de:  https://circulpolitic.ro/cine-sunt-oamenii-din-umbra-lui-dragnea-care-l-ajuta-sa-joace-in-prima-liga-a-maharilor-planetari-jurnalistul-oreste-face-dezvaluiri/https://caplimpede.ro/oreste-devoaleaza-sistemul-ocult-din-romania-patronat-de-dragnea-jurnalistul-desfira-itele-relatiilor-liderului-psd/. [2] Vezi: https://ioncoja.ro/hidrocentrala-de-la-portile-de-fier-este-pusa-pe-butuci/

2 comments

 1. Minunat.

  Acum spune adevarul despre Basescu, Iohannis, Tariceanu.

  Toti sunt oamenii evreilor.

  Kodruta Kovesi a avut doua misiuni.

  1. Sa bage in inchisoare toti liderii de partide mici care nu sunt cumparati de evrei cu dosare inventate (ex. Gigi Becali, Dan Diaconescu — iar acum va fi vizat Partidul Noua Dreapta cu legea Vexler)

  2. Sa bage la inchisoare afaceristi romani importanti care incurca socotelile evreilor cu dosare inventate
  ( prin incarcerarea si moartea lui Adamescu s-a urmarit distrugerea singurei firme de asigurari importanta cu patron roman Astra. Dupa distrugerea Astra, a urmat dublarea asigurarilor auto, ceea ce a dus la blocarea strazilor de catre soferii de Tir-uri.
  prin incarcerarea lui Tender, s-a urmarit distrugerea lui Tender grup.
  Orice om de afaceri roman important care nu are legatura cu evreii a fost hartuit)

  Scrie te rog cateva articole clare despre aceste personaje.

  Imi place mult acest articol despre Dragnea.

  Spuneti lucrurilor pe nume, simplu si clar. Adevarul e simplu si e chiar in fata noastra, doar ca e acoperit de minciuni.

  Sabin Orcan e un mic mormoloc. Scrieti despre Tariceanu, Kovesi, Basescu, Iohannis, Tender, Astra, Dan Diaconescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *