Home / Internațional / Cutremur: FOCAR DE PEDOFILIE la Hollywood (ACTUALIZAT 26.07.2018)

Cutremur: FOCAR DE PEDOFILIE la Hollywood (ACTUALIZAT 26.07.2018)


Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 24, 2018

AVERTISMENT: Articolul atinge teme extreme și conține imagini grafice, nu vizionați la școală sau la locul de muncă.

ACTUALIZARE 5:

Un documentar despre aceste dezvăluiri a apărut pe YouTube:

Alți actori /regizori /personalități din showbiz

Stevo din emisiunea Jackass avea un tatuaj explicit reprezentând violarea unui bebeluș pe care ulterior și l-a modificat înlocuind bebelușul cu un struț:

 

Sarah Ruth Ashcraft vorbește despre cum tatăl ei a vândut-o lui TOm Hanks pentru sex:

Un scurt articol despre Merryl Streep, Tom Hanks și Steven Speilberg poate fi citit AICI.

Aluzii la pedofilie într-un film cu Sarah Silverman: https://twitter.com/farhand7376/status/1022144944515862533

Aceeași jidancă Sarah Silverman este cunoscută pentru celebrul citat anticreștin ““I hope the Jews did kill Christ. I’d do it again. I’d f*cking do it again, I don’t care.”

Alt jidan, Steven Spielberg, este acuzat de abuzarea sexuală, uciderea și mușamalizarea crimei lui Heather O’Rourke, care la doar 12 ani moare brutalizată.

 

https://twitter.com/TraceyCooke1027/status/1021461666557513728

Articolul despre această crimă poate fi citit AICI.

Brooke Shields este o fetiță care a pozat în Playboy la doar 10 ani. La 12 ani, Brooke a jucat în filmul Pretty Baby (1978) în care apare în scene nud, este limpede că în anii 70-80 Hollywood încerca să normalizeze pedofilia.

Într-un articol despre Bijou Philips, care la 13 ani a făcut prima ședință foto în lenjerie, actrița povestește despre experiența ei cu filmele Almost Famous și Kids (un film despre adolescenți drogați care caută sex). Larry Clark, regizorul, având o istorie ca fotograf ce face poze nu tocmai decente (https://www.theguardian.com/artanddesign/gallery/2014/jun/05/teenage-lust-larry-clarks-most-controversial-photography-in-pictures).

Mai multe detalii despre Larry și mărturia actriței Bijou pot fi citite AICI.

ACTUALIZARE 4: Actorul Isaac Kappy a făcut dezvăluiri asupra dimensiunii problemei pedofiliei în Hollywood, vorbind despre directorii care fac muncă de convingere pe lângă părinții din showbiz, care sunt de acord să își trimită copiii să fie abuzați în schimbul banilor și a unei (sau mai multe) funcții în industrie.

ACTUALIZARE 3: Presiunea asupra mass media crește după ce pe internet a început să circule un colaj cu articolele pro-pedofilie scrise de diferite publicații:

 

De asemenea a început o campanie de boicotare a Adult Swim și a companiilor care își fac publicitate prin acest canal/trust. Lista (incompletă) a companiilor:

Cheetos (Frito-Lay, Pepsi)

https://cu1.pepsico.com/fritolay

https://cu.pepsico.com/pepsi

Pizza Hut

https://www.pizzahut.com/index.php#/contactus

State Farm

http://online2.statefarm.com/forms/sf/commentsOrQuestions.xhtml

Burger King

https://www.bk.com/contact-us

Unele companii ca Piza Hut, Pepsi, Burger King, se găsesc și în România așa că știm de unde să nu mai cumpărăm.

După ce Dan Harmon și-a “cerut scuze” pentru video-ul în care simula violul unui bebeluș, Adult Swim l-a iertat și îl mențin în continuare angajat. Ca reacție împotriva deciziei companiei, o imagine a începtu să facă rondul pe net:

ACTUALIZARE 2: Rainn Wilson cunoscut pentru rolul său din Star Trek (Harry Mudd) și The Office (Dwight Schrut) postează “în glumă” despre sodomie infantilă, canibalism și sacrificii rituale. Probabil e doar o coincidență și în realitate el e o persoană normală și sănătoasă la cap (a zis nimeni). El se numără printre cei care și-au șters postările în urma dezvăluirilor, dar detectivii independenți le-au arhivat prin archive.is.

 

ACTUALIZARE: Dezvăluirile continuă să curgă!

S-au găsit poze cu Liev Schreiber pupându-și fiul pe gură, poze cu fiul mimând sexul oral și poze cu fiica îmbrăcată ca o centuristă. De asemenea într-o postare pe twitter acesta face referire la copii “atrăgători”.

Thomas Victor rupe tăcerea dându-ne mai multe detalii despre cum se induce șantajul prin încurajarea oamenilor să își satisfacă cele mai taboo pofte:

Până acum înafară de Justițiarul, presa românească tace. ProTV și Adevărul au avut un articol despre James Gunn și “extrema dreaptă”, dar nimic mai mult, dezvăluirile investigației nu sunt publicate de nici un canal mainstream.

ARTICOLUL ORIGINAL:

PROLOG

Un insider din industria divertismentului a rupt tăcerea despre pedofilia din Hollywood, dezvăluind nume și organizații care se ocupă cu abuzul de copii și cu șantajarea celor care participă la așa ceva. (Click pe imagini pentru marire)

Informațiile au răsărit pe Grupul de Investigații Independente 4chan și efectele au apărut în mai puțin de 24 de ore: regizorul Guardians of the Galaxy, James Gunn, a fost concediat în urma dezvăluirilor.

Multe “vedete” care aveau postări incriminatorii și-au șters conturile de twitter de frică să nu pățească la fel. În aceste zile are loc un adevărat CURTREMUR în Hollywood.

Știrea a fost preluată de senatorul american Ted Cruz care a susținut că James Gunn ar trebui anchetat penal:

Hollywood și Mass Media sunt în full damage control încercând să promoveze narativa că persoane cu convingeri Alt-Right (sau de extremă dreaptă cum scrie ProTV și Adevărul) hărțuiesc vedetele care au inspirat milioane de oameni prin filmele lor, naziștii cibernetici săpând după postări vechi făcute în glumă.

INDIVIZI

În momentul redactării articolului, investigațiile au ajuns la Dan Harmon, co-creatorul serialului animat Rick and Morty, acesta ștergându-și contul de twitter la scurtă vreme după ce James Gunn a fost concediat. În ciuda încercării de a-și șterge urmele, s-a descoperit un video cu Harmon mimând sexul cu un bebeluș (!), folosind o păpușă, filmare menită să fie episodul pilot al unui nou serial care nu s-a mai produs, în care Harmon juca personajul principal, un pedofil cu “inimă de aur”.

https://www.bitchute.com/video/xnQIwtDhxKQ6/

Scene degenerate figurează și în precursorul serialului Rick and Morty, în care personajul tână îi face sex oral bătrânului doctor, deci cert este că Dan Harmon nu a făcut postări “în glumă”, ci este un bolnav periculos care își propagă abjecțiile la televizor livrând mizeria în ambalaj animat pentru tineret.

Alt actor a fost prins experimentând cu zoofilia, vorbim despre Bret Arthur Schulte care s-a filmat/pozat făcând sex cu câinele său:

 

Antemenționatul Bret Artur Schulte a avut antecedente înregistrate pentru molestare și exploatare de minori:

Pe lângă Harmon și Schulte, ancheta independentă continuă să vizeze alte personalități, până acum adunându-se dovezi împotriva actorilor Sarah Silverman, Michael Ian Black, Anthony Joselnik.

 

În furtuna dezvăluirilor, apropiați ai acuzaților au sărit în apărarea lor, numindu-i pe investigatori “naziști cibernetici”:

Va fi interesant de văzut cum gestionează mass media situația în condițiile în care furtuna nu scade din intensitate. Unele publicații ultraliberale, cum ar fi Vice și Salon, vor avea tupeul să îi apere, având o istorie de luare a pozițiilor pro-pedofilie:

 

 

Apărarea coruperii de minori, de copii și chiar bebeluși este condamnabilă din orice punct de vedere, și totuși unii nu se pot abține, trebuie să îi apere! (sau sunt plătiți să o facă?), în orice caz îsi pun singuri ștreangul la gât.

O ipocrizie străvezie este atitudinea lor față de glume:

-“glumele pedofile nu înseamnă pedofilie”

-“glumele rasiste înseamnă rasism”

Nu inventez, literalmente au spus asta prin vocea Danei Schwartz (jidancă):

 

 

ORGANIZAȚII

Au mai fost vizate  gruparea House of Kaya care produce poze deocheate (două fiind cu Elmo, personaj principal dintr-un serial pentru copii) și “artă” demonică în stilul a ceea ce avea John Podesta în reședință (același Podesta din scandalul Pizzagate) și ascoiația SNCT care organizează “baluri mascate”, care sunt, defapt, orgii moderne.

Aceste organizații acționează ca societățile secrete, având un cod strict de protejare a informației , iar pe instagram promovează aceleași simbolism folosit de francmasonerie.

 

Toate dezvăluirile de până acum confirmă “teoriile conspiraționiste” despre Hollywood, un loc întunecat în care intri plin de entuziasm și pe parcurs ajungi să faci cele mai odioase fapte pentru faimă, devenind în final mort pe dinăuntru, o epavă umană șantajabilă cu sufletul distrus.

Actorii pe care lumea îi tratează ca pe niște idoli participă la petreceri și orgii unde se droghează, comit sodomie, unii chiar abuzând copii sau animale. Lumea venerează niște mizerii, excremente umane care din ecrane varsă lături anticulturale în mințile privitorilor tembeli.

Ce știm despre eroul necunoscut care a detonat industria divertismentului cu mărturiile sale este că e negru și că va purta șosete verzi la decernarea premiilor Grammy.

Ne aflăm în BREAKING NEWS, această știre este în derulare și urmeasă să fie actualizată cu noi informații.

14 comments

 1. Dan Harmon, creatorul Rick and Morty

  Avertisment

  Not safe for work. Urmatoarele imagini va vor traumatiza.

  https://twitter.com/netflixandchill/status/1021188635369123840

 2. Un video extraordinar de elocvent si de clar — pentru redpiluit normalai.

  https://www.bitchute.com/video/FApIFpKSdrzu/

  Despre autor
  The founder of Jews For Hitler is a French Canadian half-Jew who converted to Christianity and operates Jews For Hitler alone.

  http://www.jewsforhitler.com/

 3. O analiza lucida si convingatoare asupra Holocaustului

  https://www.bitchute.com/video/GcnwSQFVzRoA/

 4. Acesta e doar inceputu’ sfarsitului pentru dominatia (((lor))).

 5. Update

  Un actor evreu a inceput sa faca dezvaluiri

  https://www.youtube.com/watch?v=QKoEpjCH6ek

  Liev Schreiber la 4:05 povesteste ca face baie cu copiii sai, dupa care face “dansul penisului”

  https://www.youtube.com/watch?v=sGtBw4_t9yI

 6. Astept ziua cand hispanicii, negrii, musulmanii si albii din SUA o sa se uneasca si o sa mearga la vanatoare de evrei pe strada, sa ii ridice in furci.

  Faza comica e ca negrii, musulmanii si hispanicii o sa fie mult mai brutali si mai neiertatori cu evreii, decat au fost albii.

  LoL

  O solutie pentru problema evreiasca – sa li se dea negrilor arme gratuite, mai ales gang-urilor Crips si Bloods – si guvernul sa le plateasca 10 mii de dolari pentru fiecare evreu ucis.

  In doua saptamani s-a rezolvat treaba.

  A doua parte a planului: toti evreii care au reusit sa fuga in Israel. SUA sa dea arme statelor Arabe, ca sa ii impinga pe toti evreii in Marea Mediterana, de pe fasia de nisip unde s-au aciuat.

  Iarasi, musulmanii o sa fie fara mila.

  Nu o sa fie ezitanti si milosi ca Hitler.

  Iar partea 3-a. Tuturor musulmanilor refugiati din Uniunea Europeana sa li se dea 10 mii de euro pentru fiecare evreu linshat.

  Si ei o sa fie fara mila. Nici nu le trebuie arme – guvernul sa le dea macete sai cutite.

  Am rezolvat problema si in UE.

  Bine, orice alb care doreste sa ucida evrei va primi si el recompensa de 10 mii.

  Sa fie cum a facut Duterte cu traficantii de droguri — sa fie legal sa ii impuste pe loc.

  E Inceputul Sfarsitului pentru ei. Cine stie, peste 20 de ani cand o sa fie lumea curatata de evrei, o sa ne amintim de aceste momente cand a fost doar un vis, si evreii ne arestau si cenzurau.

 7. Update

  Macauley Kulkin rupe tacerea interviu in Franta din 22 iulie – confirma ce spune Isaac Kappy

  http://globalmedia.ga/wp/2018/07/22/macaulay-culkin-live-on-french-radio-exposed-disturbing-news-satanic-hollywood-elites-use-children-during-rituals-i-was-lucky-to-escape-the-big-screen/?i=3

  TOM HANKS IS A PEDOPHILE – VICTIM SPEAKS!

  Sarah Ruth Ashcraft has come forward and announced that she was subjected to CIA brainwashing techniques and child sex trafficked to Hollywood at age 13 years and raped by Hollywood star Tom Hanks.

  https://pedophilesdownunder.com/2018/07/24/tom-hanks-is-a-pedophile-victim-speaks/

  Contul ei de twitter

  https://twitter.com/SaRaAshcraft

  Survivor of Ritual Abuse, Mind Control, Child Porn, and Sex Trafficking.

  https://twitter.com/SaRaAshcraft/status/1022182032829501446

  https://twitter.com/LizCrokin/status/1022054990716620800
  https://pedophilesdownunder.com/2018/07/24/tom-hanks-is-a-pedophile-victim-speaks/

 8. Update

  Jidanul Steven Spielberg si Heather o Rourke

  https://twitter.com/TraceyCooke1027/status/1021461666557513728

  OFFICIAL STORY: “misdiagnosed” bowel obstruction causing septic shock finally at the age of 12. BELIEVABLE ACCUSATION: brutalized to death by Hollywood pedophiles. THROWING THE BS FLAG ON THE “OFFICIAL STORY”

  Articol
  https://steemit.com/truth/@auditoryorgasms/heather-o-rourke-of-poltergeist-fame-was-she-killed-in-a-pedogate-coverup

  Isaac Kappy twitter
  https://twitter.com/IsaacKappy/status/1021143964877971456

  Brooke Shields

  https://www.youtube.com/watch?v=_oOT2nRYpwc&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *