Home / Chestiunea Jidănească / Mlaștina Mass Media , Colaborarea Dintre Jidovi și Jidoviți

Mlaștina Mass Media , Colaborarea Dintre Jidovi și Jidoviți

Majadahonda
Incorect Politic
Iulie 15, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

14.Colaborarea dintre jidovi și jidoviți

Colaborarea Dintre Jidovi și Jidoviți

Sabin Orcan-Estropiatu’, chiar dacă este un „analfabet de presă“, un „pseudo-jurnalist“, „această mizerie ordinară de Orcan Sabin“ – cum l-au caracterizat Mircea Morariu și Petruț Ștefănescu –, este la fel de vinovat, deoarece el este convins că știe ce face și, în prostia și trufia lui, îi convinge și pe alți proști prin autoritatea publică a funcției lui de director al ziarului România liberă, de realizator de emisiune la B1 TV, deci de formator de opinie!

Sabin Borcan avortonul

În respectiva emisiune, deși Emilia Șercan pedala pe ideea „înțepenirii“ instituțiilor, Mihail Neamțu-Teologu’ avansase altă sugestie:

„În primul rînd există o instituție, Consiliul de Combatere a Discriminării (sic), care ar trebui să se autosesizeze, pe aceste spețe mi se pare că acolo chiar trebuie să facă mai multă treabă acest Consiliu, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Cred că este gravisim cînd noi știm că deja revelațiile din arhive au scos la iveală atrocitățile comise nu numai de germani, germanii Armatei naziste, ci și de armata condusă de mareșalul Antonescu în 1942. Deci, cînd cunoaștem aceste fapte istorice nu mai avem nici o scuză.

În Transnistria s-au petrecut aceste atrocități. Există cărți fabuloase. Mă laud – vă rog să-mi dați voie să spun asta –, mă laud că împreună cu domnul Vladimir Tismăneanu și Ion Stanomir am pus umărul la apariția cărții lui Timothy Snyder, Bloodlands, tradusă sub titlul Tărâmul morții[1] (cf. captura sonoră din emisiunea X-PRESS, din 5 martie 2017, inclusă aici).

Dar Mihail Neamțu-Jegosu’ n-a citat nici una dintre acele „cărți fabuloase“, în afara aceleia la care „pusese umărul“ alături de cei doi ciraci ai săi, pe cînd eu, în cartea condamnată de ei fără să fi pus măcar mîna pe ea, le-am denunțat ca fiind cărți care fac apologia „Holocaustului unic“ – deci sunt cărți eminamente false, dar nu sunt „fabuloase“, ci doar fabulatorii – în sensul că se fabulează copios, autorii copiindu-se unii pe alții și difuzînd aceleași dezinformări, aceleași clișee propagandistice[2].

Colaborarea Dintre Jidovi și Jidoviți

Un moralist francez, mi se pare, spusese că, dacă nu mori de tînăr, se întîmplă să te contrazici în viață. Firește că se întîmplă așa fiindcă, de-a lungul vieții, mai ales dacă este îndelungată și mai ales comparativ cu vremea tinereții, îți schimbi, cum e și normal, concepțiile în urma progresului în educația personală, a acumulării de noi informații, teorii etc., dar, îndeosebi, a acumulării de experiență de viață – „baza oricărei pregătiri politice“, cum atenționează Aristotel în Etica Nicomahică.

Dar, dacă te contrazici „din primăvară pînă-n toamnă“, asta nu mai ține de „progresul în conștiința libertății“ – cum constată Hegel – sau de progresul în dezvoltarea propriei personalități, ci ține de lipsa de caracter, de traseism politic, de lichelism.

Nu știu cum va fi fost Mihail Neamțu cînd l-a expulzat mă-sa din viața intrauterină, cum a fost la liceu, la facultatea de teologie, dar acestea din urmă trei calități sunt proprii actualmente lui Mihail Neamțu-Teologu’, care pot fi sintetizate într-un cuvînt: jigodism; sau chiar două: jigodism jidănesc, fiindcă s-a contaminat de la aceștia. Așa că el pozează, pe blogul său, alături de Patriarhul Daniel, care i-a dat o decorație: nu se spune pentru ce, dar i-a dat-o.

Colaborarea Dintre Jidovi și Jidoviți
Primind distincția

Astfel, în emisiunea X-PRESS din 5 martie 2017 a nătîngului Sabin Horcan-Jidănitu’, Mihail Neamțu-Jegu’ invoca – chiar cu oarecare reproș, cum că „se face prea puțin în această problemă la acest Consiliu“ – intervenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pentru condamnarea mea fiindcă publicasem cartea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ, iar în 6 ianuarie 2018 vitupera invers, contra C.N.C.D., pentru că-l amendase pe profesorul Leon Dănăilă, care, dintr-o greșeală de paralaxă politică, nimerise în gașca de așa-ziși „liberali“ în care se aciuase și traseistul Mihail Neamțu-Farsoru’!

Pe blogul său, se consemnează această mențiune: „Mihai Neamtu este un politician conservator, membru PNL“. Liberalismul este, cum se știe din a.b.c.-ul politologiei, opus conservatorismului!

Or, să te autodefinești drept „conservator“ în partidul liberal nu este decît schizofrenie politică, cum relevasem referitor la „monarhiști“ de tipul demagogului „liberal-monarhist“ Crin Antonescu[3].

Cel care i-a scris această mențiune a dovedit totală lipsă de respect față de marele teolog-politolog-liberal-conservator, fiindcă i-a grafiat prenumele „Mihai“, nu „Mihail“, cum este corect, iar numele i l-a scris fără diacritice – Neamtu, nu Neamțu – ceea ce este lipsă de respect inclusiv față de limba română, faptă de neiertat pentru „patriotul naționale“ Mihail George Neamțu, care, deși este și „cult în cap“, nu-și controlează textele de pe blogul personal!

Dar foarte „gravisim“ este că, în 6 ianuarie 2018, el scrie:

„Dacă un golan îți dă o palmă pe stradă, poți cere în instanță o despăgubire de 200 lei. Ieri, CNCD (o instituție neconstituțională) i-a dat respectatului medic neurochirurg Leon Dănăilă o amendă de 2.000 lei. Motivul? Delict de opinie majoritară.

Mai mult decât o pedeapsă, e vorba despre un avertisment transmis tuturor celor care îndrăznesc să conteste premisele neomarxismului cultural. Zece palme preventive date unui octogenar!

CNCD a făcut abuz și sper ca profesorul Dănăilă să conteste decizia în instanță. Libertatea de expresie în România? Da, însă numai cu voie de la stăpânire“[4].

profesorul Dănăilă
profesorul Dănăilă

Dar „cultul în cap“ Mihail Neamțu-Fariseu’ trebuie să știe că nu există „libertatea de expresie“ – care este doar traducerea agramată, à la Coana Chirița, a sintagmei franțuzești la liberté d’expresion[5], ci, în limba română, în jurisprudența românească și în Constituția României, conceptul este „libertatea de exprimare“, echivalentă cu „libertatea opiniei“ sau, zis în formula consacrată, cu „libertatea cuvîntului“.

Firește, distinsul dr. profesor Leon Dănăilă are dreptate în ceea ce a afirmat – și referitor la dezavuarea poponarilor, dar și la diferența de dexteritate și de efort față de bărbați a femeilor care practică dificila profesie de medic-chirurg. Puțini știu că chirurgii au cea mai mică speranță de viață dintre cadrele medicale, tocmai din cauza stresului enorm pe care-l suportă disecînd corpul uman viu; neurochirurgul Leon Dănăilă este o excepție prin longevitatea sa! Și, evident, C.N.C.D., ca și în cazul profesorului univ. dr. Radu Baltasiu[6], precum și în alte cazuri, a comis un abuz. Firește, și Mihail Neamțu-Farsoru’ are dreptate cînd spune că C.N.C.D. este „o instituție neconstituțională“.

Mai mult, mai extins și mai viguros, Mihail Neamțu-Ticălosu se exprimă halucinant de precis și de exact contra C.N.C.D., în postarea din 7 ianuarie 2018, pe Youtube, unde, „după un scurt detur teologic“ – cum se exprimă el oțios –, apelează la un citat din Ronald Reagan și face o mini-disertație politologică și, de la minutul 2.45, spune tranșant – și absolut corect – că și alții au fost amendați „…în baza unei legi absurde, pentru că vine C.N.C.D.-ul, această instituție hibridă, care nu este nici instanță judecătorească, nici un organ pur administrativ, această instituție hibridă, repet, această poliție a gîndirii instituționalizate de către Adrian Năstase, prin Constituția din 2003, această poliție a gîndirii condusă de niște birocrați care n-au făcut nimic la viața lor, oameni care n-au nici o valoare intelectuală, oameni care nu s-au distins prin absolut nici un soi de prestație în spațiul academic sau în spațiul cultural, acești oameni care sunt puși de partide acolo vin și dau amenzi.

Practic, dvs. îi plătiți, noi toți îi plătim pe acești jandarmi care pun botnița pe gura noastră, îi plătim pur și simplu ca ei, atunci cînd se trezesc să își imagineze o nouă cazuistică și să spună „îl vom pedepsi astăzi pe Leon Dănăilă, mîine pe îl vom pedepsi pe Mihai Neamțu, poimîine pe mai știu eu cine.

Acest fenomen al cenzurii este un fenomen foarte interesant, fiindcă este corelativ celuilalt fenomen, despre care ați auzit, fenomenul acesta de blocare a unor știri de către marile companii de social media, cum ar fi Twitter sau Facebook sau Instagram, aceste companii care au și acordul cu anumite state (…)[7].

Dar el, marele intelectual care se laudă cu cărți publicate și cu colaborarea cu jidanul farsor Vladimir Tismăneanu și care s-a distins „în spațiul academic și cultural“, a scris chiar și un microeseu „critic“, intitulat prețios „Sectorul Flegmei“, despre cum este folosită flegma și, mai ales, citează admirativ pe un alt tîmpit fandosit, „conferențiar universitar habilitat la Facultatea de Litere și Teologie a Universității “Ovidius” din Constanța“ – vorba proverbului: „Spune-mi cu cine te-mprietenești, ca să-ți spun cine ești!“ –, care descria „realitățile socialiste“ incluse în amintirile din vremea studenției lui craiovene: „…flegmezi viguros și nimeni nu te bagă în seamă. Este clar, în cel moment ai devenit autohton, totul este de-o maximă simplitate, trebuie doar să flegmezi la unison cu ceilalți. Flegmezi mai cu boltă, te înscrii adînc în istoria neamului“ (!).

Erasmus de Rotterdam scrisese Elogiul nebuniei, dar nătărăul ăsta cu nume dubios, Angelo Mitchievici (?!), gratulat de coana Wiki ca „prof. univ. dr.“, făcuse elogiu flegmei, născocind barbarisme și insanități antiromânești – „Flegmezi mai cu boltă, te înscrii adînc în istoria neamului“ (!). Prin aceasta, individul pretinde că scuipatul în sus ar avea chiar o dimensiune identitară!

O fi știut „flegm-ologul“ la cap Mitchievici că Alexis de Tocqueville fusese atît de surprins cînd a văzut că americanii erau foarte democrați și scuipau pe jos cojile de semințe și flegma încît aceste situații americănești i s-au întipărit în memorie și le-a consemnat în faimoasa lui carte, Democrația în America?! Cartea lui De Tocqueville se citește și acum cu folos, dar textul lui Mitchievici et comp. îți provoacă scîrba și simți nevoia să-l arunci, să te speli pe mîini și să-ți dai cu dezinfectant!

Angelo “Beau sub pod” Mitchievici

La aceste murdării ale nătărăului aciuat ca „prof. univ.“ în Constanța achiesează „patriotul naționale“ Mihail Neamțu. Pe baza acestui citat, care pare preluat dintr-o lucrare din vremea în care domina doctrina „realismului socialist“, Mihail Neamțu își excrementează considerațiile lui filozofo-politico-teologico-antinaționale:

„Ecranul era saturat de o ploaie de expectorații la Cîntarea României – un fel de cîntare a cîntărilor patriotice“[8].

Trebuie să fii și fariseu și tîmpit să scrii și să redifuzezi asemenea falsuri grosiere. În fond, cine nu agrea emisiunea Cîntarea României nu avea decît să schimbe postul sau să închidă televizorul.

Apoi, încă mai există personalități care s-au lansat și și-au început cariera artistică sau culturală valoroasă la Cîntarea României. Dar, în nici un caz, nimeni nu era atît de idiot încît să-și arunce flegma pe ecran: ca să ce?! Să se chinuie, apoi, să o șteargă?!

Așadar, în 2005 și în 2008, parodiind titlul Cîntarea Cîntărilor, al cărții biblice deosebit de poetice și citită cu încîntare și azi, moftangiul Mihail Neamțu-Iudă execra emisiunea Cîntarea României pentru că era „un fel de cîntare a cîntărilor patriotice“ – dar, în 2012, pozează în „vocea patriotului naționale“, recitînd din Radu Gyr, ca să-și atragă electoratul și să ajungă în Parlamentul României! Vedeți cît este de căcănar?!

Dar uite că Mihail Neamțu-Fariseu’ este pe cît atît de idiot, pe atît de pervers, încît își revarsă „insomniile teologice“ pe hîrtie și împute „spațiul cultural“. Mă mir chiar că, în discursul său cu „un scurt detur teologic“, nu le-a tras o flegmă literar-politică on line celor care conduc C.N.C.D.

Apoi, Mihail Neamțu-Fariseu’ arată că el vorbește din București, într-o emisiune la „Vocea libertății“, pentru a vitupera contra ligii liberticide pe care se întemeiază odiosul C.N.D.C., „condus de niște nulități“!

Dar, în furia sa „teologică“ și absolut necreștinească a omis, pe șest, să precizeze că C.N.C.D. a fost înființat ilegal, ilegitim și neconstituțional de către premierul Adrian Năstase: pentru că ar fi fost nevoit să spună că ex-premierul Adrian Năstase a făcut-o din lichelism față de trei congresmeni jidani: Tom Lantos, Christopher Smith și Alfonso d’Amato! Or, Mihail Neamțu-Te-ologu’ se jidănise și nu putea, neicusorule!, să dea acum în jidani!

Așadar, cînd e vorba să-l apere, în mod just, pe marele neurochirurg Leon Dănăilă, care „se dăduse“ la sodomiști – în mod întemeiat, repet –, teologul-neisprăvit și politologul-fariseu-impetuos condamnă viguros și descrie corect activitatea nocivă a C.N.C.D.-ului, atitudine remarcată și însușită și de alte organizații, precum Alianța Familiilor din România, care califică C.N.C.D.-ul ca fiind „Inchiziția României“[9]!

Mai mult! C.N.C.D.-ul și organizația găozarilor, „Accept“, fac propagandă sodomistă[10], bazîndu-se pe Convenția de la Istanbul, ratificată de criminalii care conduc România! Apoi, la fel de deontologic – lucru de mirare la un fariseu sordid ca el! –, Mihail Neamțu postează pe blogul său eseul lui Bogdan C. Enache, „Incoerența discriminării pozitive“, în care, deși se referă, în mod explicit, la cazul țiganilor (căinați în mod pervers de o țigancă ajunsă la Harvard![11]), dă de pămînt, implicit, și cu C.N.C.D.-ul, care operează, de-a valma, cu „discriminarea“[12]!

Așa cum, de altfel, C.N.C.D.-ul procedase și în cazul profesorului Radu Baltasiu, care publicase niște cercetări științifice despre politica secesionistă dusă de maghiarii[13] din România și despre care studii conducerea Academiei Române se spălase pe mîini, replicînd că „nu reprezintă opinia Academiei“. Dar, în fond, care este opinia Academiei despre marile probleme ale României?!

Văd că nu apare pe nicăieri, deși academicienii primesc salarii grase! Pentru ce?! Academicienii din Academia Regală a Marii Britanii nu primesc salarii – includerea lor acolo este strict onorifică și meritocratică –, dar parcă sunt mai eficienți și mai valoroși decît academicienii români, care primesc salarii barosane, dar nu publică mai nimic: nici cărți individuale, nici rapoarte ale Academiei prin care să contribuie la redresarea României!

Dar cînd fusese vorba să-l injurieze pe colonelul (rtg.) Vasile Zărnescu, pentru publicarea cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, care este o „neurochirurgie“ pe creierul adormit al românilor, drogați cu dezinformări „convingătoare“ și cărți false despre escrocheria holocau$tului, atunci teologul ratat Mihail Neamțu cerea C.N.C.D-ului, în modul cel mai măgăresc, să se sesizeze și să-i aplice politologului Vasile Zărnescu „judecata“ lui, care ar fi fost la fel de abuzivă ca în cazul distinsului dr. Leon Dănăilă!

Este suficiență și această dovadă de abjecție a lui Mihail Neamțu-Perfidu’ pentru ca Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel să-i retragă decorația dată și, totodată, să-i interzică să mai apară pe postul TV Trinitas.

În ciuda acestei idei crețe marca Mihail Neamțu-Fariseul, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării nu „s-a sesizat“.

Dar, presupun, Mihail Neamțu-Maleficu’ și/sau Sabin Orcan-Oblio, care au conchis că Poliția și Parchetul sunt „înțepenite“ – Șercan dixit! – și nu mă bagă la gherlă, cum zice Legea 217/2015, au transmis sugestia celor interesați. În mod cert, însă, Aurel Vainer, prin informatorii săi moșteniți de la șef-rabinul Moses Rosen-Antiromânul, a aflat de sugestia nemernicului Mihail Neamțu-Teologu’ și s-a gîndit să „încerce și el marea cu degetul“.

Ca atare, fostul contabil de la Întreprinderea de Colectare și Valorificare a Sticlelor și Borcanelor, Aurel Vainer, care băgase mîna în „borcanul cu miere“ și i se făcuse dosar penal de delapidare în Socialismul victorios – actualmente președintele Federației Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R.-C.M.) –, împreună cu alt farsor, Liviu Beliș, președintele Asociației Victimelor Holocaustului De-nu-știu-unde, s-au sesizat pe ei și au înaintat adresa cu nr. 2306/14.11.2017, intrată la C.N.C.D. cu nr. 6508/11.12.2017, iar C.N.C.D., cu promptitudine, a format dosarul nr. 644/2017 și, cu adresa nr. 6635/14.12.2017, avea să mă invite, „în calitate de parte reclamată în data de 16.01.2018, la ora 10.30, la sediul C.N.C.D.“, ca să mă judece (vedeți facsimilele).

Aurel Vainer, președintele F.C.E.R., are un pluton de juriști jidani – perfizi ca aproape toți jidanii – și știe că prin pîra comisă la C.N.C.D. nu are nici o șansă de cîștig, deoarece, pe de o parte, C.N.C.D. nu este competent în materie, iar, pe de altă parte, conducerea C.N.C.D. știe că, în dosarul format intervine excepția litispendenței[14].

În virtutea excepției litispendenței, pîra lui Vainer și Beliș trebuie respinsă din start întrucît, anterior, se formulaseră, deja, plîngerile penale contra mea comise de impostorul Alexandru Florian și vameșul cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz, în curs de analiză de către organele de urmărire penală.

Prin această prismă, reiese și mai clar că acțiunea lui Vainer & Beriș nu constituie decît o nouă materializare a hărțuirii mele juridice, făcute în scop terorist – în baza odioasei baza O.U.G. nr. 31/2002, a lui Adrian Năstase, și a criminalei Legi 217/2015, a lui Klaus Iohannis – de către acești doi indivizi pentru faptul de a-mi fi manifestat libertatea de opinie, libertatea de exprimare, asigurată de articolul 30 al Constituției, precum și libertatea de apărare a securității naționale, afectată de reprezentanții jidanilor!

În fond, acești patru ticăloși, A. Florian, M.K. Katz, A. Vainer și L. Beriș – reprezentanții jidanilor autohtoni, în număr de „circa 3.000 de persoane“, cîți pretinde Katz că ar mai fi rămas –, dacă ar avea ceva de comentat, n-au decît să scrie și ei o carte de 808 pagini (plus cele alte 800 care vor fi în volumul al doilea!), în care să mă contrazică cu argumente irefutabile și nu cu clișeele preluate de la unii la alții.

Să mai repet vorba aia a lui Victor Ponta?! Nu, n-o mai repet, fiindcă ăștia ar putea zice că incit la lichidarea alogenilor și a altor trădători de neam, de țară, ca alte Mihail Neamțu-Jegu’, Sabin Borcan-Orcan, Gabriela Firea, Liviu Dragnea ș.a.

 

[1] Cf., de la minutul 28.15, aici: https://www.youtube.com/watch?v=8MI6hDbx8-U

[2] Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, București, 2015, vol. 1, pag. 385-386.

[3] Cf. http://www.justitiarul.ro/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-pete-mort-de-trei-zile/; vezi și: http://www.curentul.net/2009/10/25/crin-antonescu-vorbete/

[4] Mihail Neamțu, „Dr Leon Dănăilă, amendat pentru delict de opinie“, pe https://mihailneamtu.org/2018/01/06/dr-leon-danaila-amendat-pentru-delict-de-opinie/

[5] https://www.gralon.net/articles/commerce-et-societe/juridique/article-la-liberte-d-expression—definition-et-limites-8767.htm

[6] Cf. Dan Tănasa, „EXCLUSIV. CNCD a pierdut DEFINITIV procesul cu Academia Română. CESPE NU i-a discriminat pe maghiari “, pe http://www.dantanasa.ro/exclusiv-cncd-a-pierdut-definitiv-procesul-cu-academia-romana-cespe-nu-i-a-discriminat-pe-maghiari/ ; http://www.dantanasa.ro/exclusiv-cncd-pierde-procesul-cu-academia-romana-cespe-nu-i-a-discriminat-pe-maghiari/; vezi și: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16133927-centrul-academiei-romane-care-studiaza-problemele-etnice-fost-amendat-consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-pentru-dat-afara-angajat-acesta-atacase-centrul-tocmai-cncd.htm

[7] „Mihai Neamțu despre CNCD, scandalul Trump-Bannon și PNL“, pe https://www.youtube.com/watch?v=UDYse0k3qAw; vezi și https://www.bitchute.com/video/UDYse0k3qAw/

[8] Mihail Neamțu, Bufnița din dărâmături. Insomnii teologice în România postcomunistă. Editura Polirom, 2008, pag. 151.

[9] Cf. http://www.alianta-familiilor.ro/inchizitia-romaniei-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii/; http://www.alianta-familiilor.ro/inchizitia-romaniei-cncd-partea-ii/. Cf. Ion Coja, „Cenzura perversă și anti-constituțională de la CNCD“, pe http://ioncoja.ro/cenzura-perversa-si-anti-constitutionala-de-la-cncd/; vezi și: *** “Inchiziția României” – CONSILIUL NAȚIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII, 18 ianuarie 2018, pe https://armoniamagazineusa.com/2018/01/18/inchizitia-romaniei-consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii/

[10] http://ortodoxinfo.ro/2018/03/06/consiliul-national-pentru-combaterea-discriminarii-de-mana-cu-homosexualii-impun-ideologia-de-gen-romania-cu-orice-pret/; vezi și: https://www.agerpres.ro/politica-externa/2018/02/22/slovacia-nu-va-ratifica-conventia-consiliului-europei-de-combatere-a-violentei-impotriva-femeilor-anunta-premierul-fico–60461

[11] Cf. Magda Matache, o romă la Harvard: „Societatea românească este profund rasistă. Sărăcia în rândul romilor este efectul unei exploatări de sute de ani“, pe http://adevarul.ro/educatie/scoala/magda-matache-roma-harvard-societatea-romaneasca-profund-rasista-saracia-randul-romilor-efectul-exploatari-sute-ani-1_5a6b24d6df52022f75e11ecc/index.html

[12] Cf. https://mihailneamtu.org/2008/06/17/incoerenta-discriminarii-pozitive-un-eseu-de-bogdan-c-enache/

[13] Cf. Raluca Pantazi, pe „Centrul Academiei Romane care studiaza problemele etnice a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii pentru ca a dat afara un angajat. Acesta atacase Centrul tocmai la CNCD“, pe http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16133927-centrul-academiei-romane-care-studiaza-problemele-etnice-fost-amendat-consiliul-pentru-combaterea-discriminarii-pentru-dat-afara-angajat-acesta-atacase-centrul-tocmai-cncd.htm; vezi și: http://www.dantanasa.ro/exclusiv-cab-anuleaza-amenda-aplicata-de-cncd-academiei-romane-in-cazul-gojinescu/; http://www.dantanasa.ro/exclusiv-cncd-pierde-procesul-cu-academia-romana-cespe-nu-i-a-discriminat-pe-maghiari/.

[14] Cf. https://legeaz.net/noul-cod-de-procedura-civila/art-138

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *