Home / Educativ / Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei (MMM)

Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei (MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Iulie 2, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Mlaștina Mass Media și “Saga” Gabrielei Firea

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

13. Gabriela Firea privatizează afacerile Primăriei

Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei (MMM)

Dar, pînă să vă procurați și să citiți cartea lui Cornel-Dan Nicolae, Politica filo-sionistă a României rețineți, ediția a V-a, din 2017 –, cred că este necesar să mai reproduc un articol extrem de elocvent despre escrocheriile proaspetei primărițe parvenite filo-sioniste, care, în realitate, nu este decît o marionetă, în spatele căreia se află „mînuitorii de bani“ – cum suna titlul unei cărți americane despre realitatea occidentală:

«Recent, primărița Capitalei, Gabriela Firea, „și-a tras“ 21 de societăți comerciale, care vor avea, fiecare, buget propriu și vor lua deciziile fără a se mai „împiedica“ de votul din C.G.M.B.

Un context perfect pentru ca hoțiile din banul public să se petreacă departe de ochii presei și ai cetățenilor. Înființarea firmelor respective, atacată în instanță de U.S.R., nu înseamnă, însă, doar sume mari de bani numai bune de cheltuit, ci și posturi călduțe pentru rude, amante și clientela politică.

O numire cel puțin surprinzătoare este cea a „femeii de plastic“ Alina Laufer, nevasta omului de afaceri Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Relația cu Mediul de Afaceri.

Aceasta a fost numită, la ultima ședință a C.G.M.B., în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Sport Pentru Toți București S.A. Chestionată ce o recomandă pentru această poziție, Alina Laufer a declarat, pentru ProTV, că a fost sportivă de performanță.

Alina Laufer este obișnuită să aibă alături bărbați bine și potenți financiar.

Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei (MMM)
Alina Laufer cu Jorge.

 

Fostul său soț este cântărețul Jorge, iar actualul – un prosper om de afaceri cunoscut pentru că a intermediat aducerea H&M în România. De asemenea, blonda „tunată“ a participat la emisiunea culinară Masterchef și se laudă prin presă cu fundul său de 3.000 de euro și cu infertilitatea soțului»[1].

Așadar, unde te uiți, unde te duci, te lovești de jidani și de jidoviți!

Dar dacă te încrunți puțin la ei, devii, automat, „antisemit“ și te iau în colimator, imediat, Alexandru Florian, Marco Katz, Sabin Orcan-Jidănitu’, Mihai Neamțu-Maleficu’, Dimitrie B. Licu-Plagiatoru’ și toți apologeții holocau$tiști, amatori de mangoți nemunciți!

La aceștia s-a adăugat, acum, cu mare pompă legislativă, și Silviu Vexler[2], autorul proiectului Legii 300/2018 – aprobată cu deplin lichelism de Parlament în 20 iunie 2018 –, care, v-amintiți, însoțise cuplul Firea-Dragnea în Israel, ca să le netezească poteca mașinațiilor pentru asigurarea succesului în „alegerile“ din 2016!

Stânga – slugile; Dreapta – stăpînii

 

Iată, deci, că cei patru circumciși la creier, din emisiunea X-PRESS, care-l asasinau a doua oară pe Radu Gyr, sunt într-o companie „aleasă“ de antiromâni și $uport€ri ai „holocaustului unic“, din noua clică de parveniți, ca Liviu Dragnea, Călin Popescu-Triceanu, Sorin Oprescu (tatăl lui se numise Hirsh și fusese general de Securitate!), Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și alții, care au mers, cu toții, la Tel Aviv, să facă plecăciuni de obediență la a doua „Noua Poartă“[3] – prima „Noua Poartă“ fiind S.U.A., dar tot sub obediență jidănească!

Firește, printre $uport€rii antiromâni ai „holocaustului unic“ trebuie incluși parlamentarii-iude care au propus și votat criminala Lege nr. 217/2015 și, săptămînile trecute, și mai criminala Lege 300/2018, care au propus și votat acordarea de indemnizații („pensii“!?) „supraviețuitorilor holocaustului“, care au propus și votat adoptarea „Zilei Holocaustului“ și toți guvernanții care au impus măsuri de „discriminare pozitivă“ a jidanilor, începînd cu maleficul Adrian Năstase, obedientul Octav Cosmâncă și alții!

Octav Cosmâncă

 

Radu Gyr ar fi făcut mai bine dacă l-ar fi consiliat pe generalul Ion Antonescu să asculte de Hitler: să îi expulzeze pe toți jidanii din țară! Acum suportăm consecințele: liderii I.N.S.H.R.-„E.W“ – ca Alexandru Florian –, ai F.C.E.R.-C.M. – ca Aurel Vainer – și ai A.E.R.V.H. – ca Liviu Beriș – își fac nevoile în capul nostru, cum constatase, cu satisfacție, H.-R. Patapievici!

Alexandru Florian încercând să redenumească străzi numite după români intelectuali din perioada interbelică – 2017, Colorizat.

Liviu Beris
Aurel Vainer

Ne revoltasem tare de caracterizarea făcută Poetului Național, de cuvintele murdare ale „filo-homosexualului“[4] H.-R. Patapievici[5], dar iată că nu e vorba doar de cuvintele unui tarat moralmente[6], ci de mult mai mult: de legile făcute de jidani contra noastră și aprobate cu deplină slugărnicie de Parlamentul-Lichea, pe baza cărora Sabin Orcan-Ticălosu’ vrea să mă bage la pîrnaie! „Avem lege!“, țipa moftangiul în platou.

Care lege, măi ambuscatule, O.U.G. nr. 31/2002, fățuită inclusiv prin Legea nr. 217/2015, lege criminală prin chiar sorgintea ei, căci e confecționată prin „consilierea“ făcută de ticăloșii care conduc I.N.S.H.R.-„E.W“?! Iar, acum, prin Legea nr. 300/2018, „legea lui Vexler“?!

Abominabila O.U.G. nr. 31/2002 a îngenunchiat, prin obrocul pus, cercetarea istorică științifică din România privind holocaustul.

Ticăloșii care conduc I.N.S.H.R.-„E.W“ și sponsorii lor din afara țării sunt cei care l-au manevrat și determinat pe Traian Băsescu să facă împrumutul de 20 de miliarde de euro, de la F.M.I., împrumut prin care a fost îngenunchiată România însăși, împrumut prin care s-au pus bazele exterminării poporului român!

O altă dovadă a jigodismului lor este că nici Mihail Neamțu-Poltronu’ și nici ceilalți din platou nici măcar nu văzuseră, în realitate, cartea mea, necum să o fi citit: nici măcar să-i fi citit „Cuprinsul“ ei.

Mihail Neamțu-Jegu’ chiar perora ironic: „Ce, asta-i carte?!“ DA, e carte, măi fariseule, și încă e o carte unică pe plan mondial, fiindcă dezvăluie, în premieră, în ce constă mecanismul celei mai mari extorcări de fonduri din Istoria Lumii!

Și chiar i-am dedicat lui cîteva pagini, în care-i demasc jigodismul!

Mihail Neamțu-Jegu’ își închipuie, în contrapoziție, că e „carte“ mizeria lui literară numită Bufnița din dărâmături – care, în realitate, este doar un galimatias cuprins între două coperți color, în care sunt adunate panseurile lui despre orice: în megalomania lui, Mihail Neamțu-Te-ologu’ își închipuie că este un nou Pico de la Mirandolla, autorul cărții Despre tot ce se poate ști, titlu completat de Voltaire, care a adăugat precizarea ironică „Și despre încă ceva în plus“.

Acestui stil de a mîzgăli hîrtia Mihail Neamțu îi atribuie un termen filozofic, autodefinindu-se ca „gînditor eclectic“! Nu, nu este un „eclectic“, ci este un palavragiu caraghios, care, atunci cînd vorbește, salivează de plăcerea de a se auzi vorbind. Un publicist l-a caracterizat printr-o altă sintagmă, vitriolantă și adecvată: „idiot sinistru“[7]!

Pentru acești circumciși la creier, principiul Audiatur et altera pars nu există decît pentru a fi încălcat.

Mihail Neamțu-Ipocritu’ are un doctorat în teologie la o universitate din Londra și nu unul plagiat ca al pușcăriabilului Dimitrie Bogdan Licu.

Emilia Șercan are și ea un doctorat[8] în jurnalism și chiar un masterat în Securitate (cum?! de ce?!) – chiar dacă ea se autoapreciază, cu modestie, cu sinceritate și cu lacrimi în ochi[9] ca fiind o „impostoare“[10], deoarece, pe cînd lucra la Realitatea TV, avea un salariu de 8.500 de euro de la Sorin Ovidiu Vântu (în timp ce un producător de la CNN are 6.000 de euro, iar Radu Banciu, de la B1 TV are… doar 200 de euro)!

Așadar, acestor „doctori“ nu li se poate aplica versetul lui Hristos, cînd era pe cruce; rugămintea lui Iisus Hristos, „Părinte, iartă-le lor, că nu știu ce fac! (Luca, 23, 34) – rostită în aramaică, nu în „ebraică“, cum pretind jidanii – se referă la iertarea unui ignorant: „nu știe ce face!“ Or, aceștia sunt oameni instruiți, căptușiți cu doctorate și știu ce fac.

De aceea „sunt infinit de vinovați“ față de România – ca să-l citez pe Alexandru Ștefănescu[11], unul dintre intelectualii care au condamnat categoric impunerea criminalei Legi nr. 217/2015, accentuarea criminalei O.U.G. nr. 31/2002!

[1] Cf. «Alina Laufer „femeia de plastic“, soția afaceristului evreu-khazar Ilan Laufer, angajată de primărița Gabi Firea pe un post călduț de 3000 de euroi!», 13 aprilie 2017, pe https://octavpelin.wordpress.com/2017/04/13/alina-laufer-femeia-de-plasticsotia-afaceristului-evreu-khazar-ilan-lauferangajata-de-promarita-gabi-firea-pe-un-post-caldut-de-3000-de-euroi/. Vezi și: Marian Neacșu, „Post călduț pentru nevasta cu fund de 3.000 de euro a lui Ilan Laufer“, 11 aprilie 2017, stireacalda.ro, pe https://stireacalda.ro/post-caldut-langa-gabi-firea-pentru-nevasta-cu-fund-de-3-000-de-euro-a-lui-ilan-laufer/

[2] Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor“, Incorect Politic, 16 aprilie 2018, pe https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/. Vezi și: https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler ; https://uzp.org.ro/3471/comunicat-uzpr-3/

[3] Dan Cristian Ionescu, „Iohannis, Dragnea și Tăriceanu, slugi la același stăpân“, Justițiarul, 26 noiembrie 2016, pe http://www.justitiarul.ro/15586-2/.

[4] http://www.ziaristionline.ro/2012/06/14/feuda-filo-homosexualului-patapievici-la-ora-decontului-final-icr-merge-la-senat-la-cinci-ani-dupa-ce-eugen-mihaescu-a-sesizat-primul-ministru/; http://www.art-emis.ro/editoriale/905-defecalizarea-institutului-cultural-roman.html ;

[5] http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11792719-cum-devenit-patapievici-cel-mai-nepopular-roman-viata.htm ; http://www.ziare.com/horia-roman-patapievici/gabriel-liiceanu/liiceanu-este-o-rusine-ca-adrian-paunescu-sa-administreze-cultura-romana-380201; https://sitadeasa.wordpress.com/2011/06/08/horia-roman-patapievici-la-conducerea-institutului-cultural-roman-se-afla-fiul-unei-fantome-a-nkvd/

[6] https://adamea.wordpress.com/2008/04/13/lucruri-impotriva-firii/; https://www.civicmedia.ro/homosexualii-fuck-cultura-romana-pe-din-dosul-icr-ului-pentru-ca-asa-i-place-lui-patapievici/; http://m.ziare.com/politica/toate-tunurile-pe-institutul-cultural-roman-380960 ; http://m.ziare.com/politica/comentarii-toate-tunurile-pe-institutul-cultural-roman-380960

[7] Cf. ***, „Contul meu de Facebook a fost raportat, blocat între timp, de Mihai Neamțu! Aveți idee cine este bunicul idiotului acesta sinistru? Preotul care l-a botezat pe Florian Coldea!“, veghepatriei, 9 februarie 2018, pe

https://veghepatriei.wordpress.com/2018/02/09/contul-meu-de-facebook-a-fost-raportat-blocat-intre-timp-de-mihai-neamtu-aveti-idee-cine-este-bunicul-idiotului-acesta-sinistru-preotul-care-l-a-botezat-pe-florian-coldea/

[8] http://www.unibuc.ro/n/organizare/dirresumane/post-vaca/desf-conc-orga-in-facu/docs/2015/ian/14_14_49_23CV_emilia_sercan.pdf

[9] http://www.b1.ro/stiri/eveniment/emilia-sercan-a-parasit-in-lacrimi-emisiunea-profesionistii-moderata-de-eugenia-voda-dupa-o-intrebare-despre-perioada-in-care-a-lucrat-la-realitatea-tv-a-fost-un-compromis-ma-simt-o-mare-impostoare-video-181614.html ; https://www.paginademedia.ro/2017/04/emilia-sercan-in-lacrimi-la-eugenia-voda-in-platou-cand-a-fost-intrebata-de-perioada-realitatea-tv-a-fost-un-compromis ; http://adevarul.ro/entertainment/tv/emilia-Sercan-plecat-lacrimi-emisiunea-eugeniei-voda-fost-intrebata-perioada-realitatea-tv-cum-fiu-profesionista-facut-marele-compromis-vantui-1_58e0bba95ab6550cb8e4f4e8/index.html

[10] https://www.bugetul.ro/adevaruri-nespuse-despre-emilia-sercan-cine-executat-o/

[11] Cf. http://www.trezirealarealitate.ro/2017/07/reactia-bumerang-a-unor-intelectuali-romani-contra-legii-nr-2172015/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *