Home / Educativ / Mlaștina Mass Media și Mihail Neamțu-Fariseu’

Mlaștina Mass Media și Mihail Neamțu-Fariseu’

Majadahonda
Incorect Politic
Mai 17, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: MMM și Sabin Orcan Pupăncuristu’

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

Mlaștina <em>Mass Media</em> și Mihail Neamțu Fariseu'8. Mihail Neamțu-Fariseu’

 

Dar atunci, în noiembrie 2012, în mod întemeiat, s-a relevat și jigodismul „patriotului naționale“ de paradă, „teolog, filosof și publicist“, Mihail Neamțu-Fariseu’:

«Un individ pe nume Mihail George Neamțu a recitat poezia „Ridică-te, Gheorghe, Ridică-te, Ioane“, scrisă de Radu Gyr, la congresul partidului său, ARD (PDL+PNTCD). Imediat, un centru pentru monitorizarea și combaterea antisemitismului s-a sesizat și l-a acuzat pe recitator că „a ales să promoveze ideologi legionari, care au fost şi rămân responsabili [corect, citește: „vinovați“ – n.n., V.I.Z.] pentru crimele comise împotriva cetăţenilor români vinovaţi de a se fi născut evrei“!?

Mai mult, același centru spune că personajul în cauză nu poate „să invoce lipsa sa de educaţie cu privire la crimele împotriva umanităţii comise de legionari“, iar Radu Gyr este un individ „de la marginea istoriei care poartă responsabilitatea [corect, citește: „vinovăția“ – n.n., V.I.Z.] multor crime împotriva umanităţii“. (…)

Orice român adevărat se simte înfuriat de tupeul acelor urmași ai negustorilor alungați din Templu, care-și permit să-l acuze pe Radu Gyr, așa cum o făceau bolșevicii în anii ’50.

Cu toate acestea, altceva nu trebuie niciodată uitat. Și anume că acești negustori de conștiințe n-ar fi nimic aici dacă nu ar fi sprijiniți de o mână de Iude autohtone. Între ei stă la mare cinste chiar recitatorul de serviciu, respectiv Mihail  George Neamțu.

Mlaștina <em>Mass Media</em> și Mihail Neamțu Fariseu'

Deși poartă numele apărătorului dreptății și al Legii Creștine, d-l Neamțu nu are nimic sfânt în el. Pentru că un om cu asemenea sentimente nu ar fi reacționat așa cum a făcut-o d-l Neamțu când a fost „acuzat“ de „centru“: „Când am recitat Ridică-te, Gheorghe, am vrut să onorez memoria țăranilor uciși de comuniști, iar nu să cauționez aberațiile politice din tinerețea lui Gyr. Ele sunt respingătoare și stupide. Legionarismul a fost o aberație politică, combinînd extremismul naționalist, recursul la crimă și cultul morților“.

Stupefiant! Cine se plânge de „cultul morților“ la creștini… un TEOLOG! De necrezut. Să ajungi să reproduci, ca teolog, acuzațiile ateismului la adresa creștinismului, doar pentru a-ți scăpa fundul politic… este degradant. Înjositor. Jegos»[1]. Evident, ziariștii de la Codrul nu apucaseră să vadă clasificarea dată de Clarice Dinu: „un oportunist periculos!“ Sau „Codificat ostil!“, ca să folosim limbajul pilotului militar sovietic înainte de a doborî, din greșeală, cu două rachete, avionul de pasageri coreean KAL007[2].

Mlaștina <em>Mass Media</em> și Mihail Neamțu Fariseu'

Mihail George Neamțu-Nesfântu’ este atît de jegos încît, în tandem cu alt „român“ verde, Mihai-Răzvan (Austro)Ungureanu[3], se folosise de banii penticostalilor pentru a obține un loc în Parlament[4]. De fapt, sectele neoprotestante sunt născociri jidovești pentru a sparge unitatea catolicismului. Elocvent este, în acest sens, postul TV penticostal Alfa și Omega, care face, preponderent, propagandă Israelului și talmudismului.

Fac o precizare esențială, pentru a elimina o greșeală comisă de redacția revistei Codrul, semnatara articolul de mai sus, greșeală iterată constant, din păcate, din cauza necunoașterii problemei, de aproape toți autorii materialelor pe această temă: jidanii actuali – de la noi și de aiurea – nu sunt „urmași ai negustorilor alungați din Templu“, ci, în toată lumea, în proporție de circa 95 la sută, sunt descendenții (k)hazarilor – neam turco-mongol, fără nici o legătură genetică cu jidanii contemporani lui Iisus Hristos[5] (cîți mai rămăseseră descendenți din Iuda și Levi, căci urmașii celorlalți zece fii ai lui Iacob/Israel se pierduseră în neantul Istoriei), (k)hazari cărora, pe la anul 740, li s-a impus cultul iudaic, în varianta talmudică, de către regele lor, Bulan. Descendenții pretinși biblici, așa-numiții jidani sefarzi, îi urăsc de moarte pe jidanii-descendenți-hazari, numiți jidani așkenazi, care, practic, au cucerit Palestina – deși așkenazii nu au nici o legătură cu ea, cu „Pămîntul Sfînt“. Sefarzii nu-i suportă lîngă ei pe așkenazi și, de aceea, au sinagogi separate; dar nu-i suportă nici sub pămînt: au și cimitire separate[6]!

9. „Nu-i ierta, Doamne!, căci ei știu ce fac!“

 

Să revenim „la oile noastre“, la Mihail Neamțu-Maleficu’.

În cadrul campaniei contra lui, l-au luat în tărbacă inclusiv mercenarii „monarhiști“ și anti-legionari de la Antena 3 (Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu & comp.) pentru că „face propagandă legionară“, așa că Mihail Neamțu-Iudă a uitat de patriotism și de naționalism și, ca Dan Șova[7] sau ca orice alt fariseu, și-a pus cenușă-n cap!

Dar a intrat în cloaca scribilor de maculatură holocaustică[8], aducătoare de mangoți, inaugurată postbelic de impostorul Elie Wiesel[9]. Într-o emisiune X-PRESS de la sfîrșitul lunii octombrie 2017, M.G. Neamțu-Iudă s-a lăudat că tocmai venise din S.U.A., unde a stat trei luni! Ce a făcut acolo? Cine i-a plătit transportul, cazarea, masa, plimbările etc.?! Ce serviciu are? Din ce trăiește Mihail Neamțu-Jegosu’?!

Firește, sunt întrebări retorice, deoarece, fiind în clica lui Andrei Pleșu, deci în cadrul Grupului de Dialog Social (G.D.S.), este stipendiat de „rechinul“ financiar George Soros, care se autodefinește „filozof și filantrop“. În cartea mea, condamnată de „banda celor patru“ iude, descriu, pe vreo patru pagini, turpitudinea  „filantropului“ George Soros, devenit, acum, personajul malefic al cîtorva site-uri!

Jigodismul jidanilor și al apărătorilor lor este atestat inclusiv de faptul că ei știu, dar trec sub tăcere, faptul că „legionarul“ Radu Gyr – care, nici mai mult, nici mai puțin, ar fi comis, auziți!, „crime contra umanității“ –, pe cînd era subsecretar de stat la Ministerul Cultelor și Artelor – adică în vremea „statului legionar“ –, a înființat Teatrul Barașeum, caz unic în lume, teatru care funcționează și acum, dar sub numele Teatrul Evreiesc de Stat[10], care montează piese numai în limba idiș – limba (k)hazarilor!

Dar, dintre lichelele noastre, relevăm și alți $uport€ri ai holocaustului, în persoana primăriței Gabriela Firea (în viitor și Pandele). Astfel, Valentin Roman îi face un rechizitoriu dur, din cauza promisiunii înființării viitorului muzeu al holocaustului și al istoriei jidanilor, pe care este necesar să îl cităm în întregime datorită valorii sale antologice.

«Faptul că primărița Bucureștiului, madam Gabriela Firea, este o habarnistă probată în multe rânduri nu mă miră. Ba chiar pot și putem trece lesne și zâmbind peste anumite tâmpenii cu caracter pandelicesc pe care ea le debitează deseori. Însă atunci când vine vorba despre demersuri care vizează atacuri la identitatea națională și la istoria noastră, atunci nu mai este de glumit.

Recent, primărița Firea și-a exprimat susținerea înființării, în București, a unui Muzeu al Holocaustului și al Istoriei Evreilor, precizând că acesta „va demonstra lumii că românii nu-și uită istoria“.

În cadrul parteneriatului, P.M.B. ar putea acorda un sediu în folosință Institutului „Elie Wiesel“, iar acesta va identifica fondurile necesare amenajării muzeului. Iar blestematul institut, sugativă din banul public, subvenționat de ani întregi de la bugetul de stat pentru a acționa tot mai fățiș împotriva românilor și românismului?!

Vă reamintesc că reprezentanții aceluiași institut sunt cei care susțin, printre altele, că purtarea costumului tradițional românesc reprezintă un semn de aderare la ideile… Mișcării Legionare și că acest lucru ar trebui interzis.

Gabriela Firea, citată de presa locală, spune că „Suntem convinși de importanța acestui proiect. Îl susțin din toată inima, pentru că va demonstra lumii că românii nu-și uită istoria, iar părțile sale întunecate trebuie reamintite mereu generațiilor viitoare. Bucureștiul va arăta prin crearea acestui muzeu că stă în puterea oamenilor să nu uite suferințele prin care au trecut copiii, femeile și bărbații evrei“.

Cum îți permiți tu, o persoană care nu are cunoștințe elementare privind istoria românilor, să vorbești în numele nostru și să iei decizii care pot avea un efect dezastruos pe termen lung în ceea ce privește modul în care cei tineri vor fi informați cu privire la trecutul poporului din care fac parte?

În același timp în care primărița asta susține astfel de proiecte, vă reamintim că Muzeul Național de Istorie a României încă mai așteaptă, de ani buni, fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor de reparație.

În plus, în București există o serie întreagă de alte muzee ori case memoriale aflate într-o stare avansată de deteriorare.

Că din muzeele noastre dispar artefacte inestimabile cu duiumul și iau calea străinătăți, ajungând prin case de licitație din Occident, nu mai zic nimic oficialii noștri. Însă astea sunt românești, astea nu reprezintă priorități pentru cei cu sufletul vândut și slugi ale Tel Aviv-ului.

Deja se fac presiuni mari pe tărâmul istoriei pentru a se implementa ideea precum că evreii ar avea pe teritoriul românesc o prezență milenară. Să fie asta încă un pas către înrădăcinarea ideii cum că ăștia ar avea ceva drepturi pe aici, mai presus de ale noastre? Nu m-ar mira…»[11].

 

[1] Codrul, „Despre Radu Gyr, Mihail Neamțu și negustorii de conștiințe“, Codrul, 9 noiembrie 2012, pe https://codrul.wordpress.com/2012/11/09/despre-radu-gyr-mihail-neamtu-si-negustorii-de-constiinte-video/ ; vezi și: https://codrul.wordpress.com/2011/09/13/cuvantul-care-nu-se-poate-rosti-in-romania/  http://adevarul.ro/news/politica/replica-mihail-neamtu-acuzat-antisemitism-vrut-onorez-memoria-taranilor-ucisi-comunisti-1_50ae39a97c42d5a6639ad5eb/index.html

[2] Cf. http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/razboiul-rece-tragedia-zborului-kal-007-50208.html

[3] http://lepre.ro/website/profile/mihai-razvan-ungureanu; http://www.badpolitics.ro/mihai-razvan-ungureanu/ ; https://www.cotidianul.ro/sotia-lui-mihai-razvan-ungureanu-incaseaza-in-continuare-84-000-euro-de-la-omv-viena/ ; http://www.ziaristionline.ro/2012/09/17/roncea-ro-pentru-cine-tradeaza-basescu-romania-de-peste-un-cincinal-suspendatul-in-brate-cu-asudatul/ ; http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/mihai-razvan-ungureanu-seful-sie-prezidentiabil-este-acuzat-ca-ar-fi-agent-mossad-l-a-ajutat-oare-in-cariera-patriarhul-daniel/

[4] Vezi și: http://gandeste.org/general/mihail-neam%C8%9Bu-%C8%99i-mru-se-folosesc-de-banii-%C8%99i-de-influen%C8%9Ba-penticostalilor-pentru-a-ajunge-in-parlament/24750

[5] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Evrei#Etimologie

[6] Vasile I. Zărnescu, HOLOCAUSUTL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust. București, 2015, vol. 1, pag. 51.

[7] Cf. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11689683-plangere-penala-impotriva-lui-dan-sova-privind-afirmatiile-despre-holocaust.htm; http://adevarul.ro/locale/timisoara/dan-Sova-iertat-negat-holocaustul-romania-este-singurul-lider-politic-negat-holocaustul-apoi-recunoscut-public-gresit-1_53d602a60d133766a8cd2a93/index.html; http://romanialibera.ro/opinii/comentarii/de-ce-neaga-sova-holocaustul-256058; http://www.ziare.com/articole/dan+sova+holocaust.

[8] Vasile I. Zărnescu, «Abonați la „cașcavalul secolului“!», Națiunea, 29 februarie 2016, pe http://www.ziarulnatiunea.ro/2016/02/29/abonati-la-cascavalul-secolului/. Cf. și: http://www.justitiarul.ro/7017-2/ ; http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/43355-holocaustul-gogorita-diabolica.htmlhttps://www.okazii.ro/holocaustul-gogorita-diabolica-de-vasile-i-zarnescu-2014-a174465359

[9] Istvan Deak, «Un supravieţuitor al Holocaustului: „Elie Wiesel nu este deţinutul A-7713”», Jurnalul național, 11 sept. 2011, pe http://jurnalul.ro/stiri/observator/un-supravietuitor-al-holocaustului-elie-wiesel-nu-este-detinutul-a-7713-590048.html; http://www.rostonline.ro/2015/08/institutul-elie-wiesel-poarta-numele-unui-impostor/; http://ioncoja.ro/noam-chomsky-si-alti-mari-evrei-despre-elie-wiesel-un-impostor-ingrozitor-a-terrible-fraud/

[10] Cf. https://www.curentul.info/actualitate/teatrul-evreiesc-de-stat-infiintat-de-legionarul-radu-gyr-se-prabuseste-din-cauza-indolentei-guvernului-socialist-ponta/ ; vezi și: https://ro.wikipedia.org/wiki/Teatrul_Evreiesc_de_Stat_din_Bucure%C8%99ti

[11] Valentin Roman, „Gabriela Firea, o trădătoare nenorocită! Vrea muzeu al holocaustului și al istoriei evreilor la București“, 22 septembrie 2016, pe http://valentinro.blogspot.ro/2016/09/gabriela-firea-o-tradatoare-nenorocita.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *